• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آبی ها از غرامت سرسام آور گریختند / لطف 15 میلیاردی بن‌یاس به استقلال!

مدیران استقلال خطر بزرگی را در قبال قرارداد سرمربی فصل گذشته خود از سر گذراندند.

به گزارش ورزش سه، وینفرد شفر در پایان بازی با پدیده و در شرایطی که شانس قهرمانی استقلال به طور کامل از دست رفته بود از کار برکنار و فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی موقت این تیم انتخاب شد.

زمانی که شفر از کار برکنار شد خیلی ها پیش بینی می کردند که شفر به دلیل سن بالایش بسیار بعید است با پیشنهادی برای فصل بعد روبرو شود و مدیران استقلال احتمالا مجبور هستند تمام قرارداد فصل بعدش را پرداخت کنند.

شفر برای فصل آینده قرارداد یک میلیون و 200 هزار دلاری با استقلال دارد و طبیعی است با توجه به قیمت ارز پرداخت این مبلغ نیمی از بودجه فصل آینده آبی ها را مصرف می کند. این در شرایطی است که استقلال در لیگ هجدهم با مشکلات عدیده مالی روبرو بود و ادامه دار بودن مشکلات مالی برای فصل آینده می تواند باشگاه را با مشکلات زیادی روبرو کند.

اما حدود دو هفته است که خبر پیشنهاد باشگاه بن یاس امارات به وینفرد شفر موجی از امید را در دل مدیران استقلال ایجاد کرده است چراکه اگر او این پیشنهاد را قبول می کرد دیگر مدیران استقلال مجبور نبودند قرارداد سال آینده این مربی را پرداخت کنند.

امروز رسانه های اماراتی خبر دادند که شفر سرمربی تیم بن یاس امارات شد، اتفاقی که شاید مهمترین خبر ممکن برای باشگاه استقلال باشد چراکه حالا پرداخت غرامتی بزرگ از شانه های مدیران این باشگاه برداشته شده است.

با این شرایط در صورتی که قرارداد شفر با بن‌یاس نهایی شده باشد، باشگاه استقلال از پرداخت غرامتی 15 میلیارد تومانی نجات پیدا کرده است و این بهترین خبر ممکن برای این باشگاه در آستانه شروع فصل نقل و انتقالات خواهد بود.

این اتفاق هم می تواند در راه پرداخت باقی مانده قرارداد بازیکنان موثر باشد، هم به جذب بازیکن جدید کمک کند و هم حالا این باشگاه می تواند بودجه بیشتری را صرف جذب سرمربی جدید این تیم کند.
تکذیب شد متاسفانه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
امیر قلعه نوعی در پنج فصل اخیر موفق به کسب هیچ جامی نشده !! دو سال از این پنج سال در استقلال بوده :cool:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
آمار نشون میدن که تاکتیکهای قلعه نوعی منسوخ شدن !

یادمون نرفته که امیر قلعه نویی با تیم های دیگه بارها و بارها استقلال رو شکست داده و رتبه خوبی رو در جدول داره ...

درسته که استقلال مربی با توانایی فنی بالا میخواد ، اما نمیشه گفت قلعه نویی مربی خوبی نیست و برگ برنده ای نداره ...

خداروشکر پرونده مربیگری قلعه نویی در استقلال مختومه هست و با خیال راحتتری میشه در موردش صحبت کرد

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
یادمون نرفته که امیر قلعه نویی با تیم های دیگه بارها و بارها استقلال رو شکست داده و رتبه خوبی رو در جدول داره ...

درسته که استقلال مربی با توانایی فنی بالا میخواد ، اما نمیشه گفت قلعه نویی مربی خوبی نیست و برگ برنده ای نداره ...

خداروشکر پرونده مربیگری قلعه نویی در استقلال مختومه هست و با خیال راحتتری میشه در موردش صحبت کرد
چند سالیه که در تیمهای قلعه نوعی شخصیت قهرمانی دیده نمیشه !
زیاد هم در مورد بازگشتش به استقلال نمیشه مطمئن بود ! حالا این فصل نشد فصل بعد ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
امیرحسین صادقی: فرهاد مجیدی مهره بسیار بزرگی روی نیمکت استقلال است؛ مشکل من محمودرضا بابایی است!

به گزارش طرفداری، در حالی که حواشی زیادی این روزها حول و حوش آینده باشگاه استقلال به گوش می رسد، امیرحسین صادقی در اظهاراتی تازه از مجیدی حمایت کرد و در مقابل، نام یک شخص تکراری یعنی محمودرضا بابایی را به زبان آورد. امیرحسین صادقی که جهت شفاف سازی با هواداران استقلال در لایو صفحه رسمی اش در اینستاگرام صحبت می کرد، گفت:

فرهاد مجیدی مهره بسیار بزرگی برای استقلال است و امیدوارم آقایان او را نسوزانند. اما در هفته های اخیر، اتفاقاتی افتاد. چرا پژمان منتظری که همیشه به عنوان فردی ساکت و سر به زیر قلمداد می شد به یکباره آن مصاحبه را انجام داد؟ چرا پژمان که به پسر محجوب استقلال معروف است، چند هفته پیش روی تمرین استقلال با شخصی درگیر شد؟ چرا منتظری در مصاحبه اش اعلام کرد که این آقا شخص بسیار کوچکی است؟ مشکل من در استقلال فقط محمودرضا بابایی است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مهم بازی امشب سپاهان بود که داور همه کار کرد تا نذاره ببرن ، یاد امتیازات خودمون افتادم که داوری ازمون گرفت .. داوری فاجعه بود
با توجه به پیش فصل افتضاحی که داشتیم، انتظار قهرمانی نمیشد داشت ! بزرگترین مشکل استقلال در چند سال اخیر مدیریتی بوده به نظر من !!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با توجه به پیش فصل افتضاحی که داشتیم، انتظار قهرمانی نمیشد داشت ! بزرگترین مشکل استقلال در چند سال اخیر مدیریتی بوده به نظر من !!

بهتره بگیم مشکل مدیریتی هست ....

توپ فرشید میرفت تو گل همه چیز تغییر میکرد

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
جدایی مهاجم آفریقایی استقلال از این تیم قطعی شده است. طی توافقی که باشگاه استقلال و ایسما با هم داشته اند، این بازیکن از استقلال جدا خواهد شد.

ایسما که از نیم فصل به استقلال اضافه شده بود به دلیل عدم تمایل باشگاه استقلال به ادامه همکاری و همچنین تمایل شخصی خودش از استقلال جدا می شود تا یکی دیگر از خروجی های استقلال او باشد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جدایی مهاجم آفریقایی استقلال از این تیم قطعی شده است. طی توافقی که باشگاه استقلال و ایسما با هم داشته اند، این بازیکن از استقلال جدا خواهد شد.

ایسما که از نیم فصل به استقلال اضافه شده بود به دلیل عدم تمایل باشگاه استقلال به ادامه همکاری و همچنین تمایل شخصی خودش از استقلال جدا می شود تا یکی دیگر از خروجی های استقلال او باشد.
شاید سرمربی فصل بعد (اگه کسی غیر از فرهاد مجیدی باشه) ایسما رو بخواد یا حتی منشا رو :rolleyes:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
شاید سرمربی فصل بعد (اگه کسی غیر از فرهاد مجیدی باشه) ایسما رو بخواد یا حتی منشا رو :rolleyes:

منشا بازی های آخر ثابت کرد هیچ انگیزه ای نداره حتی مشخص بود پاتوسی و ایسما هم تحت فشار روانی قرار دارن ، باید دید در آینده چه اتفاقی میوفته

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
استقلال در بیراهه

پنجشنبه، ۹ خرداد ۱۳۹۸
مدیرعامل استقلال و معاونش در ترکیه پای میز مذاکره با استراماچونی نشسته‌اند، اما نه کمیته فنی در جریان است نه هیئت مدیره موافق! مجید نامجومطلق عضو کمیته فنی می‌گوید «هواداران بدانند من در جریان انتخاب استراماچونی نیستم.» میرشاد ماجدی به عنوان عضو هیئت مدیره هم شرایط متفاوتی نسبت به نامجومطلق ندارد «دوستان یک اسم آوردند و گفتند با همین مربی ببندیم. آن‌ها گفتند استراماچونی مربی خوبی است، ولی من گفتم این نظر شماست. من او را قبول ندارم.»
همین چند خط بیانگر همه آن چیزی است که در باشگاه استقلال می‌گذرد؛ کمیته فنی بی‌خبر، هیئت مدیره مخالف، هوادار ناراضی، اما فتحی اصرار دارد برای یک مربی بی‌کارنامه قراردادی به ارزش ۵۷۵ هزار دلار یعنی حدود ۸ میلیارد ببندد.
کاری به کیفیت و توانایی‌های مربی ایتالیایی نداریم که شاید برای استقلال مربی بدی هم نباشد، بحث ما آشفتگی مدیریتی باشگاه است. از این بی‌نظمی عجیب یا به عبارتی ساده‌تر «بلبشو» چه خروجی می‌توان انتظار داشت؟ اصلاً هوادار استقلال به کجای این باشگاه و مدیریتش دل خوش کند؟ استراماچونی که سهل است، زاکه‌رونی، تراپاتونی و لیپی هم در این شرایط راه به جایی نخواهند برد همان‌طور که شفر به هیچ جا نرسید.
این وسط فقط سر هوادار بخت‌برگشته است که بی‌کلاه می‌ماند. هواداری که فصل‌های متمادی انتظار می‌کشد و در آخر جز یأس و ناامید چیز دیگری نصیبش نمی‌شود، چرا؟ چون «از کوزه همان برود تراود که در اوست.»
خبر ورزشی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
منشا بازی های آخر ثابت کرد هیچ انگیزه ای نداره حتی مشخص بود پاتوسی و ایسما هم تحت فشار روانی قرار دارن ، باید دید در آینده چه اتفاقی میوفته
خروجی و ورودی-های زیاد = ناهماهنگی و بی ثباتی = عدم موفقیت

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خبر خوب برای آبی‌ها/ توافق شفر با استقلال

10 خرداد 1398
خبرگزاری میزان- باشگاه استقلال با سرمربی پیشین خود به توافق رسید.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، خبر سرمربیگری وینفرد شفر در تیم بن یاس امارات می‌توانست بهترین خبر برای استقلال باشد تا از پرداخت مطالبات این مربی برای سال پیش رو راحت شود.
در این زمینه اما، راه برای شکایت سرمربی آلمانی باز بود، اما پیش از اینکه شفر از ایران برود، جلسه‌ای با مدیران باشگاه استقلال برگزار کرد و دو طرف با یکدیگر به توافق رسیدند.
هنوز از جزئیات این توافق خبری منتشر نشده، اما استقلالی‌ها برنده این پرونده شدند و دیگر نگران شکایت مرد آلمانی و پرداخت غرامت نیستند. در نامه‌ای که مسئولان استقلال به شفر دادند، بحث تعلیق مطرح شده نه اخراج و به همین دلیل استقلالی‌ها با استناد به این نامه و حضور شفر در بن یاس ، قرار نیست پولی به شفر بپردازند. شفر هم با حضور در امارات و قرارداد با بن‌یاس، از مبلغ سال بعد صرف نظر کرده است.
انتهای پیام/

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فتح‌الله زاده: من بودم کارلوس کی‌روش را به استقلال می‌آوردم

اگر من رئیس فدراسیون فوتبال بودم دالیچ را سرمربی تیم‌ملی می‌کردم
علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال که اخیرا گفته بود اگر سن و سال مسی بالا برود او را به استقلال می آورد، این بار گفت اگر الان مدیرعامل باشگاه بود، کارلوس کی‌روش را سرمربی استقلال می‌کرد.
به گزارش آی اسپورت، او در حالی این حرف را زده که کارلوس به تازگی با قراردادی به ارزش سه میلیون یورو به تیم ملی کلمبیا ملحق شده است.
فتح الله زاده امروز در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم سیما گفت: «اگر من مدیر عامل استقلال بودم، می‌رفتم با کی‌روش صحبت می‌کردم و مطمئنم که او را به استقلال می‌آوردم.» او همچنین گفت: «اگر من رئیس فدراسیون فوتبال بودم دالیچ را سرمربی تیم‌ملی می‌کردم.»

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مراسم معارفه وینفرد شفر، سرمربی جدید باشگاه بنی یاس بزودی برگزار خواهد شد
+
سایت الامارات الیوم: شفر به همراه بنی یاس در اسپانیا اردو می‌ زند

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مظلومی : خیلی راحت به شما میگویم، استقلال بیشتر از 400-500 هزاردلار نمی تواند به یک مربی پول دهد!

نظر شخصی من این بود که شفر تا پایان فصل بماند
کمیته فنی هیچ نقشی در برکناری شفر نداشت. مدیریت او را برکنار کرد. فتحی زمانی که تیم دوبی بود مترصد این بود که شفر را برکنار کند
فرهاد خودش به فتحی گفت که میخواهد موقت باشد اما الان که من خودم با او صحبت کردم حس میکنم نظرش عوض شده است!
لیست را به کمیته فنی دادند تا از میانشان انتخاب کنیم. 5 نفر را انتخاب کرده ایم. دو نفر از کرواسی داشتیم که مربیان بزرگی بودند، دونفر از ایتالیا و یک نفر از اسپانیا
مامیچ جزو گزینه ها بود اما پیشنهادمان را قبول نکرد
استراماچونی هم یکی از این دو گزینه ایتالیایی است
با یک مربی بزرگ فرانسوی توافق کردیم اما گفت بیایم ایران تمام حسابهایم را مسدود میکنند! یک مربی دیگر میخواستیم بیاوریم میگفت من مرتب به امریکا میروم بیایم ایرانم نمیتوانم بروم !
خیلی راحت به شما میگویم: استقلال بیشتر از 400-500 هزاردلار نمی تواند به یک مربی پول دهد!
دنبال مربی ای هستیم که با سبک و امکانات ما تطابق داشته باشد
استراماچونی گزینه اصلی کمیته فنی است و قرار است این هفته خطیر برای مذاکره با او سفر کند(این مصاحبه شنبه ضبط شده)
او جوان است و کارنامه بدی هم ندارد
سبک فوتبال استراماچونی هجومی است نه دفاعی
فشار بسیار زیادی روی ماست.
به فتحی گفتم که ما درحال از دست دادن زمان هستیم، این یکی از مشکلات سالهای قبل استقلال بود
مدیریت در استقلال نباید تحت تاثیر فضای مجازی یا.‌. احساسی تصمیم بگیرد
دستمزد استراماچونی هم بالاتر از ۵۰۰ هزار دلار نخواهد بود
مربی خارجی یک تمرین دهنده و یک بدنساز همراه خود به ایران می آورد و دو دستیار ایرانی در کنارش قرار می گیرند

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مراسم معارفه وینفرد شفر، سرمربی جدید باشگاه بنی یاس بزودی برگزار خواهد شد
+
سایت الامارات الیوم: شفر به همراه بنی یاس در اسپانیا اردو می‌ زند

پسرش مصاحبه کرده گفته خبر قرار داد شفر با بنی یاس شایعه است !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا