• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حالا جالب تر از اون اینه که این سرمربی ایتالیایی رو تا چند روز پیش همه ازش انتقاد میکردن که اخراجی هست و بدرد نخور ولی یکهو دستور میرسه و در تمام رسانه ها این ایتالیایی تبدیل به سوپر من و منجی استقلال میشه اونم با 400 هزار دلار !!!
و به قول شما هنوز قرارداد امضا نشده با طرف رقم قراردادش در میاد
مثل اینکه جدی جدی آقای اخراج 500 هزار دلاری داره میشه سرمربی استقلال ...
مربی خوب خارجی-ای که میخواستن بیارن این بود ؟؟ :general210:

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من اول بگم کلا این چند ساله هرکی مدیر عامل استقلال بوده فقط مجری فرامین وزیر ورزش بوده یعنی کوچکترین حقی در هیچ کاری نداشته

از اونور هم که شفر رو باید جمعش کنن
دخالت وزیر ورزش در قرارداد شفر

توفیقی در اظهارت جنجالی در خصوص قرارداد شفر اظهار داشت: اولین قراردادی که با شفر بستیم مبلغ ۳۰۰ هزار دلار خالص بود بود. که در آن نوشته بودیم اگر ایشان بتوانند سهمیه آسیا بگیرند این قرارداد به صورت اتوماتیک یک سال دیگر به مبلغ ۶۰۰ هزار دلار تمدید خواهد شد.

وقتی قرارداد را نوشتم، قبل از امضای شفر آقای سلطانی فر به همراه افتخاری و ملکی در تماس بودند، در تماس تلفنی که روی اسپیکر گذاشته بودند گفتند تمدید اتوماتیک تبدیل شود به تمدید با توافق طرفین.

من همان موقع گفتم تمدید اتوماتیک بهتر است چون اگر قرار باشد با توافق طرفین باشد، شفر می‌تواند توافق نکند و خواسته‌های جدیدی را به ما تحمیل کند. به این ترتیب نوع قرارداد تغییر کرد و شد توافق طرفین. ماحصل قضیه این شد وقتی شفر نتیجه گرفت، جو وحشتناک رسانه‌ای ایجاد شد که ما قرارداد شفر را تمدید کنیم.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ردپای یک پرسپولیسی در ماجرای حضور استراماچونی در استقلال

اخبار دریافتی خبرنگار مدال حاکی از آن است که یک پرسپولیسی سابق از عوامل اصلی حضور سرمربی سابق اینترمیلان در استقلال است.
شنیده‌ها حکایت از این دارد که استراماچونی سرمربی ایتالیایی شانس بالایی برای سرمربیگری استقلال دارد.
به گزارش خبرنگار مدال، با جدایی وینفرد شفر از سرمربیگری استقلال و از آنجایی که مسئولان این باشگاه به دنبال جذب یک سرمربی مطرح هستند نام استراماچونی ایتالیایی به عنوان گزینه جدی باشگاه استقلال مطرح می شود.
استراماچونی سابقه هدایت تیم مطرحی همچون اینترمیلان ایتالیا را در کارنامه دارد و در برخی دیگر از کشورهای اروپایی به مربیگری پرداخته است.
خبرنگار مدال کسب اطلاع کرد که امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه استقلال با مشورت رحمان رضایی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که سابقه حضور در لیگ ایتالیا را در کارنامه دارد خواهان جذب استراماچونی شده است.
این در حالی است که فعلا این پیشکسوت پرسپولیسی و مسئولان باشگاه استقلال هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده‌اند.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
هیات مدیره استقلال کنار کشید!/اختیار تام به فتحی برای انتخاب سرمربی

هیات مدیره استقلال برای انتخاب سرمربی خارجی به مدیرعامل اختیار تام داده است!
به گزارش خبرنگار مدال، امیرحسین فتحی و علی خطیر برای مذاکره با گزینه های خارجی نیمکت استقلال، از جمله استراماچونی عازم ترکیه شده اند. در این میان میرشاد ماجدی و کامران منزوی طی مصاحبه هایی اعلام کرده اند که هیچ دخالتی در این موضوع ندارند و برای انتخاب سرمربی به فتحی اختیار تام داده اند در حالی که همیشه و درهمه باشگاه ها هیات مدیره در انتخاب و انعقاد قرارداد با مربیان خارجی دخالت مستقیم دارد و مدیران عامل با هماهنگی هیات مدیره به این موضوع ورود می کنند.

از آن جایی که برخی منابع خبری از اتفاق نظر بیشتر اعضای هیات مدیره بر امیر قلعه نوعی خبر داده بودند و این گزینه پیرو مخالفت هایی که از جانب هواداران استقلال صورت گرفت، از میان کاندیداهای انتخابی تا حدودی حذف شد، هیات مدیره نیز تصمیم بر این گرفته است که به طور کلی در خصوص انتخاب سرمربی دخالتی نکند و اختیار این موضوع را به صورت تام به امیرحسین فتحی محول کرده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
رحمان رضایی: استقلالی‌ها برای مربی ایتالیایی با من تماس گرفتند

رحمان رضایی، بازیکن سابق تیم ملی که سابقه بازی در تیم‌های پروجا و لیوورنو ایتالیا را دارد، درباره حضور ویلموتس و استراماچونی در فوتبال ایران صحبت‌های جالبی انجام می‌دهد. بخصوص که او را یکی از دلایل مذاکره استقلال با مربیان ایتالیایی می‌دانند. مصاحبه ایران ورزشی با رحمان رضایی را در زیر می‌خوانید.

شما سال‌ها در لیگ ایتالیا بازی کرده و شناخت بالایی از فوتبال این کشور اروپایی دارید. به‌عنوان نخستین سوال، حضور استراماچونی را در باشگاه استقلال چطور می‌بینید؟
استراماچونی یک مربی جوان و با انگیزه است چون خودم سال‌ها در فوتبال ایتالیا فعالیت کردم، از نزدیک نسبت به عملکرد این مربی شناخت دارم و می‌دانم که یک فوتبال تهاجمی را در دستور کار خود دارد و بسیار جسور است. از همه مهمتر چون استراماچونی در سن ٣٥ سالگی روی نیمکت تیم بزرگی به نام اینترمیلان نشسته، صددرصد دارای تجربه است و با توجه به این تجربه و انگیزه و نیروی جوانی که از استراماچونی سراغ دارم، نظرم روی حضور او در ایران مثبت است.

آیا حضور او تأثیری در فوتبال ملی هم دارد؟
بی‌تأثیر نیست ولی چون فدراسیون فوتبال سرمربی خود را انتخاب کرده من فکر می‌کنم حضور استراماچونی بیشتر به استقلال کمک می‌کند.

شما استراماچونی را در حد و اندازه‌های باشگاه پر طرفدار استقلال می‌بینید؟
صدرصد. به نظر من استقلال نیاز به یک مربی جوان و با انگیزه دارد که با شناخت کاملی که از استراماچونی دارم شک ندارم که ایشان از شفر بهتر نتیجه خواهد گرفت. ناگفته نماند شفر مربی بزرگ و با رزومه‌ای بود.

شایعه‌هایی هم وجود دارد که شما در معرفی استراماچونی و نهایی شدن این انتقال به باشگاه استقلال کمک کرده‌اید. این شایعه‌ها را تأیید می‌کنید؟
این اخبار را کاملا تکذیب می‌کنم. من هیچ کمکی نکردم و فقط پیرامون حضور استراماچونی با من از باشگاه استقلال تماس گرفتند و من نظر مثبتم را اعلام کردم.

همزمان با مذاکره استقلال با استراماچونی، فدراسیون فوتبال هم مارک ویلموتس را به‌عنوان سرمربی جدید انتخاب کرد. نظر شما در مورد حضور ویلموتس و شناخت او از ایران چیست؟
صددرصد این شناخت بسیار محدود بوده اما طی مدت زمان مذاکره این شناخت از طرف فدراسیون فوتبال به ایشان القا شده که ویلموتس توانسته با یک ذهنیت مثبت تصمیم نهایی خود را بگیرد و روی نیمکت ایران بنشیند.

آیا ویلموتس می‌تواند تیم ملی ایران را به جایگاه خوبی برساند و در تیم ملی موفق باشد؟
فدراسیون فوتبال در رابطه با کارلوس کی‌روش تجربه خوبی کسب کرده و با مدیریت کردن همه شرایط که قبلا مشکلات بسیاری را برای تیم ملی به‌وجود آورد و در اختیار گذاشتن امکانات کافی به ویلموتس و بازی‌های تدارکاتی مناسب، فکر می‌کنم به نتیجه ایده‌آل خواهیم رسید.

برای مربیگری پیشنهادی دارید؟
بله، با چند تیم لیگ برتری و لیگ یکی صحبت‌هایی شده و در حال مذاکره هستیم و ان‌شاءا... اگر قطعی شد درباره آنها حرف می‌زنم.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
رحمان رضایی دستیار استراماچونی در استقلال می شود ؟

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :
آندره‌آ استراماچونی همچنان از رحمان رضایی به عنوان یکی از جدی‌ترین گزینه‌های دستیاری خودش در صورت انتخاب به عنوان سرمربی استقلال یاد می‌کند. زمانی که رحمان در ایتالیا توپ می‌زد یک مدیربرنامه داشت به نام «پاستورلا». این شخص از قضا هم‌اکنون مدیریت برنامه‌های استراماچونی را بر عهده دارد و همین مسئله باعث نزدیک شدن طرفین به همدیگر شده است. استراماچونی در توجیه گزینش خودش تأکید دارد که رحمان در سری A توپ زده و به زبان ایتالیایی تسلط دارد. از سوی دیگر، او علاوه بر آشنایی با فرهنگ ایران با بازیکنان شاغل در لیگ برتر نیز کاملاً آشناست. روی همین اصل می‌تواند کمک‌حال خوبی برای او باشد اما…

نگران طرفداران دو تیم
در همین حال نگرانی‌های رحمان را هم باید در نظر گرفت. این‌طور که شنیده‌ایم طرفین از طریق دوست مشترک خودشان با همدیگر گفتگو کرده‌اند و رحمان رضایی تأکید دارد کوچک‌ترین مشکلی برای مربیگری ندارد، ولی چون مدتی در پرسپولیس بازی کرده دچار معذوریت‌هایی است. رحمان معتقد است هیچ‌گاه مشکلی با هواداران استقلال نداشته و اتفاقاً ناصر حجازی فقید هم به عنوان اسطوره این باشگاه نقش مهمی در پیشرفت فوتبال او داشته، ولی چون در پرسپولیس بازی کرده بیم آن را دارد که حضورش در استقلال باعث ناراحتی طرفداران سرخ شود.

دنیای متفاوت
شنیده‌ها حاکی است استقلالی‌ها به صورت دوستانه با رحمان رضایی گفتگو کرده‌اند و قرار شده اگر قضیه حضور استراماچونی قطعی شد، بحث را کاملاً جدی دنبال کنند. مسئولان استقلال به ملی‌پوش اسبق کشورمان تأکید کرده‌اند که نگاهش در مورد هواداران دو تیم از نظر آن‌ها هم کاملاً محترم است، ولی در فوتبال روز جهان و حتی لیگ برتر ایران چنین مسائلی تا حد زیادی منسوخ شده و هواداران ایرانی دیگر کمتر روی آن حساسیت نشان می‌دهند. استقلالی‌ها در توجیه حرف‌های خود مثال بهزاد غلامپور و محمدعلی یحیوی را زده‌اند که سال‌ها در استقلال بازی کرده و مربی هم بوده‌اند، اما پس از آن راهی پرسپولیس شدند و الان همچنان از نظر استقلالی‌ها افرادی محترم محسوب می‌شوند. حتی شنیده‌ایم یکی از مسئولان باشگاه به رضایی گفته:
«رحمان جان، شما فقط یک فصل در پرسپولیس توپ زده‌ای و در این تیم خیلی باسابقه محسوب نمی‌شوی بنابراین می‌توانی به راحتی در استقلال مربیگری کنی.»

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بررسی مشهورترین گزینه نیمکت استقلال؛ جذاب و ناموفق!

04 خرداد 1398
استقلال برای بازگشت به دوران اوج خود، سراغ گزینه عجیبی رفته است.

به گزارش وبسایت نود، پس از گمانه زنی‌های مختلف درباره مربی بعدی استقلال، سه گزینه نهایی آن‌ها مشخص شده‌اند و از بین آندره‌آ استراماچیونی، میروسلاو دوکیچ و آنجلو آلسیو یک نفر روی نیمکت استقلال می‌نشیند. دوکیچ، گزینه معقولی است. او سابقه‌ای طولانی در مربیگری دارد و شرایطش، به حضور در ایران می‌خورد. آنجلو آلسیو که همبازی کونته در یوونتوس و دستیار او در سال‌های اخیر بوده، سابقه‌ای جدی در مربیگری ندارد و مثل روی فاریا دستیار سابق مورینیو قصد دارد سرمربیگری را در خاور میانه آغاز کند. عجیب‌ترین گزینه استقلال اما، سرشناس‌ترین آن‌هاست. آندره‌آ استراماچیونی، که جدی‌ترین و البته، بخاطر کارنامه‌اش پرریسک‌ترین گزینه استقلالی‌ها محسوب می‌شود.

استراماچیونی شهرتش را مدیون حضور یک سال و نیمه، در باشگاه اینتر است. او به عنوان سرمربی تیم‌های پایه اینتر، نتایج خوبی گرفت و آن‌ها را به قهرمانی اروپا در رده زیر 19 سال رساند. همان شبی که تیم او در مسابقات اروپایی به قهرمانی رسید، تیم بزرگسالان اینتر در سری آ از یوونتوس شکست خورد. ماسیمو موراتی مالک وقت باشگاه هم رانیری را اخراج کرد و 24 ساعت پس از قهرمانی در اروپا، حکم مربیگری تیم بزرگسالان اینتر را به استراماچیونی داد. تغییری که اصلا، برای او خوب نبود.

اینتر با استراماچیونی، فصل را در رده ششم تمام کرد که بخشی از آن، بخاطر نتایج ضعیف در دوران گاسپرینی و رانیری بود. فصل بعد، با استراما شروع شد و فاجعه به پایان رسید. اینتر که نیم فصل اول برای قهرمانی می‌جنگید، نیم فصل دوم از هم پاشید و آخر فصل در رده نهم قرار گرفت. بدترین جایگاهی که نراتزوری، در 25 سال اخیر کسب کرده است. استراماچیونی رختکن تیم را هم از دست داد و با کاسانو، درگیری فیزیکی پیدا کرد.

پس از یک سال بیکاری، استراما به اودینزه رفت. تیمی که آخرین بازی‌اش روی نیمکت اینتر، با 5 گل به آن‌ها باخته بود. او با اودینزه شانزدهم شد و آخر فصل استعفا کرد. اودینزه هم در 25 سال اخیر، فقط یک بار رتبه‌ای به این بدی را تجربه کرده است. او برای احیای خودش به یونان رفت و اواسط فصل مربی پاناتینایکوس شد. او سال اول، نتوانست به صدر برسد اما رتبه دومی که تیم را تحویل گرفته بود را تا آخر فصل حفظ کرد. فصل دوم، پاناتینایکوس بیشتر از صدر فاصله گرفت و زمانی که در رده سوم جدول بود، استراما را کنار گذاشت. آخرین تیمی که حاضر شد به او اعتماد کند، اسپارتا پراگ چک بود. آن‌ها برای پس گرفتن قهرمانی لیگ، استراماچیونی را استخدام کردند و فعالیت قابل توجهی هم در نقل و انتقالات داشتند. با این حال اوضاع برای آن‌ها خوب جلو نرفت و پیش از پایان فصل که شانس سهمیه لیگ قهرمانان را هم از دست داده بودند او را کنار گذاشتند. اسپارتاپراگ فصل را در رده پنجم تمام کرد.

شکست در اسپارتا پس از ناکامی در اینتر و اودینزه و پاناتینایکوس، بیشتر از یک سال استراماچیونی را خانه‌نشین کرده است. او پس از موفقیت در رده‌های پایه اینتر، نتوانسته در رده بزرگسالان موفق باشد و حالا، شانس حضور در فوتبال آسیا را دارد. شاید استقلال، باشگاهی باشد که سرانجام استراماچیونی و موفقیت را هم به هم پیوند می‌زند اما انتخاب چنین گزینه‌ای با کارنامه ناموفقش، ریسک بالایی برای آن‌ها خواهد داشت. کسی که هیچوقت، باشگاهی را در رده‌ای بهتر از آن چه تحویل گرفته، تحویل نداده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پاتوسی یکی از بهترین بازیکنان استقلال در نیم فصل دوم بود که نقش مهمی در موفقیت های این تیم داشت اما با توجه به اینکه قرارداد این بازیکن با استقلال به صورت قرضی منعقد شده بود، باشگاه باید مبلغ ۳۰۰ هزار دلار به باشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی پرداخت می کرد تا قرارداد او را به حالت دائم در بیاورد.
اما بی توجهی باشگاه استقلال به تعهدات خود باعث شد که پاتوسی با انتشار پست اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی و جدایی خود را از جمع آبی پوشان را اعلام کند.
در پیام اینستاگرامی پاتوسی آمده است: هواداران عزیز استقلال ممنون بابت این مدت که کنار هم بودیم. متاسفانه همه چیز آن طور که می‌خواهیم اتفاق نمی‌افتد. با این حال شما شگفت انگیز هستید و تشکر می کنم بابت حمایت و عشقی که در این مدت به من دادید. تشکر می کنم بابت همه چیز. ارتش آبی تا ابد.

01410785.jpg

با این شرایط پاتوسی که تمدید قرارداد با او یکی از اهداف اصلی باشگاه استقلال برای فصل جدید بود، جدایی‌اش از این باشگاه قطعی به نظر می‌رسد و این به هیچ عنوان اتفاق خوبی برای آبی ها محسوب نمی‌شود.

یعد این مربی ایتالیاییه که اکثرا میگن به نیم فصل نرسیده احتمالا اخراج میشه چرا باهاش دارن باز قراداد 3 ساله میبندن !!! مربی ارزون گیر آوردن دارن ذوق مرگ میشن !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
داستان تیام تکرار می‌شود؟
شب گذشته پاتوسی با انتشار پستی از هواداران استقلال خداحافظی کرد....

به گزارش مدال، ایجنت پاتوسی و ایسما در استوری خود اعلام کرد ساعت 20 به وقت تهران دلیل رفتن پاتوسی و ایسما را خواهد گفت. باید دید پاتوسی و ایسما به العین می روند یا خیر و دلیل این صحبت ها از طرف ایجنت این دو بازیکن چیست؟
قطعا هواداران شاکی هستند و انتقادات زیادی را ازباشگاه خواهند داشت. باشگاه مدام وعده تمدید قرارداد با پاتوسی را می داد و اخیرا از فسخ قرارداد ایسما خبر دادند. ایسما خیلی عملکرد خوبی نداشت ولی پاتوسی ستاره محبوب هواداران بود و حالا همان ماجرای تیام به نوعی تکرار می شود.
باید دید از آنجا که ایجنت ایرانی پاتوسی ایجنت لکو سرمربی العین است آیا این بازیکن به العین خواهد رفت یا خیر؟
پاتوسی هم در استوری خود نوشت: فردا (امروز) ایجنتم دلایل این که چرا من استقلال را ترک میکنم به شما خواهد گفت و پس از آن، همه شما مرا درک خواهید کرد.
فردا ساعت ۲۰ به وقت تهران.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پیشنهاد استقلال برای استراماچونی، سالانه ۱.۵ میلیون یورو است؛

طرفداری- مذاکرات بین آندره آ استراماچونی و استقلال، در مراحل پایانی خود قرار دارد. هنوز همه چیز به طور کامل نهایی نشده اما خوشبینی زیادی وجود دارد که سرمربی جوان ایتالیایی به استقلال بپیوندد.

به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، استراماچونی پیشنهاد مهمی را از جانب استقلالِ تهران، یکی از سه باشگاه پرافتخار خاورمیانه دریافت کرده که سابقه ۲ بار قهرمانی در آسیا را در کارنامه خود دارد. پیشنهاد استقلال ۲ ساله و سالانه ۱.۵ میلیون یورو(در مجموع ۳ میلیون یورو) است که می تواند در صورت رضایت طرفین برای سال سوم هم تمدید شود. استراماچونی از باشگاه ایرانی چند روز زمان خواسته تا پاسخ نهایی را بدهد.

طرفین ماه گذشته اولین بار با هم در تماس بودند اما جلسه مدیران استقلال با استراماچونی هفته گذشته صورت گرفت. هدف باشگاه، بازگشت به دوران قهرمانی است. آخرین قهرمانی استقلال در فصل ۱۳-۲۰۱۲ رقم خورده است.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
سالانه 1.5 میلیون یورو برای آقای اخراج حماقت (بقول مجیدی) نیست، خیانت محضه !!
+
مجیدی: با حماقت خود به استقلال ضربه می زنند
+
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
فتحی: متاسفانه با شفر قرارداد غیر حرفه‌ای امضا شده است. مرسوم نیست مربی حق فسخ داشته باشد ولی باشگاه این حق را نداشته باشد. مبلغ نجومی با او بسته شده است. قرارداد او بالای یک میلیون دلار است. شاید در جام جهانی ۷-۸ مربی قراردادشان بیش از یک میلیون دلار بود.

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
والا طبق گفته ی مسئولین استقلال کوچکترین نقشی دربستن قرارداد ها ندارن بهشون میگن این هام دقیقا انجام میدن سر شفر هم باشگاه نمی خواسته همچین قراردادی ببنده که بهشون میگه اینجوری که من میگم قرارداد ببندین !!! الانم این مربی اخراجی رو آوردن و قرارداد آنچنانی باهاش می خوان ببندن که طرف تو خوابم نمیدیده
اما دلایلش :
1- دلال هایی که در ورزش ایران هستن دستشون از تیم رقیب قطع شده و الان مبلغ نون دونیشون استقلال هست پس باید هر سال سرمربی عوض بشه و بازیکن های زیادی برن و بیان تا اینا همچنان مثل زالو درآمد های میلیاردیشون رو داشته باشن
2- اینجوری همه آقایون مطمئن هستن استقلال خیلی عالی کار کنه بتونه یک سوم چهارمی بگیره و تضمین قهرمانی یک تیم دیگه هست
3- استقلال با قرارداد های سنگین دهن هوادار رو میبنده که ما کلی خرج تیمتون کردیم ولی خودش عرضه قهرمانی نداره ولی نمیگن خوب هاشون رو بیرون کردیم یک سری آشغال با قیمت 10 برابری خریدیم
4- از همه مهمتر قرارداد سنگین با سرمربی یا خارجی های بی کیفیت باعث میشه استقلال زیر بار قرض کمر شکن بره و بعد 1400 هم تا ده سال بعد درگیر صاف کردن بدهی هاش باشه و پولی برای بستن تیمش نمونه

توجه کنید این چند ساله با وجود قرارداد های وحشتناک با خارجی ها پول زیادی توی استقلال خرج نشده چون همه ی این پول ها قرض هایی هست که باید تا سال های دیگه پرداخت بشه !!!
به قول قلعه نوعی همچی رو مهندسی میکنن

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
همه‌چیز درباره استراماچونی؛ خوش‌تیپ، هجومی، ناکام!

نویسنده:علی رضایی شاه
آندرا استراماچونی جدیدترین گزینه هدایت استقلال است.
پس از مطرح شدن اسامی فراوان برای نیمکت استقلال حالا جدی‌ترین گزینه، مربی جوان و سابق تیم اینترمیلان است.
به گزارش مدال، جدیدترین گزینه هدایت استقلال آندرا استراماچونی ۴۳ ساله، در شهر رم متولد شده است. او تنها ۲ فصل (۹۴/۹۵) در بولونیا بازی کرد و به دلیل مصدومیت فوتبال را در ۲۰ سالگی کنار گذاشت و به تحصیل پرداخت. استرا دارای مدرک حقوق از دانشگاه ساپینزا رم است اما بعد از دریافت مدرک حقوق، کار حرفه‌‌ای خود را در فوتبال و آکادمی رم آغاز کرد.
پس از فتح چند جام محلی، هدایت تیم زیر ۱۹ سال اینترمیلان را بر عهده گرفت و این تیم را به قهرمانی اروپا رساند تا جزو گزینه‌های جدی اینتر برای سرمربیگری به شمار بیاید زیرا تیم بزرگسالان اینتر، فصل خوبی را پشت سر نگذاشته بود.
اینترمیلان در فصل ۲۰۱۱/۱۲ ابتدا گاسپرینی را روی نیمکت داشت که به دلیل کسب نتایج ضعیف کنار گذاشته شد. در ادامه رانیری سرمربی شد و او هم نتایج خوبی نگرفت تا استراماچونی در ۹ بازی آخر هدایت نرآتزوری را بر عهده گیرد و با کسب ۱۷ امتیاز، اینتری‌ها را به لیگ اروپا برساند که نتیجه خوبی به حساب می‌آمد.
این نتایج باعث شد تا موراتی رسما هدایت اینتر را برای یک فصل به استراماچونی بسپارد اما نتیجه کار فاجعه بود! اینتر ۲۰۱۲/۱۳ با حضور بازیکنانی چون کاسانو، میلیتو، پالاسیو، کامبیاسو، زانتی، چیوو و ... در ۳۸ بازی تنها ۱۶ برد به دست آورد و در رتبه نهم (پایین‌تر از کاتانیا) قرار گرفت. آن‌ها در نیمه‌‌نهایی جام حذفی رفت و برگشت مقابل رم شکست خوردند و در اولین مسابقه حذفی لیگ اروپا در مرحله یک شانزدهم نهایی مقابل تاتنهام شکست خوردند و از جام کنار رفتند. تنها دستاورد استرا، شکست یوونتوس در تورین و شکستن رکورد این تیم بود.
حضور در اینتر مهم‌ترین اتفاق کاری او بود زیرا او پس از اینتر هدایت اودینزه را بر عهده گرفت اما در ۴۱ بازی میانگینی ۱.۱۵ امتیازی ثبت کرد که آماری بسیار ضعیف بود. او پس از اودینزه هدایت پاناتینایکوس را در آبان ۹۴ بر عهده گرفت و آن‌جا هم با میانگین ۱.۵۴ امتیاز از ۵۲ بازی کنار گذاشته شد. آخرین تجربه استراماچونی حضور در اسپارتاپراگ بود که تنها ۱۰ ماه دوام داشت زیرا در ۲۳ بازی تنها ۱۰ برد به دست آورد و هواداران اسپارتا برایش بنری به شکل بلیت بازگشت به ایتالیا را به نشانه اعتراض، در ورزشگاه برافراشتند.
استراماچونی آخرین بار اسفندماه سال گذشته روی نیمکت اسپارتا پراگ نشسته و پس از آن هدایت تیم دیگری را بر عهده نگرفته است. او به کار با جوانان مشهور است و بهترین عملکرد وی هم با آکادمی اینتر اتفاق افتاده و شاید همین مسئله هواداران استقلال را امیدوار کند. ۴۵۱ سیستم محبوب استراست زیرا بارها در این سال‌ها از ۴۲۳۱ و ۴۳۲۱ استفاده کرده است. البته او چندین بار هم سیستم‌ ۳ دفاعه را امتحان کرده اما نتیجه نگرفته است. سبک فوتبالی او برخلاف مربیان ایتالیایی، تهاجمی است و اینتر تحت هدایت او در ۶۵ بازی ۱۱۰ گل به ثمر رساند و البته ۹۸ گل دریافت کرده که نشان می‌دهد تیم‌های او بنیان دفاعی مناسبی ندارند.
مهم‌ترین مسئله می‌تواند دستمزد او باشد زیرا آخرین قرارداد استراماچونی با اسپارتاپراگ ۲ ساله و به ارزش سالیانه ۱.۵ میلیون یورو امضا شده بود.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مهم‌ترین مسئله می‌تواند دستمزد او باشد زیرا آخرین قرارداد استراماچونی با اسپارتاپراگ ۲ ساله و به ارزش سالیانه ۱.۵ میلیون یورو امضا شده بود.
500 هزار یورو هم برای همچین مربی-ای زیاده !

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کسی که اصلا نمیدونه آسیا کجاست !!! نمیدونه استقلال نه زمین داره ... نه پول ... قرارداد های بازیکن هاش تمدید نشده ... بازیکن جدید هم نگرفته ... کلی از بازیکن هاشم دارن جدا میشن ... پر تیمش هم پر دلاله ... مافیای رحمتی و ... هم توش مشغول کار خودشون هستن ...
این بابا اگر آدم بدرد بخوری بود و فقط فکر پول نبود و دنبال موفقیت بود همچین جایی رو انتخاب نمیکرد

هفته دهم نرسیده اخراج میشه و باید 2 میلیون دلار خسارتش رو نقد بهش بدن و فرهاد مجیدی بشه سر مربی !!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خوب کانال های استقلال زدن حضور همین چونی هم منتفی شد ... بنظر اینا همه فیلم هست مثل هر سال تا وقت بگذره و تیم قرصت آماده سازی ر. کامل از دست بده ...دیگه این داستان ها سال هاس اول فصل عینا تکرار میشه
حدس زدنش هم آسونه قراره پول سرمربی و خرید بازیکن استقلال و فروش بازیکن های استقلال به تیم های دیگه خرج یک نفر دیگه بشه !!! بالاخره استقلال فرزند ناخلف و سرراهی هست و دیگری فرزند ارشد و خلف
از فردا برای خوابوندن اعتراض هوادار اسم 10 تا سرمربی برتر دنیا رو میگن و بهترین بازیکن های خارجی که تو راه استقلال هستن آخرش هم فرهاد مجیدی با قرارداد سفید امضا سرمربی میشه و چند تا بازیکن مصدوم و پیر هم به جای بازیکن های تاثیرگذار مثل پاتوسی و ...جذب میشن .بعدم میگن خواست هوادار بوده ...کاش فرهاد هرچه سریعتر از باشگاه میرفت و توی این دامی که براش پهن کردن نمی افتاد.. اگر بمونه همه اعتبارش رو باید تقدیم این بی کفایت ها بکنه
هوادارها فقط منتظر استعفا مدیر عامل و هیئت مدیره هستن اونم هرچه سریعتر

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خوب کانال های استقلال زدن حضور همین چونی هم منتفی شد ...
آخرش هم فرهاد مجیدی با قرارداد سفید امضا سرمربی میشه
استراماچونی بد بود و فرهاد مجیدی بدتر ...
پ.ن:
فتحی: آقای اللهیار بنابر دلایلی که جای بحثش نیست که آقای شفر ایشان را بولد کردند. o_O

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا