• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره مانگـا : معرفی ، تبادل نظر و ...

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه .
من یکم درگیر بودم نمی تونستم بیام اینجا آموزش بزارم .
ولی از طرفی هم می خواستم ببینم اصلا کسی طالب آموزش های من هست یا نه ؟
به نظر میاد کسی نمی خواد ؟:hmm: . من کلی وقت صرف ترجمه اونا می کنم . آخه فقط ترجمه که نیست باید توی عکس بزاری . خلاصه خیلی دردسر داره . اگر باور ندارید برید امتحان کنید !
3 روزه هیچکی اینجا پست نمی زنه .
حتما من باید بیام 4 تا پست اینجا بزنم ؟؟.
البته حساب آقا بابک جداست . چون خیلی درگیره .
ولی هیچ کدومتون نباید یه سر کوچیک میزد اینجا ؟؟
من منتظر جواب همه ی بچه ها هستم . اگه نمی خواین آموزش بزارم . جمع کنم برم یه جای دیگه :eek:

همه اینجا طالب آموزش هستند :happy: مخصوصا از نوع پایه باشه ;) مسیح جان من که خودم از آموزشات خیلی لذت میبرم :happy: ادامه بده منم تا سرم خلوت شد میام :happy:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
خواهش مي كنم ادامه بده هر چند ساكت دارم باهاتون ادامه مي دم آخه كارم خيلي افتضاحه ولي دوست دارم ادامه بدم هر چند در مراحل اوليه هم چنان دارم در جا مي زنم ولي دوست دارم ادامه پيدا كنه
مرسي

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ok من بازم آموزش هامو میزارم . فقط خواهشا نظر بدید . ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه و خسته نباشید این چند روزه که نبودم چقدر اینجا تغییر کرده :lol:

اینم آموزش کشیدن سوناده بدون شرح

یه آدم تو سایه

سلام . ممنون از آموزشت . :happy: . باز هم بیا ، اینجا . الان وقت ندارم ایندکسش کنم . ولی تا فردا این کارو انجام می دم .
در ضمن اگر هر چند وقت یکبار میای اینجا و یکی از این آموزش های بدون شرح میزاری ؟ و اگر تعدادشون زیاده:blink: ؟ من توی ایندکس یه نفر رو به آموزش ها اضافه کنم . مثل من یا کاکاشی ؟
یعنی از قسمت مطالب جالب تاپیک به آموزشها انتقالت بدم .؟ در ضمن سعی کن یکم بالاش درباره عکس بیشتر شرح بدی ! منتظر جوابت هستم .؟

راستی . یه چیز دیگه . سعی کن بالای این عکس هات بنویسی که روی عکس کلیک کنند تا بزرگ بشه .

یه چیزیو به همه ی بچه های تاپیک بگم :
لطف کنید یکم . ساده تر صحبت کنید . اینجا کم کم داره زیادی تخصصی می شه . خود من هم باید همین کار رو بکنم . بچه ها وقتی میان اینجا گیج می شن:blink: . اگر ساده تر بنویسید ،
این طوری آمار تاپیک میره بالا و بچه ها بیشتر به این تاپیک سر می زنند .

-----------
بابک جان pm من اومد ؟

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه سری به این تاپیک من هم بزنید : قصه های من و بابام
اینم یه جور کمیک اسکریپت یا همون داستان مصوره .
خوشحال می شم اونجا هم شما رو ببینم

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید

استاد مسیح تعداد مطالب آموزشی کشیدن طرحهای کاراکتر های ناراتو زیاد نیست مطالب دیگه ای در زمینه انیمیشن دارم که کم نیستند فقط بدون adsl بودن یه کم کارم سخت تر شده در ضمن مطلب خاصی در این زمینه وجود نداره چون طرحهای آموزشی ناراتو کتاب نیست کاره یه نفره :lol:

این کتاب آموزش انیمه رو من هم دارم چند تا شمارش رو داری ؟:lol:

این طوری اذیت می شی هر دفعه 1 صفحه اون رو می ذاری:( افرادی که اینجا مییان اکثرا طراح نیستند و لی عاشق انیمه هستند من فکر می کنم همون انگلیسیش رو بزاری کافیه خودت اذیت نمی شی باز هم ممنون

یه آدم تو سایه :happy:

موفق باشید

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این کتاب آموزش انیمه رو من هم دارم چند تا شمارش رو داری ؟:lol:

این طوری اذیت می شی هر دفعه 1 صفحه اون رو می ذاری:( افرادی که اینجا مییان اکثرا طراح نیستند و لی عاشق انیمه هستند من فکر می کنم همون انگلیسیش رو بزاری کافیه خودت اذیت نمی شی باز هم ممنون

یه آدم تو سایه :happy:

موفق باشید

سلام
نمی دونم .
مال من که شماره ای نیست .
کلا فایلش فکر کنم 50 مگابایتی هست .؟ یادم نیست ؟
اگه همه با این نظر موافق باشن من آموزش ها رو انگلیسی میزارم . این طوری کار من خیلی راحت می شه .؟
ولی نمی دونم انگلیسیش به درد بخوره یا نه؟
بچه ها نظر بدین ؟ چی کار کنم . فارسیش کنم یا همون انگلیسیشو بزارم ؟؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه همه با این نظر موافق باشن من آموزش ها رو انگلیسی میزارم . این طوری کار من خیلی راحت می شه .؟
فکر نميکنم اينگيليسيش مشگل باشه!:rolleyes: اينگيليسی همه هم که خوبه!:happy: اگه چند نفر چند تا لغت هم بلد نباشن هميشه ديکشنری هست تازه اگه اونم سختشون باشه ديکشنری زنده متحرک، سيمور کبير، رو اينجا کنارمون داريم.:D:D:D پس فکر نکنم مشگلی باشه. اينگيليسی بزار! ;)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نمی دونم .
مال من که شماره ای نیست .
کلا فایلش فکر کنم 50 مگابایتی هست .؟ یادم نیست ؟

فکر می کنم همون انگلیسیش هم کافی باشه ما استفاده می کنیم واقعا زحمت می کشید امروز متوجه دسته بندی آموزش ها شدم من چند وقته بخاطر اینترنتم خیلی اینجا ها نمی تونم سر بزنم ولی واقعا کار قشنگی بود امیدوارم بازهم از این کارها داشته باشیم :lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
آقا حالا که بنا به انگلیسی خوندن شد ...

من این ده جلد رو بهتون پیشنهاد می دم ... همه ی آموزش های مسیح و کاکاشی عزیز رو پوشش می ده ...

How To Draw Manga

[1] - How To Draw Manga - Getting Started

[2] - How To Draw Manga - Compiling Characters

[3] - How to Draw Manga - Compiling Techniques

[4] - How To Draw Manga - Compiling Application And Practice

[5] - How to Draw Manga - Dressing Your Character in Casual Wear

[6] - How To Draw Manga - Illustrating Battles

[7] - How To Draw Manga - Battles

[8] - How To Draw Manga - Giant Robots

[9] - How To Draw Manga - Girls (Japanese)

[10] How to Draw Manga - Anime and Game Characters

:D

بعضی از قسمت های آموزش خودم هم از این منابع بود ...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه دفعه بگو ما جمع کنیم بریم دیگه ؟؟:(

(شوخی کردم:lol:)

راستی بابک . من خودم هم الان که دارم این پست رو میزنم دو دل شدمه . یه کم وایسا بیشتر فکر کنم .:(

اصلا بزار به بچه ها بگم قضیه چیه ::blink:
راستش ما افتادیم توی این فکر که یه تاپیک جدید درست کنیم و همه آموزش ها رو به اونجا انتقال بدیم .
و این تاپیک فقط درباره مانگا باشه . و اون یکی فقط آموزش ؟
ولی یه مشکلاتی هم هست.
مثلا چون اون تاپیک خیلی تخصصی می شه . اکثر بچه ها فقط میان توی تاپیک و آموزش ها رو می خونن .
و تعداد پست تاپیک احتمالا باید کم باشه ؟؟
حالا ما موندیمه که چی کار کنیم . توی همین تاپیک ادامه بدیم . یا یک تاپیک جدید بزنیم .:blink::wacko:
من تا فردا همین موقع منتظر جواب همه ی بچه هایی که میان اینجا هستم . نظر همه مهمه . لطف کنید حتما جواب بدید تا ما یک انتخاب درست کنیم .:happy:
با تشکر از همه.

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

استاد مسیح فکر خوبیه من موافقم اما باید سطحشو وسیعتر کنیم فقط در سطح آموزش طراحی انیمه نباشه کلا درباره آموزش انیمیشن باشه بیشتر قسمتهاش این طوری بهتره آدم تکلیفش مشخصتره و تعداد صفحات زیاد نیمیشه اما همش پر از آموزش میشه :lol:
استاد خواشان شما این ده جلدی که معرفی کردید دارید اگه دارید امکان داره برای کسی رایت کنی ؟:happy:

یه آدم تو سایه

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

استاد مسیح فکر خوبیه من موافقم اما باید سطحشو وسیعتر کنیم فقط در سطح آموزش طراحی انیمه نباشه کلا درباره آموزش انیمیشن باشه بیشتر قسمتهاش این طوری بهتره آدم تکلیفش مشخصتره و تعداد صفحات زیاد نیمیشه اما همش پر از آموزش میشه :lol:
استاد خواشان شما این ده جلدی که معرفی کردید دارید اگه دارید امکان داره برای کسی رایت کنی ؟:happy:

یه آدم تو سایه

ای کاش میدونستین وسعت انمیشن چقدره و آموزش انمیشن چی میشه :rolleyes: ولی در کل من موافق رای اکثریت هستم - ترجیح میدم بی طرف باشم :happy:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای کاش میدونستین وسعت انمیشن چقدره و آموزش انمیشن چی میشه :rolleyes: ولی در کل من موافق رای اکثریت هستم - ترجیح میدم بی طرف باشم :happy:

:(:(:(
این طوری که از حرف های بابک جان من فهمیدم . ایشون راضی نیستند .:blush:.
اگه اینطوره هیچ مشکلی نیست . همینجا ادامه می دیم . آخه هر چی باشه این تاپیک رو شما ساختینه .
من نمی خوام کسی از من ناراحت بشه . من می خوام با همه دوست باشم .:happy:
:happy: .
فعلا:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همین جا ادامه بدین ... منم قول میدم بگردم یه چندتا کار جدید بکشم !! ...
paint2.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
همین جا ادامه بدین ... منم قول میدم بگردم یه چندتا کار جدید بکشم !! ...
paint2.gif

سيمور جان من به شدت منتظر آموزش ها و طرح هاي نبوغانه شما هستم
2296.gif

فقط اين سري همراه با زيرنويس بزاريد

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از اونجایی که بابک جان (کاکاشی) با یک تاپیک جدید موافق نبودند;) . پس همین جا ادامه می دیم .
من سعی میکنم امشب یه آموزش بزارم .:happy:

راستی

بچه ها شما هم چند تا ستاره بدین به این تاپیک تا بچه ها بیشتر بیان اینجا . مرسی

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
مانگالوژی Edens Bowy

از : TENNOUJI Kitsune

ژانر : فانتزی , ماجراجویانه , درام ( scifi نیست )

تعداد chapter : تقریبا 41 بیرون اومده

سال : 1995

* یه انیمه ی 26 قسمتی هم از روی این مانگا ساخته شده

ANN

شخصیت ها اصلی
:
Jorrne
Elisiss
Enefea

داستان :
شهرهایی معلق در فضایی وجود دارن که از دید زمینی ها به Eden معروفن ... شخصیت اصلی داستان , Jorrne , در یکی از این شهرها به دنیا اومده و قدرتی داره به نام god-killing ؛ به این معنی که می تونه خدا رو هم نابود کنه .. ولی بنا به دلایلی از زمان بچگی به زمین میاد , بعد از اینکه بزرگ شد , به کمک Elisiss که یه دختر جوان با قدرت های جادوگری هست سعی می کنه که به Eden برگرده و دنبال مادرش بگرده ...

از chapter های سه به بعد اسم god-killing رو به God Slayer تغییر می دن , یکی از دلایلشون , قشنگی کلمه هست ...

اپیزود اول و opening , ending در youtube هستن

اپیزود اول - قسمت اول
اپیزود اول - قسمت دوم
اپیزود اول - قسمت سوم

قسمت اول و دومش رو دیدم ... کمی با مانگا فرق داشت ...فکر می کنم که زمان بیان گذشته ها رو تغییر دادن
راستی زیرنویسش هم فرانسه بود

نکته ی اساسی یادم رفت ... Edens Bowy تقریبا به معنیه , شمشیر بهشت یا آسمانه

از اینجا و اینجا می تونید مانگا رو دانلود کنید

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...

بچه ها شما هم چند تا ستاره بدین به این تاپیک تا بچه ها بیشتر بیان اینجا . مرسی

آقا , چقدر اصرار داری که بچه ها بریزن اینجا ... مگه دکه ست :lol:

تو هر تاپیک, چند نفر فعالیت می کنن و بقیه هم استفاده می کنن ... به نظرم سرعت رشد تاپیک خوبه ... اینطوری حق مطلب هم ادا می شه ... دوستان برای خوندن مطالب فرصت کافی دان , اگه سرعت رشد تاپیک بالا بره , به همون نسبت هم از خوانندگان مطالب کم می شه , زیاد هم نباید دل به ایندکس بست , یوزرها تا مجبور نشن سراغ ایندکس نمی رن ... در کل زیاد سخت نگیر ;)

.... شما این ده جلدی که معرفی کردید دارید اگه دارید امکان داره برای کسی رایت کنی ؟:happy:

آره دارمشون , می تونم هم رایت کنم ... اگر هم دوستان خواستم می تونم کم کم براتون آپلودشون کنم

بالا