• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به هر حال اکثر اون بازیکنا در حد استقلال نبودن! از یه جایی باید نخاله ها میرفتن! زکی پورم باید میرفت که نرفت! منتظری خودش خواست بره...ناز کرد ...سهرابیان در حد استقلال نبود...محسن کریمی هم همین طور...چشمی چه گلی به سر ما زده؟؟؟ فرشید باقری هم مصدومه! باید کی رو میگرفتیم؟ اتفاقا خرید هامون خوب بوده. فقط یه پاتوسی اگه بمونه خوبه....اینکه تیم رقیب شاکله ش رو حفظ کرده به خاطر اینه که بازیکناش خوب بودن! ولی دو تا خرید ضعیف داشت! کنعانی و احمد زاده جفتشون ضعیفن. بازیکن عراقی به درد فوتبال ایران نمیخوره!!! چند بار از یک سوراخ باید گزیده بشیم؟؟؟ همشون قهر میکنن سریع.
منم با رفتن خیلی هاشون موافقم اما مشکل اینه وقتی یک تیم زیر و رو میشه در بهترین شرایط یک نیم فصل طول میکشه هماهنگ بشن !!! بعد هم هنوز چند تا نخاله مثل همین زکی پور توی تیم موندن که رفتن این ها واجب تر بود
یا مثلا جذب ارسلان مطهری واجب بود که انجام نشد
سهرابیان هم بازیکن دو پا و چند پسته بود که جایگزین پیدا کردن براش اصلا راحت نیست
محسن کریمی و چشمی هم باهاتون موافقم ... فرشید باقری هم یا اون کاری که کرد در استقلال دیگه بنظرم اون بازیکن سابق نمیشه
منتظری هم بنظرم استرا بهش گفته بود که بمونی نیمکت نشین میشی چون کلا روی بازیکن سن بالا حساس بود و از قبل هم اعلام کرده بود
الان تا جایی که میدونم استقلال 5 یا 6 جای خالی داره که پرکردن این ها با بازیکن خوب خیلی کار سختیه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مو بور چشم‌روشن در مظان اتهام

۱۳ سال از حضورش در فوتبال می‌گذرد. بعد از اینکه مدتی در سرویس ورزشی سایت تبیان مشغول ‌کار شد، به‌عنوان مسئول دفتر امیررضا واعظ‌آشتیانی در وزارت صنایع و معادن فعالیتش را وسعت داد. در همین اثنا به‌رغم سن و سال پایینش رابطه خوبی با فوتبالی‌ها پیدا کرده بود. هنوز هم خیلی‌ها تصویر فراموش‌نشدنی او و امیر قلعه‌نویی را به یاد دارند. وقتی اولین تمرین تیم ملی زیرنظر قلعه‌نویی برگزار می‌شد و خبرنگاران با چشم خود دیدند محمودرضا بابایی با سرمربی وقت تیم ملی خوش‌وبش می‌کرد و سرش را روی شانه او گذاشته بود. او حالا به میانسالی رسیده و ۳۶ ساله شده است اما از عنفوان جوانی مسیرش به فوتبال باز شد و به یکباره قدرت گرفت. جوان بود، اما کارهایی را به او نسبت می‌دادند که باورکردنش بسیار دشوار بود. نام پسر جوان موبور و چشم‌روشن با قد و قامت کوتاهش در بسیاری از اتفاقات چند سال اخیر باشگاه استقلال گره خورده است.

ماجرای بچه و قلعه‌نویی
می‌گفتند رابطه نزدیکش با کیومرث هاشمی باعث شد پایش به فوتبال باز شود، اما هاشمی هیچ‌وقت زیر بار این مساله نرفت و در گفت‌وگوی کوتاه با ما نیز این رابطه نزدیک را رد کرد. با این حال، بابایی به‌همراه واعظ از وزارت صنایع و معادن به استقلال آمد. ابتدا به‌عنوان مشاور و رئیس‌دفتر مدیرعامل مشغول کار شد، اما خیلی‌زود در تصمیمات کلان باشگاه و تیم نقش بسزایی را ایفا کرد. زمانی ادعا شد که قلعه‌نویی گزینه سوم تیم ملی هم نبوده، اما برش بابایی او را به نیمکت تیم ملی رسانده است. طبیعتا حس می‌شد که رابطه خوب آنها در استقلال هم ادامه‌دار باشد، اما اصلا این اتفاق رخ نداد. بابایی عده‌ای از نزدیکان قلعه‌نویی را از باشگاه دور کرد و همین باعث شد ژنرال، او را «بچه» خطاب کند و بگوید یک بچه در باشگاه تصمیم‌گیرنده است. علی نظری‌جویباری هم تصریح کرد که یک پسر جوان دست به تغییر مدیرعامل استقلال زده است. می‌گویند قلعه‌نویی برای ماندن شرط گذاشت که یا او یا بابایی. ظاهرا زور پسر جوان چربید، چراکه قلعه‌نویی از استقلال جدا شد.

ادعای جالب صادقی
شخصیت پیچیده‌ای دارد. همزمان با امیر قلعه‌نویی و آتیلا حجازی رفاقت نزدیکی داشت. با مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی به‌شدت دوست است و به آنها مشاوره‌های زیادی می‌دهد. خود او در مصاحبه اخیرش اذعان کرد که به مجیدی هشدار داده در مشهد به جای شفر سرمربی استقلال نشود. او روزگاری با بازیکنانی چون خسرو حیدری رابطه بسیار نزدیکی داشت، اما حالا همه‌چیز به تیرگی گراییده و دوطرف علیه هم صحبت می‌کنند. امیرحسین صادقی در این روزها جدی‌ترین منتقد بابایی به حساب می‌آید. صادقی می‌گوید: «او به من زنگ زد و گفت کاپیتان! پرسیدم مگر رحمتی رفته که من کاپیتان شوم. او هم گفت که رحمتی را هوا کردیم. چندی بعد که من جدا شدم، او تماس گرفت و گفت دیدی چطور هوایت کردم.»

اعتراض منصوریان و مظلومی
بابایی بعد از رفتن واعظ همچنان در استقلال ماند. کار به جایی رسید که خود واعظ هم تایید کرد که او تصمیمات بزرگی را در باشگاه می‌گیرد. بعدها در قامت مدیر روابط‌عمومی باشگاه به فعالیت خود ادامه داد و سال ۱۳۹۵ در سمت خود باقی ماند، اما نهایتا استعفا داد و جایش را به محمدحسین زرندی داد. او حدود سه سال است که در باشگاه پستی ندارد، اما ردپایش در بسیاری از اتفاقات حول‌وحوش تیم دیده می‌شود. منصوریان بعد از جدایی‌اش از استقلال مانند مظلومی ادعا کرد که یک نفر خاص باعث رفتنش شده است. گویا اتفاقات هفته ششم لیگ هفدهم در جم نیز به او مربوط می‌شود. با صحبت‌های جدیدی که بابایی انجام داده، پای افراد دیگری هم به ماجراهای چند سال اخیر استقلال باز می‌شود. صادقی ادعا می‌کند که پرویز مظلومی و دیگر استقلالی‌ها نترسند و هر صحبتی که لازم است، انجام دهند. باید منتظر ماند.

فرهیختگان

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دفاع واعظ از بابایی؛ به او حسودی می‌کنند!

آی اسپورت – این روزها محمود بابایی یکی از سوژه‌های اصلی فوتبال ایران و باشگاه استقلال است. او در روزهای اخیر مصاحبه‌هایی انجام داده و علیه چند استقلالی به ویژه پژمان منتظری افشاگری‌هایی هم انجام داده است. گفته می‌شود او اولین بار توسط واعظ آشتیانی در استقلال پست و مقام گرفت. قلعه‌نویی هم بعدها با او دچار مشکل شد و به او لقب بچه داد. حالا واعظ آشتیانی در مصاحبه‌ای از بابایی دفاع کرده است. صحبت‌های او را در این باره بخوانید:

من که امدم بابایی در استقلال بود
آقای بابایی قبل از من در استقلال بود و آقای فتح‌ا... زاده به ایشان حکم مشاور داده بود. وقتی من در شهریور سال ۸۷ آمدم، محمودرضا بابایی مشاور استقلال بود. من بعد از آشنایی با ایشان دیدم که پسر خوبی است و به عنوان مشاور از وجودش استفاده کردم.

در دوره من او مشاور بود
آقای فتح‌ا... زاده ایشان را آورد، ولی نمی‌دانم چرا گفته آشتیانی بابایی را آورد. در دوره آقای احمدی‌نژاد مسئولان وقت از افرادی تحت عنوان مشاوران جوان استفاده می‌کردند و بابایی هم به نوعی در راستای همان موج به کار گرفته شد. البته انصافاً این را بگویم که طی دوران حضورش به عنوان مشاور هرگز حتی یک حرکت خلاف ادب، اصول و اخلاق از بابایی ندیدم. خدا به هرکس نعمت‌های خاصی می‌دهد و به محمودرضا بابایی هم هوش بالایی داده که از آن استفاده می‌کند. در دوره من ایشان مدیر نبود بلکه نقش مشاور را داشت.

اگر بد بود چرا با همه مدیران کارکرد؟
تأکید می‌کنم از بابایی هیچ حرکت بدی ندیدم، ولی سؤالم اینجاست؛ این آقایانی که علیه او حرف می‌زنند، چرا بعد از رفتن من مانع کارش نشدند؟ چطور بابایی وقتی آقای فتح‌ا... زاده بازگشت، باز هم سمت گرفت؟ چرا در دوران افشارزاده هم حضور داشت؟ چرا در دوره آقای افتخاری هم به نوعی دیگر در جریان بود؟

مگر بابایی چه جرمی مرتکب شده؟
پدرش یک کارمند شریف بازنشسته است و برادرش هم انسان موجهی است. از خودش هم من هیچ مورد بدی ندیده‌ام. به جای باز کردن صندوقچه اسرار، از توانایی‌های همدیگر استفاده کنیم. حسادت به توانایی یک فرد نشأت گرفته از حس حسودی و توهمی است که درون خودمان قرار دارد. برایم عجیب است مگر بابایی چه جرمی مرتکب شده که همه این روز‌ها می‌خواهند از او دور شوند؟ برای مثال آقای فتح‌ا... زاده می‌گوید من به توصیه فلان شخص به ایشان حکم دادم. خب پس خودت این وسط چه‌کاره بودی؟ اگر به توصیه فلان‌کس حکم دادی، بیشتر از اینکه به فکر استقلال باشی، در اندیشه بقای خودت بودی. به خود من در استقلال چند بار برای گرفتن مشاوران خاص توصیه کردند، ولی زیر بار نرفتم. آقای فتح‌ا... زاده، اگر بابایی گزینه مناسبی نبود، چرا به او حکم مشاور دادی و توصیه دیگران را پذیرفتی؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
افشاگری فتح الله زاده : به سفارش کیومرث هاشمی (معاون وزیر / رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی) به محمود بابایی سمت مشاور دادم !

این‌بار بهانه مصاحبه محمود بابایی است؛ مردی که به گفته واعظی‌آشتیانی نخستین‌بار توسط فتح‌الله‌زاده در استقلال سمت گرفت.با علی فتح‌الله‌زاده همیشه می‌شود مصاحبه کرد، چون تعدد سوژه‌های مربوط به او آنقدر زیاد است که به‌اصطلاح هیچ‌وقت از اخبار باشگاه دور نمی‌ماند.

این گفته را تایید می‌کنید که نخستین‌بار شما بودید که به محمود بابایی سمت دادید؟
ایشان در زمان من پست مشاوره گرفتند، اما در هیچ‌کدام از کارهای اجرایی دخالتی نداشتند. اتفاقا از زمانی که از باشگاه جدا شدم و آقای واعظی‌آشتیانی سمت گرفتند، حضور ایشان پررنگ شد، زمان آقای افشارزاده هم همین‌طور. در این مورد باید از این دو عزیز سوال کنید.

چرا به بابایی سمت دادید؟
کیومرث هاشمی که معاون وزیر (یا رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی) بود تماس گرفت و حرف‌هایی که می‌زد یا پیشنهادهایی که می‌داد، بی‌دلیل نبود. موافقت کردم و به بابایی سمت مشاوره دادم. البته مشاوره از دور بود و من هم اواخر دوران مدیریتی‌ام را در باشگاه سپری می‌کردم.

در کارهای باشگاه دخالت یا حضور یا تصمیم‌گیری خاصی داشت؟
خیر. این را تاکید کنید که ایشان اصلا در باشگاه حضور نداشت. می‌توانید از معاونان باشگاه یا نزدیکان من سوال کنید که آیا اصلا با او جلسه‌ای داشته‌اند یا او در جلسات حضور داشت یا خیر.

درمورد این شخص صحبت خاصی ندارید؟
خیر. من به نفع یا ضرر ایشان صحبتی نمی‌کنم. در زمان من حضور نداشت و از ایشان مورد خوب یا بدی ندیدم. مدیرانی باید پاسخ بدهند که به او میدان دادند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این شیخه بازیکن کارنامه داری هست حالا باید واقعا ببینیم میتونه تو فوتبال ایران خودش رو نشون بده یانه
امیدوارم با پاتوسی هم تمدید کنند که میشه گفت تیم تا حد زیادی تکمیل میشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این شیخه بازیکن کارنامه داری هست حالا باید واقعا ببینیم میتونه تو فوتبال ایران خودش رو نشون بده یانه
امیدوارم با پاتوسی هم تمدید کنند که میشه گفت تیم تا حد زیادی تکمیل میشه
ssss_.jpg
آقا این تیم حداقل 5 یا 6 جای خالی همین الان داره !!! به اندازه دو تا تیم از استقلال بازیکن جدا شده ( تازه به لیست 19 نفره بالا فرشید باقری هم اضافه کنید که گفته شده ممکنه جدا شه )
این تیم اگر 5 یا 6 بازیکن خوب نتونه جذب کنه از وسط های فصل که مصدومیت ها شروع بشه شروع میکنه امتیاز از دست دادن
امیدوارم این 5 یا 6 سهمیه رو نزن از امید ها و بازیکن های سفارشی یا مجانی پر کنن که انوقت باید برای پنج و ششمی توی لیگ بجنگیم
استقلال اگر می خواست همون ترکیب قبلیش رو حفظ کنه باید خیلی بیشتر از الان هزینه میکرد فکر کنم با این وضع نصف پولی که باید خرج میکردن در استقلال خرج شده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شفر از استقلال شکایت کرد

سرمربی پیشین استقلال، پرونده‌اش با این باشگاه را به فیفا ارسال کرد تا آن‌ها برای وصول مطالبات این مربی آلمانی اقدام کنند.

خبرگزاری ایسنا: سرمربی پیشین استقلال، پرونده‌اش با این باشگاه را به فیفا ارسال کرد تا آن‌ها برای وصول مطالبات این مربی آلمانی اقدام کنند.
وینفرد شفر، سرمربی پیشین استقلال در تاریخ ۱۷ خرداد در پستی اینستاگرامی اعلام کرد که به خاطر بی‌توجهی مدیران استقلال تصمیم گرفته که به مراجع قضایی فیفا برای وصول مطالباتش از آبی‌های پایتخت شکایت کند. همچنین او در همان تاریخ قراردادش را به صورت یک طرفه با استقلال فسخ کرد.
شفر از استقلال شکایت کرد
پس از این قضایا و خروج شفر از ایران، این سرمربی آلمانی تیم جدیدش را هم انتخاب کرد و به بنی‌یاس امارات پیوست اما خبری از شکایت رسمی شفر به فیفا نشد. با این حال او در نهایت تهدید خودش را عملی کرد و پرونده‌اش را برای رسیدگی به فیفا فرستاد تا رسماً از استقلالی‌ها شکایت کرده باشد.
این خبر را ساشا شفر در گفت‌وگو با ایسنا تایید کرد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مذاکره پاتوسی با عجمان و بنی‌یاس/ انتخاب نهایی؛ استقلال یا لیگ امارات؟

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال استقلال مذاکراتی را با دو باشگاه اماراتی انجام داده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آیاندا پاتوسی هافبک فصل گذشته استقلال که در کشور امارات به سر می‌برد و علی خطیر معاون ورزشی باشگاه استقلال در حال مذاکره با این بازیکن است تا پاتوسی همچنان آبی‌پوش بماند.
امیرحسین فتحی مدیرعامل استقلال شب گذشته در این باره گفته بود: با پاتوسی در حال مذاکره هستیم و امیدوارم با باشگاه کیپ‌تاون آفریقای جنوبی به توافق برسیم. پاتوسی یک سال دیگر با ما قرارداد دارد، اما باید مبلغ رضایتنامه این بازیکن را می‌پرداختیم. در تلاش هستیم که این کار را انجام داده تا پاتوسی در فصل آینده نیز در استقلال باشد. هیئت مدیره در تلاش است که مبلغ پول پاتوسی تهیه شود تا از وجود پاتوسی برای فصل آینده استفاده کنیم.
جدا از استقلال، پاتوسی با دو پیشنهاد از تیم‌های اماراتی روبه‌رو شده است. عجمان و بنی‌یاس تیم‌هایی هستند که روز گذشته مذاکراتشان را با پاتوسی انجام دادند. بنی‌یاس به تازگی شفر را به عنوان سرمربی انتخاب کرده و باید دید پاتوسی بار دیگر شاگرد این مربی می‌شود.
باید منتظر ماند و دید که این بازیکن قراردادش را با استقلال تمدید خواهد کرد یا اینکه بازی در لیگ امارات را انتخاب خواهد کرد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ناکامی آبی‌ها در حفظ ستاره
شفر ستاره استقلال رو ربود؛ پاتوسی به بن یاس پیوست!

به گزارش ایلنا، وینفرد شفر که به تازگی به عنوان سرمربی تیم فوتبال بن یاس امارات معرفی شده است، به مسئولان این باشگاه اعلام کرد که با آیاندا پاتوسی، بازیکن کلیدی باشگاه استقلال گفت و گو کنند و شرایط به خدمت گرفتن این بازیکن را بررسی کنند. این بازیکن با حضور در تست‌های پزشکی بن یاس جواز حضور در این تیم را به دست آورد و قرار است فصل آینده در لیگ فوتبال امارات حضور داشته باشد.
شفر، سرمربی فصل گذشته استقلال که مدت همکاری او با آبی پوشان در اوایل امسال به پایان رسید، به همراه پاتوسی در لیگ ایران و لیگ قهرمانان آسیا بازی‌های موفقی را پشت سر گذاشت و از عملکرد این بازیکن رضایت داشت.
این اتفاق باورنکردنی برای طرفداران استقلال در حالی رخ داده که پاتوسی روز گذشته با مسئولان استقلال در امارات دیدار داشت و اعلام کرده بود مشکلی برای ادامه همکاری با آبی پوشان ندارد! استقلال باید برای توافق با پاتوسی مبلغی به حساب باشگاه کیپ تاون سیتی می‌پرداخت تا او را همچنان در خدمت داشته باشد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
الان وسط زمین کی میخواد بازی کنه؟ پاتوسی رفت طارق علی کریمی روزبه فرشید باقری همه مثل اینکه میرن!!!
نمیدونم این چه پروژه ای هست هرسال اجرا میشه اول فصل بازیکن فراری میدن بعد نیمفصل میرن بازیکن میگیرن!!!
این تیم امسال هم نمیتونه کاری کنه فقط یک مهاجم بدرد بخور گرفته

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
یک ماه پیش ...
استقلال قید پاتوسی را می زند؟

1398/03/19
به گفته معاون ورزشی باشگاه استقلال در صورتی که باشگاه بتواند برای فصل بعد قرارداد خود را با آیاندا پاتوسی ادامه خواهد داد.
به گزارش ورزش سه، آیاندا پاتوسی هفته گذشته با انتشار پستی اینستاگرامی از هواداران استقلال خداحافظی کرد، دلیل این موضوع این است که او چند ماه است حقوق خود را دریافت نکرده است و البته باشگاه مبلغ 300 هزار دلار بابت رضایت نامه اش به باشگاه کیپ تاون پرداخت نکرده است تا قرارداد او را دائمی کند.
علی خطیر امروز در جمع خبرنگاران در مورد تمدید قرارداد با پاتوسی گفت: در قرارداد ما با پاتوسی بندی وجود دارد که اگر 300 هزار دلار به باشگاه کیپ تاون پرداخت کنیم قرارداد این بازیکن دائمی می شود.
او در پایان گفت: ما یک بنگاه اقتصادی هستیم و باید ببینیم آیا توان پرداخت قرارداد او را داریم یا نه. اگر بتوانیم حتما این بازیکن را نگه می داریم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
الان وسط زمین کی میخواد بازی کنه؟ پاتوسی رفت طارق علی کریمی روزبه فرشید باقری همه مثل اینکه میرن!!!
نمیدونم این چه پروژه ای هست هرسال اجرا میشه اول فصل بازیکن فراری میدن بعد نیمفصل میرن بازیکن میگیرن!!!
این تیم امسال هم نمیتونه کاری کنه فقط یک مهاجم بدرد بخور گرفته
این تیم پرونده اش بسته شد
بعد از جدایی این همه بازیکن حداقل 3 تا 4 سال زمان نیازه تا تیم دوباره جمع بشه... تک تک این بازیکن ها رو با سختی استقلال جمع کرد
هنوز حتی دروازه بان دوم نداریم دفاع چپ نداریم بازی ساز نداریم... بازیکن های خریداری شده هم هیچ کدوم پدیده نبودن...تنها بازیکن شاخص ارسلان مطهری بود که دستور از بالا اومد حتی سمتش نرید
فکر نکنم خرج بستن این تیم حتی 20 میلیارد هم شده باشه امسال

بازیکن های استقلال هم فهمیدن امسال نه خبری از پول هست و می خوان وقتی هم تیم نتیجه نگرفت الکی بازیکن ها رو جریمه کنن و پولشونم آخر سر ندن دارن همه جدا میشن
حالا هم سر هوادار رو با 300 هزار دلار بدهی که ممکنه باعث کسر امتیاز بشه گرم کردن
در آخر چون کلی پول همین بازیکن های جدا شده طلب دارن بزودی شاهد یک موج شکایت جدید از استقلال خواهیم بود که بعد برکناری این علف هرز بیچاره مدیر عامل بعدی باید بارش رو به دوش بکشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
‏دلیل رفتن تیام، جپاروف و پاتوسی در این مدت عدم تفاهم مالی بوده.
ولی بعد ازجدایی همین افراد، بازیکنایی مثل گرو، نویمایر، ایسما، منشا، تبریزی، دیاباته... جذب شدن.
حال سوال اینجاس اگه پول نیست،پس این بازیکنا چطورجذب شدن؟

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از فردا این فتحی و خطیر مصاحبه میکنن که ما بهتر از پاتوسی رو میاریم تا صدای هوادار رو خفه کنن و یک بازیکن داغون آفریقایی هم میارن و پول میدن به مطبوعات خود فروخته که این بازیکن رو باد کنید که هوادار فکر کنه طرف مسی هست ...هفته پنجم میان مصاحبه میکنن که هودار صبور باشه تغییرات زیاد داشتیم درست میشه
هفته دهم بازیکن ها و کادر فنی و ... رو جریمه نقدی میکنن
نیم فصل هم استرا رو برکنار میکنن و یک سرمربی ایرانی جاش میزارن ( و شکایت استرا هم به فیفا کلید میخوره )
نزدیک به هفته پایانی هم میگن هوادار صبور باشه بزاره پایان فصل براتون زیدان رو با مسی و رونالدو می خریم و استقلال همچنان برای کسب سهمیه آسیایی در حال دست و پا زدن هست
و قسمت جذاب داستان
از اونور سال دیگه همین موقع ها هست که رای فیفا میاد که یک میلیون و 200 هزاردلار به اضافه ی پول قرارداد پسرشفر و جریمه دیرکرد باید نقد به این پیرخر پرداخت کنید وگرنه محروم میشید و باز اینا شروع میکنن که رای فیفا رو برمیگردونیم و بعد که رای نهایی شد ....
حالا اونوقت فتحی و خطیر رو پیدا کنید !!!! نهایت یک مصاحبه میکنن میگن هوادار اون موقع ما رو تحت فشار گزاشت وگرنه ما میدونستیم شفر دلاله و باز شروع میکنن به فروش بازیکن و تمدید نکردن با بازیکن جدید به بهانه ی پرداخت قرض به شفر

البته خطیر و فتحی و دلال ها از استقلال نمیرن چون وظیفه ی نابودی استقلال رو به بهترین شکل انجام دادن
و سال بعدش هم باز پرونده جدید استرا و یکی دو خرید خارجی دیگه استقلال در فیفا با مدیر عامل جدید که همه تقصیر ها رو گردن مدیر عامل قبلی بندازه و این داستان ادامه دارد

اینم از پیش بینی وضع استقلال که هر سال عینا تکرار میشه

Last edited:

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
معلوم نیست چی داره میشه
پاتو هم ک رفتش
فتحی گفته محروم نمیشیم ولی من میگم میشیم و عملا استقلال رو زمین میزنن که نتیجه ای نگیره
صیادمندش رو فروختن که پول پاتوسی باشه
بعد شد پول استراماچونی
بعد شد پول پروپئیچ
یا این مدیرهای تیم استقلالی نیستن یا ما استقلالی نیستیم!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پاسخ رییس باشگاه کیپ تاون درباره پاتوسی و استقلال

مدیرعامل باشگاه کیپ تاون اعلام کرد استقلالی ها از خرید پاتوسی با بند خرید انصراف داده اند.

به گزارش "ورزش سه"، موضوع انتقال آیاندا پاتوسی و مشخص شدن مقصد او حالا نه تنها برای استقلالی ها بلکه برای بسیاری از هواداران تیم های منطقه مهم شده و این بازیکن اهل آفریقای جنوبی با یک نیم فصل درخشش در فوتبال منطقه تبدیل به هدفی جذاب برای برخی از تیم ها شده است.

درست در روزهایی که خطیر برای مذاکره با این بازیکن راهی امارات شده است، رسانه های اماراتی خبر از مذاکره و توافق او با بن یاس داده اند تا شفر که سال گذشته چهره محبوب آبی ها بود حالا دشمن اصلی آماده سازی این تیم باشد.

بررسی های ورزش سه اما نشان می دهد بر خلاف برخی اخبار هنوز قرارداد این بازیکن نهایی نشده و استقلالی ها می توانند امیدوار باشند تا شاید با رو دست زدن به هایجک شفر و البته پیش افتادن از دیگر رقیبان دوباره پاتوسی را آبی پوش کنند.

مدیرعامل باشگاه کیپ تاون در پاسخ به استعلام ورزش سه درباره وضعیت نهایی این بازیکن نوشت:
"من می توانم این را تایید کنم که استقلال باید روز 1 ژوئن به طور کتبی تایید می کرد که می خواهند آیاندا را حفظ کنند. آنها این مسئله را تایید نکردند. بنابراین ما به آنها اطلاع دادیم که آنها تاخیر داشتند. سپس آنها در هفته اول ژوئن به طور کتبی تایید کردند که نمی خواهند از بند خرید او استفاده کنند.
من این نامه را دارم و برای شما ارسال خواهم کرد اما منتظر هستم که پاتو (پاتوسی) با باشگاه جدید قرارداد امضا کند. امیدوارم این اتفاق این هفته رخ بدهد.
با احترام
جان کامیتیس
رئیس و مالک CT سیتی اف سی"

عدم استفاده از بند خرید 350 هزار دلاری از سوی استقلالی ها نشان می دهد مدیران این باشگاه قصد داشتند تا با مذاکره مجدد، با رقمی پایین تر قرارداد این بازیکن را تمدید کنند و رضایت باشگاه کیپ تاون را جلب کنند؛ موضوعی که باعث شده استقلالی ها دست به ریسک بزنند و حالا پیشنهادات جدیدی برای این بازیکن اهل آفریقای جنوبی رسیده و استقلالی ها را دوباره به میز مذاکره سخت و طاقت فرسایی کشانده است.

استقلالی ها حالا برای جذب این بازیکن در مسیر رقابت با دیگر باشگاه ها هستند که یکی از آنها باشگاهی از کشور روسیه است و احتمالا بن یاس نیز جدی ترین رقیب استقلال خواهد بود. رقابتی که مطمئنا با توجه به منابع مالی آبی ها، برای آنها بسیار سخت تر از دیگران خواهد بود و البته موفقیت در آن برای تیم مدیریتی استقلال یک دستاورد بزرگ خواهد بود.

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فتحی گفته محروم نمیشیم ولی من میگم میشیم و عملا استقلال رو زمین میزنن که نتیجه ای نگیره
فقط تا 15 جولای (4 روز دیگه) فرصت داریم که مطالبات پروپییچ رو پرداخت کنیم !
البته اگه دروغ نگفته باشن !!!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
استقلال در آستانه یک بحران تاریخی

این یک گزارش واقعی درباره یک بحران بزرگ در استقلال است. هشداری که شاید هواداران آن را باور نکنند و تصور کنند برای حاشیه‌سازی در استقلال است، اما این گزارش هشدارآمیز حکایت از آن دارد که استقلال فصل جدید لیگ برتر را با امتیاز منفی ۶ آغاز می‌کند. این، اما تنها ترکش عدم پرداخت دستمزد پروپییچ مهاجم سابق باشگاه نیست. استقلال علاوه بر این از دو نقل و انتقالات پیش‌رو محروم می‌شود. تازه این هم پایان کار نیست. از آنجا که کنفدراسیون فوتبال آسیا از سال گذشته شدیداً روی مسائل مالی باشگاه‌ها حساس شده، به دلیل بسته نشدن پرونده شکایت پروپییچ اتوماتیک‌وار استقلال را از لیگ قهرمانان آسیا هم کنار می‌گذارد. فاجعه بزرگتر از این؟ روزی استقلال به خاطر دیر دادن لیست خود به کنفدراسیون از لیگ قهرمانان کنار گذاشته شد، حالا، اما بحران از آن بزرگتر است. دو اتفاق تلخ دیگر هم به زودی برای استقلال رخ می‌دهد.

فقط ۷ روز دیگر
فرصت کوتاهی برای تسویه استقلال با پروپییچ باقی مانده است؛ تنها ۷ روز دیگر. یکی از اعضای هیئت‌مدیره استقلال روز ۱۱ تیرماه اعلام کرد تنها ۱۵ روز باقی مانده است. یعنی ۲۶ تیرماه زمان تمام می‌شود. امروز نوزدهم است، یعنی در فاصله ۷ روزه تا پایان اتمام زمان استقلال. اگر فکر می‌کنید با این شرایط در یک هفته آینده اتفاق خاصی خواهد افتاد سخت در اشتباه هستید. یک منبع آگاه روز گذشته اعلام کرد تقریباً از پرداخت پول پروپییچ ناامید شده‌اند و در یک هفته آینده هم هیچ اقدامی نمی‌کنند.
این مقام مسئول که نخواست نامش فاش شود، با هشدار نهایی اعلام کرد اگر دولت اقدامی نکند، به طور قطع استقلال علاوه بر اینکه فصل را با منفی ۶ آغاز می‌کند، از دو پنجره نقل و انتقالات محروم است و حق شرکت در آسیا را هم نخواهد داشت. این منبع موثق خبری گفت: «تقریباً می‌‎توانم به جرأت بگویم جرایم استقلال قطعی است؛ حدود ۹۰ درصد. متأسفانه در ۴۰ روز گذشته اتفاق رخ نداده است. هیچ‌کس به باشگاه استقلال کمک نکرده است. وقتی در این مدت نسبتاً طولانی اقدامی نشده، بنابراین در ۷ روز آینده هم اتفاقی رخ نمی‌دهد مگر اینکه دولت - توجه کنید تنها دولت- بخواهد از طریق وزارت خارجه کاری کند. با وجود درخواست باشگاه استقلال از وزارت ورزش برای مطرح کردن این موضوع با رئیس‌جمهور با توجه به پرطرفدار بودن این باشگاه، وزیر موضوع را در هیئت دولت و نزد آقای روحانی مطرح نکرده است. به همین خاطر از نظر ما استقلال از آسیا حذف شده و فصل بعد را هم با کسر امتیاز آغاز می‌کند.»

شکست تیم ایرانی در فیفا
باشگاه استقلال اخیراً تلاش کرد از کانال وزارت ورزش با دولت ارتباط بگیرد. مدیرعامل آبی‌ها در جلسه‌ای که با وزیر ورزش داشت خواهان این کمک شد. اتفاقاً حسن روحانی نشان داده به فوتبال علاقه دارد و در این مواقع دستور لازم را برای حل مشکل می‌دهد، اما چون در جریان نیست، تا این لحظه اقدامی نکرده است. ظاهراً ظریف و وزارت خارجه هم درخواست رسمی برای اقدام عملی نداشته‌اند. البته این روز‌ها دولت و وزارت خارجه به شدت درگیر دیگر مسائل هستند و طبیعی است مشکل استقلال در اولویت قرار ندارد.
حالا این گزارش کاملاً واقعی خبر بحران بزرگ را تأیید می‌کند. احتمالاً ظرف روز‌های آینده باشگاه استقلال بار دیگر به صورت همه جانبه در رسانه‌ها مطالبات خود را از دولت مطرح خواهد کرد. حالا این‌ها را کنار بگذارید، به نزدیک به یک هفته قبل بازگردید. روزی که خلیل زاده عضو هیئت‌مدیره باشگاه استقلال گفته بود پول آماده است و ظرف دو، سه روز آینده به حساب پروپییچ واریز می‌شود. همین‌طور جملات فتحی را که «چاره‌ای نداریم جز اینکه پول را بدهیم.» تحریم‌ها دست و پای مسئولان استقلال را به طور کامل بسته و با وجود داشتن پول پروپییچ، نمی‌توانند آن را واریز کنند. آیا این فاجعه بزرگ در استقلال رخ می‌دهد و یا آنکه در لحظه آخر یک معجزه رخ می‌دهد و این تیم به زندگی بازمی‌گردد. نکته آخر اینکه تیمی که اخیراً از ایران به فیفا رفت تا بتواند زمینه را برای انتقال پول پروپییچ آماده کند، شکست خورده از ساختمان فدراسیون جهانی فوتبال خارج شد.

آماده‌باش به تراکتور برای حضور در آسیا!
با حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا جشن و شادمانی در تبریز به راه می‌افتد. این باشگاه فصل گذشته با پنجمی در لیگ برتر سهمیه را از دست داد. ولی در صورتی که ظرف روز‌های آینده رأی فیفا درباره پرونده پرو پییچ نهایی شود و AFC هم استقلال را از آسیا حذف کند، تراکتور به لیگ قهرمانان صعود می‌کند. خبر‌های رسیده حکایت از آن دارد که حتی آماده‌باش اولیه را به این باشگاه داده‌اند تا اگر ناگهان همه چیز قطعی شد، آماده حضور در آسیا باشد.

خبر ورزشی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
و قسمت جذاب داستان
از اونور سال دیگه همین موقع ها هست که رای فیفا میاد که یک میلیون و 200 هزاردلار به اضافه ی پول قرارداد پسرشفر و جریمه دیرکرد باید نقد به این پیرخر پرداخت کنید وگرنه محروم میشید و باز اینا شروع میکنن که رای فیفا رو برمیگردونیم و بعد که رای نهایی شد ....
اگه با بنی یاس قرارداد امضا نمیکرد شاید میتونست 1.2 میلیون سال بعد رو بگیره اما خب در این حالت دوران مربیگریش قطعا به اتمام میرسید :general105:
اگه جناب وزیر دخالت نمیکرد پندار توفیقی قرارداد خوب و معقولی با شفر میبست :general710:

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پاتوسی در گفت‌وگو با تسنیم: مدیران استقلال به باشگاه قبلی‌ام گفتند مرا نمی‌خواهند!/ آنها «دو رو» هستند

۲۰ تير ۱۳۹۸
پاتوسی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره حرف و حدیث‌های به وجود آمده درباره تمدید قراردادش با استقلال اظهار داشت: در استقلال افراد دو رویی وجود دارند و این تنها چیزی است که می‌توانم بگویم. آنها می‌دانستند باید قراردادی که با کیپ تاون (تیم قبلی بازیکن) بسته بودند را قطعی می‌کردند اما این کار را نکردند.

وی افزود: آنها (مسئولان استقلال) نامه‌ای به کیپ تاون فرستاده و گفته بودند من را نمی‌خواهند! جالب است که اکنون به هواداران می‌گویند که من به آنها خیانت کرده‌ام اما خودشان خیلی خوب می‌دانند حقیقت چیست. از هواداران استقلال عذرخواهی می‌کنم اما حقایق برای آنها به زودی مشخص می‌شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا