kyle
مدیر بازنشسته
پژمان و پاتوسی رو میفرستن برن
چقدر ...
باشگاه بازیکنان خوبی تو هافبک نگرفت و دفاع هم نداریم
چقدر ...
باشگاه بازیکنان خوبی تو هافبک نگرفت و دفاع هم نداریم
بنا بر منطق از همونجایی که منصوب شدنجالبه وقتی حسینی خبر میده که با استقلال توافق کرده و رحمتی هم ردکردن رفت
و غفوری هم داره توافق میکنه بدون هیچ دلیلی خطیر مصاحبه میکنه که این ها 6 میلیارد و 9 میلیارد پول خواستن و واسه استقلال شرط و شروط گزاشتن تا باعث بشه توافق اینا به احتمال زیاد بهم بخوره و مجبور شن از استقلال برن !!!
اینا از کجا دستور میگیرن ؟ چرا همچین آدم هایی توی باشگاه هستن !!!
شاید محمدرضا اخباری رو آوردن :general404:الان دروازه بان سوم تیم می خواد توی دروازه واسته یا خود خطیر !!!
مالک استقلال و پیروزی، وزارت ورزش و جوانانه !! هوادار چیکاره-ست ؟؟همین خطیر نزاشته ارسلان مطهری بیاد استقلال
و هرچی بازیکن درجه دوم و آشغال توی لیگ بوده جذب کرده تا بتونه ستاره های تیم رو رد کنه برن
فرهاد مجیدی هم همین خطیر از باشگاه بیرون کرده
هوادار استقلال هم خوابه که یک دلال به اسم خطیر سکان تیم رو گرفته و تا این تیم رو دسته یک نبره ولکن داستان نیست !!!
خدایی غیرت هوادار پرسپولیس از استقلال بیشتره هنوز یک روز رسما اعلام شده سرمربی ندارن دارن در باشگاهشون رو از جا میکنن اما استقلال ببینید چند وقته هنوز سرمربی بالای سر تیمش نیست خطیر داره هر کاری دلش می خواد میکنه حتی سرمربی عوض میکنه و خبری هم نیست ....
ما نخوایم دارو دسته این دلال ها توی استقلال باشن باید چیکار کنیم ؟؟؟
خوب همین شورش های هوادارهای پیروزی در خیابون ها و پشت در باشگاهشون بزودی باعث میشه یک سرمربی براشون بیارن که چند برابر برانکو هم معروف باشه هم پول بگیرهمالک استقلال و پیروزی، وزارت ورزش و جوانانه !! هوادار چیکاره-ست ؟؟
پرستیژمون اجازه نمیده اونجوری باشیم !!!خوب همین شورش های هوادارهای پیروزی در خیابون ها و پشت در باشگاهشون بزودی باعث میشه یک سرمربی براشون بیارن که چند برابر برانکو هم معروف باشه هم پول بگیره
اگر الانم نیارن فصل بعد میارن
اتفاقا بنظر من هوادار توی فوتبال ما خیلی تعیین کننده هست الان بخاطر همین شورش های هوادار های پیروزی خبر اومد عرب داره برکنار میشه ...بنظر شما در حالت عادی ممکن بود عرب برکنار شه ؟؟
هوادار استقلال هم اینجوری بود الان 11 تا بازیکن اصلی تیم بر باد نمی رفتن
بجای این خطیر هم الان نظری جویباری نشسته بود و همه بازیکن ها هم حفظ میشدن
هوادار استقلال بجای اینکه پیگیر وضع باشگاه خودش باشه بیشتر رفته داخل بحث رفتن برانکو گیر کرده که به ما اصلا ربطی نداره
برانکو عامل قهرمانیشون نبود که حالا با رفتنش قهرمان نشن
امیدوارم هوادار استقلال به خودشون بیان و متوجه بلایی که سر استقلال اومده باشن
فتحی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی براینکه آیا حسینی مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان به باشگاه تخفیف داده و آیا قرارداد وی برای دو سال بعد ۳.۵میلیارد تومان است، گفت:
در ابتدای صحبتهایم بگویم که اولاً که من با پخش قرارداد در فضای مجازی مخالف هستم این کار اصلاً درست نیست که با بازیکن صحبت شود و او در فضای مجازی این صحبتها را منتقل کند ما با سیدحسین حسینی صحبت کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم. ما در چارچوب قرارداد باشگاه در خدمت حسینی و غفوری هستیم قرارداد حسینی هنوز نهایی نشده اما در قالب مقررات باشگاه سعی میکنیم قرارداد آنها را منعقد کنیم.
وقتی فهمید انصراف داد :general404:این پیروز قربانی یه جوری باد تو غبغبش انداخته انگار باورش شده قراره بشه دستیار چونی.
چونی اصلا دستیار ایرانی نمیخواد! گفته آنالیزور میخوام و بدنساز دوم!
مگه بکننش سرپرست تیم جای حاجیلو/
هژبری در ادامه گفت:« من یک سوال حاشیه ای از آقای حاجیلو دارم، اینکه آیا یک پرسپولیسی می تواند مدیر روابط عمومی استقلال شود؟»
چهار اشتباه بزرگ و تاریخی در استقلال
۱- رسانهای شدن قرارداد بازیکنان
۲- رسانهای شدن چت شفر
۳- انتشار فایل صوتی فرهاد مجیدی
۴- انتشار ریز درخواست بازیکنان