• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ساشا شفر: اتهامات خطیر به استقلال ضربه زد

فرزند وینفرد شفر می‌گوید خطیر باید درباره اتهاماتی که به پدرش زده در زوریخ توضیح دهد. علی خطیر، معاون ورزشی باشگاه استقلال روز یکشنبه در صحبت‌هایی که با هواداران معترض این باشگاه داشت عنوان کرد که وینفرد شفر، سرمربی پیشین استقلال در زمان حضورش در این تیم دلالی کرده است.

او اعلام کرد که مدارک دلالی شفر را منتشر می‌کند اما تنها یک چت خصوصی از این مربی آلمانی منتشر کرد که سند محکمی محسوب نمی‌شد. در همین راستا، ساشا شفر، آنالیزور پیشین استقلال و فرزند وینفرد شفر در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به اتهامات وارده از سوی خطیر و همچنین پس از صحبت‌های تند فرهاد مجیدی علیه معاون ورزشی استقلال گفت: تمام صحبت‌هایی که علی خطیر مقابل هواداران انجام داده، کذب محض است. من واقعا ناراحت هستم که این صحبت‌های خطیر به نام بزرگ استقلال ضربه زده است. فرهاد مجیدی، وریا غفوری یا قبل‌تر کارلوس کی‌روش، همه این افراد راجع به خطیر صحبت کردند و همه ما به خاطر تجربه بدمان (خطیر) با هم در ارتباطیم. درباره تمام این اتهامات در زوریخ بحث خواهیم کرد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پاتوسی به استقلال بر نمی‌گردد/ پیشنهاد جدی هافبک آفریقایی از العین

آیاندا پاتوسی از تیم العین امارات پیشنهادی جدی دریافت کرده است و قصد بازگشت به تیم استقلال را ندارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت ۲۴، آیاندا پاتوسی در فصل نقل و انتقالات زمستانی فصل قبل به تیم فوتبال استقلال پیوست و در شش ماه حضور در این تیم عملکرد خوبی نیز از خود بر جای گذاشت.
قرارداد پاتوسی با تیم فوتبال استقلال در ۳۰ ژوئن (کم‌تر از ۲۰ روز دیگر) به پایان خواهد رسید و با توجه به مشکلات مالی موجود این بازیکن قصد ادامه فعالیت در استقلال را ندارد.
تیم فوتبال العین امارات این بازیکن را مدنظر قرار داده است و خواستار جذب او شده است.
به نظر می‌رسد که ارتباط خوبی بین ایوان لکو، سرمربی جدید العین با پاتوسی برقرار باشد تا قهرمان ۱۳ دوره لیگ امارات بتواند این بازیکن ۲۶ ساله را به خدمت بگیرد.
انتهای پیام

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
Ashampoo_Snap_Wednesday, June 12, 2019_16h03m21s_001_.jpg

توجه کنید واسه اومدن همچین اعجوبه ای به استقلال چقدر اعصاب و روان هوادار رو بهم میریزن !!!
دارن یک کاری میکنن وقتی اومد هوادار ها از خوشحالی سر به کوه و بیابون بزارن !!!
یارو دکترای اخراج داره و یک پولی هم باید میداد تا توی پرافتخارترین تیم آسیا یک دستیار ساده یا آنالیزور باشه ولی اینجا دلار هم بهش دادن و با التماس می خوان بشه سرمربی !!! یعنی فرهاد مجیدی از این خرفت کمتر بوده ؟؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اعلام رقم قرارداد و زمان آمدن استراماچونی به استقلال

۲۲ خرداد ۱۳۹۸
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسماعیل خلیل‌زاده، عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در گفت‌وگو با رادیو ورزش اعلام کرد که آندره‌آ استراماچونی، گزینه اصلی هدایت تیم فوتبال استقلال در پس از ایمیل قراردادش، تا شنبه هفته آینده به ایران می‌آید. خلیل‌زاده همچنین گفت سقف رقم قرارداد استراماچونی و دو دستیارانش طبق مصوبه هیئت مدیره 700 هزار یورو خواهد بود.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در مورد پیوستن محمد بلبلی به استقلال نیز گفت که هنوز قراردادی با این بازیکن امضا نشده است و تنها خواهان گرفتن رضایت‌نامه شده‌ایم.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مشاهده پیوست 1132979

توجه کنید واسه اومدن همچین اعجوبه ای به استقلال چقدر اعصاب و روان هوادار رو بهم میریزن !!!
دارن یک کاری میکنن وقتی اومد هوادار ها از خوشحالی سر به کوه و بیابون بزارن !!!
یارو دکترای اخراج داره و یک پولی هم باید میداد تا توی پرافتخارترین تیم آسیا یک دستیار ساده یا آنالیزور باشه ولی اینجا دلار هم بهش دادن و با التماس می خوان بشه سرمربی !!! یعنی فرهاد مجیدی از این خرفت کمتر بوده ؟؟
بهرحال ظاهرا آقای اخراج سرمربی تیم محبوب-مون شده و باید ازش حمایت کنیم :rolleyes:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با پول شفر و پو استرا میتونستیم فاتح تریم رو بیاریم .
یادمه برای ۱.۵دلار فاتح تریم بودجه نداشتیم
ولی ۱.۸یورو بودجه داشتیم .

لاقل فاتح تریم خیلی سرتر از این ادما بود

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شفر: اگر مدارک دلالی من را به فیفا ندهید، محروم‌تان می‌کنم

به نظر می‌رسد قضیه شکایت وینفرد شفر از استقلال وارد ابعاد جدی‌تر و وسیع‌تری شده است.

به گزارش خبرورزشی، چند روز قبل شایعه شد وینفرد شفر به دلیل عدم دریافت مطالباتش می‌خواهد پرونده را به کمیته انضباطی فیفا کشانده و طرح دعوی کند. شکایتی که البته استقلالی‌ها مدعی‌اند حتی اگر همین امروز انجام شود، حداقل ۲ سال طول خواهد کشید تا به سرانجام برسد، اما شب گذشته شنیدیم سرمربی معزول استقلال می‌خواهد یک شکایت تازه هم علیه این باشگاه تنظیم کند که هیچ ارتباطی به کمیته انضباطی و مسائل مالی نداشته و کمیته اخلاق فدراسیون جهانی را مخاطب قرار می‌دهد!

مدارک دلالی من کجاست؟
چند روز قبل، علی خطیر، یکی از معاونان باشگاه استقلال در جمع هواداران معترض مدعی شد که اسناد دلالی شفر را افشا خواهد کرد تا همه در جریان امر قرار بگیرند. مسئله‌ای که به شدت باعث ناراحتی سرمربی معزول شده و در حال تنظیم شکوائیه است. او می‌خواهد به استناد حرف‌های خطیر از باشگاه استقلال به کمیته اخلاق فیفا شکایت کرده و در آن قید کند استقلال باید اسناد دلالی‌اش را به صورت صریح در اختیار مقامات فیفا بگذارد و ادعای معاونش را ثابت کند در غیر این‌صورت او (شفر) کار را به صورت رسمی از طریق فیفا جلو می‌برد.

بازی با آبرو
شفر تأکید دارد که دلیل اصلی ناراحتی‌اش فقط مسائل مالی نیست بلکه ناراحتی او از بابت بازی شدن با آبرو و حیثیتی است که در فوتبال جهان دارد. حرف‌های معاون استقلال در سایت‌های انگلیسی و آلمانی‌زبان ترجمه شده و به همین خاطر در اروپا نیز بازتاب پیدا کرده است. شنیدیم شفر به دوستانش گفته حرف‌های مطرح شده در ایران باعث شده تا آبروی او در فوتبال حرفه‌ای جهان خدشه‌دار شود و روی همین اصل اگر استقلال عذرخواهی رسمی نکند، هیچ بعید نیست شکایت خود را به کمیته اخلاق فیفا بدهد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
با پول شفر و پو استرا میتونستیم فاتح تریم رو بیاریم .
یادمه برای ۱.۵دلار فاتح تریم بودجه نداشتیم
ولی ۱.۸یورو بودجه داشتیم .

لاقل فاتح تریم خیلی سرتر از این ادما بود
مدیران منصوب جناب وزیر خیانت کردن دیگه !
استرا رزومه بسیار ضعیفی داره !!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
والا طبق گفته ی مسئولین استقلال کوچکترین نقشی دربستن قرارداد ها ندارن بهشون میگن این هام دقیقا انجام میدن سر شفر هم باشگاه نمی خواسته همچین قراردادی ببنده که بهشون میگه اینجوری که من میگم قرارداد ببندین !!! الانم این مربی اخراجی رو آوردن و قرارداد آنچنانی باهاش می خوان ببندن که طرف تو خوابم نمیدیده
اما دلایلش :
1- دلال هایی که در ورزش ایران هستن دستشون از تیم رقیب قطع شده و الان مبلغ نون دونیشون استقلال هست پس باید هر سال سرمربی عوض بشه و بازیکن های زیادی برن و بیان تا اینا همچنان مثل زالو درآمد های میلیاردیشون رو داشته باشن
2- اینجوری همه آقایون مطمئن هستن استقلال خیلی عالی کار کنه بتونه یک سوم چهارمی بگیره و تضمین قهرمانی یک تیم دیگه هست
3- استقلال با قرارداد های سنگین دهن هوادار رو میبنده که ما کلی خرج تیمتون کردیم ولی خودش عرضه قهرمانی نداره ولی نمیگن خوب هاشون رو بیرون کردیم یک سری آشغال با قیمت 10 برابری خریدیم
4- از همه مهمتر قرارداد سنگین با سرمربی یا خارجی های بی کیفیت باعث میشه استقلال زیر بار قرض کمر شکن بره و بعد 1400 هم تا ده سال بعد درگیر صاف کردن بدهی هاش باشه و پولی برای بستن تیمش نمونه

توجه کنید این چند ساله با وجود قرارداد های وحشتناک با خارجی ها پول زیادی توی استقلال خرج نشده چون همه ی این پول ها قرض هایی هست که باید تا سال های دیگه پرداخت بشه !!!
به قول قلعه نوعی همچی رو مهندسی میکنن
تسلیت میگم :D آقای اخراج 1.6 میلیون یورویی :general107: شد سرمربی تیم-مون ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
رونمایی از گران‌ترین سرمربی لیگ برتر؛ قرارداد استراماچونی چقدر است؟

پ.ن: اگه صحت داشته باشه، جناب فتحی برخلاف مصوبه هیئت مدیره و تقریبا دو برابر قیمت واقعی باهاش قرارداد بسته ...
خلیل‌زاده همچنین گفت سقف رقم قرارداد استراماچونی و دو دستیارانش طبق مصوبه هیئت مدیره 700 هزار یورو خواهد بود.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ماجدی:آقایان یک اسم آوردند و گفتند با همین مربی ببندیم/ استراماچونی را قبول ندارم!

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اظهار نظر اسماعیل خلیل‌زاده( اینجا ببنید) مبنی بر اینکه در نشست هیات مدیره مقرر شد ماجدی و خطیر نماینده تام الاختیار باشگاه استقلال در مذاکره با مربی خارجی باشند گفت: اظهار نظر آقای خلیل‌زاده درست است و در نشست هیات مدیره این مسئولیت به من و معاون باشگاه استقلال با هماهنگی کمیته فنی محول شد اما روی این موضوع بحث دارم.
وی افزود:اعضای هیات مدیره در آن جلسه‌ای که آقای خلیل‌زاده اشاره کرده است مقرر کردند که مربی تیم بر اساس تفاهم و توافق انتخاب شود اما تفاهمی در این باره وجود نداشت! مدیرعامل باشگاه و معاون او فقط یک اسم به نام استراماچونی آوردند و روی میز گذاشتند و تاکید کردند که من به همراه آنها به ترکیه بروم و قرارداد را امضا کنم اما من گفتم این موضوع را نمی‌پذیرم چون قرار بود رزومه چند سرمربی بررسی شود و بعد به یک اسم واحد برسیم.
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در ادامه گفت: من که نه در پیدا کردن این مربی نقش داشتم و نه تحقیقی در مورد او کرده بودم چرا باید به ترکیه برای امضای قرارداد می‌رفتم؟ دوستان یک اسم آوردند و روی میز گذاشتند و گفتند با همین مربی ببندیم!
وی در خصوص اینکه آیا وی مخالف جذب مربی ایتالیایی است گفت: به من گفتند استراماچونی مربی خوبی است ولی من گفتم این نظر شما است! من او را قبول ندارم. به همین خاطر است که گفتم من از عقد قرارداد با این مربی نه خبری دارم و نه می‌دانم که مدیران باشگاه به ترکیه رفته اند.
ماجدی در پایان گفت و گو با فارس تاکید کرد: من از طریق رسانه شما می گویم از آنجا که در هیچکدام از مباحث روند انتخاب سرمربی خارجی استقلال خبری نداشتم به همین دلیل برای امضای قرارداد راهی ترکیه نشدم.
انتهای پیام/ا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خلیل‌زاده: مبلغ قرارداد استراماچونی یک میلیون و ۶۰۰ هزار یورو نیست!

مهر (- ١١:٠٦) ٩٨/٠٣/٢٤
مهر/ عضو هیات مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه مبلغ منتشر شده استراماچونی در رسانه‌های ایتالیایی صحت ندارد، گفت: استراماچونی و سه دستیارش روی هم ۷۰۰ هزار یورو می‌گیرند.

اسماعیل خلیل زاده به انتخاب آندره استراماچونی به عنوان سرمربی استقلال پرداخت و همچنین درباره جدایی مهدی رحمتی از جمع آبی پوشان توضیحاتی داد.
سرانجام استراماچونی به عنوان سرمربی استقلال معرفی شد. قرارداد این مربی با استقلال چقدر است؟
- اسماعیل خلیل زاده: ما این مربی را با قیمت خیلی خوبی آورده ایم. با سه دستیاری که استراماچونی می‌آورد، همگی روی هم ۷۰۰ هزار یورو می‌گیرند!
* اما رسانه های ایتالیایی اعلام کرده اند مبلغ قرارداد استراماچونی برای یک فصل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار یورو است.
- این را نمی دانم. آنچه درست است حرف من است! ۷۰۰ هزار یورویی که ما پرداخت می کنیم برای استراماچونی با سه دستیارش است. این حرف مهمی است که زدم.
* توجیه شما برای اختلاف مبلغ رسانه های ایتالیایی و مبلغ اعلامی از سوی شما چیست؟
- شاید رسانه های ایتالیا می‌خواهند این مربی را بزرگ کنند! آنها نمی‌خواهند بگویند مربی ای که در اینترمیلان بوده این مبلغ را (۷۰۰ هزار یورو با سه دستیار) می‌گیرد!
* آیا استراماچونی دستیار ایرانی هم خواهد داشت؟
- تا الان هیچکس به عنوان دستیار ایرانی مشخص نشده است. تعداد دستیار ایرانی هم معلوم نیست. قرار شد معاون، مدیرعامل، کمیته فنی و سرمربی تیم در این باره تصمیم بگیرند.
* نقل و انتقالات باشگاه در چه وضعیتی است؟ آیا بازیکن جدیدی به صورت رسمی جذب شده است؟
- به یاری خداوند به زودی نقل و انتقالات صورت می‌گیرد. قرار شد آقای فتحی مدیرعامل باشگاه خودش درباره نقل و انتقالات صحبت کند.
* اما اعضای کمیته فنی به خاطر اتفاقاتی که رخ داده است از دست باشگاه دلگیر هستند.
- ما کمیته فنی را با فشار وارد جریان کردیم. باید از علم‌ها و توانمندی‌ها استفاده کنیم.
* آیا جدایی مهدی رحمتی از استقلال قطعی است؟
- رحمتی تا این لحظه جدا نشده است و هنوز هم مشخص نیست ولی تا شنبه، یکشنبه پیش رو مشخص می‌شود. این تصمیم در اختیار آقای فتحی و خود رحمتی است.
* آیا رحمتی برای ماندن شرط و درخواست خاصی دارد؟
- نمی دانم درخواست خاصی دارد یا خیر. اطلاعی ندارم ولی رحمتی برای باشگاه زحمت زیادی کشیده است و فرزند این خانواده است.
* وضعیت محمد بلبلی به کجا رسید؟ آیا این بازیکن استقلالی شده است؟
- انتقال بلبلی به استقلال تا این لحظه به جایی نرسیده است ولی داریم رایزنی می‌کنیم که جذب شود. اگر هم نشد مختار است به هر باشگاهی که می‌خواهد برود.
* فرهاد مجیدی بعد از جدایی از استقلال گلایه زیادی از شرایط حاکم بر استقلال داشت. ارزیابی شما از این گلایه ها چیست؟
- در این خصوص بعداً توضیح می‌دهم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دقیقا مازیار ناظمی چیکارست؟!
فقط قراردادهای تیم استقلال کار داره ؟؟خب برانکو الان ۳سال هست با ریال ایران ک کار نداره اونم داره دلار و یورو میگیره کسی نیومد یه کلمه حرف بزنه ...
من نمیگم استرا مربی خوبیه قضاوت نمیکنم ولی فعلا مربی تیممون شده حمایت میکنم تا ببینم چطوریه...
کاش باشگاهها خصوصی بشه از دست این ملیجکهایی مثل ناظمی راحت بشیم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قرارداد این سرمربیه امکان نداره بیشتر از 700 هزار تا باشه
وزارت ورزش حاضر نبود 500 تا بده واسه تیام الانم پول فروش صیادمنش بوده که همین سرمربی بودجه اش تامین شده
از اونور خارجی های استقلال هم همه رو بیرون کردن و خبری از پاتوسی هم نیست !!! رحمتی هم که تمدید باهاش نکردن ...
بازیکن جدید هم که باشگاه رسما چیزی اعلام نکرده یک مشت شایعه واسه بازار گرمی بازیکن ها فقط مطرح شده

بنظر من تنها کسی که تو باشگاه استقلال دلسوز بود فرهاد مجیدی بود که دنبال جمع کردن تیم بود که حاضر شدن تیم امید رو بدن به مجیدی فقط مجیدی رو از استقلال دور کنن که براحتی داستان سال های پیش رو اجرا کنن

چیزی که من الان دارم میبینم اینه که نه سرمربی بالای سر تیمه نه قراردادی تمدید شده نه بازیکن جدیدی رسما جذب شده نه مشکل زمین تمرین حل شده نه تمرینات شروع شده از اونور تراکتور و سپاهان بارشون رو برای فصل جدید دارن میبندن

بنظر من اگر پول این سرمربی اخراجی رو میدادن برای خرید تیام و چند بازیکن خوب لیگ و تیم رو میدادن دست مجیدی این تیم رو قهرمان میکرد ... الان وقتی تیم ما پاتوسی رو از دست بده و بازیساز نداشته باشیم وقتی توی خط حمله کسی رو نداشته باشه وقتی منتظری رو هم از دست بدیم که ثبات خط دفاعی ما بوده دیگه چی برامون میمونه که بخوایم باهاش برای قهرمانی بجنگیم !!! حالا سرمربیه در حد زیدان هم باشه فرقی نمیکنه نتیجه ی آخر فصل از الان معلومه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
قرارداد این سرمربیه امکان نداره بیشتر از 700 هزار تا باشه
اگه هدفشون خیانت بوده باشه، امکان داره ...
بیشتر از این رقم برای سرمربی-ای با این کارنامه ضعیف، منطقی نیست، نه غیرممکن !!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جالبه باشگاه کلی بازیکن خوبش رو داره از دست میده مثل پاتوسی و نورافکن و با یک سری بازیکن معمولی داره قرارداد میبنده و سراغ بازیکن های تاپ مثل ارسلان مطهری هم نمیره !!!! فکر کنم الان توی وزارت ورزش دور هم نشستن دارن بحث میکنن امسال استقلال رو بین سوم تا پنجم کدوم رتبه رو بهشون بدیم صدای هوادارش درنیاد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا