• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به هواداران عادی هم میشه چنین برچسبهایی چسبوند ؟؟!!
انتظار بالاتری داشتی با این وضعیت تیم ؟؟

تنها نکته مثبت این بود که بازیکن های دوزاری بدنسازی درست کردن قبل فصل !

وگرنه منتظر مصدومیت های همین فلج ها باید میبودیم از همین هفته ها

تیم استرا از قبل نگاه میکردم تیماش گل زیاد میخورن ! کارت قرمز هم زیاد میگیرن این فعلا جور داره درمیاد

ولی تیماش گل هم میزدن ! که این مشکل هست ! مشکل یک سال نیست ! استقلال 4-5 ساله این مشکل داره در خط حمله

مشکل شخصیت تیم که پایینه !! علی کریمی شخصیت به تیم نمیده ! فرشید اسماعیلی هم همینطور !

شخصیت امثال امیدابراهیمی - وریا - میدن -

همین بنجول هارو دوسال بزاری کنارهم جام میارن !

ثبات نداریم

الان نقل اینه فتحی میخواد بره !

بره نیم فصل کلی تغییر ! احتمالا منفی !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مربی داشته هاش همینه و نمیشه از این استفاده ی بهتری کرد...
یادمه اول فصل گفت یه دروازبان خوب خارجی هم می خوام که رفتن ناصری رو آوردن و نتیجش این شد که حسینی از جایگاش مطمئنه و داره افت میکنه
مهاجم سایه هم میخواست که نگرفتن و باید تبریزی رو بزاره.کیو بزاره؟
از تصمیم استراماچونی شگفت‌زده نشدیم!

۲۱ مرداد ۱۳۹۸
سایت isport.cz جمهوری‌چک به خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت isport.cz جمهوری چک با انتشار خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال و دلایل آن نوشت: او که در بازی‌های تدارکاتی نتایج بدی نگرفت تا ۴۸ ساعت آینده تصمیم خود را برای ماندن یا رفتن عملی خواهد کرد.
البته این خبر برای کسانی که موج حضور بازیکنان خارجی در زمان هدایت اسپارتاپراگ توسط استراماچونی را به یاد می‌آورند، جای تعجب ندارد، چرا که همه چیز در پشت پرده ِ نقل و انتقالات است.
گفتنی است استراماچونی در زمان هدایت اسپارتاپراگ بازیکنان خارجی زیادی جذب کرده بود و این سایت به همین نکته اشاره دارد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من اخبار خبرگذاری هارو میخوانم ! نه توهم های این تحلیل گرا دوزاری !

استفعا کسی میخواست بده میلیچ با هزینه خودش به ایران نمیاورد ! ظاهرا بلیت خودش گرفته

همین مصاحبه بعد نفست مسجد سلیمان از ساختن استقلال جدید و قوی خبر داد !

البته امثال میرجادی تو باشگاه از دو هفته قبل دندون تیز کردن گزینه های خودشون بیارن

پ.ن

ابرار ورزشی به سرپرستی همین عبداللهی هست که تو نقل و انتقالات نقش داره و محمد تقوی افشاگری کرد علیه اون !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
من اخبار خبرگذاری هارو میخوانم ! نه توهم های این تحلیل گرا دوزاری !
استفعا کسی میخواست بده میلیچ با هزینه خودش به ایران نمیاورد ! ظاهرا بلیت خودش گرفته
اگه اخبار خبرگزاریها رو میخوندی میدونستی که پاستورلو برای مذاکره در این مورد اومده بود ایران :rolleyes:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دروازه بان که ادعاش میشه جاش جام جهانی بوده و رکورد کلین شیت داره برای هر شرایطی باید امادگی داشته باشه
فولاد ! مسجد سلیمان ! مقصد گل ها بود..
اینجا هم باید احتمالات در نظر میگرفت گل به خودی نزنه ..
این آمادگی رو باید مربی دروازه بانان با طراحی تمرینات در دروازه بانها ایجاد و حفظ کنه:rolleyes:

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
از تصمیم استراماچونی شگفت‌زده نشدیم!

۲۱ مرداد ۱۳۹۸
سایت isport.cz جمهوری‌چک به خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت isport.cz جمهوری چک با انتشار خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال و دلایل آن نوشت: او که در بازی‌های تدارکاتی نتایج بدی نگرفت تا ۴۸ ساعت آینده تصمیم خود را برای ماندن یا رفتن عملی خواهد کرد.
البته این خبر برای کسانی که موج حضور بازیکنان خارجی در زمان هدایت اسپارتاپراگ توسط استراماچونی را به یاد می‌آورند، جای تعجب ندارد، چرا که همه چیز در پشت پرده ِ نقل و انتقالات است.
گفتنی است استراماچونی در زمان هدایت اسپارتاپراگ بازیکنان خارجی زیادی جذب کرده بود و این سایت به همین نکته اشاره دارد.
دوست داری قلعه نویی بیاد؟ گزینت کیه؟!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دوست داری قلعه نویی بیاد؟ گزینت کیه؟!
قلعه نوعی ؟؟:general210:
یه جا خوندم :
امیر قلعه نویی در شش فصل اخیر موفق به کسب هیچ جامی نشده. دو سال از این پنج سال در استقلال بوده که اتفاقا ناکام ترین هاش هم بوده(رتبه پنجم و ششم و دو فصل دوری از آسیا)
استرا حداقل تا نیم فصل باید بمونه ! و بعد از اون مربی رزومه دار خارجی که پیر و بازنشسته نباشه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پنجشنبه 4 مهر ذوب آهن-استقلال
الان دیگه شیخ دیابت هست، قائدی هست، احتمالا چشمی هست، ..با تیم علیمنصور تو اصفهان کار راحتی نداریم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پنجشنبه 4 مهر ذوب آهن-استقلال
الان دیگه شیخ دیابت هست، قائدی هست، احتمالا چشمی هست، ..با تیم علیمنصور تو اصفهان کار راحتی نداریم
اگه نبریم وارد بحران میشیم ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من خودم اینجا گفتم تا 8 هفته هیچ نظری راجب به استرا نمیشه داد چون این تیم کلا زیر و رو شده ... اگر هم انتقادی به استرا وارده از روی کارنامه ی سوابقش هست مثل اینکه کسی که 9 تا امتحان رو رد شده احتمالا امتحان دهمم رد میشه

بحث دیگه اینه که استقلال بازیکن گل زن نداره اصلا و بازیساز هم نداره و دفاع هم نداره و اخیرا ثابت شد دروازه بان هم نداره !! یا چنین شرایطی چجوری می خواد نتیجه بگیره !!! از همه بدتر بازیکن های با غیرت نداره ...

نکته بعدی اینه که فتحی و رفقاش ستون پنجم دشمن هستن و اصلا توجهی به خواست هوادار و سرمربی تیمشون ندارن و از اول فصل دیدن هر بازیکنی ممکنه بدرد استقلال بخوره کنار گزاشتن و الانم باند های پول بگیر توی رسانه ها و تلگرام شروع کردن از بازی عالی استقلال حرف زدن !!! اما استقلال یک موقعیت هم مثل موقعیتی که بشار رسن داشت و گلش نکرد نداشت !!! بدشانسی هم مال یک بازی هست نه 4 تا بازی !!!

این تیم نسخه اش پیچیده هست و پروژه حمایت از فتحی و استرا و ... برای اینه که هم استقلال بیشتر امتیازاز دست بده هم استرا دیرتر اخراج بشه تا پولش دیرتر پرداخت بشه...وقتی تیم چسبیده به ته جدول حتما کار ایراد داره

سرمربی بعدی استقلال هم موقتی همین زرینچه هست اگر نتیجه نگیره احتمالا میرن سراغ قلعه نوعی شایدم مظلومی

در انتها و صحبت همیشگی تا 1400 همینه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
قلعه نوعی ؟؟:general210:
یه جا خوندم :
امیر قلعه نویی در شش فصل اخیر موفق به کسب هیچ جامی نشده. دو سال از این پنج سال در استقلال بوده که اتفاقا ناکام ترین هاش هم بوده(رتبه پنجم و ششم و دو فصل دوری از آسیا)
استرا حداقل تا نیم فصل باید بمونه ! و بعد از اون مربی رزومه دار خارجی که پیر و بازنشسته نباشه ...
احسنتم همه همینو میگن...
حداقل تا نیم فصل بمونه و بتونه تیم رو تو6 7 تا نگه داره امیدی بهش هست در غیر این صورت منم می گم بره...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من خودم اینجا گفتم تا 8 هفته هیچ نظری راجب به استرا نمیشه داد چون این تیم کلا زیر و رو شده ... اگر هم انتقادی به استرا وارده از روی کارنامه ی سوابقش هست مثل اینکه کسی که 9 تا امتحان رو رد شده احتمالا امتحان دهمم رد میشه

بحث دیگه اینه که استقلال بازیکن گل زن نداره اصلا و بازیساز هم نداره و دفاع هم نداره و اخیرا ثابت شد دروازه بان هم نداره !! یا چنین شرایطی چجوری می خواد نتیجه بگیره !!! از همه بدتر بازیکن های با غیرت نداره ...

نکته بعدی اینه که فتحی و رفقاش ستون پنجم دشمن هستن و اصلا توجهی به خواست هوادار و سرمربی تیمشون ندارن و از اول فصل دیدن هر بازیکنی ممکنه بدرد استقلال بخوره کنار گزاشتن و الانم باند های پول بگیر توی رسانه ها و تلگرام شروع کردن از بازی عالی استقلال حرف زدن !!! اما استقلال یک موقعیت هم مثل موقعیتی که بشار رسن داشت و گلش نکرد نداشت !!! بدشانسی هم مال یک بازی هست نه 4 تا بازی !!!

این تیم نسخه اش پیچیده هست و پروژه حمایت از فتحی و استرا و ... برای اینه که هم استقلال بیشتر امتیازاز دست بده هم استرا دیرتر اخراج بشه تا پولش دیرتر پرداخت بشه...وقتی تیم چسبیده به ته جدول حتما کار ایراد داره

سرمربی بعدی استقلال هم موقتی همین زرینچه هست اگر نتیجه نگیره احتمالا میرن سراغ قلعه نوعی شایدم مظلومی

در انتها و صحبت همیشگی تا 1400 همینه
حالا اگر نگیم ستون پنجم هستن، حداقل دوست نادان هستن..کاری که اینا با استقلال کردن دشمنان استقلال نمیتونستن بکنن!
به مظلومی بدن همین تیمو بهتر نتیجه میگیره....در مورد قلعه نوعی هم چیزی نمیگم چون میدونم بلوا درست میشه!!
فکر کنم یه دروازه بان خارجی و یه بازیساز خارجی بخرن شاید تیم یه تکون بخوره..البته اگر دیاباته یکم خودشو نشون بده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حالا اگر نگیم ستون پنجم هستن، حداقل دوست نادان هستن..کاری که اینا با استقلال کردن دشمنان استقلال نمیتونستن بکنن!
کسی که دکترای برق از دانشگاه شریف داره (علی خطیر) نمیتونه احمق و نادون باشه !!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کسی که دکترای برق از دانشگاه شریف داره (علی خطیر) نمیتونه احمق و نادون باشه !!!
پسر جون تو حرف حساب حالیت نمیشه ها! میگم کوت نکن، کوت نکن:)
تو که درست بشو نیستی ولی ظاهرا ما باید خودمونو تو این تاپیک با تو وفق بدیم! :D
خدا رحمتش کنه فیروز کریمی رو ...در مورد علی آبادی ازش پرسیدن گفت مدیر خوبیه ولی برای شهرداری!!
چه ربطی داره به گیجگاه! دکترای مهندسی برق شریف یا هاروارد اگر نتونه تیمو جمع کنه و به تیم ضربه بزنه در مدیریت ورزشی نادونه! ورزش و مدیریتش یه حوزه اس مهندسی برق هم یه حوزه! خطیر اگر این غلطا رو کرده باشه نادونه! حاجی هم با اون مدرک دکترای کشکی اش از قیرفیزستان یا هر خراب شده دیگه اگر مدیریتشو داشت و تیم رو جمع میکرد بیشتر بدرد استقلال میخورد! اصلا تو بگو یه دیپلمه یال سیکل!
البته من منظورم خطیر نبود، برآیند مجموعه مدیریتی استقلال منظورم بود حالا هر کی میخواد باشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به مظلومی بدن همین تیمو بهتر نتیجه میگیره....در مورد قلعه نوعی هم چیزی نمیگم چون میدونم بلوا درست میشه!!
فکر کنم یه دروازه بان خارجی و یه بازیساز خارجی بخرن شاید تیم یه تکون بخوره..البته اگر دیاباته یکم خودشو نشون بده
اتفاقا من در اگر یکی دو فصل عقب بر میگشتیم قلعه نوعی یا مربی ایرانی رو به سرمربی خارجی ترجیه میدادم
دلیل استفاده از سرمربی خارجی تضعیف استقلال بوده و اینکه هر بلایی می خوان سر استقلال در بیارن و کسی حرفی نزنه
از مدیرها بگیر تا دلال ها و حتی خیلی از بازیکن های راحت طلب و بی غیرت و مفت خور از امثال قلعه نوعی که استقلالی قدیمی هستن می ترسن
شما فکر میکنی قلعه نوعی سرمربی این تیم بود میزاشت 16 بازیکن اصلی تیمش برن !!! میزاشت داوری سر تیمش رو ببره ؟ میزاشت مدیر عامل حرف مفت بزنه و فقط وعده وعید دروغی بده !!! میزاشت هوادار اینقدر مایوس بشه ...
دلیل خصومت اصلی با قلعه نوعی بخاطر جام هایی هست که برای استقلال آورده وگرنه باند بازی و ... بهانه بود چون من هوادار دنبال نتیجه تیمم هستم و به من ربطی نداره داخل تیم چی میگذره و مشکل باند رحمتی با باند قلعه نوعی چیه !!!
از شخصیت قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی اگر همین بابا بیاد برامون مجدد جام بیاره طرفدارشم هستم

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظر منم خطیر و ماجدی هم امتحانشون رو پس دادن
باید از این اسامی عبور کرد
یعنی توی ایران یک استقلالی با سواد و دلسوز این تیم پیدا نمیشه که این دوتا تا ابد باید همه امورات استقلال رو اداره کنن !!!
یکی از دلالیل وضعیت الان استقلال حاصل تلاش این دو نفره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اتفاقا من در اگر یکی دو فصل عقب بر میگشتیم قلعه نوعی یا مربی ایرانی رو به سرمربی خارجی ترجیه میدادم
دلیل استفاده از سرمربی خارجی تضعیف استقلال بوده و اینکه هر بلایی می خوان سر استقلال در بیارن و کسی حرفی نزنه
از مدیرها بگیر تا دلال ها و حتی خیلی از بازیکن های راحت طلب و بی غیرت و مفت خور از امثال قلعه نوعی که استقلالی قدیمی هستن می ترسن
شما فکر میکنی قلعه نوعی سرمربی این تیم بود میزاشت 16 بازیکن اصلی تیمش برن !!! میزاشت داوری سر تیمش رو ببره ؟ میزاشت مدیر عامل حرف مفت بزنه و فقط وعده وعید دروغی بده !!! میزاشت هوادار اینقدر مایوس بشه ...
دلیل خصومت اصلی با قلعه نوعی بخاطر جام هایی هست که برای استقلال آورده وگرنه باند بازی و ... بهانه بود چون من هوادار دنبال نتیجه تیمم هستم و به من ربطی نداره داخل تیم چی میگذره و مشکل باند رحمتی با باند قلعه نوعی چیه !!!
از شخصیت قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی اگر همین بابا بیاد برامون مجدد جام بیاره طرفدارشم هستم
یادمه سر قلعه نوعی خیلی بگو مگو داشتیم اینجا ..هم با شما و هم بقیه ....
ولی چه بخوایم چه نخوایم قلعه نوعی و مظلومی سرمایه های باشگاه هستن درست مثل سید و پژمان و ....ما ها اگر گوشت همدیگه رو بخوریم نباید استخون همدیگه رو دور بندازیم
آخه فتحی کجای استقلاله؟اون مدیریت افتخاری بود که آبروی استقلال رو برد با اون دعوای مربی و بازیکن تو نود؟
بنظرم هر چی دور میزنیم باز برمیگردیم سر مدیریت..متاسفانه مدیریت تیم ما خواسته یا ناخواسته به ضرر استقلاله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا