وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
انالیزور و کارشناس از بیرون گود نقد درستم نکنه ؟؟تقوی هم بیرون گود نشسته و فقط شعار میده
انالیزور و کارشناس از بیرون گود نقد درستم نکنه ؟؟تقوی هم بیرون گود نشسته و فقط شعار میده
انتظار بالاتری داشتی با این وضعیت تیم ؟؟به هواداران عادی هم میشه چنین برچسبهایی چسبوند ؟؟!!
از تصمیم استراماچونی شگفتزده نشدیم!مربی داشته هاش همینه و نمیشه از این استفاده ی بهتری کرد...
یادمه اول فصل گفت یه دروازبان خوب خارجی هم می خوام که رفتن ناصری رو آوردن و نتیجش این شد که حسینی از جایگاش مطمئنه و داره افت میکنه
مهاجم سایه هم میخواست که نگرفتن و باید تبریزی رو بزاره.کیو بزاره؟
حوصله داری بخونی ؟ولی من مصاحبه های بعد بازیش نگاه میکنم پر انگیزه اس
از ساختن استقلال صحبت میکنه
من اخبار خبرگذاری هارو میخوانم ! نه توهم های این تحلیل گرا دوزاری !
اگه اخبار خبرگزاریها رو میخوندی میدونستی که پاستورلو برای مذاکره در این مورد اومده بود ایرانمن اخبار خبرگذاری هارو میخوانم ! نه توهم های این تحلیل گرا دوزاری !
استفعا کسی میخواست بده میلیچ با هزینه خودش به ایران نمیاورد ! ظاهرا بلیت خودش گرفته
این آمادگی رو باید مربی دروازه بانان با طراحی تمرینات در دروازه بانها ایجاد و حفظ کنهدروازه بان که ادعاش میشه جاش جام جهانی بوده و رکورد کلین شیت داره برای هر شرایطی باید امادگی داشته باشه
فولاد ! مسجد سلیمان ! مقصد گل ها بود..
اینجا هم باید احتمالات در نظر میگرفت گل به خودی نزنه ..
دوست داری قلعه نویی بیاد؟ گزینت کیه؟!از تصمیم استراماچونی شگفتزده نشدیم!
۲۱ مرداد ۱۳۹۸
سایت isport.cz جمهوریچک به خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت isport.cz جمهوری چک با انتشار خبر جدایی احتمالی استراماچونی از استقلال و دلایل آن نوشت: او که در بازیهای تدارکاتی نتایج بدی نگرفت تا ۴۸ ساعت آینده تصمیم خود را برای ماندن یا رفتن عملی خواهد کرد.
البته این خبر برای کسانی که موج حضور بازیکنان خارجی در زمان هدایت اسپارتاپراگ توسط استراماچونی را به یاد میآورند، جای تعجب ندارد، چرا که همه چیز در پشت پرده ِ نقل و انتقالات است.
گفتنی است استراماچونی در زمان هدایت اسپارتاپراگ بازیکنان خارجی زیادی جذب کرده بود و این سایت به همین نکته اشاره دارد.
قلعه نوعی ؟؟:general210:دوست داری قلعه نویی بیاد؟ گزینت کیه؟!
اگه نبریم وارد بحران میشیم ...پنجشنبه 4 مهر ذوب آهن-استقلال
الان دیگه شیخ دیابت هست، قائدی هست، احتمالا چشمی هست، ..با تیم علیمنصور تو اصفهان کار راحتی نداریم
احسنتم همه همینو میگن...قلعه نوعی ؟؟:general210:
یه جا خوندم :
امیر قلعه نویی در شش فصل اخیر موفق به کسب هیچ جامی نشده. دو سال از این پنج سال در استقلال بوده که اتفاقا ناکام ترین هاش هم بوده(رتبه پنجم و ششم و دو فصل دوری از آسیا)
استرا حداقل تا نیم فصل باید بمونه ! و بعد از اون مربی رزومه دار خارجی که پیر و بازنشسته نباشه ...
حالا اگر نگیم ستون پنجم هستن، حداقل دوست نادان هستن..کاری که اینا با استقلال کردن دشمنان استقلال نمیتونستن بکنن!من خودم اینجا گفتم تا 8 هفته هیچ نظری راجب به استرا نمیشه داد چون این تیم کلا زیر و رو شده ... اگر هم انتقادی به استرا وارده از روی کارنامه ی سوابقش هست مثل اینکه کسی که 9 تا امتحان رو رد شده احتمالا امتحان دهمم رد میشه
بحث دیگه اینه که استقلال بازیکن گل زن نداره اصلا و بازیساز هم نداره و دفاع هم نداره و اخیرا ثابت شد دروازه بان هم نداره !! یا چنین شرایطی چجوری می خواد نتیجه بگیره !!! از همه بدتر بازیکن های با غیرت نداره ...
نکته بعدی اینه که فتحی و رفقاش ستون پنجم دشمن هستن و اصلا توجهی به خواست هوادار و سرمربی تیمشون ندارن و از اول فصل دیدن هر بازیکنی ممکنه بدرد استقلال بخوره کنار گزاشتن و الانم باند های پول بگیر توی رسانه ها و تلگرام شروع کردن از بازی عالی استقلال حرف زدن !!! اما استقلال یک موقعیت هم مثل موقعیتی که بشار رسن داشت و گلش نکرد نداشت !!! بدشانسی هم مال یک بازی هست نه 4 تا بازی !!!
این تیم نسخه اش پیچیده هست و پروژه حمایت از فتحی و استرا و ... برای اینه که هم استقلال بیشتر امتیازاز دست بده هم استرا دیرتر اخراج بشه تا پولش دیرتر پرداخت بشه...وقتی تیم چسبیده به ته جدول حتما کار ایراد داره
سرمربی بعدی استقلال هم موقتی همین زرینچه هست اگر نتیجه نگیره احتمالا میرن سراغ قلعه نوعی شایدم مظلومی
در انتها و صحبت همیشگی تا 1400 همینه
کسی که دکترای برق از دانشگاه شریف داره (علی خطیر) نمیتونه احمق و نادون باشه !!!حالا اگر نگیم ستون پنجم هستن، حداقل دوست نادان هستن..کاری که اینا با استقلال کردن دشمنان استقلال نمیتونستن بکنن!
پسر جون تو حرف حساب حالیت نمیشه ها! میگم کوت نکن، کوت نکنکسی که دکترای برق از دانشگاه شریف داره (علی خطیر) نمیتونه احمق و نادون باشه !!!
اتفاقا من در اگر یکی دو فصل عقب بر میگشتیم قلعه نوعی یا مربی ایرانی رو به سرمربی خارجی ترجیه میدادمحالا اگر نگیم ستون پنجم هستن، حداقل دوست نادان هستن..کاری که اینا با استقلال کردن دشمنان استقلال نمیتونستن بکنن!
به مظلومی بدن همین تیمو بهتر نتیجه میگیره....در مورد قلعه نوعی هم چیزی نمیگم چون میدونم بلوا درست میشه!!
فکر کنم یه دروازه بان خارجی و یه بازیساز خارجی بخرن شاید تیم یه تکون بخوره..البته اگر دیاباته یکم خودشو نشون بده
یادمه سر قلعه نوعی خیلی بگو مگو داشتیم اینجا ..هم با شما و هم بقیه ....اتفاقا من در اگر یکی دو فصل عقب بر میگشتیم قلعه نوعی یا مربی ایرانی رو به سرمربی خارجی ترجیه میدادم
دلیل استفاده از سرمربی خارجی تضعیف استقلال بوده و اینکه هر بلایی می خوان سر استقلال در بیارن و کسی حرفی نزنه
از مدیرها بگیر تا دلال ها و حتی خیلی از بازیکن های راحت طلب و بی غیرت و مفت خور از امثال قلعه نوعی که استقلالی قدیمی هستن می ترسن
شما فکر میکنی قلعه نوعی سرمربی این تیم بود میزاشت 16 بازیکن اصلی تیمش برن !!! میزاشت داوری سر تیمش رو ببره ؟ میزاشت مدیر عامل حرف مفت بزنه و فقط وعده وعید دروغی بده !!! میزاشت هوادار اینقدر مایوس بشه ...
دلیل خصومت اصلی با قلعه نوعی بخاطر جام هایی هست که برای استقلال آورده وگرنه باند بازی و ... بهانه بود چون من هوادار دنبال نتیجه تیمم هستم و به من ربطی نداره داخل تیم چی میگذره و مشکل باند رحمتی با باند قلعه نوعی چیه !!!
از شخصیت قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی اگر همین بابا بیاد برامون مجدد جام بیاره طرفدارشم هستم