• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راه اندازی کار با 50 تومن!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
کار خاصی بلد نیستم.دوستمون هم گفت سبد تشکیل بدم ولی اخه 50 تومن که پولی نیست بخوای تیکه تیکش کنی-شاید حقوق 2 یا 3 ماه بعضی از شماهاست.
اگر تمام دارایی شما 10میلیون باشه یا 100میلیارد هیچ فرقی نداره برای سرمایه گذاری کم ریسک فقط و فقط باید سبد تشکیل بدهید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
حتما بالا رفته که سهامتو فروختی؟و فکر نمی کردی باز بالا بره نه؟98 درصد سود شوخی نیست-یعنی اگه 50 تومن منو داده بودیواوا خریده بودی الان 98 درصد سود میکردی؟؟واقعا وسوسه کننده هست
همین وسوسه ها بعضی افراد را در بورس به نابودی و سکته و....کشانده 98درصد شوخی نیست اما از اون طرف یک دفعه 50درصد هم ضرر کنید شوخی نیست مثلا 50میلیون شما بشه 25میلیون هضم کردنش براتون راحته؟؟؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
حتما بالا رفته که سهامتو فروختی؟و فکر نمی کردی باز بالا بره نه؟98 درصد سود شوخی نیست-یعنی اگه 50 تومن منو داده بودیواوا خریده بودی الان 98 درصد سود میکردی؟؟واقعا وسوسه کننده هست
بله خب بالا رفت. اون وآوا فکر نمی کردم اینقدر بالا میره، تو سایتا هم اکثرا میگفتن پایین میره ... ... 7 میلیون و 800 هزار تومن سهام وآوا داشتم اگه نگه می داشتم امروز می فروختم 7 میلیون و 700 سود میکردم.

بورس باید ریسک پذیر بود، صبر داشت

سهام بانک سامان هم داشتم تا 23- (23 درصد ضرر) رفت.
23 درصد ضرر یعنی 50 میلیون تومن تبدیل میشه به 37 میلیون . قیمت سهم باید 36 درصد بالا بیاد تا به همون قیمت قبلی برسه
اونم در نهایت با یکی دو درصد سود ردش کردم. ولی ممکن بود تا مدتها بالا نره

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
همین وسوسه ها بعضی افراد را در بورس به نابودی و سکته و....کشانده 98درصد شوخی نیست اما از اون طرف یک دفعه 50درصد هم ضرر کنید شوخی نیست مثلا 50میلیون شما بشه 25میلیون هضم کردنش براتون راحته؟؟؟
بله خب بالا رفت. اون وآوا فکر نمی کردم اینقدر بالا میره، تو سایتا هم اکثرا میگفتن پایین میره ... ... 7 میلیون و 800 هزار تومن سهام وآوا داشتم اگه نگه می داشتم امروز می فروختم 7 میلیون و 700 سود میکردم.

سهام بانک سامان هم داشتم تا 23- (23 درصد ضرر) ضرر رفت.
23 درصد ضرر یعنی 50 میلیون تومن تبدیل میشه به 37 میلیون . قیمت سهم باید 36 درصد بالا بیاد تا به همون قیمت قبلی برسه
هنوز موندم چه کنم..الان داشتم با برادرم صحبت می کردیم-بهش گفتم بیا وام برداریم یه اپارتمان نقلی بخریم چون قیمتای مسکن تازه بالا رفته فعلا یکی دو سال با لا نمیره-گفتم با هم 150 تومن وام جور کنیم یه اپارتمان نقلی شراکتی بخریم و بدیم اجاره نگرش داریم تا دو سه سال دیگه قیمتش بشه 500 به بالا-نظرتون چیه؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
برو شمال زمین بخر با 50 میلیون میتونی هزار متر مربع بخری البته جای ارزون میتونی 2000 متر مربع بخری تو 2000 متر مربع اگر برنج بکاری تقریبا 400 تا 800 کیلو بسته به نوع برنجی که میکاری میتونی برداشت کنی برنج هاشمی هم الان کیلویی 17000 تومن تا 21000 تومنه تقریبا سالی بهت 4تا 56 میلیون سود میده البته از این مقدار باید هزینه کاشت هم کم کنی بماند که زمینت هم سال به سال گرون تر میشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برو شمال زمین بخر با 50 میلیون میتونی هزار متر مربع بخری البته جای ارزون میتونی 2000 متر مربع بخری تو 2000 متر مربع اگر برنج بکاری تقریبا 400 تا 800 کیلو بسته به نوع برنجی که میکاری میتونی برداشت کنی برنج هاشمی هم الان کیلویی 17000 تومن تا 21000 تومنه تقریبا سالی بهت 4تا 56 میلیون سود میده البته از این مقدار باید هزینه کاشت هم کم کنی بماند که زمینت هم سال به سال گرون تر میشه
فکر خوبیه ولی کار من نیست این کارا--چون شبکارم تو یه هتل سرکار میرم حالا بماند که هر 4 ماه حقوق یکماه رو میدند-ولی در کل این پیشنهادت کار من نیست--ادم زرنگی نیستم متاسفانه

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
در زمینه بیت کوین هم متونی سرمایه گذاری کنی یا میتونی ترید کنی یا اگه اهل ریسک ترید نیستی ماینر بخری ماین کنی پیشنهادم اینه که نصف سرمایه تو این کار بذاری و دو تا دستگاه با تراهش بالا بگیری یا چنتا دستگاه البته ماین هم ریسک خودشو داره مخصوصا هزینه برق و خرابی دستگاه ها ولی خوب مزیت خودشو داره و میتونی به دلار کسب درامد کنی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
در زمینه بیت کوین هم متونی سرمایه گذاری کنی یا میتونی ترید کنی یا اگه اهل ریسک ترید نیستی ماینر بخری ماین کنی پیشنهادم اینه که نصف سرمایه تو این کار بذاری و دو تا دستگاه با تراهش بالا بگیری یا چنتا دستگاه البته ماین هم ریسک خودشو داره مخصوصا هزینه برق و خرابی دستگاه ها ولی خوب مزیت خودشو داره و میتونی به دلار کسب درامد کنی
اینا چیه دیگه؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

سهام بانک سامان هم داشتم تا 23- (23 درصد ضرر) رفت.
اینطوری بشه که من سکته می کنم!!کارگرم حقوقم قانون کاری هر 3 یا 4 ماه هم حقوق یک ماه رو میدند-کارمم خیلی سخته-این 50 تومن رو هم با هزار بدبختی پس انداز کردم.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
هنوز موندم چه کنم..الان داشتم با برادرم صحبت می کردیم-بهش گفتم بیا وام برداریم یه اپارتمان نقلی بخریم چون قیمتای مسکن تازه بالا رفته فعلا یکی دو سال با لا نمیره-گفتم با هم 150 تومن وام جور کنیم یه اپارتمان نقلی شراکتی بخریم و بدیم اجاره نگرش داریم تا دو سه سال دیگه قیمتش بشه 500 به بالا-نظرتون چیه؟
کلا ملک و املاک همیشه بازده مناسب را داشته اما ،اما و اگر داره.شما یک موقع برای مصرف خودت خونه میخری دیگه برات زیاد مهم نیست قیمتش چقدر بالا بره و...اما شما که برای سرمایه گذاری ملک میخری باید بدونی کجا بخری که رشد قیمت داشته باشه و بشه راحت و قیمت مناسب اجاره داد .البته اجاره دادن آپارتمان دردسر خودشم داره باید یه حساب کتابم بکنی ببینی وام را می تونی باز پرداخت کنی یا نه؟؟؟؟

نظر شخصی من در مورد شما اینه (من کارشناس نیستم نظر شخصی میدم غلط یا درست به عهده خودتون .آدم سرمایه داری هم نیستم )یه سبد سرمایه گذاری تشکیل بده .حتما یه قسمتش هم پول نقد باشه بعدم به فکر افزایش توانایی هات باش که یک کار مناسب پیدا کنی یا کاری خودت بسازی (خود اشتغالی یا کار آفرینی) یا به فکر شغل دوم باش حالا می تونه بورس باشه یا برنامه نوسی یا فعالیت رو شبکه های اجتماعی یا........خلاصه تا توانایی هات را افزایش ندادی انتظار تغییر عجیب و شگفت تو زندگیت نداشته باش.باید بری یک حرفه ای یاد بگیری (البته اینها را به خودم هم میگم که برم یه حرفه ای یاد بگیریم :D)

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوست عزیز ریسک ماین کردن نگفتید؟
سوالی نکردید که جواب بدم !!!

خودتون یکی از ریسکاهاش را گفتید سوختن دستگاه (که با دست دوم بدون اکثر دستگاه های بازار احتمالش زیاده)+افت قیمت بیت کوین +هک شدن و امسال اینها که کل درآمد دستگاه از کیف پولتون به باد بره. مشکل صدا و مصرف برق و سرویس و تعویض فنها و قطعی اینترنت و هنگ کردن دستگاه هم بهش اضافه کنید.

البته اینکه صبح بلند بشید کل سرمایه به باد بره بیشتر منظورم به ترید بود همین طور که 2تا اکسچنجرها کلا جمع کردند رفتند پول منم به باد رفت.

کلا هر جور حساب کنید سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال حالا از هر نوعش باشه ریسکش به مراتب بیشتر از سرمایه گذاری در بورس ایرانه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برو تو کار مشاغل خانگی .
مثال بزنید

کلا ملک و املاک همیشه بازده مناسب را داشته اما ،اما و اگر داره.شما یک موقع برای مصرف خودت خونه میخری دیگه برات زیاد مهم نیست قیمتش چقدر بالا بره و...اما شما که برای سرمایه گذاری ملک میخری باید بدونی کجا بخری که رشد قیمت داشته باشه و بشه راحت و قیمت مناسب اجاره داد .البته اجاره دادن آپارتمان دردسر خودشم داره باید یه حساب کتابم بکنی ببینی وام را می تونی باز پرداخت کنی یا نه؟؟؟؟

نظر شخصی من در مورد شما اینه (من کارشناس نیستم نظر شخصی میدم غلط یا درست به عهده خودتون .آدم سرمایه داری هم نیستم )یه سبد سرمایه گذاری تشکیل بده .حتما یه قسمتش هم پول نقد باشه بعدم به فکر افزایش توانایی هات باش که یک کار مناسب پیدا کنی یا کاری خودت بسازی (خود اشتغالی یا کار آفرینی) یا به فکر شغل دوم باش حالا می تونه بورس باشه یا برنامه نوسی یا فعالیت رو شبکه های اجتماعی یا........خلاصه تا توانایی هات را افزایش ندادی انتظار تغییر عجیب و شگفت تو زندگیت نداشته باش.باید بری یک حرفه ای یاد بگیری (البته اینها را به خودم هم میگم که برم یه حرفه ای یاد بگیریم :D)
والا واقعیت رو بخوای در وهله ی اول هدفم خرید یه آپارتمانه برای سکونت و نه فروش چون مسکن ندارم---در مورد برنامه نویسی هم والا 300 تومنی مجموعه آموزشی گرفتم ولی الگوریتم که نگاه کردم ویدیوهاش مغزم هنگ کرد--ای کاش میشد برنامه نویسی رو بدون یادگیری الگوریتم یاد گرفت.

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه تاپیک مشابه داشتیم! اونجام نوشتم!

علاوه بر اون زرهایی که قبلا زدم اینم اضافه کنم که معمولا بعد از بالا رفتن 3برابری دلار حدودا 5سال یه ثبات نسبی توی قیمت ارز داریم! مگر یه اتفاق خارج از عرف بیوفته! پس اینکه فکر کنی سودی از بابت تورم ارز میکنی یکم حماقته! در مورد طلا هم بیشتر به بازار جهانی بستگی داره! کلا طلا خریدن برای افزایش سرمایه نیست! فقط بحث حفظ سرمایه است اونم داخل کشورهایی که تورم چندانی ندارن! با بورس و کریپتو فرق چندانی نداره! قماره! برای پول دراوردن قماره برای حفظ سرمایه یه روش شناخته شدست!

بالا