• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده برای سرمایه گذار

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سلام دوستان
از طریق دوستی با شخص سرمایه گذاری اشنا شدم که گویا محدودیت سرمایه گذاری ندارن دنبال یک ایده هستن که با هم اجرا کنیم ولی ایده ای به ذهنم نمیرسه از طرفیم احساس میکنم ایده ی خوبی برای اجرا پیدا کنم این دوستمون برا خودشون ایده انحصاری کنن یکی از اروها و اهداف زندگیم کارافرینی بوده و هست چون معتقدم با کارافرینی که میشه مشکلات جوون حل کنه من جمله خودم که جوونم از طرفیم بحث تولید تو ایران کار پر ریسکی و فقط دلالی جواب میده چه در اندازه چه بزرگ ...
جدای از اون دوست دیگری هم دارم که شرکت کوچیکی زدن برای کارهای تعاونی و ... ایشون هم از من ایده کوچیک و قابل اجرا میخوان ولی من چیزی به ذهنم نمیرسه به نظرتون دنبال چه ایده هایی بگردم که با شرایط کشورمون سازگار باشه

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام
ان شاالله موفق باشید

کجای ایران عزیز هستید؟
چند سالتونه؟
تحصیلاتتون چه قدره و در چه زمینه ای؟
سوابق آموزشی و شغلی؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سلام
ان شاالله موفق باشید

کجای ایران عزیز هستید؟
چند سالتونه؟
تحصیلاتتون چه قدره و در چه زمینه ای؟
سوابق آموزشی و شغلی؟
سلام دوست عزیز
زنده باشید
در حال حاضر تهران و اصالتا از شمال کشور شهرستان تالش
33سال
دکترای مکانیک
بله تدریس در دانشگاه
متاسفانه به دلایلی که خودتون هم میدونید بیکار هستم ولی تجربه همکاری با پژوهشگاه شرکت نفت و به صورت مقطعی با خود شرکت نفت دارم در حال حاضر هم به فکر خارج کشور هستم ولی گویا اونجا هم خبری نیست!

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوست عزیز
زنده باشید
33سال
دکترای مکانیک
بله تدریس در دانشگاه
متاسفانه به دلایلی که خودتون هم میدونید بیکار هستم ولی تجربه همکاری با پژوهشگاه شرکت نفت و به صورت مقطعی با خود شرکت نفت دارم در حال حاضر هم به فکر خارج کشور هستم ولی گویا اونجا هم خبری نیست!
پیگیر تدریس هستید؟ تدریس در دانشگاه.
این دانشگاه نشد، اون یکی هست؛ آموزشگاه ها و ...
حیفه؛ البته اگر مدرس خوبی هستید.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوست عزیز
زنده باشید
33سال
دکترای مکانیک
بله تدریس در دانشگاه
چند مهندس جوان با هم آگهی زده بودن در سایت دیوار با این مضمون که دستگاه های صنعتی رو به خصوص در زمینه ی بسته بندی رو می تونن با قیمت ارزونتر از کارگاه ها و کارخونه ها طراحی کنن و بسازن. منم یه دستگاهی می خواستم و رفتم ملاقات کردم و طراحی کردن و قیمت دادن.
توی یه کارگاه کوچیک با کمترین ابزار و امکانات دستگاه هایی طراحی می کردن و می ساختن که به گفته ی خودشون بعضی دستگاه هارو در سطح دستگاه ای کارگاهی و کارخونه ای نمی تونستن بسازن، اما جوابگوی خیلی مشتریا هستن.
شاید شما بتونین چنین کاری کنید. مثلا اینا دستگاه های شرینگ رو با قیمت کمتر از قیمت های کارخونه ها و با اندازه و نیاز دقیق مشتری می ساختن, حتی 1 عدد.

یا مثلا ایرانی ها دستگاه های فروش اتوماتیک رو بر اساس نیازهای مختلف می تونن طراحی کنن و بسازن. مثلا فروش اتوماتیک کتاب و ... نوشیدنی ها که از سال ها قبل بوده.

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
پیگیر تدریس هستید؟ تدریس در دانشگاه.
این دانشگاه نشد، اون یکی هست؛ آموزشگاه ها و ...
حیفه؛ البته اگر مدرس خوبی هستید.
بله هر سال برای هیات علمی اقدام میکنم ولی تو مصاحبه مسلما انتخاب نمیشم!و توکل به خدا باز هم خواهم کرد چون هدفم همون جاست ولی متاسفانه کسایی میشناسم با ارشد ک رشته ی بی ربط هیات علمی شدن و منی که ....
شرایط آموزشگاه و ... هنوز نمیدونید ولی نسبت به تخصص و تلاشی که داشتم مسلما تدریس تو آموزشگاه و ... به صرف نیست برای من کلی سختی و تلاش نکردم که عاقبت ...

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
چند مهندس جوان با هم آگهی زده بودن در سایت دیوار با این مضمون که دستگاه های صنعتی رو به خصوص در زمینه ی بسته بندی رو می تونن با قیمت ارزونتر از کارگاه ها و کارخونه ها طراحی کنن و بسازن. منم یه دستگاهی می خواستم و رفتم ملاقات کردم و طراحی کردن و قیمت دادن.
توی یه کارگاه کوچیک با کمترین ابزار و امکانات دستگاه هایی طراحی می کردن و می ساختن که به گفته ی خودشون بعضی دستگاه هارو در سطح دستگاه ای کارگاهی و کارخونه ای نمی تونستن بسازن، اما جوابگوی خیلی مشتریا هستن.
شاید شما بتونین چنین کاری کنید. مثلا اینا دستگاه های شرینگ رو با قیمت کمتر از قیمت های کارخونه ها و با اندازه و نیاز دقیق مشتری می ساختن, حتی 1 عدد.

یا مثلا ایرانی ها دستگاه های فروش اتوماتیک رو بر اساس نیازهای مختلف می تونن طراحی کنن و بسازن. مثلا فروش اتوماتیک کتاب و ... نوشیدنی ها که از سال ها قبل بوده.
تقریبا کاری که در پژوهشگاه نفت انجام میدادیم البته در مقیاس بزرگتر و پروژه هایی که یه تیم تلاش میکردن دوستان با نفوذ یا خودشون سرمایه گذاری میکردن یا میدادن شرکت های خصوصی یا کلا کنسل میشد تا یسری ... ولی تکلیف تولید تو ایران مشخصه و دلالی جای این موارد گرفته مسلما افزاد ذی نفع مانع تولید و ساخت... میشن ولی به قول شما در مقیاس کوچک تر امکانش هست که باید بررسی دقیق بشه

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوستانی که راهنمایی میکنن این ای دی بین من و برادرم مشترک اگر من نبودم برادرم پیگیر هستند

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
ممنون از پاسخاتون
تقریبا کاری که در پژوهشگاه نفت انجام میدادیم البته در مقیاس بزرگتر و پروژه هایی که یه تیم تلاش میکردن دوستان با نفوذ یا خودشون سرمایه گذاری میکردن یا میدادن شرکت های خصوصی یا کلا کنسل میشد تا یسری ... ولی تکلیف تولید تو ایران مشخصه و دلالی جای این موارد گرفته مسلما افزاد ذی نفع مانع تولید و ساخت... میشن ولی به قول شما در مقیاس کوچک تر امکانش هست که باید بررسی دقیق بشه
وقتی استخدام می شید در جاهایی که با فسادهایی که اشاره کردید و نکردید دست و پنجه نرم می کنن یا محکوم به شکست هستند، ضرر و زیانش برای شما هم هست.
اما مساله بین کارمند شدن و کارآفرین شدنه. در ابتدای بحث هم اشاره کردید که علاقه مند هستید به کارآفرینی. همچنین تاثیر منفی دلالی ها بر تولید رو مطرح کردید.

ببینید
کسی که کارآفرین می خواد بشه، می تونه مسیرشو طوری تعیین کنه که درگیر مسائل مذکور نشه یا کمتر تاثیرپذیر باشه. چون راه رو شما ابتدا مشخص می کنید. بعضی از بخش ها و کسب و کارها شاید جای هر کسی نباشه که وارد شه و باید مرد جنگ باشه و ... اگر بخواد سالم، نون دربیاره.
اما در بعضی بخش ها و کسب و کارها این مورد کمرنگتره؛ مثلا شما قطعه یا دستگاهی رو بسازید که واقعا بهتر و به صرفه تر و پربازده تر باشه. مشتریتون بخش خصوصی باشه و تشکیلات و سازمانتونو در کوچکترین حد ممکن بسازید؛ به خاطر این میگم که هر چی قطار شما پرتوانتر و پرسرعتتر پیش بره، بیشتر بهش سنگ می زنن. فعلا آدما در همین حد هستن و جامعه این طور تربیت میشه.
همین اختلاف ارز، فرصت هایی رو ایجاد کرد یا بیشتر کرد برای بعضیا.

با توجه به بیاناتتون متوجه شدم زحمت کشیدید و انتظاری در حد دارید؛
-دعا می کنم ان شاالله شما و امثال شما بتونید توفیق خدمتی داشته باشید و از ثمره ی تلاش هاتون در زندگی مادی و معنویتون راضی باشید؛ هم خدمت کنید، هم زندگی خوبی داشته باشید خودتون.
-اوضاع رو درک کنید؛ برای بقیه هم وضعیت مشابه شما شاید گاها بهتر و یا نامطلوبتر باشه هست. پس انتظاراتمونو با "شرایط بیرون از خودمون" و "شرایط و ویژگی های درونی و شخصیتی خودمون" تنظیم کنیم.
-نمی دونم به شرکت و سازمان بزرگ فکر می کنید، یا کارگاه یا شرکت کوچک؛ اجرا رو فدای بزرگی و کوچکی سازمانتون نکنید. اجرا کنید؛ شروع کنید یه طرح هر چند کوچک رو شروع کنید و توسعه ش بدید. اگر کسی رفت تو زمینه ای که فردا دولت اومد جلوشو گرفت، یا مافیا و باندبازی و هر فسادی جلوشو گرفت، گله نکنه!!! نه این که حق با اون نیست؛ بلکه شرایط بیرونی رو باید سنجید. مگر کسی می تونه بیاد موشک سازی خصوصی بزنه؟ اگر شروع کرد و بعدا گله کرد، حرفش شنیدنی نیست.

فسادهای اخلاقی و اداری همیشه بوده و هستن و خواهند بود تا ...
پس با در نظر گرفتن همینا باید پیش رفت و چگونگی پیشرفتتون بستگی به خودتون داره بیشتر.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سلام
وقت بخیر
ما در حال اجرای طرحی هستیم که تا حدودی هم موفق بوده اما تو مرحله ای هستیم که
برای رشد به سرمایه نیاز داریم ، اگر مایل باشین می تونیم تو دفتر شرکت صحبت کنیم
قبلش هم می تونم مدل مالی و طرح توجیهی شرکت رو خدمتتون ارسال کنم ..

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سلام
وقت بخیر
ما در حال اجرای طرحی هستیم که تا حدودی هم موفق بوده اما تو مرحله ای هستیم که
برای رشد به سرمایه نیاز داریم ، اگر مایل باشین می تونیم تو دفتر شرکت صحبت کنیم
قبلش هم می تونم مدل مالی و طرح توجیهی شرکت رو خدمتتون ارسال کنم ..
سلام
وقت شما هم بخیر
طرحتون در چه زمینه ای هست؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ممنون از پاسخاتون

وقتی استخدام می شید در جاهایی که با فسادهایی که اشاره کردید و نکردید دست و پنجه نرم می کنن یا محکوم به شکست هستند، ضرر و زیانش برای شما هم هست.
اما مساله بین کارمند شدن و کارآفرین شدنه. در ابتدای بحث هم اشاره کردید که علاقه مند هستید به کارآفرینی. همچنین تاثیر منفی دلالی ها بر تولید رو مطرح کردید.

ببینید
کسی که کارآفرین می خواد بشه، می تونه مسیرشو طوری تعیین کنه که درگیر مسائل مذکور نشه یا کمتر تاثیرپذیر باشه. چون راه رو شما ابتدا مشخص می کنید. بعضی از بخش ها و کسب و کارها شاید جای هر کسی نباشه که وارد شه و باید مرد جنگ باشه و ... اگر بخواد سالم، نون دربیاره.
اما در بعضی بخش ها و کسب و کارها این مورد کمرنگتره؛ مثلا شما قطعه یا دستگاهی رو بسازید که واقعا بهتر و به صرفه تر و پربازده تر باشه. مشتریتون بخش خصوصی باشه و تشکیلات و سازمانتونو در کوچکترین حد ممکن بسازید؛ به خاطر این میگم که هر چی قطار شما پرتوانتر و پرسرعتتر پیش بره، بیشتر بهش سنگ می زنن. فعلا آدما در همین حد هستن و جامعه این طور تربیت میشه.
همین اختلاف ارز، فرصت هایی رو ایجاد کرد یا بیشتر کرد برای بعضیا.

با توجه به بیاناتتون متوجه شدم زحمت کشیدید و انتظاری در حد دارید؛
-دعا می کنم ان شاالله شما و امثال شما بتونید توفیق خدمتی داشته باشید و از ثمره ی تلاش هاتون در زندگی مادی و معنویتون راضی باشید؛ هم خدمت کنید، هم زندگی خوبی داشته باشید خودتون.
-اوضاع رو درک کنید؛ برای بقیه هم وضعیت مشابه شما شاید گاها بهتر و یا نامطلوبتر باشه هست. پس انتظاراتمونو با "شرایط بیرون از خودمون" و "شرایط و ویژگی های درونی و شخصیتی خودمون" تنظیم کنیم.
-نمی دونم به شرکت و سازمان بزرگ فکر می کنید، یا کارگاه یا شرکت کوچک؛ اجرا رو فدای بزرگی و کوچکی سازمانتون نکنید. اجرا کنید؛ شروع کنید یه طرح هر چند کوچک رو شروع کنید و توسعه ش بدید. اگر کسی رفت تو زمینه ای که فردا دولت اومد جلوشو گرفت، یا مافیا و باندبازی و هر فسادی جلوشو گرفت، گله نکنه!!! نه این که حق با اون نیست؛ بلکه شرایط بیرونی رو باید سنجید. مگر کسی می تونه بیاد موشک سازی خصوصی بزنه؟ اگر شروع کرد و بعدا گله کرد، حرفش شنیدنی نیست.

فسادهای اخلاقی و اداری همیشه بوده و هستن و خواهند بود تا ...
پس با در نظر گرفتن همینا باید پیش رفت و چگونگی پیشرفتتون بستگی به خودتون داره بیشتر.
واقعیتش این حرفا خودم تو داشنگاه و کلاس های اموزشی و حتی در کلاس های کنکور به دانشجوها میزنم ولی واقعیت تلخ تر این حرفاست و به هر دری میزنم به بن بست میخورم اتفاقا پایان نامه دکترا من در زمینه شکست مواد نانو کامپوزیت بود که بخشیش کاربرد نظامی هم داره و طرحم در بنیاد نخبگان ارتش هم ثبت کردم ولی حمایتی نشد و نهایتا چند ماه از خدمت مقدس سربازی کم کردند و یه وام چند میلیونی دادن که...
از دعا و توجه ای که داشتید بسیار بسیار ممنونم نمیدونم چرا خودم هم به بن بست فکری رسیدم و ایده ای به ذهنم نمیرسه در حال حاضر در حال ساخت بسته اموزشی و ویدیو اموزشی هستم که بعید میدونم به جایی برسه...

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
واقعیتش این حرفا خودم تو داشنگاه و کلاس های اموزشی و حتی در کلاس های کنکور به دانشجوها میزنم ولی واقعیت تلخ تر این حرفاست و به هر دری میزنم به بن بست میخورم اتفاقا پایان نامه دکترا من در زمینه شکست مواد نانو کامپوزیت بود که بخشیش کاربرد نظامی هم داره و طرحم در بنیاد نخبگان ارتش هم ثبت کردم ولی حمایتی نشد و نهایتا چند ماه از خدمت مقدس سربازی کم کردند و یه وام چند میلیونی دادن که...
از دعا و توجه ای که داشتید بسیار بسیار ممنونم نمیدونم چرا خودم هم به بن بست فکری رسیدم و ایده ای به ذهنم نمیرسه در حال حاضر در حال ساخت بسته اموزشی و ویدیو اموزشی هستم که بعید میدونم به جایی برسه...
خیلی ممنون از پاسخ شما
ببخشید سعی می کنم کوتاه بنویسم
موردی که در کلام شما می بینم و البته نمی دونم در حقیقت همین طوره یا خیر و شاید شما اصلا این طور نباشید اینه که دنبال حمایت و یا بن بست قرار نگرفتن هستید در حالی که به سمتی می رید که حمایت نمی شید یا بن بست ایجاد می کنن.
عرض بنده در نوشته های قبلیم همین بود که شما سمتی نرید که مشخصه آخرش چیه و دیگران تجربه کردن. از مسئول و سازمان ها و ... انتظار نداشته باشید برادر گرامی.
آهسته و چراغ خاموش و خصوصی کار کنید و با خصوصی ها تعامل و مبادله داشته باشید. مگر این که اهل جنگیدن و گرفتن حق و رسوا کردن بعضیا باشید.

و بسیار تلاش کردید و شاید از خودتون انتظار کار بزرگ داشته باشید؛ خیلی خوبه. اما اگر شرایط نیست یا سخته و فرصت اندک، انتظار خودتونو تا حد امکان پایین بیارید.

ببخشید
چنین سرنوشت هایی ما رو هم ناراحت می کنه. به قول خواهر گرامی ای که در حضور **** انقلاب درباره مهاجرت نخبه ها گفتن : فرار مغزها نداریم، فرار اعصاب داریم. آدما خسته میشن و میرن.
ان شاالله شما از جنگجوها و مبارزین باشید و هم خودتون موفق باشید و هم راه رو برای آیندگان هموار کنید.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سلام
وقت شما هم بخیر
طرحتون در چه زمینه ای هست؟

سلام مجدد
یه رستوران شیک رو تصور کنید که مشتری اون رستوران ، صد هزار تومان مبلغ فاکتورش شده
شماره موبایلش رو تو ورودی دستگاه پوز وارد می کنه
مبلغ فاکتور رو پرداخت می کنه و تا دقایقی سپری نشده براش اس ام اس میاد
که صدهزار تومن (معادل کل مبلغ فاکتور ) اعتبار داره ..
یه لینکی براش ارسال میشه ، لینکی که مراکزی رو که می تونه اعتبارها رو اونجا مصرف کنه
معرفی می کنه، مثلا می تونه 50 درصد تو استخر ، 40 درصد تو رستوران ، 30 درصد تو
مراکز دندانپزشکی از طریق همون اعتبار تخفیف بگیره ..

**
ما به عنوان مجری این طرح با یه سری جاها قرارداد داریم که بازار اول هستند ، به بازار اولی ها
میگیم مشتریان شما از پوزی که بهتون می دیم کارت بکشن تا صدرصد مبلغ فاکتور رو اعتبار بگیرن
متقابلا این مراکز از هر تراکنش به ما درصدی پورسانت میدن

یه سری مراکز دوم هم بازار دوم هستن ، بهشون میگم ما براتون مشتری می فرستیم شما N مقدار تخفیف بدین
( اینجا هم مقداری پورسانت برمی داریم )

* نکته جالب طرح اینجاست که اعتبار به کارت بانکی افراد برمی گرده و اینکه همه چیز با برنامه نویسی اتوماتیک
اتفاق می افته ، نه مشتری درگیر حساب و کتابه ، نه صاحبان کسب و کارها

مواردی که عرض شد تنها بخشی از منابع درامد این طرح هست ..

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
خیلی ممنون از پاسخ شما
ببخشید سعی می کنم کوتاه بنویسم
موردی که در کلام شما می بینم و البته نمی دونم در حقیقت همین طوره یا خیر و شاید شما اصلا این طور نباشید اینه که دنبال حمایت و یا بن بست قرار نگرفتن هستید در حالی که به سمتی می رید که حمایت نمی شید یا بن بست ایجاد می کنن.
عرض بنده در نوشته های قبلیم همین بود که شما سمتی نرید که مشخصه آخرش چیه و دیگران تجربه کردن. از مسئول و سازمان ها و ... انتظار نداشته باشید برادر گرامی.
آهسته و چراغ خاموش و خصوصی کار کنید و با خصوصی ها تعامل و مبادله داشته باشید. مگر این که اهل جنگیدن و گرفتن حق و رسوا کردن بعضیا باشید.

و بسیار تلاش کردید و شاید از خودتون انتظار کار بزرگ داشته باشید؛ خیلی خوبه. اما اگر شرایط نیست یا سخته و فرصت اندک، انتظار خودتونو تا حد امکان پایین بیارید.

ببخشید
چنین سرنوشت هایی ما رو هم ناراحت می کنه. به قول خواهر گرامی ای که در حضور **** انقلاب درباره مهاجرت نخبه ها گفتن : فرار مغزها نداریم، فرار اعصاب داریم. آدما خسته میشن و میرن.
ان شاالله شما از جنگجوها و مبارزین باشید و هم خودتون موفق باشید و هم راه رو برای آیندگان هموار کنید.
سلام دوست عزیز این چند روز با چنتا از دوستان به چندیدن کارگاه و کارخانه سرزدیم و از نزدیک با مشکلات این تولید کننده ها اشنا شدیم و به کل از فکر تولید خارج شدیم به پیشنهاد یکی از دوستان همچنان در فکر تدریس و برگزاری کلاس های آموزشی هستیم و قرار شد با چند تن از دوستان فارغ التحصیل که مشابه ما بیکار هستن کلاس های آموزشی مجازی تشکیل بدیم وسایتی مشابه فرادرس و استاد سلام طراحی کنیم اگر شخصی میشناسید که بتونه در این زمینه کمک کنه و طراحی سایت برای ما انجام بده ممنون میشم معرفی کنید

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سلام مجدد
یه رستوران شیک رو تصور کنید که مشتری اون رستوران ، صد هزار تومان مبلغ فاکتورش شده
شماره موبایلش رو تو ورودی دستگاه پوز وارد می کنه
مبلغ فاکتور رو پرداخت می کنه و تا دقایقی سپری نشده براش اس ام اس میاد
که صدهزار تومن (معادل کل مبلغ فاکتور ) اعتبار داره ..
یه لینکی براش ارسال میشه ، لینکی که مراکزی رو که می تونه اعتبارها رو اونجا مصرف کنه
معرفی می کنه، مثلا می تونه 50 درصد تو استخر ، 40 درصد تو رستوران ، 30 درصد تو
مراکز دندانپزشکی از طریق همون اعتبار تخفیف بگیره ..

**
ما به عنوان مجری این طرح با یه سری جاها قرارداد داریم که بازار اول هستند ، به بازار اولی ها
میگیم مشتریان شما از پوزی که بهتون می دیم کارت بکشن تا صدرصد مبلغ فاکتور رو اعتبار بگیرن
متقابلا این مراکز از هر تراکنش به ما درصدی پورسانت میدن

یه سری مراکز دوم هم بازار دوم هستن ، بهشون میگم ما براتون مشتری می فرستیم شما N مقدار تخفیف بدین
( اینجا هم مقداری پورسانت برمی داریم )

* نکته جالب طرح اینجاست که اعتبار به کارت بانکی افراد برمی گرده و اینکه همه چیز با برنامه نویسی اتوماتیک
اتفاق می افته ، نه مشتری درگیر حساب و کتابه ، نه صاحبان کسب و کارها

مواردی که عرض شد تنها بخشی از منابع درامد این طرح هست ..
سلام متاسفانه اون دوست سرمایه گذار ما فیک دراومدن و فقط قصدشون ایده دزدی از ما بود ما هم برای تست یک ایده دهن پر کن که قبلا میدونستیم به نتیجه نمیرسه براشون فرستادیم و بعد اون متوجه شدیم ...

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوست عزیز این چند روز با چنتا از دوستان به چندیدن کارگاه و کارخانه سرزدیم و از نزدیک با مشکلات این تولید کننده ها اشنا شدیم و به کل از فکر تولید خارج شدیم به پیشنهاد یکی از دوستان همچنان در فکر تدریس و برگزاری کلاس های آموزشی هستیم و قرار شد با چند تن از دوستان فارغ التحصیل که مشابه ما بیکار هستن کلاس های آموزشی مجازی تشکیل بدیم وسایتی مشابه فرادرس و استاد سلام طراحی کنیم اگر شخصی میشناسید که بتونه در این زمینه کمک کنه و طراحی سایت برای ما انجام بده ممنون میشم معرفی کنید
علیک سلام
اتفاقا برادرم برنامه نویسن و اتفاقا قصد راه اندازی چنین سایتی در زمینه برنامه نویسی و علوم کامپیوتر داشتن.
بهشون پیام دادم و موضوع رو مطرح کردم و منتظر پاسخشون هستم و سریع پاسخشونو به شما انتقال می دم.
هم می تونن سایت اختصاصی برای شما بزنن؛ هم می تونن سایتو راه اندازی کنن و شما هزینه ای بابت راه اندازی و مدیریت سایت ندید و محتوای بخش های رشته های مرتبط خودتونو به عهده داشته باشید و متمرکز روی تولید محتوا باشید. و ایشون بخش برنامه نویسی و رشته کامپیوترو خودشو تولید محتوا می کنن و سایت خوبی رو میشه پیش بینی کرد.
دقت داشته باشید تولید محتوا و تهیه فیلم و ... زحمت داره و مستمر بودن و به روز بودنش مهمه و باعث رونق سایت سایت میشه.
ان شاالله موفق باشید
من پاسخ ایشونو بهتون اطلاع میدم.

بالا