hosseinmousavi7
Registered User
دامینی که دامین نباشد دامین نیست
بله دیدم ایران توش نبود. اما زبان فارسی بود.گوگل ادز کلا برای ایرانیها خدمات نمیده:
- امکان اضافه کردن سایت با دامین IR نیست
- تو هدف گیری براساس ناحیه جغرافیایی اصلا ایران نیست
- کد +98 از فهرست شمارهها حذف شده
- اگه مشکوک بشه که پرداخت به اطلاعات فیک صورت گرفته احتمال بسته شدن حساب با کل موجودی اش هست.
با تمام این موارد همچنان میتونید استفاده کنید. ترجیحا یک سرور مجازی بگیر و برای لاگین به اکانت همیشه از اون استفاده کن.
دامین تا زمانی که سایت شاخ نشده باشه هرچی باشه باشه..کوچکترین ارزشی نداره..دامینی که دامین نباشد دامین نیست
یه چیزی هم از مادر بزرگ عروس...دامین تا زمانی که سایت شاخ نشده باشه هرچی باشه باشه..کوچکترین ارزشی نداره..
کاربر با گوگل وارد میشه..
فقط لاس بازی و بازی بازیه..یه چیزی هم از مادر بزرگ عروس...
با این سخن گوهربار کمره تجارت دامین مو برداشت.
تجارته خبفقط لاس بازی و بازی بازیه..
همه از هم, دامین خرید و فروش میکنن و میذارن تو آب نمک...
چندتا سایت مثل sms.ir یا mobile.ir اومدن بالا که هم دامینشون رند بود هم پتانسیل سایتشون عالی بود و باعث شد اسم دامین تو ذهن طرف بمونه؟
دست زیاد شدهاین چه وضعشه اخه
یه دامین در مورد موضوع آشپزی میخواستم ثبت کنم هرچی هویز گرفتم ثبت شده بود و برای فروش گذاشتن !
من کلمه کلیدی generate می کردم و 100 تایی باهم هویز میگرفتم..این چه وضعشه اخه
یه دامین در مورد موضوع آشپزی میخواستم ثبت کنم هرچی هویز گرفتم ثبت شده بود و برای فروش گذاشتن !
به نظر اختصاصی میاد
دقیقا همینیه که گفتیمن کلمه کلیدی generate می کردم و 100 تایی باهم هویز میگرفتم..
حتی از مخیله خدا هم سبقت گرفتن ،همه چیزا خوب رو ثبت کردن..جالب اینکه 80% دامین هاشون رو کسی نمیخره و از روی لج هر دوره هم تمدیدشون میکنن و نگه میدارن..که مبادا یه بنده خدایی بره برای استفاده ثبت کنه.. و حتما بیاد از ایشون بخره..همینطوری هم امثال منوشما رو اذیت میکنن و هم هرساله کلی پول الکی میدن برای تمدید و حفظ دامین ها..
هرچیز توی نت بی نهایت باشه ولی حداقل دامین آزاد درست حسابی توی نت تموم شده..
بلکه یه پدیده جدیدی بیاد و بری زود دامین های مرتبط با اونو بگیری..
دقیقا همینیه که گفتی
من چند سال پیش که رفتم سربازی قبلش میخواستم یه دامینی بخرم طرف گفت 20 میلیون
همین الان هم که چند سال میگذره هنوز دامین دستشه و نفروخته بهش میگم عزیزم 100 سال دیگه هم بگذره کسی نمیخره حتی با قیمت 1 میلیون
بخدا میگه یه روزی میای ازم میخری منم تمدیدش میکنم تا اون روز !
این پهپاد هم جدیدن یاد گرفتن سرویس کردن باهاشاز زمان نت زغالی دارم توی وب زندگی میکنم
تا به حال ندیدم کسی که توی این حوزه حرفه ای باشه بیاد برای این دامنه ها پول زیادی خرج کنه به جز موارد خاص که هزینه دامنه برای شخص مهم نباشه
وگرنه افرادی که از فضای مجازی سر درنمیارن میان یه دامین ثبت میکنن با 40 حرف یه خط فاصله ام میذارن بین حرفا خیلی ام راضی ان !
یا شاید دامنه های ir خیلی ارزونه که هرکسی میاد فله ای دامین میخره
-----------------------------------------------------
آقای وزیر لطف کردن اومدن سایت netsanjplus.ir رو زدن بعد عنوان کردن که برای بررسی کیفیت شبکه از پهباد استفاده میکنیم بویژه در ساختمان های بلند !
اقای جهرمی توی کدوم ایران داری زندگی میکنی ؟ ایران ما ؟ یا ایران شما ؟ کیفیت شبکه توی اسمون ؟
چندین باره داریم از ایرانسل به سایت https://195.cra.ir شکایت میکنیم از سایت مخابرات شکایت میکنیم اخرش هیچی !
هیچ سازمانی هیچ ارگانی مسئول نظارت روی کیفیت سرویس اینترنت نیست ؟
از بهار سال 98 انتن دهی ایرانسل توی محدوده ما قطع شده - شکایت کردیم اپراتور گفته برج 11 سال 99 درستش میکنیم !! برج 11سال بعد ؟ خیلی ممنونم واقعا لطف میکنید منت سر ما میگذارید - یکی از دوستان ما توی شهرستان زندگی میکنه میگه اینترنت نامحدود ایرانسل رو که 60 گیگ هست انقدر سرعت نتم زیاده تموم میکنم ! بعد ما اینجا توی شمال تهران خطمون رو نمیتونیم روشن کنیم !
سرویس اینترنت میخواییم بگیریم به هر شرکتی زنگ میزنیم میگن پورت خالی ندارن ! روی خط منزل سرویس 8 مگ مخابرات داریم سرعت دانلودش در حد سرویس 4 مگ هم نیست بهونه ام این هست که خط های شما کشش نداره ! خب عزیز دلم ابونمان داری از مردم میگیری که خرج درختکاری کنی ؟ مردم انگار خودشون باید سیم بخرن برن سیم کشی رو تا مخابرات منقطه شون عوض کنن که برای این دوستان زحمت نشه , از فردا پاشید بریم سیم بخریم خودمون سیم کشی رو عوض کنیم مسئولین خسته ان زحمتشون میشه بعد 20 سال سیم کشی های مخابرات رو اصلاح کنن![]()
یه دونه از این مدیرای nic رو اورده بودن شبکه 2 داشت حرف میزد گفت 500 هزارمین دامین ir هم ثبت شداز زمان نت زغالی دارم توی وب زندگی میکنم
تا به حال ندیدم کسی که توی این حوزه حرفه ای باشه بیاد برای این دامنه ها پول زیادی خرج کنه به جز موارد خاص که هزینه دامنه برای شخص مهم نباشه
وگرنه افرادی که از فضای مجازی سر درنمیارن میان یه دامین ثبت میکنن با 40 حرف یه خط فاصله ام میذارن بین حرفا خیلی ام راضی ان !
یا شاید دامنه های ir خیلی ارزونه که هرکسی میاد فله ای دامین میخره
-----------------------------------------------------
آقای وزیر لطف کردن اومدن سایت netsanjplus.ir رو زدن بعد عنوان کردن که برای بررسی کیفیت شبکه از پهباد استفاده میکنیم بویژه در ساختمان های بلند !
اقای جهرمی توی کدوم ایران داری زندگی میکنی ؟ ایران ما ؟ یا ایران شما ؟ کیفیت شبکه توی اسمون ؟
چندین باره داریم از ایرانسل به سایت https://195.cra.ir شکایت میکنیم از سایت مخابرات شکایت میکنیم اخرش هیچی !
هیچ سازمانی هیچ ارگانی مسئول نظارت روی کیفیت سرویس اینترنت نیست ؟
از بهار سال 98 انتن دهی ایرانسل توی محدوده ما قطع شده - شکایت کردیم اپراتور گفته برج 11 سال 99 درستش میکنیم !! برج 11سال بعد ؟ خیلی ممنونم واقعا لطف میکنید منت سر ما میگذارید - یکی از دوستان ما توی شهرستان زندگی میکنه میگه اینترنت نامحدود ایرانسل رو که 60 گیگ هست انقدر سرعت نتم زیاده تموم میکنم ! بعد ما اینجا توی شمال تهران خطمون رو نمیتونیم روشن کنیم !
سرویس اینترنت میخواییم بگیریم به هر شرکتی زنگ میزنیم میگن پورت خالی ندارن ! روی خط منزل سرویس 8 مگ مخابرات داریم سرعت دانلودش در حد سرویس 4 مگ هم نیست بهونه ام این هست که خط های شما کشش نداره ! خب عزیز دلم ابونمان داری از مردم میگیری که خرج درختکاری کنی ؟ مردم انگار خودشون باید سیم بخرن برن سیم کشی رو تا مخابرات منقطه شون عوض کنن که برای این دوستان زحمت نشه , از فردا پاشید بریم سیم بخریم خودمون سیم کشی رو عوض کنیم مسئولین خسته ان زحمتشون میشه بعد 20 سال سیم کشی های مخابرات رو اصلاح کنن![]()
195 کیلو چند رفیق , دلت خوشه ها! من از اپراتور ADSL شکایت کردم , بعد دیدم جواب شکایت رو اپراتور داده! زنگ زدم میگم ببخشید شما شکایت منو ارجاع دادین اپراتور که اونا جواب بدن ؟ میگه بله !!چندین باره داریم از ایرانسل به سایت https://195.cra.ir شکایت میکنیم از سایت مخابرات شکایت میکنیم اخرش هیچی !