• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه تامین اجتماعی و جایگزین مناسب آن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
اگه تونستی یه کارفرمای سرکاری و فیک پیدا کنی یا راه دور زدن به منم بگو
اگر خودمون کارفرما باشیم چی؟ منظورم خویش فرما نیست مثلا چند نفر رو فیک بیاریم سرکار

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
اگه تونستی یه کارفرمای سرکاری و فیک پیدا کنی یا راه دور زدن به منم بگو
اگر خودمون کارفرما باشیم چی؟ منظورم خویش فرما نیست مثلا چند نفر رو فیک بیاریم سرکار

اگر چند نفر برای تو کار کنند آنگاه باز خویش فرما به حساب می آیی. مگر آنکه یک مغازه بزنی و جواز را برای پدر یا مادرت بگیری و آن ها تو را بیمه کنند.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عزیز من به مدت سه سال بیمه عمر ایران بودم و همین چند هفته قبل خودم را بازخرید کردم. بیمه عمر یک دروغ بزرگ است. چرا؟ چون نسبت به مبلغی که پرداخت می کنم امکاناتی دریافت نمی کنم. من ماهی 200 یا 250 تومان حق بیمه میدادم و 2 میلیون تومان هم همان روز اول به حساب بیمه ایران پول ریختم. تمامی مواردی که گفتید را داشت. پوشش سرطان و بیماری های خاص، فوتی بر اثر حادثه و قس علی هذا. اما با چه نرخی؟ برای سرطان به بنده 5 میلیون سالیانه میداد! من دقیقا با 5 میلیون سالیانه قرار است به جنگ سرطان بروم؟ من شاید یک بار در عمرم سرطان بگیرم و دوست دارم آن یک بار هم بیمه مثل شیر پشتم باشد. بیمه تامین اجتماعی اینگونه است. یعنی میدانی حداقل در بیمارستان های تامین اجتماعی یک امیدی برای پرداخت کمتر هزینه های سرطان داری اما بیمه عمر چطور؟!

من می گویم خویش فرمایی تامین اجتماعی برای اقشار مستضعفی مثل ما سنگین است. شاید از عهده اقساطش بر نیاییم اما اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
شما خودتو بیمه سلامتم می کردی همین هزینه هارو میداد با سالی 300 تومن فقط بازنشستگی نداره.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
شما خودتو بیمه سلامتم می کردی همین هزینه هارو میداد با سالی 300 تومن فقط بازنشستگی نداره.

آقا سالی 300 کجا و سالی 2400 کجا! تازه اگر با آن بیمه سلامت اگر به مشکل برخوردم دست کم یک بیمارستانی پیدا می شود که اندکی هزینه های درمانی من را پوشش دهد اما بیمه عمر چه!

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سوالی که چند روزی هست ذهن منو درگیر کرده اینکه اگر خودمو بیمه عمر کنم و دو نفر رو به عنوان وارث بنویسم
در صورتی که بعد از بیمه شدن بوسیله بیماری کرونا دار فانی رو وداع بگویم ، ایا به ورثه من پول می دن یا اینم براش
تبصره درست می کنن ؟
دوستان راهنمایی کنین مساله مرگ و زندگیه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
علیک سلام:p
حساب کردم آدم همین پولو تو حساب سپرده بذاره با همین سود های رایج درآمدش تا زمان بازنشستگی چندین برابر پولی میشه که تامین اجتماعی میخواد بده..
درسته. اما آدم های کمی هستند که اینقدر اراده دارن که 30 سال پس انداز کنند و به پول جمع شده دست نزنن. اگر این اراده رو داری، همون بانک بهترینشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
آقا سالی 300 کجا و سالی 2400 کجا! تازه اگر با آن بیمه سلامت اگر به مشکل برخوردم دست کم یک بیمارستانی پیدا می شود که اندکی هزینه های درمانی من را پوشش دهد اما بیمه عمر چه!
من تا حالا مراکز درمانی تامین اجتماعی نرفتم..
کیفیت خدماتشون چطوره؟
بخصوص دندان پزشکی و شکستگی و کلا جراحی و بستری شدن..

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
کیفیت خدماتشون چطوره؟

راستش من هم نرفته ام. اطلاع دقیقی ندارم.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
سوالی که چند روزی هست ذهن منو درگیر کرده اینکه اگر خودمو بیمه عمر کنم و دو نفر رو به عنوان وارث بنویسم
در صورتی که بعد از بیمه شدن بوسیله بیماری کرونا دار فانی رو وداع بگویم ، ایا به ورثه من پول می دن یا اینم براش
تبصره درست می کنن ؟
دوستان راهنمایی کنین مساله مرگ و زندگیه:D

فکر کرده ای چقدر به وراثت پول می دهند؟ 5 میلیون! آن هم هزینه کفن و دفن خودت می شود.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کیفیت خدماتشون چطوره؟
یک لول پایین تر از فاجعه ست خدمات مراکز تامین اجتماعی و کلا دولتی. بهشونم چیزی بگی میتوپن بهت میگن مگه ما چقدر اینجا میگیریم که برای شما حمالی هم کنیم . عموما هم اونجا ویزیت میکنن برای عمل یا جراحی میگن بیا مطب خصوصی خودم. فاسد ترین ارگان خدماتی کشور با اختلاف پزشکی ـه

خصوصی هاش که اودین تومن میگرن رو با ارفاق میشه گفت نرمال تازه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
@ayma
شما که کارفرما داری..
بگو برات بیمه تکمیلی رد کنه..
بیمه تکمیلی عالیه..
ولی متاسفانه یه بیمه گروهیه و انفرادی آدم نمیتونه خودشو بیمه کنه..
من می گویم خویش فرمایی تامین اجتماعی برای اقشار مستضعفی مثل ما سنگین است. شاید از عهده اقساطش بر نیاییم اما اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
چه فرقی میکنه.. کارفرما هم همون مقدار پولو از حسابمون کم میکنه که!!

فکر کرده ای چقدر به وراثت پول می دهند؟ 5 میلیون! آن هم هزینه کفن و دفن خودت می شود.
من از مسئول بیمه شنیده بودم 90 میلیون میدن..!!

پ ن : تامین اجتماعی هزینه های درمان در بیمارستان خصوصی رو هم میده؟ یا فقط تو بیمارستان های خودشون باید باشی؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بانک بهترینشه
پول بزاره بانک پهن بشه؟
فقط باید غیر نقدی نگهاری کرد نه بزاری بانک برای پس انداز یا سود
پس انداز دیگه معنی نداره ، مگراینکه غیرنقدی باشه
یک نفر پولدار پیدا کن پول تو حساب بانکی نگهداره
کیفیت خدماتشون چطوره؟
بیا مطب خصوصی خودم
خرطومت را قلمی کردی کدوم بیمه پشتیبانت بود؟ :دی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بیمه کلا پول شوییه .بیمه عمرش بدتر از همه جا ،من همیشه به بچها میگم کسی که تو قسمت لایف کار میکنه اون دنیاش بگاست.من بارها شده رفتم به رئیسم گفتم اقا این کار نامردیه در حق بیمه گرازا:)دی)ولی گفتن اقا بزنید .

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
من از مسئول بیمه شنیده بودم 90 میلیون میدن..!!

پ ن : تامین اجتماعی هزینه های درمان در بیمارستان خصوصی رو هم میده؟ یا فقط تو بیمارستان های خودشون باید باشی؟

آره 90 تومن میده! آناناس :p

بیمارستان خودش

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پول بزاره بانک پهن بشه؟
فقط باید غیر نقدی نگهاری کرد نه بزاری بانک برای پس انداز یا سود
پس انداز دیگه معنی نداره ، مگراینکه غیرنقدی باشه
در طول 30 سال، بهترین گزینه برای بیمه بازنشستگی، سپرده بلند مدته

بالا