اگه تونستی یه کارفرمای سرکاری و فیک پیدا کنی یا راه دور زدن به منم بگواگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
اگر خودمون کارفرما باشیم چی؟ منظورم خویش فرما نیست مثلا چند نفر رو فیک بیاریم سرکار
اگه تونستی یه کارفرمای سرکاری و فیک پیدا کنی یا راه دور زدن به منم بگواگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
اگه تونستی یه کارفرمای سرکاری و فیک پیدا کنی یا راه دور زدن به منم بگو
اگر خودمون کارفرما باشیم چی؟ منظورم خویش فرما نیست مثلا چند نفر رو فیک بیاریم سرکار
شما خودتو بیمه سلامتم می کردی همین هزینه هارو میداد با سالی 300 تومن فقط بازنشستگی نداره.عزیز من به مدت سه سال بیمه عمر ایران بودم و همین چند هفته قبل خودم را بازخرید کردم. بیمه عمر یک دروغ بزرگ است. چرا؟ چون نسبت به مبلغی که پرداخت می کنم امکاناتی دریافت نمی کنم. من ماهی 200 یا 250 تومان حق بیمه میدادم و 2 میلیون تومان هم همان روز اول به حساب بیمه ایران پول ریختم. تمامی مواردی که گفتید را داشت. پوشش سرطان و بیماری های خاص، فوتی بر اثر حادثه و قس علی هذا. اما با چه نرخی؟ برای سرطان به بنده 5 میلیون سالیانه میداد! من دقیقا با 5 میلیون سالیانه قرار است به جنگ سرطان بروم؟ من شاید یک بار در عمرم سرطان بگیرم و دوست دارم آن یک بار هم بیمه مثل شیر پشتم باشد. بیمه تامین اجتماعی اینگونه است. یعنی میدانی حداقل در بیمارستان های تامین اجتماعی یک امیدی برای پرداخت کمتر هزینه های سرطان داری اما بیمه عمر چطور؟!
من می گویم خویش فرمایی تامین اجتماعی برای اقشار مستضعفی مثل ما سنگین است. شاید از عهده اقساطش بر نیاییم اما اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
شما خودتو بیمه سلامتم می کردی همین هزینه هارو میداد با سالی 300 تومن فقط بازنشستگی نداره.
علیک سلام
درسته. اما آدم های کمی هستند که اینقدر اراده دارن که 30 سال پس انداز کنند و به پول جمع شده دست نزنن. اگر این اراده رو داری، همون بانک بهترینشهحساب کردم آدم همین پولو تو حساب سپرده بذاره با همین سود های رایج درآمدش تا زمان بازنشستگی چندین برابر پولی میشه که تامین اجتماعی میخواد بده..
من تا حالا مراکز درمانی تامین اجتماعی نرفتم..آقا سالی 300 کجا و سالی 2400 کجا! تازه اگر با آن بیمه سلامت اگر به مشکل برخوردم دست کم یک بیمارستانی پیدا می شود که اندکی هزینه های درمانی من را پوشش دهد اما بیمه عمر چه!
من تا حالا مراکز درمانی تامین اجتماعی نرفتم..
کیفیت خدماتشون چطوره؟
بخصوص دندان پزشکی و شکستگی و کلا جراحی و بستری شدن..
سوالی که چند روزی هست ذهن منو درگیر کرده اینکه اگر خودمو بیمه عمر کنم و دو نفر رو به عنوان وارث بنویسم
در صورتی که بعد از بیمه شدن بوسیله بیماری کرونا دار فانی رو وداع بگویم ، ایا به ورثه من پول می دن یا اینم براش
تبصره درست می کنن ؟
دوستان راهنمایی کنین مساله مرگ و زندگیه![]()
از برای چه شما به زبان دری صحبت مینمایی؟فکر کرده ای چقدر به وراثت پول می دهند؟ 5 میلیون! آن هم هزینه کفن و دفن خودت می شود.
از برای چه شما به زبان دری صحبت مینمایی؟
در کجای جغرافیای ایران سکنا داری؟تا لهجه 34 ام عربی را حفظ کنم![]()
در نوشتار پارسی اینگونه صحیح تر است..سکنی بیسوات![]()
یک لول پایین تر از فاجعه ست خدمات مراکز تامین اجتماعی و کلا دولتی. بهشونم چیزی بگی میتوپن بهت میگن مگه ما چقدر اینجا میگیریم که برای شما حمالی هم کنیم . عموما هم اونجا ویزیت میکنن برای عمل یا جراحی میگن بیا مطب خصوصی خودم. فاسد ترین ارگان خدماتی کشور با اختلاف پزشکی ـهمن تا حالا مراکز درمانی تامین اجتماعی نرفتم..
کیفیت خدماتشون چطوره؟
بخصوص دندان پزشکی و شکستگی و کلا جراحی و بستری شدن..
چه فرقی میکنه.. کارفرما هم همون مقدار پولو از حسابمون کم میکنه که!!من می گویم خویش فرمایی تامین اجتماعی برای اقشار مستضعفی مثل ما سنگین است. شاید از عهده اقساطش بر نیاییم اما اگر بتوانیم کارفرما پیدا کنیم به شدت می ارزد.
من از مسئول بیمه شنیده بودم 90 میلیون میدن..!!فکر کرده ای چقدر به وراثت پول می دهند؟ 5 میلیون! آن هم هزینه کفن و دفن خودت می شود.
پول بزاره بانک پهن بشه؟بانک بهترینشه
***کیفیت خدماتشون چطوره؟
خرطومت را قلمی کردی کدوم بیمه پشتیبانت بود؟ :دیبیا مطب خصوصی خودم
در طول 30 سال، بهترین گزینه برای بیمه بازنشستگی، سپرده بلند مدتهپول بزاره بانک پهن بشه؟
فقط باید غیر نقدی نگهاری کرد نه بزاری بانک برای پس انداز یا سود
پس انداز دیگه معنی نداره ، مگراینکه غیرنقدی باشه