به صورت تقریبی چقدر پول میخواد این 3 تا عرضه ی اولیه در صورتی که به صورت مساوی تقسیمش کنند؟
الان معلوم نیست ولی ظرف 48 ساعته آینده اون 3 تا کلیدواژه ای که نوشتم رو گوگل کنید یا این پیج رو دنبال کنید مینویسه.
به صورت تقریبی چقدر پول میخواد این 3 تا عرضه ی اولیه در صورتی که به صورت مساوی تقسیمش کنند؟
سلامسلام دوستان
از عرضه اولیه های جدید، #تملت و #شصدف تو پرتفوی لحظه ای نمایش داده نمیشن، دلیلش این هست که به علت حجم مبنا سودشون محاسبه نشده؟
ممنون
سلام
برای من شصدف رو نشون میده و تملت رو تو پرتفوی لحظه ای نشون نمیده
فکر کنم دلیلش یه چی دیگه باشه
عرضه اولیه شگویا در حالی روز شنبه انجام شد که اختلال در هسته بورس و سیستم پرداخت وجه و ثبت سفارش در بسیاری از کارگزاریها باعث شد تا به بسیاری از معاملهگران هیچ سهمی از شگویا تعلق نگیرد.
مومن من پالایشی ها رو میگم سخته نه پترویی هاالان دبوی می آید و می گوید تحلیل پتروشیمی ها سخت است![]()
ما این همه سهم خریدیم همه خودشون خودکار به پرتفوی لحظه ای اضافه شدن ، حالا اینو باید خودمون اضافه کنیم !؟باید خودتان به صورت دستی در پرتفوی لحظه ای اضافه کنید.
ما این همه سهم خریدیم همه خودشون خودکار به پرتفوی لحظه ای اضافه شدن ، حالا اینو باید خودمون اضافه کنیم !؟
چقدر پیچیده است و دنگ و فنگ داره این بورس!آره گاهی اینگونه می شود. مثلا هنگامی که #شپترو از بورس به بازار پایه منتقل شد مجبور شدم خودم از دوباره به صورت دستی در پرتفوی لحظه ای نمادش را ثبت کنم.
مفید خیلی هنگ بوداین مفید بی شرف نه تنها شگویا رو برای من نخرید بلکه نمیتونستم وارد اکانتم بشم تا خودم ثبت سفارش کنم.
امروز هم قطع بود!
فعال بود اما برای صد تومن بدهی نخرید. نمیشد هم بری داخل پنل پول واریز کنیمفید خیلی هنگ بود
هسته معاملات همیشه داغانه
شما چرا تیک خرید عرضه اولیه رو فعال نمیکنید که خود مفید کور میشه براتون میخره
شما بعدا یا همون روز قبل پولو بحسابشون واریز میکنید
سالهای اخرشهفعلا که 2 روزه شاپور ر ی د ه تو ی بورس بی ش رف
نمیخره دیگه باید حتما همون مقدار پول بریزیفعال بود اما برای صد تومن بدهی نخرید. نمیشد هم بری داخل پنل پول واریز کنی
امروز و فردا وقت خرید خودیاست هر کسی نمیتونه بخره :دینمیخره دیگه باید حتما همون مقدار پول بریزی
من امروز هرکار کردم خرید کنم نشد
هم امروز هم شنبه
داستان خیلی زیاد شده
بنظر ایراد از سازمان بورسه نه کارگزاریها
چون دوستان اگاه هم مشکل داشتن
سازمان بورس باید زیر بناشو تقویت کنه یا تغییر بده
اکثر سهمها یه 10-15 درصدی منفی خوردن تا دوستانشون بتونن بخرن و نرن تو ضررامروز و فردا وقت خرید خودیاست هر کسی نمیتونه بخره :دی
به نظر من دامنه 2 درصدی برای سهامداران خرد خیلی خوب بودش . نگه میداشت سهامدارهای خرد که زود خالی نکن و سهامداری کنناکثر سهمها یه 10-15 درصدی منفی خوردن تا دوستانشون بتونن بخرن و نرن تو ضرر
ضمن اینکه خاستن بملت هم بفهمونن دامنه 2 درصدی هم چندان بد نیست ...
منم همین سوال رو دارم برای این 3 سهم چقدر نقدینگی لازمه/؟