• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
goc4_untitled.jpg
طبق محاسبات من حداکثر ۴۳۰ تومن برای زکوثر نقدینگی لازم هست

احتمالا ابتدا هفته اینده اریا عرضه میشه

سیمان ساوه و لاستیک یزد هم قطعی شده گمانه زنی هایی از قیمت میشه اما قطعی نیست

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نمیخره دیگه باید حتما همون مقدار پول بریزی
من امروز هرکار کردم خرید کنم نشد
هم امروز هم شنبه
داستان خیلی زیاد شده
بنظر ایراد از سازمان بورسه نه کارگزاریها
چون دوستان اگاه هم مشکل داشتن
سازمان بورس باید زیر بناشو تقویت کنه یا تغییر بده
مجبور هستیم در چند کارگزاری حساب باز کنیم و فقط در یکی عرضه اولیه ها رو خرید کینم

اگر میخواهید در عرضه اولیه شرکت کنید حتما در روز های قبل نسبت به تهیه موجودی اقدام کنید با این هسته وارد پنل کاربری شدن خودش نوعی هنر محسوب میشه

تعهدنامه خرید عرضه اولیه رو حتما تیک بزنید

کسی 100 درصد سهام شرکتی رو داشته باشه چی میشه؟
این شرکت رو دیگه بهش نمیگن سهامی عام بهش میگن سهامی خاص
شرکت ها برای عرضه در بورس باید 10 تا 20 درصد از سرمایه ثبت شده به صورت شناور در اختیار عموم باشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این شرکت رو دیگه بهش نمیگن سهامی عام بهش میگن سهامی خاص
شرکت ها برای عرضه در بورس باید 10 تا 20 درصد از سرمایه ثبت شده به صورت شناور در اختیار عموم باشه
سهام شناور بانک تجارت 24 درصد هست. یعنی اگه فرضا شخص (یا شرکتی) همه این 39.26 میلیارد سهم رو بخره، 24 درصد سهام بانک رو داره و این ارزش بازار 14.13تریلیون تومنی 24 درصد از ارزش بانک هست؟؟
سوالم این بود اگه کسی (یا شرکتی) همه سهام یه شرکت رو بخره (مثلا اینجا بانک تجارت) چه اتفاقی براش افتاده؟ چی به دست آورده؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

دید 2 ماه بورس رو چطور می بینید دوستان ؟
3 روز داره منفی میخوره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سهام شناور بانک تجارت 24 درصد هست. یعنی اگه فرضا شخص (یا شرکتی) همه این 39.26 میلیارد سهم رو بخره، 24 درصد سهام بانک رو داره و این ارزش بازار 14.13تریلیون تومنی 24 درصد از ارزش بانک هست؟؟
سوالم این بود اگه کسی (یا شرکتی) همه سهام یه شرکت رو بخره (مثلا اینجا بانک تجارت) چه اتفاقی براش افتاده؟ چی به دست آورده؟
از اون سوال هایی هست که اولش مرغ بوده یا تخم مرغ
تا جایی که اطلاع دارم منع قانونی برای خرید سهام یک شرکت وجود نداره اما برای انتقال یکباره بیش از ۵۰ درصد سهم به یک شخص خاص یا شرکت باید توافق نامه کتبی از سازمان بورس داشته باشید
وقتی تمام سهم مطعلق به اشخاص خاص باشه هیچ فرقی نمیکنه مثل کسی باهاش برخورد میشه که ۱۰۰ سهم داره

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
مفید همچنان هنگ! اجازه ویرایش یا حذف یک سفارش را نمی دهد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان از چندتا کارگزاری میشه کد بورسی گرفت؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
دوستان بر حسب وظیفه عرض میکنم

در خریدهایتان بیشتر دقت کنید

اصلا می شود چیزی خرید که می گویید نخرید!

سامانه هنوز مشکل دارد. من مطمئنم اگر درست کار کند این افت ها را نداریم. همه چیز شده مسخره بازی! یک مشت حرامزاده در سازمان بورس حکم فرمایی می کنند. چند تا منشی و اپراتور زن را هم برای عیش و نوششان گرفته اند که هم به تلفن ها جواب دهند و هم بعد از ساعات کار حال این حرامزادگان را خوش کنند.

قطعی سامانه ها بخورد تو سرشان. شما P/E یک نماد را از سه سایت زیر که متعلق به سازمان بورس است چک کنید. ببینید اصلا با هم همخوانی دارند؟

Tse

Tsetmc

Fipiran

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
رشد ۱٫۱ هزار میلیاردی معاملات در روز افت شاخص / کدام نمادها بیشترین تاثیر منفی را داشتند؟
شاخص بورس تهران امروز را با افت ۱۴ هزارو ۴۶۴ واحدی به اتمام رساند. این نماگر که در روزهای گذشته نیز با ریزش چند هزار واحدی همراه شده بود در مرز حدود ۵۲۰ هزار واحد متوقف شد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اصلا می شود چیزی خرید که می گویید نخرید!

سامانه هنوز مشکل دارد. من مطمئنم اگر درست کار کند این افت ها را نداریم. همه چیز شده مسخره بازی! یک مشت حرامزاده در سازمان بورس حکم فرمایی می کنند. چند تا منشی و اپراتور زن را هم برای عیش و نوششان گرفته اند که هم به تلفن ها جواب دهند و هم بعد از ساعات کار حال این حرامزادگان را خوش کنند.

قطعی سامانه ها بخورد تو سرشان. شما P/E یک نماد را از سه سایت زیر که متعلق به سازمان بورس است چک کنید. ببینید اصلا با هم همخوانی دارند؟

Tse

Tsetmc

Fipiran

من منکر اختلال در هسته نیستم اما این دلیل نمیشه از کلمات نامناسب استفاده کنید

دوستان از چندتا کارگزاری میشه کد بورسی گرفت؟
هر کد ملی صرفا میتواند در یک کارگزاری ثبت نام کند برای حل این مسئله میتواند از کد ملی خانواده استفاده کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من منکر اختلال در هسته نیستم اما این دلیل نمیشه از کلمات نامناسب استفاده کنید

هر کد ملی صرفا میتواند در یک کارگزاری ثبت نام کند برای حل این مسئله میتواند از کد ملی خانواده استفاده کنید
کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میکنین؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من با بانک سپه هیچ مشکلی نداشتم و تمام درخواستامو بموقع انجام داده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
همونطور که انتظار می رفت امروز مثبت شد، معمولا چهارشنبه ها قیمتها بالا میره، هفته آینده هم مثبت هست یا باز می ریزه؟ دیروز که تو سهام یاب می گفتن صعودی میشه.
بهترین فرصت خرید دیروز بود.

------------------

مبین سرمایه ، تجارت کسی استفاده کرده بدونیم چطوریه. دیروز مفید تو سبدبان قیمت رو یه چیز نشون میداد روش میزدی یه چیز دیگه.

-----------------

بازده 6 ماهه ام الان 53 درصد هست. سپ و دتوزیع و ذوب تو 5 تا 9 درصد ضرر هستن

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
این بازار دیگر بازار بشو نیست. سازمان بورس و کارگزاری ها زیر این این سیستم های نرم افزاری شان زاییده اند.

ختم بورس والسلام

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
امروز منم میخواستم یه سفارش فروش بذارم کفرم بالا اومد به نظرم باید تعطیل کنن بازارو فکری به حال هسته کنن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان با تجربه نظرتون راجع به #غگل چیه؟ دیروز که باز شد نقدینگی در حد 1500 سهم بیشتر نداشتم که خریدم روی 540 تومن و امروز هم فول مثبت رفت. نظرات رو که میخونم یک سری معتقدند با شتاب طی 1 سال آینده به سقف قبلی نزدیک میشه و البته برخی هم معتقدند به سرنوشت دو سه نمونه مشابه دیگه دچار میشه و جای پیشرفت نداره. در کل اضافه کنم به نظرتون؟ فعلا که #وغدیر و #سدبیر من رو حسابی منفی کردن!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان با تجربه نظرتون راجع به #غگل چیه؟ دیروز که باز شد نقدینگی در حد 1500 سهم بیشتر نداشتم که خریدم روی 540 تومن و امروز هم فول مثبت رفت. نظرات رو که میخونم یک سری معتقدند با شتاب طی 1 سال آینده به سقف قبلی نزدیک میشه و البته برخی هم معتقدند به سرنوشت دو سه نمونه مشابه دیگه دچار میشه و جای پیشرفت نداره. در کل اضافه کنم به نظرتون؟ فعلا که #وغدیر و #سدبیر من رو حسابی منفی کردن!
اون زمانی که وصنعت داشت غگل می فروخت و ازش خارج میشد با سیگنال یک نفر(حسین اسدی نیا) من غگل خریدم و متاسفانه تا حدود 100درصد بازدهی داد فروختم .الان یک نفر می گفت از اون زمان تا حالا حدود 20 برابر شده!!!!پس به نظر من ریسکش رفته بالا البته ممکنه بازم چند برابر بشه .دست من و شما نیست بازیگر مهمه که چیکار می کنه.

الان وصنعت داره شکلر می فروشه و طبق چیزی که می خواندم دیگه کم کم کامل از شکلر خارج میشه .من خودم شکلر خریدم اگر شنبه هم بازم بفروشند(صف خریدش اکثرا قفل هست یا باید بازار منفی بشه بدهند یا اول صبح سفارش بگذارید)می خرم .
تولید کننده کلر . که پایه مواد ضد عفونی کننده هست الان با این وضع کرونا خودتون می دونید چقدر نیاز به کلر وجود داره .با سابقه ای که از غگل هم دارم و وقتی وصنعت یک سهمی می فروشه ظاهرا به خودی می فروشه و بعد تازه شکوفا میشه
خلاصه اینکه شکلر خریدم شما هم بررسی کنید .
البته با این کرونا ظاهرا تازه در شروع یک بحران اساسی هستیم .بازار بریزه دیگه کاری نداره شکلر چی تولید می کنه تر و خشک با هم می سوزند

sinatnt

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان وقتتون بخیر
یه راهنمایی نیاز داشتم
خواستم ببینم الان که من میخوام وارد بازار بورس بشم چجوری میتونم معلوماتم رو واسه ورود به بازار بورس و خرید و فروش سهام بالا ببرم؟
شما این پکیج هایی که توی اینترنت هست که مدرسشون هم آقای ثقفی و چند نفر دیگه هستن رو توصیه میکنید که بخرم؟ یا راه های دیگه ای هم واسه کسب اطلاعات هست؟
اخه در حال حاضر با توجه به بیماری کرونا هم فک نکنم هیچ کلاس حضوری تشکیل بشه که بخوام شرکت کنم
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم واقعا اگر تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید و راهنماییم کنید ⁦⁩⁦⁩

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان وقتتون بخیر
یه راهنمایی نیاز داشتم
خواستم ببینم الان که من میخوام وارد بازار بورس بشم چجوری میتونم معلوماتم رو واسه ورود به بازار بورس و خرید و فروش سهام بالا ببرم؟
شما این پکیج هایی که توی اینترنت هست که مدرسشون هم آقای ثقفی و چند نفر دیگه هستن رو توصیه میکنید که بخرم؟ یا راه های دیگه ای هم واسه کسب اطلاعات هست؟
اخه در حال حاضر با توجه به بیماری کرونا هم فک نکنم هیچ کلاس حضوری تشکیل بشه که بخوام شرکت کنم
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم واقعا اگر تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید و راهنماییم کنید ⁦⁩⁦⁩
سلام
کلاسهای وبینار
یه سری گروهها و کانالهای اموزشی
سایت فراچارت
بجای خریدن اموزش کلاسهای وبینار شرکت کنی بهتره
یکی باشه ک بعد درس هر جلسه بیاد ازت تمرین بخاد اینطوری موفق میشی.خودتم باید بری دنبالش
اینجا اقای حسینی @FX.HOSSEINY ک مدرس هستند از ایشون اطلاعات میتونید بگیرید
کلاس هم برگزار میکنند

بالا