• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه چون تازه کار بودم از این شاخه به اون شاخه خیلی پریدم ولی وقتی حساب میکردم اگه اولین سهمایی که خریدم یعنی پکویر و فباهنر و دتماد رو هم نگه میداشتم همینقدر سود میکردم یا بیشتر . البته من خورد خورد پول وارد بورس کرده بودم.
افرین به نکته ای اشاره کردی که امروز کمتر مورد توجه دوستان قرار گرفته

سهامداری در این بازار باتوجه به اینکه استرس کمتری داره سود بیشتری نیز به سهامدار میرسه

منتهی پیشبینی من بر اینکه از این به بعد بازار به صورت دو قطبی خواهد شد و سهام های ارزنده رشد و سهام های حباب گونه متوقف یا حتی ریزش خواهند کرد

مثل امسال دیگه هر سهمی رو خرید کنیم سود نخواهیم داشت

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
افرین به نکته ای اشاره کردی که امروز کمتر مورد توجه دوستان قرار گرفته

سهامداری در این بازار باتوجه به اینکه استرس کمتری داره سود بیشتری نیز به سهامدار میرسه

منتهی پیشبینی من بر اینکه از این به بعد بازار به صورت دو قطبی خواهد شد و سهام های ارزنده رشد و سهام های حباب گونه متوقف یا حتی ریزش خواهند کرد

مثل امسال دیگه هر سهمی رو خرید کنیم سود نخواهیم داشت
بعید میدونم ! چون بازار ما کلا هیجانیه اگه روز بدی باشه بهترین سهم ها هم منفی میشن و اگه روز خوبی باشه بد ترین سهم ها هم مثبت میشن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
دوستانی در مورد هزینه کلاس ها سوال کردند

فرصت خوبیه که با خانواده در کلاس ها شرکت کنید و بجای رفتن در اینستا و گروه های اب دوغ خیاری زمان خود برای رشد و درامدزایی در زمانی که همه کسبه و بازار تعطیل هستند استفاده کنید

دوره اشنایی که کاملا رایگان هست اما قطعا پایه و اساس تمام دوره ها خواهد بود اگر واقعا شک داری وارد بورس شوید یا طلا بخرید یا ملک میتوانید در این دوره رایگان شرکت کنید ( البته ظرفیت اولیه ۱۲۰ نفری پر شده )

دوره مقدماتی تکنیکال

درسته اسمش مقدماتی هست اما از تکنیک های پایه ای گفته خواهد شد که هر تریدری باید با ان اشنا باشد

همین دوره در حال حاضر حداقل 1.400 در اموزشگاه هایی که ارتباط دارم اموزش داده میشود

دوره الیوت که من در موردش توضیح خاصی ندارم

سال ۲۰۰۷ دکتر بهزادی فکر کنم ۴۰۰ تدریس میکردن امروز اگر کسی زیر ۵ میلیون اموزشگاهی رو پیدا کرد من رایگان بهش اموزش میدم

امیدوارم روزی برسه که دانش و اطلاعات جامعه به حد قابل قبولی برسه
کلاسهای بنیادی کی برگزار میشه ؟!؟
چون تکنیکال فیبو ، چنگال ، ایچی بلدیم فکر میکنم تکنیکال با همین چیزها هم میشه ادامه داد البته کلاسش رو رفتم...
امسال بیشتر سهمها همونطور ک گفتید بیشتر از رو بنیادشون میرن بالا ...

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بهترین سود دهی و کم ریسک ترین خرید سهام شرکت های است که افزایش سرمایه دارند
و فروشش بعد از باز شدن
شرکت های که افزایش سرمایه های بالا تر از 300 یا 400 درصد
*
سهام های که افزایش سرمایه داره و پیشنهاد میشه
غسالم-کفپارس-سبزوا-غشان-غشوکو

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با سپاس
برام مهمه بدونم این 24 تومن سود رو همش یکی دو تا سهم خریدی و گزاشتی کنار تا یکسال و این همه سود کردی یا اینکه نه هی سهم های متفاوت میخریدی و میفروختی و دوباره سهم دیگه میخریدی؟
الان دارم پا میشم برم بانک اون 30 تومن تو بانکاینده و 25 تومن تو بانک گردشگری که هر کدوم با 20 درصد نرخ سود بدون نرخ شکست گزاشتم رو دیگه بردارم بیارم بورس.....به نظرت کار عقلانیه؟
صد در صد کارت عقلانیه ولی اول کد بورسیتو گرفتی دیگه ؟

نه چون تازه کار بودم از این شاخه به اون شاخه خیلی پریدم ولی وقتی حساب میکردم اگه اولین سهمایی که خریدم یعنی پکویر و فباهنر و دتماد رو هم نگه میداشتم همینقدر سود میکردم یا بیشتر . البته من خورد خورد پول وارد بورس کرده بودم.
[/QUOTE]
اره کد بورسیمو چند روز پیش گرفتم و کارگزاری مفید ثبت نام کردم-همین یکساعت پیش 55 تومنمو از هر دو بانک اینده (30 تومن داشتم با سود 20 درصد بدون نرخ شکست) و بانک گردشگری (23 تومن با سود 20 درصد بدون نرخ شکست) برداشتم با اینکه هنوز حدود 8 ماهی از اتمام سپرده ی یکساله مونده بود....
الان 53 تومن نقد دارم تو دو تا بانک--یه راهنمایی بکن چیا بخرم-چند تا بخرم؟نظر خودم خرید دو و یا نهایت 3 تا سهمه و نه بیشتر و اونارم بزارم بمونه تا حدود یکسال و تا مجمعشون چون بورس باز نیستم و ترجیح میدم هی سهم نخرم بفروشم چون بلد نیستم-یکی میگفت نگران نباش حتی در بدترین شرایط هم دیگه بعد یکسال دست کم تا 20 درصد سپرده ی بانک رو در میاری پس به ریسکش می ارزه!
نظرت با خرید 20 تومن کالسمین و 20 تومن دیگه یه سهام دیگه و 13 تومن دیگه هم یه سهام دیگه چیه؟؟کدوما رو پیشنهاد می کنی؟و اینکه چه سهامی بخرم و قردا حتما بخرم؟حتما باید ساعت 9 تا 12 ثبت سفارش کنم؟

3-عرضه ی اولیه نداریم دیگه تا پایان این هفته؟اونا به درد میخوره برای دراز مدت؟آخه مبلغشون خیلی کمه

با سپاس
برام مهمه بدونم این 24 تومن سود رو همش یکی دو تا سهم خریدی و گزاشتی کنار تا یکسال و این همه سود کردی یا اینکه نه هی سهم های متفاوت میخریدی و میفروختی و دوباره سهم دیگه میخریدی؟
الان دارم پا میشم برم بانک اون 30 تومن تو بانکاینده و 25 تومن تو بانک گردشگری که هر کدوم با 20 درصد نرخ سود بدون نرخ شکست گزاشتم رو دیگه بردارم بیارم بورس.....به نظرت کار عقلانیه؟
تمام داراییت رو تو بورس نذار
بعضی وقتا می بینی تو ضرر هستی و پول لازم داری اونوقت مجبوری سهامت رو با ضرر رد کنی.
من چند بار برام پیش اومده پولی که تو بانک داشتم هم وارد بورس کرده بودم.. برای کاری پول لازم داشتم اما تو ضرر بودم. صبر کردم تا از ضرر در بیام و...

بعد طاقت ضرر داری یا نه ...
این بازده سهام ذوب آهن بعد از 13 روز

مشاهده پیوست 1170702 11.16-
2-3 هفته پیش هم بانک تجارت تا منفی 15 اومد ولی صبر کردم بالا رفت با 2 درصد سود ردش کردم و سهام پارسیان خریدم
[/QUOTE]
تیام میخوام برای یه بار هم که شده تو عمرم ریسک کنم-اصلا جهنم حالا یا ضرر می کنم یا سود بیشتر از سپرده ی بانک-حتما نتیجشم تو همینجا بعد یکسال به شما خواهم نوشت-
در مورد احتمال اینکه پول لازمم بشم تو این یه سال هم برنامه ریختم که از خیلی چیزا بزنم و لازم نباشه از سهامم بفروشم تا پولم نقد بشه.شده از خورد و خوراک و لباسم میزنم تا دست کم پولمو دو برابر کنم-مثلا اگه بتونم این 55 تومن رو بکنم115 تومن برای من خیلی پوله چون اون 55 تومن حاصل یکسال جون کندنم شب و روزه-حساب کن اگه این پول رو بکنم 115 تومن خودمم تو این یکسال همین 50 تومن رو از شغلم و حقوقم پس انداز کنم نزدیک 165 تومن میشه و این واقعا در مقابل سود 20 درصد سالیانه سپرده خیلی خیلی زیاده و واقعا برد هست-حالا اگه بتنونم بیشتر از دو برابر تو بورس سود کنم که چه بهتر.
پس این ریسک رو به جان میخرم.
نطرت در مورد خرید 3 سهم 20 تومنی چیه که بخریمن بزاریم کنار تا 10 ماه یا یکسال؟کدوم سهام ها رو برای دراز مدت پیشنهاد میکنی؟
عرضه ی اولیه نداریم دیگه تا پایان این هفته؟اونا به درد میخوره برای دراز مدت؟آخه مبلغشون خیلی کمه

و فروشش بعد از باز شدن
*
آیا فاسمین یا همخون کالسیمین هم جزو این شرکت های افزایش سرمایه هست؟نطرت در مورد خرید 3 سهم 20 تومنی چیه که بخریمن بزاریم کنار تا 10 ماه یا یکسال؟کدوم سهام ها رو برای دراز مدت پیشنهاد میکنی؟

غسالم-کفپارس-سبزوا-غشان-غشوکو.....اینا رو من نگاه کردم نمودارش صعودی بود که!نزولی نیست که بخریم!!توضیح میدی چرا باید اینا رو بخریم؟
عرضه ی اولیه نداریم دیگه تا پایان این هفته؟اونا به درد میخوره برای دراز مدت؟آخه مبلغشون خیلی کمه

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

نه. سال 98 دیگه نداریم.
کد بورسی ات فعاله الان؟ یعنی میتونی فردا خرید و فروش کنی؟ چون صحبت بود تا 1 ماه برای ثبت نام اولی ها غیر فعال باید باشه.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

از چند وقت قبل معمولا اعلام میشه که سهمی افزایش سرمایه خواهد داشت؟ مثلا در همین 5 موردی که اشاره شده، هر کدوم چند روز قبلش اعلام شده این قضیه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
و فروشش بعد از باز شدن
*

همیشه افزایش سرمایه باعث رشد سوددهی شرکت نخواهد شد تجدید دارایی ها بیشترین فشار مالیاتی به شرکت وارد خواهد کرد ریسک دو لبه هست

بعید میدونم ! چون بازار ما کلا هیجانیه اگه روز بدی باشه بهترین سهم ها هم منفی میشن و اگه روز خوبی باشه بد ترین سهم ها هم مثبت میشن
چیزی که گفتم نیاز به اثبات نداره
کسانی که به صورت حرفه ای ترید نمیکنن قطعا سودشان از سهامداری بیشتر خواهد بود
کلاسهای بنیادی کی برگزار میشه ؟!؟
با چنتا از اساتید خودم صحبت کردم که واقعا بی نظیر هستند منتهی یکسری دغدغه دارن که بجا هست
قطعی بشه اعلام میکنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اره کد بورسیمو چند روز پیش گرفتم و کارگزاری مفید ثبت نام کردم-همین یکساعت پیش 55 تومنمو از هر دو بانک اینده (30 تومن داشتم با سود 20 درصد بدون نرخ شکست) و بانک گردشگری (23 تومن با سود 20 درصد بدون نرخ شکست) برداشتم با اینکه هنوز حدود 8 ماهی از اتمام سپرده ی یکساله مونده بود....
الان 53 تومن نقد دارم تو دو تا بانک--یه راهنمایی بکن چیا بخرم-چند تا بخرم؟نظر خودم خرید دو و یا نهایت 3 تا سهمه و نه بیشتر و اونارم بزارم بمونه تا حدود یکسال و تا مجمعشون چون بورس باز نیستم و ترجیح میدم هی سهم نخرم بفروشم چون بلد نیستم-یکی میگفت نگران نباش حتی در بدترین شرایط هم دیگه بعد یکسال دست کم تا 20 درصد سپرده ی بانک رو در میاری پس به ریسکش می ارزه!
نظرت با خرید 20 تومن کالسمین و 20 تومن دیگه یه سهام دیگه و 13 تومن دیگه هم یه سهام دیگه چیه؟؟کدوما رو پیشنهاد می کنی؟و اینکه چه سهامی بخرم و قردا حتما بخرم؟حتما باید ساعت 9 تا 12 ثبت سفارش کنم؟

3-عرضه ی اولیه نداریم دیگه تا پایان این هفته؟اونا به درد میخوره برای دراز مدت؟آخه مبلغشون خیلی کمه

تیام میخوام برای یه بار هم که شده تو عمرم ریسک کنم-اصلا جهنم حالا یا ضرر می کنم یا سود بیشتر از سپرده ی بانک-حتما نتیجشم تو همینجا بعد یکسال به شما خواهم نوشت-
در مورد احتمال اینکه پول لازمم بشم تو این یه سال هم برنامه ریختم که از خیلی چیزا بزنم و لازم نباشه از سهامم بفروشم تا پولم نقد بشه.شده از خورد و خوراک و لباسم میزنم تا دست کم پولمو دو برابر کنم-مثلا اگه بتونم این 55 تومن رو بکنم115 تومن برای من خیلی پوله چون اون 55 تومن حاصل یکسال جون کندنم شب و روزه-حساب کن اگه این پول رو بکنم 115 تومن خودمم تو این یکسال همین 50 تومن رو از شغلم و حقوقم پس انداز کنم نزدیک 165 تومن میشه و این واقعا در مقابل سود 20 درصد سالیانه سپرده خیلی خیلی زیاده و واقعا برد هست-حالا اگه بتنونم بیشتر از دو برابر تو بورس سود کنم که چه بهتر.
پس این ریسک رو به جان میخرم.
نطرت در مورد خرید 3 سهم 20 تومنی چیه که بخریمن بزاریم کنار تا 10 ماه یا یکسال؟کدوم سهام ها رو برای دراز مدت پیشنهاد میکنی؟

آیا فاسمین یا همخون کالسیمین هم جزو این شرکت های افزایش سرمایه هست؟نطرت در مورد خرید 3 سهم 20 تومنی چیه که بخریمن بزاریم کنار تا 10 ماه یا یکسال؟کدوم سهام ها رو برای دراز مدت پیشنهاد میکنی؟

غسالم-کفپارس-سبزوا-غشان-غشوکو.....اینا رو من نگاه کردم نمودارش صعودی بود که!نزولی نیست که بخریم!!توضیح میدی چرا باید اینا رو بخریم؟
من خودم مبتدی هستم نمی تونم پیشنهاد سهم بدم.
ولی میگن پله ای سفارش بزنید و چند تا سهم تو سبدتون باشه، اگه یکی تو ضرر بود بقیه جبرانش کنن. اما من 3 تا سهام دارم هر سه تو ضرر هستن D: ذوب 11.39 ، سپ 6.3 ، دتوزیع 8.38 . گفتم این دو روز باقیمانده مثبت میشن و از ضرر در میام ولی دتوزیع و ذوب منفی شدن، فقط سپ 2 روزه 5+ می خوره، شاید اولین روز سال بعد بیوفته تو سود

...
من عادت ندارم سهمی نگه دارم (مگه اینکه تو ضرر باشه:D)، اگه سهامی که چند ماه پیش خریده بودم نگه می داشتم شاید بازده این 6 ماه، به جای 60 درصد میشد 160 درصد ..
...
اگه بورس همینطور صعودی باشه 100 درصد راحت به دست میاد. کسی در ماه 6-7 درصد سود کنه ، ترکیبی در سال میشه 100 درصد
...
این عرضه اولیه ها دیگه جذاب نیستن. فوقش 500-600 هزار تومن سهام بهمون برسه. کسی بتونه برای این عرضه اولیه ها که تازه اومده (مثل شگویا) سفارش خرید بزنه و کامل بشه تا چند روز تا چند هفته تو سوده

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
rittux
من یه تازه واردم در بورس فکر کنم دی ماه من ورود کردم با تشویق یک نفر
اون شخص راهنمای من شد و منم درکنارش مشغول به یادگیری
سرمایه ای که گذاشتم حدود 38 میلیون اگر الان بفروشم میشه 98 میلیون
مثلا من خگستر افزایش سرمایه داشت خریدم
3603 سهم خریدم در عکس مشخص است امروز جایزش اومد 55854 با تعداد مال خودم جمع میشه
من 7700 میلیون خریدم منتها موقع بازگشای قیمت میاد پایین میگن تا اوایل اردیبهشت و یاآخر فروردین باز میشه و با قیمت 200 تک تومان هر سهم
شاید هم کمی کمتر منتها چون قیمت سهم پایین است و جای رشد داره همه هجوم میارند بخرن تا مدتی مثبت 5 هم میخوره
شما هروقت دلت خواست بفروش
اینجوری که این راهنمایی من میگه میگه یک روز قبل بسته شدن هم بخری کم کمش صد درصد سود داره برات
در کانال کدال میزنه افزایش سرمایه ها را همون موقع یا قبلش هم بخری سودت زیاد میشه چون وقتی افزایش سرمایه شرکت میاد همه میخواهند بخرند و قیمتش روز به روز بالا میره
الان مثلا افزایش خودرو اومده با درصد بالا منتها راهنمای من گفت ما خودرو نمیخریم و منم نخریدم قبلا میگفت سهمی که شناوریش کم باشه دست مردم خوبه
همین غسالم و کفپارس را من 60 میلیون خرید کردم فقط به خاطر افزایش سرمایه اش
غگل داشتم که افزایش سرمایه خوب داشت من همون روز بازگشایی فروختم الان باید چند روز در صف باشی که بهت برسه
دنبال عرضه های اولیه نباشد گدا بازی است و حجم مبنا را پر نمیکنه

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
rittux
3603 سهم خریدم در عکس مشخص است امروز جایزش اومد 55854 با تعداد مال خودم جمع میشه
من 7700 میلیون خریدم منتها موقع بازگشای قیمت میاد پایین میگن تا اوایل اردیبهشت و یاآخر فروردین باز میشه و با قیمت 200 تک تومان هر سهم
شاید هم کمی کمتر منتها چون قیمت سهم پایین است و جای رشد داره همه هجوم میارند بخرن تا مدتی مثبت 5 هم میخوره
اینجوری که این راهنمایی من میگه میگه یک روز قبل بسته شدن هم بخری کم کمش صد درصد سود داره برات
در کانال کدال میزنه افزایش سرمایه ها را همون موقع یا قبلش هم بخری سودت زیاد میشه چون وقتی افزایش سرمایه شرکت میاد همه میخواهند بخرند و قیمتش روز به روز بالا میره
الان مثلا افزایش خودرو اومده با درصد بالا منتها راهنمای من گفت ما خودرو نمیخریم و منم نخریدم قبلا میگفت سهمی که شناوریش کم باشه دست مردم خوبه
غگل داشتم که افزایش سرمایه خوب داشت من همون روز بازگشایی فروختم الان باید چند روز در صف باشی که بهت برسه

ممنون. غسالم رو حدود 350 تا (نزدیک 4 میلیون و خرده ای) خریدم. بیشتر نقدینگی نداشتم. غگل رو هم موقع بازگشایی سریع جنبیدم حدود 8 هزار تا خریدم ابتدا با قیمت 540 و بعدش 640 که خوب بود. هدفم یک ساله هست. در کل روند رشد درست از اسفند که من وارد شدم کند شده. اگر یک سال زودتر ورود کرده بودم خیلی فرق میکرد. قدیم به صورت حضوری (فیزیکی) خرید کرده بودم سهام ولی نمیدونم چرا تو این یکی دو سال که انقدر صحبت بورس بود نرفتم سراغ خرید و فروش آنلاین. چون هرچی میخریدم، حتی به صورت رندم، بین 3 تا 20 برابر میشد. حدود 46 هزار سهم بهشهر دارم که چون فیزیکی خریدم سال ها پیش حتی توی پنل آنلاین کارگزاری ام الان نیست. البته میدونم که میشه تغییر ناظر رو زد و اضافه کرد ولی اون رو فعلا نمیخوام دستش بزنم. نمیدونم شایدم درستش این باشه که نقدش کنم به 36 میلیون و تقسیم کنم به چند سهم ولی میترسم ضرر کنم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
rittux
21582/16.5=1308 با قیمت 1308 ریال بازگشایی میشه. انگار بدون محدودت دامنه نوسان هست
تو سهامیاب گفتن فردا نماد خگستر باز میشه. سهام جایزه تا مدتی قابل معامله نیست

این سهام جایزه قاطی سهام قبلی شده یا جدا هست؟ 26ام مجمع بوده همون روز سهام جایزه رو دادن.

فردا هم مجمع وپارس هست

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ممنون. غسالم رو حدود 350 تا (نزدیک 4 میلیون و خرده ای) خریدم. بیشتر نقدینگی نداشتم. غگل رو هم موقع بازگشایی سریع جنبیدم حدود 8 هزار تا خریدم ابتدا با قیمت 540 و بعدش 640 که خوب بود. هدفم یک ساله هست. در کل روند رشد درست از اسفند که من وارد شدم کند شده. اگر یک سال زودتر ورود کرده بودم خیلی فرق میکرد. قدیم به صورت حضوری (فیزیکی) خرید کرده بودم سهام ولی نمیدونم چرا تو این یکی دو سال که انقدر صحبت بورس بود نرفتم سراغ خرید و فروش آنلاین. چون هرچی میخریدم، حتی به صورت رندم، بین 3 تا 20 برابر میشد. حدود 46 هزار سهم بهشهر دارم که چون فیزیکی خریدم سال ها پیش حتی توی پنل آنلاین کارگزاری ام الان نیست. البته میدونم که میشه تغییر ناظر رو زد و اضافه کرد ولی اون رو فعلا نمیخوام دستش بزنم. نمیدونم شایدم درستش این باشه که نقدش کنم به 36 میلیون و تقسیم کنم به چند سهم ولی میترسم ضرر کنم.
راهنمای من همون روز بازگشایی غگل گفت بفروش و کفپارس و غسالم بخر من تعجب کردم علت پرسیدم گفت ما همون 5 + را در کفپارس و غسالم میگیریم
برای بلند مدت شاید غگل خوب باشد
چیزهای که در پرتفو دارم شاید به درد کسی بخورد ( من به نیت افزایش سرمایه شرکت خریدم )
کفپارس - غسالم - سبزوا - غشان - غشوکو / خگستر که بسته شده /

19 م خگستر بسته شد امروز دیدم اضافه شده منتها 30 الی 45 روز قابل فروش نیست و بسته است کل سهم
میاد روی سهم اصلیت و قابل فروش است البته موقع باز شدن
فکر نکنم فردا باز باشه 30 الی 45 روز طول میکشه
ترس باعث پیشرفت نمیشه به نظر من نباید بترسی منم اولش ترس داشتم منتها دل را زدم به دریا اینم بگم نباید هر سهمی را بدون تحقیق خرید

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نه. سال 98 دیگه نداریم.
کد بورسی ات فعاله الان؟ یعنی میتونی فردا خرید و فروش کنی؟ چون صحبت بود تا 1 ماه برای ثبت نام اولی ها غیر فعال باید باشه.
نمی دونم-از کجا بدونم میتونم خرید و فروش کن فردا یا نه؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
امیدوارم بلای پدیده سرتون نیاد بدجوری بی معنی و بدون دلیل رشد داشته
هر زمان مردم عادی دارن اموالشون می فروشن وارد یک سرمایه گذاری میشن برای ورود و زمان خروج باید بیشتر فکر کرد

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
نمی دونم-از کجا بدونم میتونم خرید و فروش کن فردا یا نه؟
آقا یک ماه باید بگذره .
عزیزم مطمئن باش جوری سود میکنی که اگه کسی بهت گفت بیا پولتو بزار تو بانک بکشیش به فحشای رکیک !!!

اگه دیدی نمیتونی تا یک ماه بخری این یک ماه رو بزار برای آموزش

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آقا یک ماه باید بگذره .
عزیزم مطمئن باش جوری سود میکنی که اگه کسی بهت گفت بیا پولتو بزار تو بانک بکشیش به فحشای رکیک !!!

اگه دیدی نمیتونی تا یک ماه بخری این یک ماه رو بزار برای آموزش
یعنی فردا نمی تونم خرید کنم؟تا یکماه که قیمتا میره بالا که میمونه سال بعد که!اگه میدونستم اینجور میشه پولو میطاشتم همون تو بانک بمونه تا یکماه و سودشو می گزفتم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
یعنی فردا نمی تونم خرید کنم؟تا یکماه که قیمتا میره بالا که میمونه سال بعد که!اگه میدونستم اینجور میشه پولو میطاشتم همون تو بانک بمونه تا یکماه و سودشو می گزفتم
خیره حالا نمیدونستم کد نداری .
نترس بورس مثل ایستگاه اتوبوسه و سهام همیشه فرصت ورود میدن .
حالا باز سوال کن شاید فردا تونستی خرید کنید . اگه نشد هم یک ماهه بزار یه بانکی فعلا اگه دوست داشتی این یک ماه آموزش ببین یک عمر راحت معامله کن .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خیره حالا نمیدونستم کد نداری .
نترس بورس مثل ایستگاه اتوبوسه و سهام همیشه فرصت ورود میدن .
حالا باز سوال کن شاید فردا تونستی خرید کنید . اگه نشد هم یک ماهه بزار یه بانکی فعلا اگه دوست داشتی این یک ماه آموزش ببین یک عمر راحت معامله کن .
کد چی؟کد دارم

بالا