قطعا اگر امثال کافه بازار و دیجی کالا بیان توی بورس سهامشون رشد واقعی خواهد داشتبه نظرتون رشد داره؟
قطعا اگر امثال کافه بازار و دیجی کالا بیان توی بورس سهامشون رشد واقعی خواهد داشتبه نظرتون رشد داره؟
دوست عزیز آبین سهم خوبی هستش؟ببینم امروز می تونم باز هم آبین اضافه کنم به سبدم یا نه
آقای حسینی بزرگوار نظری در مورد فرآور هم دارید؟
اگر نمودار با تعدیل افزایش سرمایه را نگاه کنیم می بینیم که بعد از افزایش سرمایه رنج می زند. آیا امکان بالارفتن این سهم بیشتر است یا پایین آمدن؟
من کمی از این سهم را دارم. برای پر کردن سبد خرید و تنوع بخشیدن به سبد خریدم. سهم خوبی هم به نظر می رسد. نظر شما درباره سرمایه گذاری بر روی این سهم به صورت سه ماه تا شش ماهه چیست؟
توی سایت فراچارت میتونید به راحتی تهیه کنید. هم فیلم هم پی دی اف.با این اوضاع و احوال قرنطینه که همش توی خونه هستیم
دوستان اموزش بورس به صورت اصولی رو کجا میتونم تهیه کنم.ترجیحا به صورت فیلم
آبین دیگه الان نمی شه خرید. من هر چی تونستم خریدم. رو فیبوی ۲۳ واکنش نشون داد. الان هم تازه فهمیدم که بیستم فروردین خبر بسیار خوبی براش منتشر خواهد شد. برای همین تا اون موقع احتمالا صف باشه.دوست عزیز آبین سهم خوبی هستش؟
آقای حسینی بزرگوار نظری در مورد فرآور هم دارید؟
اگر نمودار با تعدیل افزایش سرمایه را نگاه کنیم می بینیم که بعد از افزایش سرمایه رنج می زند. آیا امکان بالارفتن این سهم بیشتر است یا پایین آمدن؟
من کمی از این سهم را دارم. برای پر کردن سبد خرید و تنوع بخشیدن به سبد خریدم. سهم خوبی هم به نظر می رسد. نظر شما درباره سرمایه گذاری بر روی این سهم به صورت سه ماه تا شش ماهه چیست؟
هرچند که خودم سهامدار غگل هستم اما خرید توصیه نمیکنممن تو این روزها غگل هم خریدم و به نظرم حتما اعداد بالایی خواهد دید. امسال سالی هست که غذایی ها حتما اعداد خوبی برای سهامدارانشون نشون خواهند داد.
قطعا سازمان با ورود اپ های مختلف استقبال خواهد کردقطعا اگر امثال کافه بازار و دیجی کالا بیان توی بورس سهامشون رشد واقعی خواهد داشت
دلیل ؟فرآور سهم خوبیه سه تا شش ماهه ک مدنظرتونه سود خیلی خوبی میده
چند سهم خوب و آینده داربازار
سه ماهه۴۰ درصد حداقل سودمیدن :
سپ
سبزوا
کاما
چکاوه
خکرمان
کویر
شبریز
تپکو
کترام
خگستر هم باز شد عالیه .
دارویی . شوینده . غذایی هم خوبه ولی امار فروش و سودآوری شو ن و در کدال بخونید و چون تعدادی شون ارزش دارند
برای سه ماه مطمین باشید
احتمال میدن مجتمع هم کمی تعویق بیوفته و فرثت سوددهی بیشتره
گفته 40 درصد نه 400دوست عزیز یا تازه وارد این بازار هستید یا قصد دارید توهم بین تازه واردین ایجاد کنید
کدوم سهمی حداقل سه ماهه ۴۰۰ درصد سود داده که مثلا شبریز بده
یه مقدار امروز خریدمآبین دیگه الان نمی شه خرید. من هر چی تونستم خریدم. رو فیبوی ۲۳ واکنش نشون داد. الان هم تازه فهمیدم که بیستم فروردین خبر بسیار خوبی براش منتشر خواهد شد. برای همین تا اون موقع احتمالا صف باشه.
دلیل ؟
من هم دیگه امروز هر چی داشتم زدم خرید کردم همین ابین رویه مقدار امروز خریدم![]()
من هم دیگه امروز هر چی داشتم زدم خرید کردم همین ابین رو
یه تعداد سهم با کمی ضرر هم داشتم اونا رو هم فروختم و آبین کردم همه رو.
الان آبین و غشهداب سهم های اصلی رو تشکیل میدن. و دو سه تای دیگه.
ببینیم چی پیش میاد.
به شخصه زبینا رو از اول خیلی دوست داشتم اما هر بار خواستم بخرم یه دلیلی اومد و نتونستم بخرم. الان هم ازش ندارم و صف خرید هم هست دیگه از دست دادمش
دوستان من تجربه اولم تو بورس هست.ممنون میشم جواب بدید.
1-آیا بخام استارت بزنم و کد بورسی بگیرم تا دو ماه حق ورود ندارم ؟؟
2-الان موقعیت خوبی برای شروع هست یا نه؟
سلام.دوستان در سجام ثبتنام کردم و کد پیگیری ارسال کرد. مراحل بعدی رو میگین چیکار باید کرد؟
احتمالا
خیلی پرسیده شده اما نمیدونم چی سرچ بزنم تا جواب پیدا کنم
بنظر میاد سال 99 رشد معمولی داره تا زمان کرونا بعدش روند سال 98 رو داره. البته هیچوقت و هیچکس نمیتونه بگه چ اتفاقی میوفته اینا حدس و گمان هستدوستان من نمودار سهام سال 98 هر سهمی رو نگاه میکنم همه صعودیه!!به نظرتو باز قیمت سهم ها از اینم بالاتر میره که ما ترغیب بشیم بخریم؟یکم ترسناک به نظر میرسه سال 99 و سهام بازی!!!ادم احساس میکنه دیگه قیمت سهام ها از این بالاتر نمیره و خرید در سال جدید همان و بیچاره شدن همان!