gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
راهی هست که من همین الان تو سایتا نگاه کنم ببینم میتونم خرید و فروش کنم یا نه؟یعنی نمیدونستم یک ماه از کدت نگذشته .
راهی هست که من همین الان تو سایتا نگاه کنم ببینم میتونم خرید و فروش کنم یا نه؟یعنی نمیدونستم یک ماه از کدت نگذشته .
کد چی؟کد دارم
فردا صبح تو سامانه آنلاین سفارش خرید بزنن ببین انجام میشه یا نه، اگه میخوای فعلا چیزی نخری تو مرحله پیش گشایش ساعت 8:30 تا 9 سفارش خرید 100 هزار تومنی بزن اگه انجام شد، قبل ساعت 9 حذفش کن .. بعد ساعت 9 سهم هایی که می خواستی میخریراهی هست که من همین الان تو سایتا نگاه کنم ببینم میتونم خرید و فروش کنم یا نه؟
پیشنهاد میکنم زیاد طرف سهام یاب نروید یک عده معلوم الحال که مشخص نیست نیتشون چیه جوء سازی های خاصی دارنتو سهامیاب گفتن فردا نماد خگستر باز میشه.
سبدتون خوبهکفپارس - غسالم - سبزوا - غشان - غشوکو / خگستر که بسته شده /
عزیزم مطمئن باش جوری سود میکنی که اگه کسی بهت گفت بیا پولتو بزار تو بانک بکشیش به فحشای رکیک !!!
افرین بهترین پیشنهاددوست عزیز جدا پیشنهاد میکنم که قبل از خرید و فروش سهام مقدار بیشتری تحقیق و مطالعه کنید و آموزش ببینید . دارید ریسک بزرگی میکنید .
یعنی نمیدونستم یک ماه از کدت نگذشته .
چیزی که گفتم نیاز به اثبات نداره
کسانی که به صورت حرفه ای ترید نمیکنن قطعا سودشان از سهامداری بیشتر خواهد بود
نمیشه بزارم بانک چون ماه شمار میدند نه روزشمار و باید یکماه پولم بلوکه بشه تو بانک یعنی تا تاریخ 28 فروردین در حالیکه بورس 5 فروردین دوباره باز میشه!فکر کنم نقد دستم بمونه تا 5 بهتره-اینکه میگن اول باید پول رو به حساب کارگزاری واریز کرد و بعد بشه خرید سهام کرد درسته؟اگه آره به محض اینکه زدیم میره به حساب کارگزاری یا طول میکشه؟چقدر طول میکشه؟فردا صبح تو سامانه آنلاین سفارش خرید بزنن ببین انجام میشه یا نه، اگه میخوای فعلا چیزی نخری تو مرحله پیش گشایش ساعت 8:30 تا 9 سفارش خرید 100 هزار تومنی بزن اگه انجام شد، قبل ساعت 9 حذفش کن .. بعد ساعت 9 سهم هایی که می خواستی میخری
اگه انجام نشد برای این 1 ماه واحدهای صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت بخر و 1 ماه نگهش دار. می گفتن اونا رو میشه خرید. در ماه تا 2 درصد سود داره ، از بانک بیشتر
بعد از 1 ماه واحدها رو میفروشی سهام میخری
نگفتم بزار یانک. گفتم اگه تا یه ماه اجازه خرید سهام نداری ؛ تو بورس واحد صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت بخر و تا وقتی که مجار به خرید و فروش سهام شدی نگه دار.نمیشه بزارم بانک چون ماه شمار میدند نه روزشمار و باید یکماه پولم بلوکه بشه تو بانک یعنی تا تاریخ 28 فروردین در حالیکه بورس 5 فروردین دوباره باز میشه!فکر کنم نقد دستم بمونه تا 5 بهتره-اینکه میگن اول باید پول رو به حساب کارگزاری واریز کرد و بعد بشه خرید سهام کرد درسته؟اگه آره به محض اینکه زدیم میره به حساب کارگزاری یا طول میکشه؟چقدر طول میکشه؟
الان میشه سهام خرید؟ کدوم سهام هارو پیشنهاد میکنین
دوستان سعی کنید تا اخر فروردین سهام خرید نکنند
باید کمی صبور بود
تا وقتی دلار بالا میره، سهام هم بالا میره خیالت راحتدوستان من نمودار سهام سال 98 هر سهمی رو نگاه میکنم همه صعودیه!!به نظرتو باز قیمت سهم ها از اینم بالاتر میره که ما ترغیب بشیم بخریم؟یکم ترسناک به نظر میرسه سال 99 و سهام بازی!!!ادم احساس میکنه دیگه قیمت سهام ها از این بالاتر نمیره و خرید در سال جدید همان و بیچاره شدن همان!
هیچ کسی نمی تونه بازار را پیش بینی کنه .یک سری کارشناسها نظرشون اینه تا زمانی که دلار میره بالا بورس ایران هم باید صعودی باشه .دوستان من نمودار سهام سال 98 هر سهمی رو نگاه میکنم همه صعودیه!!به نظرتو باز قیمت سهم ها از اینم بالاتر میره که ما ترغیب بشیم بخریم؟یکم ترسناک به نظر میرسه سال 99 و سهام بازی!!!ادم احساس میکنه دیگه قیمت سهام ها از این بالاتر نمیره و خرید در سال جدید همان و بیچاره شدن همان!
عزیز عرضه اولیه ها کی هست؟5 فروردین؟سلام
سال جدید خدمت دوستان عزیز تبریک عرض میکنم و سالی پر از شادی و سلامتی برای تک تک عزیزان ارزومند هستم
دوستان عزیزی که تجربه کافی در امور بورس ندارند میتوانند در عرضه اولیه شرکت ها وارد شوند
حدود ۱۵ شرکت در صف عرضه قرار گرفته اند
احتمالا با شرکت اریاساسول شروع میشه