• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
راهی هست که من همین الان تو سایتا نگاه کنم ببینم میتونم خرید و فروش کنم یا نه؟
فردا صبح تو سامانه آنلاین سفارش خرید بزنن ببین انجام میشه یا نه، اگه میخوای فعلا چیزی نخری تو مرحله پیش گشایش ساعت 8:30 تا 9 سفارش خرید 100 هزار تومنی بزن اگه انجام شد، قبل ساعت 9 حذفش کن .. بعد ساعت 9 سهم هایی که می خواستی میخری
اگه انجام نشد برای این 1 ماه واحدهای صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت بخر و 1 ماه نگهش دار. می گفتن اونا رو میشه خرید. در ماه تا 2 درصد سود داره ، از بانک بیشتر
بعد از 1 ماه واحدها رو میفروشی سهام میخری

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

ظرفیت کلاس ها پر شد امیدوارم که بتونیم در کنار هم به پیشرفت این مملکت کمک کنیم

تو سهامیاب گفتن فردا نماد خگستر باز میشه.
پیشنهاد میکنم زیاد طرف سهام یاب نروید یک عده معلوم الحال که مشخص نیست نیتشون چیه جوء سازی های خاصی دارن

کفپارس - غسالم - سبزوا - غشان - غشوکو / خگستر که بسته شده /
سبدتون خوبه

عزیزم مطمئن باش جوری سود میکنی که اگه کسی بهت گفت بیا پولتو بزار تو بانک بکشیش به فحشای رکیک !!!

شما هنوز منفی بورس ندید نگاه به امسال نکن هرچی خریدی سود کردی

دوست عزیز جدا پیشنهاد میکنم که قبل از خرید و فروش سهام مقدار بیشتری تحقیق و مطالعه کنید و آموزش ببینید . دارید ریسک بزرگی میکنید .
افرین بهترین پیشنهاد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مجمع فوق العاده وپارس برگزار شد. افزایش سرمایه 558 درصدی رو تصویب کردن یکم از مجوز سازمان بورس پایین تر.

تو کدال 2 پیشنهاد افزایش سرمایه هست .. یکی 24 شهریور پیشنهاد افزایش سرمایه دادن، 7 مهر اظهارنظر حسابرس ...
بعدی 22 اسفند پیشنهاد سرمایه دادن، همون روز اظهار حسابرس اومده و امروز مجوز بورس اومد.
یعنی با افزایش سرمایه 24 شهریور موافقت نشده بوده؟

-------------------------------------------------------
eps و سود نقدی اینا مرداد سال بعد مشخص میشه؟ چون تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به 1397/12/29 ، روز 2 مرداد امسال اومده
اینها برای کسانی هست که تا 29 اسفند سهام داشته هست؟ من الان وپارس و دتوزیع و سپ تو سبدم دارم. چند روز دیگه (میشه سال 99) سهامم رو بفروشم ، اگه سود نقدی بدن، سود 98 بهم تعلق می گیره؟
یه جا نوشته "هرشخصی که در زمان برگزاری مجمع شرکت، سهامدار شرکت باشد می‌تواند این سود را دریافت کند" خب مجمع 97، تابستون 98 برگزار شده، برای اینکه سود نقدی 98 بگیریم باید زمان مجمع (تابستون 99) سهامدار باشیم؟ این چطوریه

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چیزی که گفتم نیاز به اثبات نداره
کسانی که به صورت حرفه ای ترید نمیکنن قطعا سودشان از سهامداری بیشتر خواهد بود

درسته به نظر منم سهامداری بهتره ، هم استرس کمتری داره هم در بلند مدت حتی سود بهتری هم میده
ولی من حرفم در مورد بازار ما بود که گفتم معمولا هیجانیه همیشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فردا صبح تو سامانه آنلاین سفارش خرید بزنن ببین انجام میشه یا نه، اگه میخوای فعلا چیزی نخری تو مرحله پیش گشایش ساعت 8:30 تا 9 سفارش خرید 100 هزار تومنی بزن اگه انجام شد، قبل ساعت 9 حذفش کن .. بعد ساعت 9 سهم هایی که می خواستی میخری
اگه انجام نشد برای این 1 ماه واحدهای صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت بخر و 1 ماه نگهش دار. می گفتن اونا رو میشه خرید. در ماه تا 2 درصد سود داره ، از بانک بیشتر
بعد از 1 ماه واحدها رو میفروشی سهام میخری
نمیشه بزارم بانک چون ماه شمار میدند نه روزشمار و باید یکماه پولم بلوکه بشه تو بانک یعنی تا تاریخ 28 فروردین در حالیکه بورس 5 فروردین دوباره باز میشه!فکر کنم نقد دستم بمونه تا 5 بهتره-اینکه میگن اول باید پول رو به حساب کارگزاری واریز کرد و بعد بشه خرید سهام کرد درسته؟اگه آره به محض اینکه زدیم میره به حساب کارگزاری یا طول میکشه؟چقدر طول میکشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نمیشه بزارم بانک چون ماه شمار میدند نه روزشمار و باید یکماه پولم بلوکه بشه تو بانک یعنی تا تاریخ 28 فروردین در حالیکه بورس 5 فروردین دوباره باز میشه!فکر کنم نقد دستم بمونه تا 5 بهتره-اینکه میگن اول باید پول رو به حساب کارگزاری واریز کرد و بعد بشه خرید سهام کرد درسته؟اگه آره به محض اینکه زدیم میره به حساب کارگزاری یا طول میکشه؟چقدر طول میکشه؟
نگفتم بزار یانک. گفتم اگه تا یه ماه اجازه خرید سهام نداری ؛ تو بورس واحد صندوقهای سرمایه گذاری درامد ثابت بخر و تا وقتی که مجار به خرید و فروش سهام شدی نگه دار.
وقتی آنلاین واریز میزنی همون لحطه میاد تو موجودی (مانده) و میشه سهام یا واحدهای صندوق خرید

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دربارۀ مجموع عرضه اولیه های سال 1398؛ از این نظر که برای آماتورها (از جمله بنده) سوال بود که عرضه اولیه در نهایت سودش چه محدوده ایه بد نیست. همچنین کسانی که تازه کد بورسی گرفتن و فقط میتونن عرضه اولیه بخرن هم این آمار میتونه براشون جالب باشه. البته چنانکه دوستان اشاره کردن عرضه اولیه به خاطر قوانین جدید حجم مبنا شاید دیگه سود خاصی (در مقایسه با اصل ماجرا) نداشته باشه و کلا در معاملات جایگاه خاصی نداره اما به هر حال برای سبک کاران با سرمایه کم و تازه واردها چون سودش تضمین شده هست بد نیست. چند نماد آخر چون تازه دو هفته پایانی سال اضافه شدن هنوز سود قابل توجهی ندادن و به مرور تکمیل میشه. حالا نکته اینجاست که خیلی ها برای تمام اعضای خانواده کد بورسی میگیرند و به فرض یک خانواده 4 نفره که نمیخواد مطلقا ریسک بورس رو بپذیره و وارد بازار اصلی بشه میتونه همین مقدار رو ضرب در 4 بکنه و این به نظرم برای خانواده های با درآمد ثابت و محدود که دنبال ریسک نیستند و بازارهای جانبی از جمله خرید و فروش دلار، سکه و... رو هم به هر دلیلی نمیپسندند یا وارد نمیشن، شرایط بدی نیست.

از ابتدا تا انتهای سال 1398 مجموعا 24 سهم عرضه اولیه به ارزش 6.526.000 تومان از تاریخ 98/2/9 الی 98/12/21 عرضه شد و سود حاصل (تا پایان سال 1398) معادل 8.632.000 تومان بوده. در صورتی که اگر شخص فرضی همین پول رو در بانک با سود حداکثری 20% میگذاشت سودش در یک سال میشد 1.305.000 تومان. به عبارتی عرضه اولیه 6.6 برابر سود بانکی بهره داده.

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان سعی کنید تا اخر فروردین سهام خرید نکنند
باید کمی صبور بود

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
الان میشه سهام خرید؟ کدوم سهام هارو پیشنهاد میکنین

سه شنبه بازار باز میشه.
مراحل ثبت نام:

دوستان سعی کنید تا اخر فروردین سهام خرید نکنند
باید کمی صبور بود

دلیلش رو هم بگید.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان من نمودار سهام سال 98 هر سهمی رو نگاه میکنم همه صعودیه!!به نظرتو باز قیمت سهم ها از اینم بالاتر میره که ما ترغیب بشیم بخریم؟یکم ترسناک به نظر میرسه سال 99 و سهام بازی!!!ادم احساس میکنه دیگه قیمت سهام ها از این بالاتر نمیره و خرید در سال جدید همان و بیچاره شدن همان!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان من نمودار سهام سال 98 هر سهمی رو نگاه میکنم همه صعودیه!!به نظرتو باز قیمت سهم ها از اینم بالاتر میره که ما ترغیب بشیم بخریم؟یکم ترسناک به نظر میرسه سال 99 و سهام بازی!!!ادم احساس میکنه دیگه قیمت سهام ها از این بالاتر نمیره و خرید در سال جدید همان و بیچاره شدن همان!
تا وقتی دلار بالا میره، سهام هم بالا میره خیالت راحت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
هیچ کسی نمی تونه بازار را پیش بینی کنه .یک سری کارشناسها نظرشون اینه تا زمانی که دلار میره بالا بورس ایران هم باید صعودی باشه .
یک عده دیگه میگند سهام ها دو دسته میشه کرونایی و غیر کرونایی مثلا پرداخت الکترونیکها مثل رتاپ با کرونا وضعشون خوب میشه اما نفتی ها به خاطر سقوط نفت ممکنه وضعشون بد بشه
دسته دیگه میگند اصلا بازار بورس حبابه و باید حبابش خالی بشه مثل آقای ایمانی راد که اقتصاد دان هست و میگه تا حدود شهریور شاخص 430دور از انتظار نیست.
یک عده که حرفه ای هستند دنبال جهت پول هستند کاری به نظر کس دیگه هم ندارند حس کنند پول داره از بازار خارج میشه سریع نقد میشند .اما اینکه بفهمید پول داره خارج میشه باید خیلی حرفه ای و با تجربه باشید به این سادگی نیست .فرمول و نرم افزار هم نداره ترکیبی از حس افراد با تجربه +دانش هست.

این حس ترسی که شما داری حتی قدیمی و حرفه ای های بازار هم دارند و هیچ کسی نمی دونه این کرونا قراره به کجا ختم بشه .خلاصه اینکه درجه احتیاط را ببر بالا .
من خودم تجربه خیلی کمی در بورس دارم اما یه تجربه ای که به دست آوردم اینه که همیشه به حد ضرر خودت پایبند باش مثلا اگر 15درصد رفتی تو ضرر دیگه سهم را بفروش کاری نداشته باش از فردا ممکنه هر روز سود بده چون همیشه نقطه مقابل هم وجود داره یعنی ممکنه سهم را نفروش زیانت از 15درصد بشه 30درصد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

سال جدید خدمت دوستان عزیز تبریک عرض میکنم و سالی پر از شادی و سلامتی برای تک تک عزیزان ارزومند هستم

دوستان عزیزی که تجربه کافی در امور بورس ندارند میتوانند در عرضه اولیه شرکت ها وارد شوند

حدود ۱۵ شرکت در صف عرضه قرار گرفته اند

احتمالا با شرکت اریاساسول شروع میشه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سلام

سال جدید خدمت دوستان عزیز تبریک عرض میکنم و سالی پر از شادی و سلامتی برای تک تک عزیزان ارزومند هستم

دوستان عزیزی که تجربه کافی در امور بورس ندارند میتوانند در عرضه اولیه شرکت ها وارد شوند

حدود ۱۵ شرکت در صف عرضه قرار گرفته اند

احتمالا با شرکت اریاساسول شروع میشه
عزیز عرضه اولیه ها کی هست؟5 فروردین؟

بالا