• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان به نظر من هیچوقت از خرید سهم های مثل غشهداب یا غنوش و غیره ناامید نشید.
من بشخصه چهار پنج روز پای آیین نشستم آخر نتیجه داد. متاسفانه صف خرید و فروش تو بورس ایران و اون محدوده بالاپایینی که روزانه مجاز به خریدوفروش تو اون هستیم کار رو هم برای خرید هم برای فروش سخت می‌کنه. منتها باید با این شرایط بسازیم و چاره ای نداریم.
شما یک لحظه فکر کن پنجاه تومن سهم خریدی و یکهو یه خبری میاد می‌دونی بازار طولانی مدت می ریزه. میخوای سهمت رو بفروشی. کلا هر روز میمونی تو صف فروش و ذره ذره آب شدن پولت رو می بینی. شاید سهمهات رو تو 25 تومن بتونی پول کنی، در حالی که قصدت موقع فروش پنجاه تومنی بوده. این خیلی بده. ولی چاره ای نداریم باید رقصیدن با این سازوآواز رو‌بلد بشیم.
مهمتر از اون صبور بودن هست، برنامه میان مدت و طولانی مدت هست، تحقیقات قبل از خرید سهم هست. اگر کسی سهم رو قبل از خرید بررسی کرده باشه و میان مدت یا درازمدت کار کنه، سهم هرچقدر هم تو صف باشه آخرش فرصت ورود خواهد داد.
:oops:
نوسان ۵ + - دارن همدیگه رو به خاک و خون میکشن حالا فکر کم نوسان بردارن

درسته غنوش خوبه ولی سخته خریدش
غگل چطوره؟ گپ خوبی داره
غسالم هم افزایش سرمایه در پیش داره
دوست عزیز شما پیام دادین
ببخشید من در مورد موضع اخری که فرمودید اطلاعاتی ندارم
نمیدونم چرا پیام برای شما ارسال نمیشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
عرضه اولیه های احتمالی

صبا تامین 20 فروردین
آریاساسول 27 فروردین
شستا اواسط اردیبهشت

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دست بر قضا غگل و غسالم بخش عمده سبد من رو تشکیل میدن ولی هر 2 به شدت پرریسک و پربحث و پرمخاطره هستن. یا در بلند مدت بدبختم خواهند کرد یا بسیار خوشبخت!
غنوش و غشهداب منطقی ترین انتخاب های غذایی به نظر میرسند. چند روز پای جفتشون نشستم نرسید ولی همچنان تلاش خواهم کرد. همچنین غصینو بعد از اون 2 تا.

البته اینم امکانش هست که غگل یا غسالم نه بدبخت کنن نه خوشبخت ، غگل که بعد باز شدن نزدیک 90 درصد سود داده دوباره ، شاید دیگه رشد انچنانی نداشته باشه
حالا کاری به این ندارم بیشتر برای خط دوم پستتون کامنت گذاشتم
اخه غنوش منطقیه ! میدونی چقدر رشد داشته !؟ اتفاقا اصلا انتخاب منطقی نیست، اصلا ارزش نداره صف نشینی برای همچین سهمی
غشهداب خوبه ، به نظرم باید به pe هم توجه بهشه الان سهمی مثل غشهد با کمترین pe گروه خودش و افزایش سرمایه کمتر بهش توجه میشه ! اونوقت مردم همه نگاهشون به غگل و غنوش هست !

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دلخوش به عرضه اولیه نکنید.
تیم سودبر آماده است تا زمانی که فول سود نبرده نمیزاره دست کسی برسه.
زکوثر
شگویا
الان هم آریا
شگویا بعد از 20 روز نشد یه دونه سهم بخریم!
این تیم از 400 تومن کشوندنش بالا تا 620
زکوثر از 1200 آوردن نزدیک 2 تومن
سهم عرضه اولیه بوده بعد از نزدیک یک ماه درخواست، تونستم 20 تا دونه بخرم!
دوستانی که میخوان تازه ورود کنند، به نظرم فعلا یه سبد کوچک تشکیل بدن و یه مقدار کار کنند و با بازار آشنا بشن بهتره تا اینکه معطل عرضه اولیه باشن چون معلوم نیست بشه تو قیمت کف خرید کرد و سود زیاد اول کار برد.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
زکوثر
شگویا
الان هم آریا
دوستانی که میخوان تازه ورود کنند، به نظرم فعلا یه سبد کوچک تشکیل بدن و یه مقدار کار کنند و با بازار آشنا بشن بهتره تا اینکه معطل عرضه اولیه باشن چون معلوم نیست بشه تو قیمت کف خرید کرد و سود زیاد اول کار برد.
انتظار داشتی بتونی روز بعد از عرضه اولیه اضافه کنی !؟ خب مشخصه که نمیشه
عرضه اولیه فقط باید امیدت به همونی باشه که روز اول بهت رسیده حالا چه 30 هزار تومن باشه چه یه میلیون ( بستگی داره به اون سهم )
مشکل عرضه اولیه ها الان اینه که به خاطر حجم مبنا دیگه هر روز 5 درصد 5 درصد رشد نمیکنن

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
انتظار داشتی بتونی روز بعد از عرضه اولیه اضافه کنی !؟ خب مشخصه که نمیشه
عرضه اولیه فقط باید امیدت به همونی باشه که روز اول بهت رسیده حالا چه 30 هزار تومن باشه چه یه میلیون ( بستگی داره به اون سهم )
مشکل عرضه اولیه ها الان اینه که به خاطر حجم مبنا دیگه هر روز 5 درصد 5 درصد رشد نمیکنن
پست من کامل خوندید؟!
متوجه منظور من نشدید.
افرادی رو خطاب قرار دادم که تازه وارد شدن
این که من چی خواستم و چی گیرم اومده مطرح نیست مثالی بود برای اون دسته از دوستان که خیلی روی عرضه اولیه امید بستن. نمیشه یهو به مقدار زیادی سهم با قیمت کف دست پیدا کرد و سود بالا برد، بهتر با سبد کوچک شروع کنند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
پست من کامل خوندید؟!
متوجه منظور من نشدید.
افرادی رو خطاب قرار دادم که تازه وارد شدن
این که من چی خواستم و چی گیرم اومده مطرح نیست مثالی بود برای اون دسته از دوستان که خیلی روی عرضه اولیه امید بستن. نمیشه یهو به مقدار زیادی سهم با قیمت کف دست پیدا کرد و سود بالا برد، بهتر با سبد کوچک شروع کنند.
بله دوست عزیز خوندم ولی بازم نظرم همونه
چون بعضیا به همونی هم که گفتم راضین ! یعنی همون عرضه های کوچولو
تو سال 98 حدودا 7 میلیون تومن عرضه اولیه داشتیم که تا اخر سال اگه کسی نگه داشته حدودا 16 میلیون داشته !
بیشتر از دو برابر بدون تحلیل خاصی - اونقدرام بد نیست !

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
بله دوست عزیز خوندم ولی بازم نظرم همونه
چون بعضیا به همونی هم که گفتم راضین ! یعنی همون عرضه های کوچولو
تو سال 98 حدودا 7 میلیون تومن عرضه اولیه داشتیم که تا اخر سال اگه کسی نگه داشته حدودا 16 میلیون داشته !
بیشتر از دو برابر بدون تحلیل خاصی - اونقدرام بد نیست !
آرزوی رونق و سود خوب برای همه دارم.
اگه اینقدر راحته، بگیرن و فیض ببرند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آرزوی رونق و سود خوب برای همه دارم.
اگه اینقدر راحته، بگیرن و فیض ببرند.
اره خب عرضه اولیه همینش خوبه
سال 98 حدود 7 میلیون از شرکت های مختلف اومد بورس ، شاید امسال بیشترم بیاد

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
در حالت کلی برای اقتصاد یک کشور خیلی خیلی خوب هست که مردمش از سهامداری سردربیارند (هرچقدر هم کم باشه باز غنیمتیه). و خیلی بهتر هست که سرمایه ها از روی دلار و طلا و ماشین و ملک بره روی کارهای تولیدی سودآور. این یک مرحله ای هست که ما داریم واردش می شیم و فکر می کنم بیشتر کشورهای توسعه یافته هم قبلا همچین مراحلی داشتن و ازش رد شدن. ما هم اگر اقتصاد خوبی می خواییم باید از این مرحله رد بشیم. حالا مردم چه بورس رو با عرضه اولیه بشناسند چه با سودهای کلان در مقطع کوتاه مدت و چه خدایی نکرده با ضررهایی در مقاطع مختلف.

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دست بر قضا غگل و غسالم بخش عمده سبد من رو تشکیل میدن ولی هر 2 به شدت پرریسک و پربحث و پرمخاطره هستن. یا در بلند مدت بدبختم خواهند کرد یا بسیار خوشبخت!
غنوش و غشهداب منطقی ترین انتخاب های غذایی به نظر میرسند. چند روز پای جفتشون نشستم نرسید ولی همچنان تلاش خواهم کرد. همچنین غصینو بعد از اون 2 تا.

هرچی سنگین تر باشه پرمنفعت تر هست. حداقل در میان مدت. مثلا توی همین عرضه اولیه هایی که اخیراً (در 20 روز کاری اخیر) اومده شگویا مجموعا 38% سود داده (قیمت روز اول: 594 هزار تومن - قیمت فعلی: 838 هزار تومن) و شصدف 7.4% (قیمت روز اول: 42 هزار تومن - قیمت فعلی: 47 هزار تومن). در نتیجه هرچی تعداد سهم بیشتری تعلق بگیره (شگویا 1338 سهم داد و شصدف 21 سهم) سود بیشتری هم به دست میاد.

والا راستش من توو سبدم سهم بلند مدتی و میان مدتی دارم
الان ی سهم کوتاه مدتی میخوام ک با سودش قسطمو بدم:D یعنی از اول خرداد مجبورم یکم سیو سود کنم
اینجا سوال کردم شما و بقیه دوستان کمک کنند ی سهم خوب کوتاه مدتی بخرم که سود خوبی بده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان کسی از طرح حامی مفید استفاده کرده؟

طرح حامی به مانده حساب مشتری نزد کارگزاری مفید سود روزشمار تعلق می گیرد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
در قانون جدید که در جریان هستید تازه واردین به بورس تا یک ماه حق فعالییت حرفه ای ندارند و فقط می تونند سهام اولیه خرید داشته باشند.
زکوثر
شگویا
الان هم آریا

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
در قانون جدید که در جریان هستید تازه واردین به بورس تا یک ماه حق فعالییت حرفه ای ندارند و فقط می تونند سهام اولیه خرید داشته باشند.
درست میفرمایید.
اصل صحبت من و خلاصه اینه که عرضه اولیه دست مافیاست. تا بالاترین قیمت نبرن، آزاد نمیکنند. به همین خاطر خیلی نمیشه روش حساب کرد و حتی اگر هم خیلی دنبال کنید بسته به زور کارگزاری و شانس! مقداری میشه به دست آورد.
کلا تو یک ماه هم اتفاق خاصی نمی افته و میشه تا آزاد شدن اکانت صبر کرد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان کسی از طرح حامی مفید استفاده کرده؟

طرح حامی به مانده حساب مشتری نزد کارگزاری مفید سود روزشمار تعلق می گیرد

برای من به طور خودکار اخر هر ماه به میزان مبلغی که توی حسابم داشتم یه مقدار سود واریز میشه و توی گردش حساب به اسم همین سود صندوق حامی میاد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درست میفرمایید.
اصل صحبت من و خلاصه اینه که عرضه اولیه دست مافیاست. تا بالاترین قیمت نبرن، آزاد نمیکنند. به همین خاطر خیلی نمیشه روش حساب کرد و حتی اگر هم خیلی دنبال کنید بسته به زور کارگزاری و شانس! مقداری میشه به دست آورد.
کلا تو یک ماه هم اتفاق خاصی نمی افته و میشه تا آزاد شدن اکانت صبر کرد.
این که یه عده چند تا کارت اعضای خونواده رو میگیرند و با اونا چند تا عرضه اولیه بیشتر میخرند درسته؟چجوریه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام من دیروز با صندوق درآمد ثابت آشنا شدم و اصلا نمیدونستم چیه الان فهمیدم یه سری صندوق هست پولتو میزاری سود ماهیانه میدن

حالا سوالم اینجاست که تفاوت این صندوق ها با سود بانکی در چه حده؟

اگر 10 میلیون بزاریم بانک نزدیک 170 هزار تومن هر ماه سود میده

این 10 میلیون رو بزاریم صندوق ثابت ماهی چقدر سود میده؟
سودشون متغیره. مثلا مشترک صبای هدف که 4.84 درصد داده یادمه چند ماه پیش منفی شد.

بازده 2 درصد باشه سود 10 میلیون میشه 200 هزار تومن
بازده چندتا صندوق اینجا آورده بودم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
مقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
مثلا حدود 4 تومن بزاریم حامی خوبه؟
شرایط عضویتش چطوره؟
برای من به طور خودکار اخر هر ماه به میزان مبلغی که توی حسابم داشتم یه مقدار سود واریز میشه و توی گردش حساب به اسم همین سود صندوق حامی میاد.

بالا