• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان من کد بورسیم رو سال 96 گرفتم
الان یه جایی خوندم بخام صندوق ها سرمایه گذاری خرید کنم سجام تایید باید شده باشه
واقعیه یا الکیه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
مثلا حدود 4 تومن بزاریم حامی خوبه؟
شرایط عضویتش چطوره؟
تو کارگزاری مفید حساب داشته باشی به مانده حساب سود تعلق میگیره. آخرماه مبلغی به موجودی اضافه میکنن. این ماه برای من چیزی واریز نکردن
انگار جداگانه هم میشه تو صندوق سرمایه گذاری کرد
بازدهش اینطوری بوده

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
این که یه عده چند تا کارت اعضای خونواده رو میگیرند و با اونا چند تا عرضه اولیه بیشتر میخرند درسته؟چجوریه؟
این مورد هم هست و میشه اما افرادی که من میشناسم محدودیتی در خرید و تعداد ندارند. سازمان بورس کمک میکنه!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
واقعیه یا الکیه؟
سجام برای هر کسی که ارتباطی با بورس داشته باشه چه صندوق باشه چه مستقیم سهام بخره الزامی شده .البته حالا صندوقها رعایت می کنند یا نه من نمی دونم اما صندوق امین آشنا که چندین بار اطلاع داد که الزامی شده و اگر نداشته باشید امکان خرید و فروش ندارید.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این که یه عده چند تا کارت اعضای خونواده رو میگیرند و با اونا چند تا عرضه اولیه بیشتر میخرند درسته؟چجوریه؟
فقط صرفا گرفتن کارت نیست باید فرد مورد نظر را ببرید برای سجام و کارگزاری تا کد بورس بگیره .فقط هم با شماره حساب فرد مورد نظر می تونید برداشت یا واریز داشته باشید یعنی اگر فردی باشه که الان پول خرید عرضه اولیه را می ریزید حسابش بعد که خواستید پول را ازش بگیرید اذیت می کنه بهتره دنبال این کار نباشید اما اگر مثلا خواهر برداری یا پدر مادر هستند که راحت ازشون پولتون را پس می گیرید مشکلی نیست.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
عرضه اولیه خوبه ولی خب دربرابر برای کسی که بالای ۵۰ میلیون می خواهد سرمایه گذرای کنه رقمی نیست که اصلا بنظر بیاد مثل یک مزاحم داخل پرتفوی هست .
با قانون حجم مبنا که اساسا سوددهی روزانه ۵ درصدشون هم که رفته زیر سوال ،
توانستید بگیرید ولی بورس الفش عرضه اولیه هست برید جلوتر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
شرایط عضویتش چطوره؟

حقیقتش خیلی بهش دقت نمیکردم چون قصدم سود گرفتن از صندوق نبوده ولی کم و زیاد میشد، بعضی ماه ها بیشتر سود میداد و بعضی ماه ها کمتر.
به نسبت بانک به نظرم این مزیت رو داره که توی حساب هست و اگه فرصت خرید سهم مناسبی پیش بیاد راحت میتونید خرید کنید (ولی اگه صرفا قصد سود گرفتن از پول باشه فکر میکنم صندوق هایی هستن که بیشتر سوود میدن)
برای عضویتش من کاری انجام ندادم، از همون زمان که کد بورسیم رو گرفتم به طور خودکار ماهانه به مانده حسابم سود تعلق میگیره.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
عرضه اولیه خوبه ولی خب دربرابر برای کسی که بالای ۵۰ میلیون می خواهد سرمایه گذرای کنه رقمی نیست که اصلا بنظر بیاد مثل یک مزاحم داخل پرتفوی هست .
با قانون حجم مبنا که اساسا سوددهی روزانه ۵ درصدشون هم که رفته زیر سوال ،
توانستید بگیرید ولی بورس الفش عرضه اولیه هست برید جلوتر
دقیقا همین طور هست که می فرمایید. به نظر من حتی بالای پنجاه ملیون هم نیاز نیست اگر کسی ده ملیون تومن هم بخواد سرمایه گذاری تو بورس انجام بده خودش متوجه می شه که دیگه عرضه اولیه ها هم ارزشش رو ندارن هم اینکه با این قضیه حجم مبنا واقعا ارزش نداره کسی عرضه اولیه بخره. مخصوصا این مورد هم هست که احتمالا عرضه اولیه های امسال مبلغ بالاتری نسبت به موارد قبلی خواهند خواست.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دقیقا همین طور هست که می فرمایید. به نظر من حتی بالای پنجاه ملیون هم نیاز نیست اگر کسی ده ملیون تومن هم بخواد سرمایه گذاری تو بورس انجام بده خودش متوجه می شه که دیگه عرضه اولیه ها هم ارزشش رو ندارن هم اینکه با این قضیه حجم مبنا واقعا ارزش نداره کسی عرضه اولیه بخره. مخصوصا این مورد هم هست که احتمالا عرضه اولیه های امسال مبلغ بالاتری نسبت به موارد قبلی خواهند خواست.
دیگه حالا شما زیاد خرابش نکن ! 10 میلیون اونقدر پولی نیست که کسی دیگه نخواد عرضه اولیه شرکت کنه !
کی از پول مفت بدش میاد ؟ همین پست قبلی گفتم پارسال جمعا 7 میلیون اومد و اگه کسی نگه داشته بود 16 تومن داشت یعنی 9 میلیون سود بدون هیچ کار خاصی ، بده ؟
به نظر من برای کسایی که واقعا خیلی پولدارن به درد نمیخوره ، مثلا من یه دوستی داشتم 1 میلیارد تو بورس داشت خب واقعا برای همچین ادمی مسخرس

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
۱۵ نمادی که بیشترین رشد را در سال ۹۸ داشتند:

• ختور ۲۵۰۲ درصد
  • غنوش ۲۴۳۴ درصد
  • کفپارس ۲۳۱۹ درصد
  • ولیز ۲۲۹۰ درصد
  • فرابورس ۲۲۳۷ درصد
  • بکام ۱۹۰۸ درصد
  • غگل ۱۷۶۷ درصد
  • بورس ۱۷۶۵ درصد
  • کحافظ ۱۶۹۸ درصد
  • بسوییچ ۱۵۳۲ درصد
  • غسالم ۱۵۱۹ درصد
  • وآذر ۱۴۶۵ درصد
  • پخش ۱۴۱۶ درصد
  • آینده ۱۲۸۱ درصد
  • غمینو ۱۲۸۰ درصد

۲۳ نمادی که کمترین بازدهی را در سال ۹۸ داشتند:

• حرهشا ۷۳ درصد
  • ونوین ۶۹ درصد
  • وبصادر ۸۴ درصد
  • وتجارت ۸۵ درصد
  • دماوند ۷۷ درصد
  • بفجر ۹۸ درصد
  • مبین ۱۰۲ درصد
  • ومعلم ۱۰۵ درصد
  • ورازی ۱۱۶ درصد
  • تشتاد ۵۴ درصد
  • خاهن ۷۸ درصد
  • خکرمان ۱۵۷ درصد
  • خعمرا ۱۷۰ درصد
  • خکاوه ۱۷۵ درصد
  • های‌وب ۹۳ درصد
  • همراه ۱۴۱ درصد
  • واعتبار ۶۷ درصد
  • وسپه ۱۳۶ درصد
  • وکادو ۱۵۰ درصد
  • قشهد ۸۵ درصد
  • پدرخش ۱۵۵ درصد
  • فبستم ۱۵۵ درصد
  • فنرژی ۱۴۰ درصد
از دوستان اینجا کسی نماد هایی که پارسال بیشترین رشد رو داشتن داشته ؟ البته منظورم اینه از همون اولش داشته باشه که خودشم پولش اینقدر رشد کرده باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دوستان کسی از طرح حامی مفید استفاده کرده؟

طرح حامی به مانده حساب مشتری نزد کارگزاری مفید سود روزشمار تعلق می گیرد

برای اطلاعات دقیق تر به سایت https://hamifund.com/ مراجعه کنید اطلاعات کامل در اختیارتون قرار میگیرد

سودشون متغیره. مثلا مشترک صبای هدف که 4.84 درصد داده یادمه چند ماه پیش منفی شد.
مشترک صبا ، صندوق سهام هست
صندوق با درامد ثابت در صورتی منفی میشه که سود اوراق مشارکت و سپرده بانکی منفی شوند

مقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
شرایط عضویتش چطوره؟
قطعا از بانک بصرفه تر هست اما نه به اندازهایکه چشم گیر باشه

همیشه کارگزاری ها و صندوق ها میگین ما بیشتر از بانک سود میدهیم منتهی هیچ زمانی نمیگین چقدر بیشتر دلیلش اینکه به صورت سالیانه بیش از ۲ ۳ درصد سود طعلق نمیگیره

اما یک مورد مثبت در مورد خرید صندوق های با درامد ثابت عرض کنم

بعضی از بانک ها گواهی خرید صندوق های با درامد ثابت رو به عنوان ضمانت بانکی قبول میکنند و نیاز به هیچ ضامن دیگه ای نیست

واقعیه یا الکیه؟
اگر بخواهید داخل بورس فعالیت کنید حتما باید در سجام ثبت نام کنید

این مورد هم هست و میشه اما افرادی که من میشناسم محدودیتی در خرید و تعداد ندارند. سازمان بورس کمک میکنه!
:oops: من درست متوجه شدم یعنی فرد هرچقدر بخواهد در روز عرضه اولیه خرید میکنه ؟

اگر منظورتون این باشه اصلا امکان پذیر نیست امروز دیگه مثال سال ۹۰ نیست که عرضه اولیه باشه یکماه طول بکشه تا نیمی از سهام شرکت فروش بره و برای باقی سهام ، شرکت با یک نهادی مثل بانک ها مذاکره کنند تا بخرند

امروز علاوه بر متقاضی بیش از اندازه از روش بوک بیلدینگ استفاده میشه

====================================

در مورد عرضه اولیه موردی که از دوستانم در نزدیکان سازمان شنیده ام اینکه امسال سهم بیشتری به صندوق های سرمایه گذاری اختصاص داده میشود تا افراد را ترغیب به خرید سهام صندوق ها بکنند

درسته امسال عرضه زیادی خواهیم داشت اما احتمال میدهم تعداد کمتری نسبت به سال های قبل به سهامداران داده شود

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
از دوستان اینجا کسی نماد هایی که پارسال بیشترین رشد رو داشتن داشته ؟ البته منظورم اینه از همون اولش داشته باشه که خودشم پولش اینقدر رشد کرده باشه
۱۹ درصد سبدم بورس
۱۶ درصد غگل
۱۰ درصد کفپارس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق با درامد ثابت در صورتی منفی میشه که سود اوراق مشارکت و سپرده بانکی منفی شوند
صبای هدف درامد ثابت هست. چون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصد
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11442

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صبای هدف درامد ثابت هست.
ببخشید من اسم اشتباه متوجه شدم

چون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصد
تا جایی که اطلاع دارم مدیران این صندوق ها سعی میکنن زیر ۷۰ درصد سهام هایشان اوراق و سپرده نیاید

این مورد باید در امید نامه شرکت بررسی کرد

سال گذشته برای یکی از بستگان صندوق پیروزان خرید کردیم خدا رو شکر خوب بوده

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
صبای هدف درامد ثابت هست. چون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصد
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11442
درسته
سابقه داشته که اصلا سودی نده یک ماه (البته سال 97)
کلا نوسان زیاد داره به نسبت نوع صندوق که ثابت هست

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
:oops: من درست متوجه شدم یعنی فرد هرچقدر بخواهد در روز عرضه اولیه خرید میکنه ؟
اگر منظورتون این باشه اصلا امکان پذیر نیست امروز دیگه مثال سال ۹۰ نیست که عرضه اولیه باشه یکماه طول بکشه تا نیمی از سهام شرکت فروش بره و برای باقی سهام ، شرکت با یک نهادی مثل بانک ها مذاکره کنند تا بخرندامروز علاوه بر متقاضی بیش از اندازه از روش بوک بیلدینگ استفاده میشه
شخص عادی منظورم نیست.
درسته امسال عرضه زیادی خواهیم داشت اما احتمال میدهم تعداد کمتری نسبت به سال های قبل به سهامداران داده شود
یعنی کمتر از 400 سهم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان چند کاربر (یوزر فعال) داریم در این تاپیک
لطفا این پست لایک کنن

البته به نوعی میشه گفت تحلیگران بورس پرشین تولز

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
شخص عادی منظورم نیست.
اگر منظورتون حقوقی هست که من افتخار دوستی و مشاوره گرفتن از چند شرکت حقوقی را دارم اما هیچ کدوم از رانت خاصی در عرضه اولیه صحبت نکرده اند

مگر اینکه سهام قبل از عرضه در بورس واگذار شده باشه

نمیدونم شاید هم امکان پذیر باشه ولی من ندیدم و نشنیدم . اینجا ایران هر چیزی امکان داره

یعنی کمتر از 400 سهم؟
تعداد که مشخص نمیشه ولی مشاوران سازمان در حال بررسی حالتی هستن که بخش بیشتری به صندوق ها داده شود چند نمونه اش سال گذشته انجام شد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
تعداد که مشخص نمیشه ولی مشاوران سازمان در حال بررسی حالتی هستن که بخش بیشتری به صندوق ها داده شود چند نمونه اش سال گذشته انجام شد

کدوم شرکت ها بودن پارسال ؟
کلا میشه این موضوع عرضه اولیه به صندوق ها رو ببیشتر توضیح بدین

بالا