تو کارگزاری مفید حساب داشته باشی به مانده حساب سود تعلق میگیره. آخرماه مبلغی به موجودی اضافه میکنن. این ماه برای من چیزی واریز نکردنمقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
مثلا حدود 4 تومن بزاریم حامی خوبه؟
شرایط عضویتش چطوره؟
این مورد هم هست و میشه اما افرادی که من میشناسم محدودیتی در خرید و تعداد ندارند. سازمان بورس کمک میکنه!این که یه عده چند تا کارت اعضای خونواده رو میگیرند و با اونا چند تا عرضه اولیه بیشتر میخرند درسته؟چجوریه؟
سجام برای هر کسی که ارتباطی با بورس داشته باشه چه صندوق باشه چه مستقیم سهام بخره الزامی شده .البته حالا صندوقها رعایت می کنند یا نه من نمی دونم اما صندوق امین آشنا که چندین بار اطلاع داد که الزامی شده و اگر نداشته باشید امکان خرید و فروش ندارید.دوستان من کد بورسیم رو سال 96 گرفتم
الان یه جایی خوندم بخام صندوق ها سرمایه گذاری خرید کنم سجام تایید باید شده باشه
واقعیه یا الکیه؟
فقط صرفا گرفتن کارت نیست باید فرد مورد نظر را ببرید برای سجام و کارگزاری تا کد بورس بگیره .فقط هم با شماره حساب فرد مورد نظر می تونید برداشت یا واریز داشته باشید یعنی اگر فردی باشه که الان پول خرید عرضه اولیه را می ریزید حسابش بعد که خواستید پول را ازش بگیرید اذیت می کنه بهتره دنبال این کار نباشید اما اگر مثلا خواهر برداری یا پدر مادر هستند که راحت ازشون پولتون را پس می گیرید مشکلی نیست.این که یه عده چند تا کارت اعضای خونواده رو میگیرند و با اونا چند تا عرضه اولیه بیشتر میخرند درسته؟چجوریه؟
مقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
شرایط عضویتش چطوره؟
دقیقا همین طور هست که می فرمایید. به نظر من حتی بالای پنجاه ملیون هم نیاز نیست اگر کسی ده ملیون تومن هم بخواد سرمایه گذاری تو بورس انجام بده خودش متوجه می شه که دیگه عرضه اولیه ها هم ارزشش رو ندارن هم اینکه با این قضیه حجم مبنا واقعا ارزش نداره کسی عرضه اولیه بخره. مخصوصا این مورد هم هست که احتمالا عرضه اولیه های امسال مبلغ بالاتری نسبت به موارد قبلی خواهند خواست.عرضه اولیه خوبه ولی خب دربرابر برای کسی که بالای ۵۰ میلیون می خواهد سرمایه گذرای کنه رقمی نیست که اصلا بنظر بیاد مثل یک مزاحم داخل پرتفوی هست .
با قانون حجم مبنا که اساسا سوددهی روزانه ۵ درصدشون هم که رفته زیر سوال ،
توانستید بگیرید ولی بورس الفش عرضه اولیه هست برید جلوتر
دیگه حالا شما زیاد خرابش نکن ! 10 میلیون اونقدر پولی نیست که کسی دیگه نخواد عرضه اولیه شرکت کنه !دقیقا همین طور هست که می فرمایید. به نظر من حتی بالای پنجاه ملیون هم نیاز نیست اگر کسی ده ملیون تومن هم بخواد سرمایه گذاری تو بورس انجام بده خودش متوجه می شه که دیگه عرضه اولیه ها هم ارزشش رو ندارن هم اینکه با این قضیه حجم مبنا واقعا ارزش نداره کسی عرضه اولیه بخره. مخصوصا این مورد هم هست که احتمالا عرضه اولیه های امسال مبلغ بالاتری نسبت به موارد قبلی خواهند خواست.
دوستان کسی از طرح حامی مفید استفاده کرده؟
طرح حامی به مانده حساب مشتری نزد کارگزاری مفید سود روزشمار تعلق می گیرد
مشترک صبا ، صندوق سهام هستسودشون متغیره. مثلا مشترک صبای هدف که 4.84 درصد داده یادمه چند ماه پیش منفی شد.
قطعا از بانک بصرفه تر هست اما نه به اندازهایکه چشم گیر باشهمقدار زیاد بود یا کم
بصرفه تر از بانک هست؟
شرایط عضویتش چطوره؟
اگر بخواهید داخل بورس فعالیت کنید حتما باید در سجام ثبت نام کنیددوستان من کد بورسیم رو سال 96 گرفتم
الان یه جایی خوندم بخام صندوق ها سرمایه گذاری خرید کنم سجام تایید باید شده باشه
واقعیه یا الکیه؟
این مورد هم هست و میشه اما افرادی که من میشناسم محدودیتی در خرید و تعداد ندارند. سازمان بورس کمک میکنه!
۱۹ درصد سبدم بورساز دوستان اینجا کسی نماد هایی که پارسال بیشترین رشد رو داشتن داشته ؟ البته منظورم اینه از همون اولش داشته باشه که خودشم پولش اینقدر رشد کرده باشه
صبای هدف درامد ثابت هست. چون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصدصندوق با درامد ثابت در صورتی منفی میشه که سود اوراق مشارکت و سپرده بانکی منفی شوند
ببخشید من اسم اشتباه متوجه شدمصبای هدف درامد ثابت هست.
تا جایی که اطلاع دارم مدیران این صندوق ها سعی میکنن زیر ۷۰ درصد سهام هایشان اوراق و سپرده نیایدچون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصد
درستهصبای هدف درامد ثابت هست. چون تو ترکیب دارایی، درصد سهام نسبت به بقیه صندوقها بیشتر بود وقتی که بورس ریزش زیادی داشت (زمستون) بازدهش منفی شد اما آخر ماه مثبت شد. فکر کنم 0.5 درصد
http://www.fipiran.com/FundDetails?regno=11442
شخص عادی منظورم نیست.من درست متوجه شدم یعنی فرد هرچقدر بخواهد در روز عرضه اولیه خرید میکنه ؟
اگر منظورتون این باشه اصلا امکان پذیر نیست امروز دیگه مثال سال ۹۰ نیست که عرضه اولیه باشه یکماه طول بکشه تا نیمی از سهام شرکت فروش بره و برای باقی سهام ، شرکت با یک نهادی مثل بانک ها مذاکره کنند تا بخرندامروز علاوه بر متقاضی بیش از اندازه از روش بوک بیلدینگ استفاده میشه
یعنی کمتر از 400 سهم؟درسته امسال عرضه زیادی خواهیم داشت اما احتمال میدهم تعداد کمتری نسبت به سال های قبل به سهامداران داده شود
اگر منظورتون حقوقی هست که من افتخار دوستی و مشاوره گرفتن از چند شرکت حقوقی را دارم اما هیچ کدوم از رانت خاصی در عرضه اولیه صحبت نکرده اندشخص عادی منظورم نیست.
تعداد که مشخص نمیشه ولی مشاوران سازمان در حال بررسی حالتی هستن که بخش بیشتری به صندوق ها داده شود چند نمونه اش سال گذشته انجام شدیعنی کمتر از 400 سهم؟
تعداد که مشخص نمیشه ولی مشاوران سازمان در حال بررسی حالتی هستن که بخش بیشتری به صندوق ها داده شود چند نمونه اش سال گذشته انجام شد