• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اگر منظورتون حقوقی هست که من افتخار دوستی و مشاوره گرفتن از چند شرکت حقوقی را دارم اما هیچ کدوم از رانت خاصی در عرضه اولیه صحبت نکرده اند
مگر اینکه سهام قبل از عرضه در بورس واگذار شده باشه. میدونم شاید هم امکان پذیر باشه ولی من ندیدم و نشنیدم . اینجا ایران هر چیزی امکان داره
تعداد که مشخص نمیشه ولی مشاوران سازمان در حال بررسی حالتی هستن که بخش بیشتری به صندوق ها داده شود چند نمونه اش سال گذشته انجام شد
تجربه خودم در سال گذشته در عرضه اول از انتظار دوهفته ای در صف خرید از عایدی صفر بوده مثل بعضی سهم ها از جمله شگویا تا حدود 200 سهم اون هم روی قیمت 1.5 درصد بیشتر از پایه. امیدوارم امسال بیشتر بشه و افراد عادی و بخصوص افرادی که تازه شروع کردن سهم بیشتری بتونن بخرن که سرمایه اشون رونق بگیره.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بازار فردا که به احتمال زیاد مثبت هست ،
دوستان چکاپا رو واچ لیست کنن ، رشدش شروع می شه
خودرو رو هم اگر باز بشه تا مدتی صعودی هست
غسالم با توجه به افزایش سرمایه بنظر جالب میاد
غنوش عالی ولی احتمالا حالا حالا ها از صف خرید خارج نشه
پالایش گاهی ها برای کوتاه مدت بشدت سیگنال خرید دارند

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
توصیه‌های رییس سازمان بورس به تازه واردها

شاپور محمدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه عرضه ای که در بازار سرمایه اتفاق می افتد متاثر از شرکت هایی است که تمایل دارند وارد بازار شوند، اظهار کرد: شرکت هایی که تمایل دارند وارد بازار شوند باید اطلاعات کافی و شفافیت لازم را داشته باشند، زیرا از یک سمت سهامدارانی که وارد بازار می شوند باید با عرضه کافی تقویت شوند و از طرف دیگر نباید عرضه اشتباهی صورت گیرد.
وی به این سوال که افرادی که وارد بازار سرمایه می شوند چگونه می توانند از سرمایه خود صیانت کنند؟ پاسخ داد: افراد باید حتما آموزش کافی ببینند و اصلا به شایعات توجه نکنند. به این نکته توجه کنند که هیچکس در بازار سرمایه نمی تواند چیزی را تضمین کند. عده ای در شبکه های مجازی غیرقانونی ادعا می کنند می توانند سود مردم را تضمین کنند که چنین چیزی در بازار سرمایه وجود ندارد و هیچ چیزی تضمینی نیست.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: سرمایه گذاران باید در خرید سهام شرکت ها به این نکته توجه کنند که سودآوری یک شرکت مهم ترین اصل در تعیین قیمت شرکت است. اگر قیمت شرکت با سودآوری تناسب ندارد احتیاط کنند. از سوی دیگر شرایط بازار به عوامل مختلفی از جمله میزان سود شرکت ها و مقطعی که شخص وارد بازار سرمایه می‌شود، بستگی دارد. ممکن است فرد با در نظر گرفتن افق بلندمدتی در بازار سرمایه به سود برسد اما با در نظر گرفتن افق کوتاه مدت، سودی کسب نکند.
محمدی با تاکید بر اینکه تازه واردها باید به صورت غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند، توضیح داد: افرادی که زمان و تخصص کافی ندارند حتما باید به صورت غیرمستقیم و از طریق صندوق های سرمایه گذاری وارد بازار سرمایه شوند. همچنین افراد باید بخشی از سرمایه خود را به اوراق با درآمد ثابت اختصاص دهند.

انتهای پیام

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
البته به نوعی میشه گفت تحلیگران بوس پرشین تولز
بوس !!
من هیچ حرفی ندارم :))

کلا میشه این موضوع عرضه اولیه به صندوق ها رو ببیشتر توضیح بدین
اطلاعيه عرضه اوليه سهام شرکت تامين سرمايه بانک ملت(تملت)
11:51:52 1398/12/13
به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند، در روز چهارشنبه مورخ 14/12/1398 تعداد 910 ميليون سهم معادل 13 درصد از سهام شرکت تامين سرمايه بانک ملت(تملت) به عنوان پانصدو سي و ششمين شرکت پذيرفته شده براي اولين بار پس از پذيرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "فعاليت هاي جنبي واسطه گري هاي مالي" ، گروه "فعاليت هاي جنبي واسطه گري هاي مالي به جز تامين وجوه بيمه و بازنشستگي"و طبقه"فعاليت هاي جنبي واسطه گري هاي مالي طبقه بندي نشده در جاي ديگر" در فهرست نرخ‌هاي بازار دوم و در نماد "تملت" به شيوه ثبت سفارش جهت کشف قيمت عرضه خواهد شد.لازم به ذکر است تعداد 700 ميليون سهم از کل سهام قابل عرضه در فرآيند کشف قيمت جهت عرضه به عموم به غير از صندوق هاي سرمايه گذاري در روز عرضه اختصاص خواهد يافت و تعداد 210 ميليون سهم نيز صرفا به صندوق هاي سرمايه گذاري در روز معاملاتي شنبه مورخ 17/12/1398 به قيمت كشف شده در روز عرضه مورخ 14/12/1398 اختصاص خواهد يافت.در اين خصوص لازم به ذكر است صندوق هاي سرمايه گذاري در روز معاملاتي شنبه مورخ 17/12/1398 بر اساس سهميه صندوق هاي سرمايه گذاري موضوع اطلاعيه شماره 72348ر181 مورخ 11/12/1398 در نماد"تملت4"بر اساس زمان بندي كه متعاقبا اعلام خواهد شد نسبت به ورود سفارش و خريد اقدام نمايند.ضمنا ورود سفارش هاي خريد صندوق هاي سرمايه گذاري فقط از طريق يك كارگزاري امكان پذير مي باشد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

این اطلاعیه مطالعه بفرمایید

این صرفا یک پیش فرض هست هیچ گونه قطعیتی وجود نداره که سازمان همیشه این مدل عرضه انجام دهد

دلایل مختلفی وجود داره که سازمان به سودش خواهد بود به این سمت حرکت کند

تجربه خودم در سال گذشته در عرضه اول از انتظار دوهفته ای در صف خرید از عایدی صفر بوده مثل بعضی سهم ها از جمله شگویا تا حدود 200 سهم اون هم روی قیمت 1.5 درصد بیشتر از پایه. امیدوارم امسال بیشتر بشه و افراد عادی و بخصوص افرادی که تازه شروع کردن سهم بیشتری بتونن بخرن که سرمایه اشون رونق بگیره.
شما تعهد نامه عرضه اولیه کارگزاری امضاء بفرمایید پول هم در حساب بزارید اگر کارگزاری خرید انجام نداد میتونی اعتراض کنی

یه زمانی بود عرضه اولیه بیش از یکماه طول میکشید تا خرید بشه امروز سرمایه ها سرگردان وارد بورس شده مثل سابق نخواهد بود

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
شما تعهد نامه عرضه اولیه کارگزاری امضاء بفرمایید پول هم در حساب بزارید اگر کارگزاری خرید انجام نداد میتونی اعتراض کنی
یه زمانی بود عرضه اولیه بیش از یکماه طول میکشید تا خرید بشه امروز سرمایه ها سرگردان وارد بورس شده مثل سابق نخواهد بود
سال 98 که مثل همون زمانی که میگید " بود"، خریدها انجام میشد.
عرضه اولیه 99 شروع نشده که بخواهم قضاوت کنم ولی احتمال میدم فرقی نکنه.
دقیقا یک هفته پول تو حساب موند اما یه تک سهم هم خرید نشد!
بعد به کی شکایت کنیم؟
.
هجوم سرمایه های زیاد نه تنها خوب نیست بلکه فرصتی میشه تا با بعضی حرکات احساسی پول مردم به این سمت بیاد و با ضرر مالی افراد عادی شرایط بدی تو دوره پیش رو که سقوط اقتصادی هست، رخ بده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شگویا 12 تا 5+ داره.. قیمتش از 4380 ریال شده 6265. 43 درصد. از 80 درصد
تملت 13 روز 50 درصد. از 88 درصد
باز بد نیست

اما خرید تقریبا محاله. تملت کلا 220 تا خریدار داشته ... من اون موقع برای وآوا ساعت 8:30 سفارش خرید زدم نوبت بالای 1000 بهم رسید

بعد به کی شکایت کنیم؟
.
هجوم سرمایه های زیاد نه تنها خوب نیست بلکه فرصتی میشه تا با بعضی حرکات احساسی پول مردم به این سمت بیاد و با ضرر مالی افراد عادی شرایط بدی تو دوره پیش رو که سقوط اقتصادی هست، رخ بده.
کدوم کارگزاری بود؟
من سامان و مفید خودکار برام سفارش خرید زده میشد. فقط برای شگویا چون موجودی نداشتم بعد چند ساعت دستی سفارش زدم

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه اقا اینجوری که شما میگید نبود

سال 90 اولین عرضه سال فکر کنم پتروشیمی پردیس بود چند درصد سهامدارها خریدن ؟!!!

من که ترجیح میدم بخش قابل توجهی واگذار بشه به صندوق ها

بعد به کی شکایت کنیم؟
تعهد نامه عرضه اولیه امضاء کردین ؟

این دیگه بحث جداگانه هست و مربوط به اقتصاد کلان کشور

هرکس وارد این بازار میشه باید با دید باز وارد بشه اینجا ایران هیچ چیز قابل پیشبینی نیست اگر میخواهی سود کنی باید با جوء بازار همراه بشی

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
تعهد نامه عرضه اولیه امضاء کردین ؟
بله امضا شد.

شگویا 12 تا 5+ داره.. قیمتش از 4380 ریال شده 6265. 43 درصد. از 80 درصد
تملت 13 روز 50 درصد. از 88 درصد
باز بد نیست

اما خرید تقریبا محاله. تملت کلا 220 تا خریدار داشته ... من اون موقع برای وآوا ساعت 8:30 سفارش خرید زدم نوبت بالای 1000 بهم رسید

کدوم کارگزاری بود؟
من سامان و مفید خودکار برام سفارش خرید زده میشد. فقط برای شگویا چون موجودی نداشتم بعد چند ساعت دستی سفارش زدم
درباره شگویا تا اونجایی که اطلاع دارم چند نفر از دوستان هم نتونستن بخرن. در همین تاپیک چند صفحه قبل اعلام کردن.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان من در زمینه بورس صفر مطلق و آماتور کامل هستم ولی فارغ از بحث بورس لطفا فراموش نکنید همین سود به ظاهر اندک و ناچیز عرضه اولیه برای طبقه متوسط (به خصوص خانواده های 3 الی 5 نفره) بسیار قابل توجه میتونه باشه. حساب و کتابش رو چند صفحه قبل گذاشتم. شما با سود بانکی مقایسه کنید و در نظر بگیرید که همه افراد، هر یک به دلیلی، آمادگی فعالیت در بازار اصلی بورس و خرید و فروش رو ندارند. حداقل اون هایی که سنگین تر عرضه میکنن سود بدی ندارن برای کسی که نمیخواد ریسک کنه. در مورد شیوه خرید: من که همه رو خودم سفارش دستی میذارم و کاری به سیستم اتوماتیک کارگزاری ها ندارم. خیالم راحت تره و تا الان هم مشکلی نبوده و کم و زیاد نشده.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امکان نداره خرید انجام نشه حتی حالت افلاین یک روز قبل از عرضه میتوانید سفارش قرار دهید
ولی اگر انجام شده با کارگزاری تماس بگیرید و به ناظر بورس شکایت کنید قطعا به شکایت شما رسیدگی خواهد شد

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان نظرتون برای ورود به شپنا چیه؟ مثل اینکه کف کانال هست قیمت نفتم که صعودی بوده

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان نظرتون برای ورود به شپنا چیه؟ مثل اینکه کف کانال هست قیمت نفتم که صعودی بوده
شپنا تا 1500 تومن جا داره ، داشتم اذیت کرد دادم رفت . حدقل تا 10 روز آینده مثبت هست فکر کنم .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند:
از تاریخ 1399/01/08 ارزش هر واحد صندوق سرمایه گذاری ثابت حامی به یک صدم کاهش و تعداد واحدهای سرمایه گذاری هر سرمایه گذار یکصد برابر شده است. در نتیجه مجموع ارزش دارایی هر سرمایه گذار بدون تغییر باقی خواهد ماند.
از مزایای این تغییر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. امکان سرمایه گذاری افراد در این صندوق با مبالغ اندک

2. تبدیل تقریبا تمامی مبالغ واریز شده در این صندوق به واحدهای سرمایه گذاری

3. امکان افزایش سرمایه گذاری با واریزهای ماهانه اندک

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند:
از تاریخ 1399/01/08 ارزش هر واحد صندوق سرمایه گذاری ثابت حامی به یک صدم کاهش و تعداد واحدهای سرمایه گذاری هر سرمایه گذار یکصد برابر شده است. در نتیجه مجموع ارزش دارایی هر سرمایه گذار بدون تغییر باقی خواهد ماند.
از مزایای این تغییر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. امکان سرمایه گذاری افراد در این صندوق با مبالغ اندک

2. تبدیل تقریبا تمامی مبالغ واریز شده در این صندوق به واحدهای سرمایه گذاری

3. امکان افزایش سرمایه گذاری با واریزهای ماهانه اندک
قبلا تو سایتش زده بود مانده تو مفید انلاین تو روز باید بالایه 300 هزار تومن باشه تا بهش سود تعلق بگیره . الان اینجوری میشه 3 هزار تومن یا اون تغییری نکرده؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من امروز کمی که غگل داشتم رو هم فروختم و رفتم دوباره روی آبین...
دوستان در مورد ومهان نظر خاصی ندارن ؟ بدیم بره یا بگذاریم بمونه ؟

بالا