• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
تغییر وضعیت نماد

نمادنامتاریخزمانوضعیت جدید
بمپناتوليد برق عسلويه مپنا1399/1/1610:44:41مجاز-محفوظ
بمپناتوليد برق عسلويه مپنا1399/1/1610:44:40مجاز-متوقف
وسينابانك سينا1399/1/1610:43:16مجاز
كيميامعدني كيمياي زنجان گستران1399/1/1610:43:09مجاز
كيميامعدني كيمياي زنجان گستران1399/1/1610:43:07مجاز-محفوظ
وسينابانك سينا1399/1/1610:40:21مجاز-محفوظ
داناحح . بيمه دانا1399/1/1610:39:46مجاز-متوقف
دانابيمه دانا1399/1/1610:39:46مجاز-متوقف
شبصيرتوليدات پتروشيمي قائد بصير1399/1/1610:38:41مجاز
وساختسرمايه‌ گذاري‌ ساختمان‌ايران‌1399/1/1610:38:16مجاز
وساختسرمايه‌ گذاري‌ ساختمان‌ايران‌1399/1/1610:38:16مجاز-محفوظ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
آغاز معاملات ثانويه اوراق مرابحه عام دولت سررسيد 48 ماهه (واجد شرايط خاص)99/1/16 10:43
به اطلاع مي‌رساند؛ اوراق مرابحه عام دولت2-شرايط خاص صادرات در نماد معاملاتي (اراد211) با تعداد 30،000،000 ورقه، اوراق مرابحه عام دولت2– شرايط خاص لوتوس (اراد221) با تعداد 11،000،000 ورقه، اوراق مرابحه عام دولت2 –شرايط خاص تمدن (اراد231) با تعداد 10،000،000 ورقه و اوراق مرابحه عام دولت2 –شرايط خاص ساير (اراد241) با تعداد 26،500،000 ورقه، پس از پذيره‌نويسي به منظور آغاز معاملات ثانويه، امروز شنبه مورخ 1399/01/16بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت در بازار ابزارهاي نوين مالي فرابورس ايران گشايش مي‌يابد. اوراق مذكور،48 ماهه با تاريخ سررسيد 25/12/1402 بوده و نرخ اوراق 18 درصد سالانه تا سررسيد با مواعد پرداخت هر شش ماه يكبار از تاريخ انتشار مي‌باشد.
در اين خصوص توجه به موارد ذيل ضروريست: 1) حداقل تعداد اوراق قابل خريداري توسط هر كد معاملاتي حقيقي يا حقوقي 100 ورقه مي‌باشد و سفارشات خريد بايد در مضربي از 100 ورقه در سامانه معاملاتي وارد گردد(OT = 100).

2) محدوديت حجمي (حداكثر تعداد اوراق بهادار)در هر سفارش به ميزان 25،000 ورقه مي‌باشد.

3)اوراق با شرايط خاص و فاقد بازارگردان مي‌باشد
4) تسويه حساب و پاياپاي اين اوراق به صورت T+1 مي‌باشد.

ساير اطلاعات اين اوراق در اطلاعيه‌هاي شماره 1795/ن/98 مورخ 1398/12/22و شماره 1803/ن/98 مورخ 1398/12/26 اين شرکت در سايت رسمي فرابورس ايران در دسترس مي‌باشد. مدير عمليات بازار فرابورس ايران

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
تشکر از دوستان
انشاالله با کمک شما عزیزان بتونیم بخش بورس مجزا و حرفه ای تر دنبال کنیم.
در حال بررسی بازخورد ها هستیم.
دوستان چند کاربر (یوزر فعال) داریم در این تاپیک
لطفا این پست لایک کنن

البته به نوعی میشه گفت تحلیگران بوس پرشین تولز

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صندوق درامد ثابت etf که پیوسته 2 درصد یا بالاتر بازده داشته باشه چیزی سراغ دارین؟ یه بخشی از نقدینگیم رو واحدهای صندوقهای سرمایه گذاری بخرم.
بعد خرید واحد صندوقهای مختلط بهتر نیست؟ ممکنه امسال هم بورس کلا مثبت باشه و سود مختلط ها خوب باشه؟

صندوق صایند (درآمد ثابت) امروز 1.31 درصد داشته!!
1585985329223.png

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
تشکر از دوستان
انشاالله با کمک شما عزیزان بتونیم بخش بورس مجزا و حرفه ای تر دنبال کنیم.
در حال بررسی بازخورد ها هستیم.
بله اقا حمید. جای خالی این بخش الان و این روزا و ماهها بیشتر احساس می شه و فکر می کنم اگر اینطوری بشه به مرور زمان یوزرهای بیشتری وارد بحث می شن.
اگر یک بخشی باشه که قسمت های مجزا داشته باشه به صورت مبتدی و متوسط و حرفه ای خیلی بهتر هست. یا یه جایی باشه که آموزش های بنیادی که دیدیم رو به صورت عملی تر مورد بحث و بررسی قرار بدیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان پایه کار باشن
ما که از خدامونه
الان دیدم حدود 8 یا 9 کاربر فعال فقط در این تاپیک هست خوب این عالیه
دیگه همه چی خلاصه نشه در یک تاپیک
بتونیم به دوستان فعال و حرفه ای عنوان بدیم که بین کاربران شناخته بشن
ما در پی تی سئو خیلی قوی داریم در جستجو ها بدون شک یوزر میادش و حجم می بره بالا ولی بشرطی که دوستان حمایت کنند سوالی و بحثی بی جواب نمونه و کیفیت کار بالا باشه
بله اقا حمید. جای خالی این بخش الان و این روزا و ماهها بیشتر احساس می شه و فکر می کنم اگر اینطوری بشه به مرور زمان یوزرهای بیشتری وارد بحث می شن.
اگر یک بخشی باشه که قسمت های مجزا داشته باشه به صورت مبتدی و متوسط و حرفه ای خیلی بهتر هست. یا یه جایی باشه که آموزش های بنیادی که دیدیم رو به صورت عملی تر مورد بحث و بررسی قرار بدیم

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
خب طبق پیش بینی ها امروز حال بورس عالی بود و با 3.65 درصد رشد ، مقاومت محکم خودش رو شکست .
طبق پیش بینی همه نمادها خوب بودند مخصوصا پتروشیمی ها و .. چکاپا رو که معرفی کردن هنوز جا داره با توجه به افزایش سرمایه .
خودم امروز با ضرر از غگل اومدم بیرون و تا تموم نشدن فروش شرکت زر ماکارون وارد نخواهم شد .
معاملات نماد سمگا بو دار بود ( اختمالا خبری در راه باشه )
افرایش قیمت دلار ، با این خبر مثبت نشانه ورود مجدد نقدینگی به بازار سرمایه خواهد بود و بعید می دونم تا آخر فروردین اصلاحی در کار باشه .
بهترین نماد من در پرتفوی تا الان غپینو بوده .
خوردو اگر باز شد بخرین .

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دلیل اینکه در آینده ای نه چندان دور شاخص یک میلیونی، دلار 18-19 تومنی، سکه 7-8 میلیونی و پراید 80-90 میلیونی رو خواهید دید:

حالا هی بنیاد منیاد رو بالا پایین کنید :D

و شما چه میدانید رشد نقدینگی ۳۰ درصدی در رشد اقتصادی منفی و همزمان رشد بیشتر پول نسبت به شبه پول چیست...

شاخص نیم میلیون. یک میلیونیشم خواهد دید(البته با فراز و نشیب نه یه خط راست). نگی نگفتی :D

از دو ماه پیش و کانال ۴۰۰ شاخص عرض شد.

و کماکان شما چه میدانید اقتصاد کلان و تغییر پارادایم بازار چیست. و آن ارجحیت دارد بر هر بنیاد و ارزش ذاتی...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خب طبق پیش بینی ها امروز حال بورس عالی بود و با 3.65 درصد رشد ، مقاومت محکم خودش رو شکست .
طبق پیش بینی همه نمادها خوب بودند مخصوصا پتروشیمی ها و .. چکاپا رو که معرفی کردن هنوز جا داره با توجه به افزایش سرمایه .
خودم امروز با ضرر از غگل اومدم بیرون و تا تموم نشدن فروش شرکت زر ماکارون وارد نخواهم شد .
معاملات نماد سماگا بو دار بود ( اختمالا خبری در راه باشه )
افرایش قیمت دلار با این خبر مثبت نشانه ورود مجدد نقدینگی به بازار سرمایه خواهد بود و بعید می دونم تا آخر فروردین اصلاحی در کار باشه .
بهترین نماد من در پرتفوی تا الان غپینو بوده .
خوردو اگر باز شد بخرین .
غگل رو چند خریدین؟چند تومنی؟و چند فروحتین؟چند تومن ضرر کردین؟فردا به نظرتون باز منفیه؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
غگل رو چند خریدین؟چند تومنی؟و چند فروحتین؟چند تومن ضرر کردین؟فردا به نظرتون باز منفیه؟

متوسط 680 امروزم که 640 فروختم . حدود 7 میلیون ضرر شد ولی اشکال نداره همین امروز سمگا رو زیادترش کردم جبران شد اکثرش .
صبر کمی نکردم رو غگل ولی فعلا و با فروش روزانه حقوقی خطرناک هست ، در کل سهم بدی نیست ولی نه الان .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
متوسط 680 امروزم که 640 فروختم . حدود 7 میلیون ضرر شد ولی اشکال نداره همین امروز سمگا رو زیادترش کردم جبران شد اکثرش .
صبر کمی نکردم رو غگل ولی فعلا و با فروش روزانه حقوقی خطرناک هست ، در کل سهم بدی نیست ولی نه الان .
من 700 خریدم 20 تومن--اون یکی سهما هی هر روز مثبت 5 میخوره ولی این هی منفی میخوره 3 تا منفی بعد یدونه مثبت بعد دوباره چند تا منفی!!!فرصت داره از دست میره یکماه از سال جدید گذشت همش تو ضرریم با این غگل-------لابسا هم 34 تومنی خریدم اینم داره درجا میزنه از شانس من-
چه کنیم به نظرت؟من کل سرمایمو گزاشتم کارگرم---سود بانکی رو هم از دست دادم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من 700 خریدم 20 تومن--اون یکی سهما هی هر روز مثبت 5 میخوره ولی این هی منفی میخوره 3 تا منفی بعد یدونه مثبت بعد دوباره چند تا منفی!!!فرصت داره از دست میره یکماه از سال جدید گذشت همش تو ضرریم با این غگل-------لابسا هم 34 تومنی خریدم اینم داره درجا میزنه از شانس من-
نمی تونم بگم غگل بده ؛ من تو سال مالی جدید رو گفتم وگرنه پارسال بالای 1000 درصد سود داشته .
اگر جدید وارد شدید حتما تحلیل خودتون رو داشتید ، ولی شاید جابجایی غگل با عسالم رو بشه بهش فکر کرد ، به احتمال 90 درصد بازیگردانش یکی هست ولی خب یک افزایش سرمایه تپل داره که هر چی هم کم بشه از قیمتش جبران می کنه . نمی دونم بازم خدت تحلیل کن و با تحلیل دیگران تصمیم نگیر .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ذوب خستم کرد با 0.2 درصد ضرر ردش کردم فروی گرفتم.. سودش رو نخواستم فردا یا اصلا تا هفته بعد هم 5+ بشه.
فروی هم مثل ذوب نشه :rolleyes::D
89 درصد پرتفوی ام وپارس و کویر هست، 8 درصد فروی
گفتم کل پولت رو نذار و تحمل ضرر هم داشته باش. فقط باید صبر کنی باز بره بالا.
لابسا که 4.36 درصد بالا رفته

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بازار ۶۰۰ ۷۰۰ تا سهم داره که همین الان میشه حداقل ۲۰۰ سهم خوب و زیر ارزش ذاتی و آینده دار توش پیدا کرد. کی به شما گفته سراغ یه سهم پرحاشیه و پر حرف و حدیث که تو مدت کوتاه چند صد درصد رشد کرده برید؟

شما از بین هر کدوم از سهمهایی مثل: وساپا ونوین ولساپا هجرت فخوز ارفع شتران دماوند بجهرم حفاری فاراک وغدیر غچین و ... شانسی یکی دوتا رو بخرید و بندازید یه گوشه بعد از یکسال حداقل ۳ ۴ برابر بانک بهتون سود میده

البته اون لابسا که خریدید سهم خوبیه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نمی تونم بگم غگل بده ؛ من تو سال مالی جدید رو گفتم وگرنه پارسال بالای 1000 درصد سود داشته .
اگر جدید وارد شدید حتما تحلیل خودتون رو داشتید ، ولی شاید جابجایی غگل با عسالم رو بشه بهش فکر کرد ، به احتمال 90 درصد بازیگردانش یکی هست ولی خب یک افزایش سرمایه تپل داره که هر چی هم کم بشه از قیمتش جبران می کنه . نمی دونم بازم خدت تحلیل کن و با تحلیل دیگران تصمیم نگیر .
برام سواله شما چرا سهم هایی که هر روز مثبت 5 میخورند رو نخریدید تو این چند روز؟علت خاصی داشته؟اگه تو صف خرید بودنتون رو بزاریم کنار ایا علت دیگه یی داشته که این سهمهای هروز مثبت 54 رو نخریدین یا نمیخرین؟مثل تبرک-وتجارت وملت و ....؟؟؟

ذوب خستم کرد با 0.2 درصد ضرر ردش کردم فروی گرفتم.. سودش رو نخواستم فردا یا اصلا تا هفته بعد هم 5+ بشه.
فروی هم مثل ذوب نشه :rolleyes::D

گفتم کل پولت رو نذار و تحمل ضرر هم داشته باش. فقط باید صبر کنی باز بره بالا.
لابسا که 4.36 درصدبالا رفته
تحمل ضرر دارم ولی از این میسوزم اونی که با من همزمان 5 فروردین سهام خریدم سهم اون از همون روز مثبت 5 میخوره ولی سهم من هنوز به قیمت خریدم نرسیده!اینو میدونم تو یه سال صد درصد از سود بانکی بیشتر سود میکنم ولی اینکه اونایی که با من یهم خریدند همه بیشتر از من سود خواهند کرد بدجور من میسوزونه-سهمایی رو نگاه میکنم هی مثبت میخورند ولی مال من همش منفیه-3 ماه رو حساب کن اگه مال اونا از اولین ماه هر روز مثبت بخوره تا 3 ماه ولی مال من از ماه دوم مثبت میخوره تا 3 ماه خب اینجوری سهم اونا خیلی خیلی سودش از سهم من بیشتر میشه.
در مورد لابسا هم هنوز به قیمت خریدم نرسیده-من 37434 خریدم اخرین خرید 37398 هست!:mad::mad:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
برام سواله شما چرا سهم هایی که هر روز مثبت 5 میخورند رو نخریدید تو این چند روز؟علت خاصی داشته؟اگه تو صف خرید بودنتون رو بزاریم کنار ایا علت دیگه یی داشته که این سهمهای هروز مثبت 54 رو نخریدین یا نمیخرین؟مثل تبرک-وتجارت وملت و ....؟؟؟
دارم اونهایی که عنوان کردید رو ، خرید الانم نبوده . سود خودشم داشته .

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بازار ۶۰۰ ۷۰۰ تا سهم داره که همین الان میشه حداقل ۲۰۰ سهم خوب و زیر ارزش ذاتی و آینده دار توش پیدا کرد. کی به شما گفته سراغ یه سهم پرحاشیه و پر حرف و حدیث که تو مدت کوتاه چند صد درصد رشد کرده برید؟

شما از بین هر کدوم از سهمهایی مثل: وساپا ونوین ولساپا هجرت فخوز ارفع شتران دماوند بجهرم حفاری فاراک وغدیر غچین و ... شانسی یکی دوتا رو بخرید و بندازید یه گوشه بعد از یکسال حداقل ۳ ۴ برابر بانک بهتون سود میده

البته اون لابسا که خریدید سهم خوبیه
والا لابسا که فعلا تو ضررم-هنوز به قیمت خریدم نرسیده-خیلی زیاد خریدم ازش-میخوام 10 تومن بزارم ازش بمونه- میخوانم دو تا سهم رو بکنم چند تا سهم 10 تومنی نظرت چیه؟
در مورد غگل هم حق با توعه نمودارش منو گول زد دیدم از 10 تومن شده 700 تومن با خودم گفتم حداقل تو یه سال 10 تومن هم نشه ولی 5 تومن میشه و این میشه یه عالمه سود ولی بعدا فهمیدم افزایش حقوق داشته و منیگند دیگکه تا چند سال به این قیمتا بر نمیگرده..درسته؟
الان بعضی سهما رو میبینم واقعا میسوزم مثل تبرک-وملت-وتجارت-غنوش عسالم و ... ببین هر روز مثبت 5 میخورند-اونوقت منه دیوانه برداشتم 20 تومن دادم غگل خریدم!!!دونه یی 700 خریدم این تا برسه به 700 من بفروشمش منو پیرم میکنه-حالا سهم کارگزاری لعنتی هم به کنار که به اونم باید 1 درصد بدیم!!!
نظرم اینه لابسا رو کمیشو بفرشوم تا 10 تومن بمونه-بعد 5 تومن از پول رو بزارک کنار-بعد با بقیش دو تا سهم به مبلغ هرکدوم 10 تومن از این سهمای هر روز مثبت 5 بخهور بخرم بندازم کنار اصلا نگاه نکنم تا چند ماه-غگل هم به محض اینکه به 720 اینا رسیدم میخوام ردش کنم بره میگند سهم بنیادیه ولی من باور ندارم خیلی بی درو پیکره-یهو میلیون ها سهمش فروش میره
نظرت چیه با این استدلالم؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دارم اونهایی که عنوان کردید رو ، خرید الانم نبوده . سود خودشم داشته ، سیو سود هم یک راخ درآمد هست دیگر .
علی سیو سود رو چجوری میکنی؟اگه سهمی که بالا رفته رو نگر داری احتمال ریزش داره اون موقع سودی که نگر داشتی که سیوش رو از دست میدی!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تحمل ضرر دارم ولی از این میسوزم اونی که با من همزمان 5 فروردین سهام خریدم سهم اون از همون روز مثبت 5 میخوره ولی سهم من هنوز به قیمت خریدم نرسیده!اینو میدونم تو یه سال صد درصد از سود بانکی بیشتر سود میکنم ولی اینکه اونایی که با من یهم خریدند همه بیشتر از من سود خواهند کرد بدجور من میسوزونه-سهمایی رو نگاه میکنم هی مثبت میخورند ولی مال من همش منفیه-3 ماه رو حساب کن اگه مال اونا از اولین ماه هر روز مثبت بخوره تا 3 ماه ولی مال من از ماه دوم مثبت میخوره تا 3 ماه خب اینجوری سهم اونا خیلی خیلی سودش از سهم من بیشتر میشه.
در مورد لابسا هم هنوز به قیمت خریدم نرسیده-من 37434 خریدم اخرین خرید 37398 هست!:mad::mad:
خب باید درست انتخاب می کردی...بجای غگل سهمی که اون شخص خریده رو می خریدی،
برای منم زیاد اینطور شده. اشتباه زیاد داشتم. سهمی که می خواستم بخرم اما نخریدم مثبت 5 خورده، ولی سهمی که به جای اون خریدم منفی، تازه خبرهای این سهمی که گرفتم همه مثبت بوده

می دونم فروش ذوب هم اشتباه بود ممکنه تا چند روز مثبت بشه. ولی دیگه خستم کرد من از خیر سودش گذشتم
میگن سهامی که درجا میزنن یا اذیت می کنن بعدا رشد زیادی میکنن ...(شاید گفته شون اشتباه باشه)

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
والا لابسا که فعلا تو ضررم-هنوز به قیمت خریدم نرسیده-خیلی زیاد خریدم ازش-میخوام 10 تومن بزارم ازش بمونه- میخوانم دو تا سهم رو بکنم چند تا سهم 10 تومنی نظرت چیه؟
در مورد غگل هم حق با توعه نمودارش منو گول زد دیدم از 10 تومن شده 700 تومن با خودم گفتم حداقل تو یه سال 10 تومن هم نشه ولی 5 تومن میشه و این میشه یه عالمه سود ولی بعدا فهمیدم افزایش حقوق داشته و منیگند دیگکه تا چند سال به این قیمتا بر نمیگرده..درسته؟
الان بعضی سهما رو میبینم واقعا میسوزم مثل تبرک-وملت-وتجارت-غنوش عسالم و ... ببین هر روز مثبت 5 میخورند-اونوقت منه دیوانه برداشتم 20 تومن دادم غگل خریدم!!!دونه یی 700 خریدم این تا برسه به 700 من بفروشمش منو پیرم میکنه-حالا سهم کارگزاری لعنتی هم به کنار که به اونم باید 1 درصد بدیم!!!
نظرم اینه لابسا رو کمیشو بفرشوم تا 10 تومن بمونه-بعد 5 تومن از پول رو بزارک کنار-بعد با بقیش دو تا سهم به مبلغ هرکدوم 10 تومن از این سهمای هر روز مثبت 5 بخهور بخرم بندازم کنار اصلا نگاه نکنم تا چند ماه-غگل هم به محض اینکه به 720 اینا رسیدم میخوام ردش کنم بره میگند سهم بنیادیه ولی من باور ندارم خیلی بی درو پیکره-یهو میلیون ها سهمش فروش میره
نظرت چیه با این استدلالم؟
من کلا به جابجایی سهم در چنین بازاری اعتقاد ندارم. نظرم به نگهداری لابساست. تصمیم با خودتونه.

بالا