• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت برای گزینه های کارگاه بسته بندی

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

یه کارگاه کوچک در نظر بگیرید
می خوایم کاری راه اندازی کنیم
انتخاب خودمون گزینه ی "کارگاه بسته بندی" هست.
ما می تونیم چند میز بزاریم و دستگاه های متناسب با مواد اولیه و محصولمون؛
و دستگاه دوخت برای بسته بندی محصولاتمون.
بازار عمده ی خوب (برای تهیه) و خرده فروش ها و محدوده ی مسکونی خوب (برای فروش) هم در نزدیکی خودمون داریم.

مشورتمون برای اینه : چه چیزی بسته و عرضه کنیم؟

البته باید ببینیم چه چیزی رو می تونیم با قیمت مناسبتر خرید کنیم و بهتر تولید و بسته بندی کنیم و بهتر بفروشیم؛
اما هدف از این مشورت بیشتر اینه : گزینه های مورد تحقیق رو بیشتر کنیم.

در حال حاضر گزینه های زیر رو می سنجیم؛ لطفا شما هم مواردی که به نظرتون میاد رو مطرح کنید؛ با سپاس از شما؛
-بسته های 700 گرمی حبوبات و بسته های ترکیبی اقتصادی از چند حبوبات پرمصرف (مثلا 3 نوع حبوبات هر کدوم به وزن 500 گرم در یک بسته به صورت مجزا)؛
-بسته بندی سبزیجات تازه، تازه ی خرد شده، خرد شده یخ زده آش و قرمه و ...؛
-بسته بندی تنقلات و آجیل به صورت مجزا و ترکیبی و مغز و طعمدار و ...؛
-بسته بندی لیموعمانی؛
-تولید و عرضه رب و سس گوجه به سبک خانگی؛
-تولید و عرضه ترشی به سبک خانگی؛
-تولید و بسته بندی شیرینی و کیک خانگی.

به نظرم چند محصولی رو در نظر بگیریم که با خرید کمترین ماشین آلات و هزینه، بشه بیشتر و متنوع تر محصول عرضه کرد.
اکثر این گزینه ها دستگاه های مشابه دارن و میشه در کنار هم یا نیمروز یه دسته محصولات و نیمروز دیگر، محصولی دیگر تهیه کرد.

همچنین روی بسته بندی و ساخت استند محصولات برای سوپرمارکت ها و ... و سایر روش های افزایش معرفی و تبلیغات هم کار می کنم.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
فک کنم این سر فصل ها باشه با توجه به اینکه مکان رو داری:

نیاز سنجی بازار
تهیه مواد اولیه مرغوب
انتخاب و برند سازی و ترجیحا یه سایت معرفی محصولات
تحقیق در مورد رقیبان و الگو برداری
اخذ مجوزها و تشکیل پرونده مالیاتی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
بازار تولید مواد غذایی خوبه و به نظرم میتونید موفق بشید

به غیر از رب و سس و همینطور تنقلات و آجیل که با سرمایه های کم نمیشه توش رقابت کرد بقیه به نظرم خوبه . البته رب رو میشه توش حرکت زد ولی احساس میکنم بازارش اشباعه !

حالا اون بقیه هم که خوبه شما یه کاری بکن . اولش به جای تولید و سرمایه گذاری سنگین واسه تجهیزات و زیرساخت ها و استخدام و درگیر مسائل قانونی شدن ، با پخش شروع بکنید .
از تولید کننده های نه چندان معروف و ترجیحا تازه کار جنس بخرید و بین سوپرمارکت ها پخش بکنید . اینطوری هم بیشتر با این بازار آشنا میشید هم قیمت و برندها دستتون میاد که بعدا بدونید چطوری قیمت گذاری بشه و چه چیزهایی تولید بکنید بهتره .
زیاد بازاریاب استخدام نکنید و اگه استخدام میکنید ، خودتون هم حتما وارد بازاریابی بشید که بتونید بازخورد بازاریاب ها رو با خودتون مقایسه بکنید .
سود براتون مهم نباشه و فقط در همین حد که هزینه ها تون در بیاد کافیه
در نهایت بعد از حداکثر 1 سال کار همه چی دستتون میاد و تا حدودی هم از بابت فروش که اصلی ترین بخش تولیده آشنا میشید.

بعد وارد مرحله تولید بشید و توی این مرحله هم مشتریان خودتون رو دارید هم میشه با شرکت های پخش دیگه هم صحبت بکنید که تامین کننده اونا هم باشید یا با فروشگاه های زنجیره ای صحبت بکنید و باقی داستان ها .

اینطوری از کف ترین حالت شروع بکنید عالیه و احتمال موفقیت بالاتر میره . توی این حالت شما حداکثر چند قلم جنس روی دستت میمونه که با 10% الی 20% زیر قیمت رد میکنی ولی اگه یهویی وارد تولیدش بشی هم جنسا روی دستت میمونه هم دستگاه ها و آدما و ...
این پیشنهاد من برای سرمایه های زیر 1 میلیارده اما اگه سرمایتون بالای 1 میلیارده میتونید با استخدام افراد خبره و کمی هزینه بیشتر ( در حقیقت سرمایه گذاریه ) این مسیر ها رو طی نکنید .

من خودم توی مواد غذایی که مستقیم درگیرش باشم ، گردو بوده . برای شروع حدود 100 کیلو گردو از چند جا گرفتم ، خودم مغز کردم ، بسته بندی کردم و بعدش حساب کتاب کردم ببینم وضعیت سود دهیش چطوریه . بعد حدود 1 تن خریدم بازم از نیروی انسانی تو شهرستان استفاده کردم که مغز بشن ( بدون خرید دستگاه ) . فروششم خودم انجام دادم که بدونم تو بهترین حالت چه شکلی میتونم بفروشم و بازخورد رو دقیق بررسی بکنم . سودم کردم ولی اونقدری برای من جذاب جذاب نبود که بخوام حرفه ای و تو مقیاس بالا مثلا خریداری بالای 10 تن کار بکنم . برای من توی مقیاس 1 تن حدود 40% سود داشت .

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
بازار تولید مواد غذایی خوبه و به نظرم میتونید موفق بشید

به غیر از رب و سس و همینطور تنقلات و آجیل که با سرمایه های کم نمیشه توش رقابت کرد بقیه به نظرم خوبه . البته رب رو میشه توش حرکت زد ولی احساس میکنم بازارش اشباعه !

حالا اون بقیه هم که خوبه شما یه کاری بکن . اولش به جای تولید و سرمایه گذاری سنگین واسه تجهیزات و زیرساخت ها و استخدام و درگیر مسائل قانونی شدن ، با پخش شروع بکنید .
از تولید کننده های نه چندان معروف و ترجیحا تازه کار جنس بخرید و بین سوپرمارکت ها پخش بکنید . اینطوری هم بیشتر با این بازار آشنا میشید هم قیمت و برندها دستتون میاد که بعدا بدونید چطوری قیمت گذاری بشه و چه چیزهایی تولید بکنید بهتره .
زیاد بازاریاب استخدام نکنید و اگه استخدام میکنید ، خودتون هم حتما وارد بازاریابی بشید که بتونید بازخورد بازاریاب ها رو با خودتون مقایسه بکنید .
سود براتون مهم نباشه و فقط در همین حد که هزینه ها تون در بیاد کافیه
در نهایت بعد از حداکثر 1 سال کار همه چی دستتون میاد و تا حدودی هم از بابت فروش که اصلی ترین بخش تولیده آشنا میشید.

بعد وارد مرحله تولید بشید و توی این مرحله هم مشتریان خودتون رو دارید هم میشه با شرکت های پخش دیگه هم صحبت بکنید که تامین کننده اونا هم باشید یا با فروشگاه های زنجیره ای صحبت بکنید و باقی داستان ها .

اینطوری از کف ترین حالت شروع بکنید عالیه و احتمال موفقیت بالاتر میره . توی این حالت شما حداکثر چند قلم جنس روی دستت میمونه که با 10% الی 20% زیر قیمت رد میکنی ولی اگه یهویی وارد تولیدش بشی هم جنسا روی دستت میمونه هم دستگاه ها و آدما و ...
این پیشنهاد من برای سرمایه های زیر 1 میلیارده اما اگه سرمایتون بالای 1 میلیارده میتونید با استخدام افراد خبره و کمی هزینه بیشتر ( در حقیقت سرمایه گذاریه ) این مسیر ها رو طی نکنید .

من خودم توی مواد غذایی که مستقیم درگیرش باشم ، گردو بوده . برای شروع حدود 100 کیلو گردو از چند جا گرفتم ، خودم مغز کردم ، بسته بندی کردم و بعدش حساب کتاب کردم ببینم وضعیت سود دهیش چطوریه . بعد حدود 1 تن خریدم بازم از نیروی انسانی تو شهرستان استفاده کردم که مغز بشن ( بدون خرید دستگاه ) . فروششم خودم انجام دادم که بدونم تو بهترین حالت چه شکلی میتونم بفروشم و بازخورد رو دقیق بررسی بکنم . سودم کردم ولی اونقدری برای من جذاب جذاب نبود که بخوام حرفه ای و تو مقیاس بالا مثلا خریداری بالای 10 تن کار بکنم . برای من توی مقیاس 1 تن حدود 40% سود داشت .

سلام
کار پخشش و چطور انجام دادین ؟
یعنی یعنی مغز کردین و به سوپرمارکت ها دادین یا از برندی هم روی بسته ها استفاده کردید ؟
تسویه پرداخت و با مغازه دارا چگونه انجام میدادید ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
کار پخشش و چطور انجام دادین ؟
یعنی یعنی مغز کردین و به سوپرمارکت ها دادین یا از برندی هم روی بسته ها استفاده کردید ؟
تسویه پرداخت و با مغازه دارا چگونه انجام میدادید ؟
یکی سوپرمارکت ها بودش که با بسته های 450 گرمی و 900 گرمی به علاوه یه برگه حاوی لوگو و آدرس و اسم و این چیزا که همشون جعلی بودن :D
یکی هم به آجیل و خشکبار که اصل فروشم اون بود و بسته های کارتنی 10 کیلویی بودن و مارک و اینا نداشت
از آجیلی ها اگه اشتباه نکنم نصفشو نقد میگرفتم و نصفش رو چک یک ماهه
با سوپری نقدی حساب کردم فقط یه جا آشنا بود که اونجا چک دو یا سه ماهه گرفتم دقیق یادم نیس:D

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
یکی سوپرمارکت ها بودش که با بسته های 450 گرمی و 900 گرمی به علاوه یه برگه حاوی لوگو و آدرس و اسم و این چیزا که همشون جعلی بودن :D
یکی هم به آجیل و خشکبار که اصل فروشم اون بود و بسته های کارتنی 10 کیلویی بودن و مارک و اینا نداشت
از آجیلی ها اگه اشتباه نکنم نصفشو نقد میگرفتم و نصفش رو چک یک ماهه
با سوپری نقدی حساب کردم فقط یه جا آشنا بود که اونجا چک دو یا سه ماهه گرفتم دقیق یادم نیس:D

سلام
بعد ببخشید یه سوال دیگه فقط
گردو ها چجور مغز میکردید ؟ که خراب نشه طریقه و ترتیبش
کارگر ماهر که بلد باشه استخدام کردید ؟
ممنون

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
بعد ببخشید یه سوال دیگه فقط
گردو ها چجور مغز میکردید ؟ که خراب نشه طریقه و ترتیبش
کارگر ماهر که بلد باشه استخدام کردید ؟
ممنون
نه مهارت خاصی نمیخواد فقط گردوها نه خیلی تر باشه نه خیلی خشک مشکلی نداره . باید مغز کامل در بیاد . یه بخشی طبیعیه و نصف میشه یا یک چهارم یا خورد که اونا رو هم میشه فروخت ولی با قیمت پایین تر
بر اساس رنگ و بر اساس سالم بودن یا نصف شدن باید دسته بندی و قیمت گذاری بشه
با گردو شکن معمولی که تو بازاره کار انجام میشد

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
پیشنهاد میکنم برای شروع محصولاتی رو کار کنید که اولا تاریخ انقضای طولانی مدت داشته باشن، و دوما بشه توی دمای طبیعی محیط نگهداریشون کرد...
چون برای مورد اول محدود زمانی فروش دارید و ممکنه مجبور بشید خیلی پایین‌تر از قیمت تمام شده ردشون کنید
و برای مورد دوم هم هزینه‌ای برای سردخونه یا یخچال و فریزر بزرگ نخواهید کرد

من چون خودم بوشهر هستم، محصول منطقه خودمون که خرما هست رو پیشنهاد میکنم. چون شنیدم توی استانهای دیگه با قیمت خیلی بالایی فروخته میشه، درحالی که میتونید بدون واسطه و بصورت فله‌ای از باغدار بخرید و خودتون شستشو و بسته‌بندی کنید
البته حدودا هنوز ۵ماه تا برداشت محصول امسال مونده

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
-بسته بندی حبوبات؛
-بسته بندی سبزیجات تازه، تازه ی خرد شده، یخ زده آش و قرمه و ...؛
-بسته بندی لیموعمانی؛
-بسته بندی زغال.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
-بسته بندی حبوبات؛
-بسته بندی لیموعمانی؛
-بسته بندی زغال.

برای این کارا باید محصولات خام خریداری کرد و بعد بسته بندی کرد ؟
دستگاه بسته بندی میشه گرفت و کارای بسته بندی این مواد در خانه انجام داد ؟

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
برای این کارا باید محصولات خام خریداری کرد و بعد بسته بندی کرد ؟
دستگاه بسته بندی میشه گرفت و کارای بسته بندی این مواد در خانه انجام داد ؟
بله
بله؛ جهادکشاورزی مجوز میده به عنوان مشاغل خانگی
می تونید فضای کوچکی هم بیرون اجاره کنید.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
-بسته بندی حبوبات؛
-بسته بندی لیموعمانی؛
-بسته بندی زغال؛
-بسته بندی خرما.

بالا