• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار کار فتوشاپ ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فتوشاپ در حد متوسط بلدم ، اگر حرفه ای یاد بگیرم شانس پیدا کردن شغل میره بالا یا برای این مورد هم زن مجرد خوش تیپ *** با چند سال سابقه کار نیاز دارن؟ :mad:
اگر کارفرما پیدا نکردم ، خودم با فتوشاپ چطور میتونم کار برای بقیه انجام بدم؟ یعنی مشتری داره؟ و چطور مشتری هایی هستن؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همون خانم مجرد خوشگل زیر 35 نیاز دارن
فریلنسری هم اونقدری ارزش نداره چشماتو واسه چندر غاز از بین ببری
خیلی اشباعه و بلد بودن فوتوشاپ مثل آفیس شده !
شما باید به چندتا نرم افزار گرافیکی درست حسابی که یکیشون فوتوشاپه در حد حرفه ای تسلط داشته باشی تا شانس استخدامت بالا بره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
یه آگهی کار اینجا زدم. از 2016 آپ میشه. دیگه زیرخاکی شده
کار گیر میارم ولی سرم کلاه میزارن آخر ماه هیچی نمیدن, تمام وقت هستن, ضمانت بالا میخوان و...
یه کار دوم میخوام نمیتونم تمام وقت کار کنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام از چطور بازار کاری صحبت میکنید ؟

لوگو، بنر، پی اس دی ...

بعد در کنار اینا طراحی پست تلگرام، اینستاگرام، قرار دادن عکس یه جَوون کنار ماشین مردم :D و...

بازار کارش به نظر من واسه کسایی که حرفه ای هستند عالیه...

Captive

لایک‌ها
16,665
یه آگهی کار اینجا زدم. از 2016 آپ میشه. دیگه زیرخاکی شده
کار گیر میارم ولی سرم کلاه میزارن آخر ماه هیچی نمیدن, تمام وقت هستن, ضمانت بالا میخوان و...
یه کار دوم میخوام نمیتونم تمام وقت کار کنم

شما باید به حدی برسی که بیان سراغت التماست کنن، نه اینکه بری کار کنی آخر سَر بگی حالا بهم پول بدید.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

اگر حرفه ای یاد بگیری، درآمدش خیلی خوبه 5 الی 10 میل حداقل.

5 الی 10 ؟ !!!! : ))))
ایمیل شرکت دست منه دارم رزومه هایی که میفرستن رو میبینم با درخواست حقوق از 800 ت تا 1.5
با این وضع کارفرماها حقوق درست نمیدن و به گرافیست های دمه دستی و ماهی یه گرافیست عوض کردن حقوق ندادن عادت کردن
افراد بیکاری که میان یه اموزش فتوشاپ میبینن با حقوق 1 تومن میان سرکار انقدر زیاده که نمیتونی اصلا کار پیدا کنی
بازار کارش به شدت اشتباه شده س و حقوق پایینی داره و خانوما برای اینکه خونه نمونن بازار کارو به شدت خراب کردن و توقع کارفرماهارو بالا بردن ! الان شما یه سرچ ساده بزن همه گرافیست خانوم ..... میخوان ! مگه اینکه کارفرما زن باشه واسش جنسیت مهم نباشه
اگه بخوای توی این موضوع حرفه ای بشی باید خیلی تلاش کنی و به شدت خلاق باشی که بیان دنبالت ! نه اینکه تو بری دنبالشون ! که اونم فکر نمیکنم بتونی چون اکثرا کسایی که حرفه ای کار میکنن آکادمیک گرافیک یاد گرفتن , طراحی روی کاغذ یاد گرفتن و نمیتونی اصلا باهاشون رقابت کنی , چون تازه باید از صفر شروع کنی کار یاد بگیری , یاد گرفتنش یه طرفه خلاقیت خودت توی استفاده از ابزار یه طرفه !بعد تازه باید مفت کار کنی نمونه کار جمع کنی کلی دردسر داره اگه میخوای حداقل 2 سال وقت بذاری روش فکر کن

Captive

لایک‌ها
16,665
5 الی 10 ؟ !!!! : ))))
ایمیل شرکت دست منه دارم رزومه هایی که میفرستن رو میبینم با درخواست حقوق از 800 ت تا 1.5
با این وضع کارفرماها حقوق درست نمیدن و به گرافیست های دمه دستی و ماهی یه گرافیست عوض کردن حقوق ندادن عادت کردن
افراد بیکاری که میان یه اموزش فتوشاپ میبینن با حقوق 1 تومن میان سرکار انقدر زیاده که نمیتونی اصلا کار پیدا کنی
بازار کارش به شدت اشتباه شده س و حقوق پایینی داره و خانوما برای اینکه خونه نمونن بازار کارو به شدت خراب کردن و توقع کارفرماهارو بالا بردن ! الان شما یه سرچ ساده بزن همه گرافیست خانوم ..... میخوان ! مگه اینکه کارفرما زن باشه واسش جنسیت مهم نباشه
اگه بخوای توی این موضوع حرفه ای بشی باید خیلی تلاش کنی و به شدت خلاق باشی که بیان دنبالت ! نه اینکه تو بری دنبالشون ! که اونم فکر نمیکنم بتونی چون اکثرا کسایی که حرفه ای کار میکنن آکادمیک گرافیک یاد گرفتن , طراحی روی کاغذ یاد گرفتن و نمیتونی اصلا باهاشون رقابت کنی , چون تازه باید از صفر شروع کنی کار یاد بگیری , یاد گرفتنش یه طرفه خلاقیت خودت توی استفاده از ابزار یه طرفه !بعد تازه باید مفت کار کنی نمونه کار جمع کنی کلی دردسر داره اگه میخوای حداقل 2 سال وقت بذاری روش فکر کن

بله اینایی که یه ترم آموزش فتوشاپ دیدن 800 الی 1.5 هم واسشون زیاد هست، اگر خویش فرما بخوای کار کنی و وارد باشی 5-10 میل ماهانه چیزی نیست.

شما هیچی هم که بلد نباشی فقط بتونی پی اس دی درست و درمون بزنی ماهانه 5 حداقل داری.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
رفتم توی یه کافی نت برای کار
فتوشاپ, 3d مکس , اتوکد , تمام برنامه های آفیس و ده تا برنامه دیگه اسم برد که کامل بلد باشم و تایپ کردن هم سرعت نور باشه! در این حد مهارت داشتم که دیگه دنبال کار نمیرفتم
برای خودتون کار کنید گور پدر کارفرما

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
رفتم توی یه کافی نت برای کار
فتوشاپ, 3d مکس , اتوکد , تمام برنامه های آفیس و ده تا برنامه دیگه اسم برد که کامل بلد باشم و تایپ کردن هم سرعت نور باشه! در این حد مهارت داشتم که دیگه دنبال کار نمیرفتم
برای خودتون کار کنید گور پدر کارفرما
دوست عزیز به غیر از 3D Max ، بقیه مواردی که خواسته حداقل تخصصه و برای کارهای این تیپی چیز عجیبی نخواسته !!!! ;)
شما باید به همه این موارد مسلط باشید
دانش و تخصص برای مشاغل هر روز بالا میره . مثل تکنولوژی و اگه کسی نتونه خودشو با این دانش بالا بیاره از چرخه خارج میشه !
چه شما به عنوان کارمند
چه کارفرما به عنوان سرمایه گذار

شما فرض کن وقتی گوشی های هوشمند اومد ، خودتو بروز نمیکردی و اصرار داشتی با همون گوشی های قدیمی میتونی کار بکنی ، نتیجه این میشد که الان و بعد از 10 سال ، وقتی یه گوشی هوشمند جلوی شما بزارن ، هیچی در موردش ندونی

پس بروز نگهداشتن خودتون باید توی همه موارد باشه

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
همونطور که دوستان گفتن باید حرفه ای بشی.خلاقیت تو گرافیک حرف اولو میزنه
اصولی یاد بگیر از اول.خیلی از پکیج های ایرانی تو بازار رو قبول ندارم.اساتیدش اوصلی یاد نمیدن چون بلد نیستن اصولشو.رک گفتم:)
اونایی هم که اصولی یاد گرفتن وقت تدریس ندارن و مشغول کار و پروژه گرفتن هستن.من خیلی از این پکیج ها و سرفصل ها رو از این و اون امارشو گرفتم.
شما از همون اول با مبانی گرافیک و رنگ شناسی اشنا بشو.بعد هم شروع کن به یادگیری مقدماتی تا پیشرفته نرم افزارها..هم فتوشاپ هم یکی از دو نرم افزار ایلوستریتور هم کورل رو یاد بگیری بهتره.با فتوشاپ تنها هم میتونی به درامد خوبی برسی.متاسفانه آگهی ها که همش خانم میخوان.یا بخوای اعلام کنی منم هستم میبینی 15 نفر قبل از تو درخواست همکاری دادن.
نمونه کار قوی تو برگ برنده تو هست.از قدرت اینستاگرام استفاده کن و نمونه کارهاتو مرتب(واقعا مرتب و پیوسته)بذار.نمونه کارهای قویتو بذار.میبینی مشتری خودش تشخیص میده خوبه و میاد سراغت.الان منم همین وضعیتو دارم.از طریق دیدن کارهام تو پیجم میان دایرکت که سفارش بدن.
میتونی تو زمینه بنر تلگرام،پست اینستاگرامی و تراکت و کارت ویزیت و... حرفه ای بشی و بعدها با سایت های فروش لایه باز هم همکاری کنی.چند سایت بزرگ هستن.کاراتو اونجاها بذاری تعداد فروشش نامحدوده و اون فایل میتونه بارها به فروش برسه و نگران داشتن سایت و مباحث سئو هم نیستی.یا هم کانال تلگرامی بساز و کاراتو اونجا بذار که کسی گفت نمونه کار بده ادرس کانال رو بدی بره نگاه کنه.تو تلگرام خیلی از کانالهای بزرگ و کوچک دنبال بنر جذاب هستن برای جذب ممبر.اینم یه راهه
فعلا تا همین حد
اطلاعات بیشتر خواستی تلگرام mehdeejay2020@

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
به نظر من اگر بنا به یادگیریه، این چیزی که من میبینم برنامه نویسی بازار کارش خیلی بهتره.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فتوشاپ در حد متوسط بلدم ، اگر حرفه ای یاد بگیرم شانس پیدا کردن شغل میره بالا یا برای این مورد هم زن مجرد خوش تیپ *** با چند سال سابقه کار نیاز دارن؟ :mad:
اگر کارفرما پیدا نکردم ، خودم با فتوشاپ چطور میتونم کار برای بقیه انجام بدم؟ یعنی مشتری داره؟ و چطور مشتری هایی هستن؟
مختصر مفید , نه

sallar110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
mehdeejay2020 نکات خوبی گفتن ،
بعد 3 سال کار کردن فریلنسری تو همه سایتا و ... پروژه های موفق ، چشمام ضعیف شد گذاشتم کنار . خلاقیت و چشم هنری حرف اول میزنه که با تمرین و دقت در کارهای خودت و دیگران به دست میاد باید فلسفه رنگ ها و ... رو درک کنی ، روی یکی دو موضوع خاص مثلا لوگو ، رابط کاربری ، تبلیغات خلاق ، پست اینستاگرام و ... کار کنی زودتر به هدفت میرسی. شبکه اجتماعی به شدت فعال باشی و کار حرفه ای بزاری تا مشتری بیاد دنبالت نه اینکه نمونه کار بفرستی برا مشتری... بعدش مشتری نصف پولت نده ... باید علاقه داشته باشی به هنر وگرنه کار سخت میشه روی هر موضوعی خواستی کار کنی تجربمو بهت میگم.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فقط یه سازمان دولتی پیدا کن بچسب بهش
هیچیم بلد نباشی آخر ماه حقوق میدن بهت بیمه داری و در طول روز با همکارهای بیکارتر از خودت میشینی سریال دیشب رو تعریف میکنی این میشه بهترین شکل کار در تخصص خودت

Programmer Turk

Registered User
لایک‌ها
88
دور کاری . فریلنسینگ کن بهترین درآمد رو خواهی داشت .
یه پیج اینستا هم بزن اونجا دوره آموزشی و اینا بفروش یه سودی هم از اونجا به جیب بزن;)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فقط یه سازمان دولتی پیدا کن بچسب بهش
هیچیم بلد نباشی آخر ماه حقوق میدن بهت بیمه داری و در طول روز با همکارهای بیکارتر از خودت میشینی سریال دیشب رو تعریف میکنی این میشه بهترین شکل کار در تخصص خودت
دیپلم کاردانش ، شده کارمند بانک!
یه آشنا دارم دیپلم به زور گرف، الان کارمند بانکه! باور کن طرف تا دیروز گوسفند میچروند واقعا چوپان چند تا دهات بود یه خرده پولی میگرفت گوسفند های مردم رو میچروند ولی الان غروری داره که خود خدا نداره!!
اگر خودم از نزدیک نمیشناختمش باور نمیکردم همچین چیزی رو ولی عین واقعیته
ادامه مطلب:

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
فتوشاپ باید خودت مغازه بزنی کارای طراحی و بنر و .. انجام بدی برای کسی کار کنی به درد نمیخوره

بالا