• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اطلاعات شرکتهایی که افزایش سرمایه دارند
زحمت کشیدیم براش :Dامیدوارم برای دوستان مفید باشه.

باکلید میانبر Ctrl+F نمادتونو جستجو کنید

فایل های ضمیمه

• افزایش سرمایه (2برج ).pdf
    510.8 KB · نمایش ها: 26

light67

Registered User
لایک‌ها
282
میخوام تازه شروع کنم و 600هزار تومن اعتبار زدم ،
الان چیو بخرم و چطور بفهمم چیو باید بخرم ؟ جایی هست که توضیح بده !

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
سهم سیمانی حتی اگر یک لحظه یا روز فرصت خرید سبزوا

سبزوا و چکاوه دو سهم طلای بورس هستند
چکاوه کمی به قیمت ارز وابستگی بالایی داره
چکاوه راه چکارن را میره و برای ۴ماه ۱۰۰درصد سود و در نظر بگیرین

سبزوا و چکاوا دو سهم ناب که در کانالهای میلیون تومانی فقط سیگنالش میکنن . ولی من طبق تحلیل پنج ماه پیش واردش شدم و حالا حالاها جای رشد داره

۵ اردیبهشت ۹۹

دوست عزیز سبزوا رشد خیلی بالایی داشته فکر نمیکنید خریدش حداقل الان ریسک بالایی داشته باشه؟ به نظر میاد موج سوم در حال تکمیل شدن هست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
میخوام تازه شروع کنم و 600هزار تومن اعتبار زدم ،
الان چیو بخرم و چطور بفهمم چیو باید بخرم ؟ جایی هست که توضیح بده !
بنظر بنده شما کمی اموزش کنید
تا بتونید کمی تجزیه و تحلیل کنید
از سایت فراچارت تابلو خوانی همتی رو مشاهده کنید
بسیار مفید هست.
تا بتونید تو اوج قیمتها خرید نکنید .برای خودتون باید حدضرر حد سیو سود و اهداف داشته باشبد.

برای خرید هم صبر کنید فقط ابتدا عرضه اولیه بخرید

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شب ها نمیشه خرید کرد؟ مثلا فردا صبح خودش اتوماتیک خرید کنه؟!
خرید افلاین هست
شما روز قبل معاملات سفارشتونو ثبت میکنید و فردا کارگزاری خودش براتون خرید میزنه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
bv8e_1.jpg

صف نمادهای بانکی وحشتناک سنگین شده. #وتجارت 1.8 میلیارد یعنی حتی بیش از شستا و #وپارس و #وبصادر حدود 1 میلیارد. فکر میکنم علاوه بر اینکه محدوده قیمتی پایینی دارند، دلیل دیگه اش سیل نقدینگی تزریق شده دو سه هفته اخیر باشه. بسیاری از کسانی که تازه وارد بورس شدن فارغ از بحث ارزش و بازده، اعتنایی به سایر نمادهایی که نمیشناسن (اسمشون رو نشنیدن) ندارن و احتملا رو حساب شناخت قبلی از بانک ها ترجیح میدن برن سراغ این نمادها. #وتجارت روی 63 تومن و حتی بعدش خیلی خیلی راحت امکان خرید داشت. حیف که کم خریدم. تو 2 هفته حدود 100% سود داده.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
مهر 97 چه اتفاقی افتاد؟
شاخص از 195هزار در کمتر از 3 ماه تا 154ریزش کرد یعنی حدود 25درصد .معادلش میشه الان شاخص 760هست بشه 570هزار .با این حجم تازه واردهای کم سواد در زمینه بورس که وارد بازار شدند نیاز به ریزش 200هزارتا نیست کافیه 100هزارتا شاخص ریزش کنه دیگه بازار را نمشه جمع کرد همه میرند صف فروش .کلا تا بازار اوضاعش خوبه سود بگیرید اما ریزش کنه بد ریزش می کنه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
ظاهرا باید خودمون رو برای باطل کردن های ناظر به شکل دنباله دار آماده کنیم. 2 تا از سهم های من (از جمله #ونیکی) که مثبت 50 درصد بازگشایی شد رو باطل کرد. الان هم در اتفاقی بی سابقه #خگستر با 1.2 میلیارد(!!!!!) تقاضا بازگشایی شد با 100% مثبت ولی این رو هم باطل کرد. نتیجه میشه همون اتفاقی که برای #غنوش، #غمارگ، #ونیکی افتاد. از فردا هیچکس نمیفروشه چون دیده روی مثبت 100% مشتری داشته پس چرا باید روی 5% بفروشه؟ پایانی پر نمیشه سهم لاک پشتی میره جلو. از الان استرس بازگشایی و ابطال #غسالم و #چکارن رو دارم.

ویرایش: ظاهرا هنوز تصمیم قطعی برای ابطال #خگستر نگرفته ناظر! داره فکر میکنه این صف رو چیکار کنه... بیش از حد معمول طول کشید. ببینیم چی میشه.
ویرایش (2): رفت برای فردا. هیچی به هیچی.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
امروز همه سهم های دیده بان 5+ شدن .. روز قبل از عرضه اولیه شستا هرکی خرید میزد سود خوبی می کرد

فردا حکشتی یاز میشه؟
.......
1 تریلیون و 100 میلیارد تومن صف خرید شستا
مانده مشتری تو کارگزاری مفید بهش سود صندوق سرمایه گذاری حامی تعلق میگیره. ولی 2 ماهه به من سودی تعلق نگرفته

Last edited:

vmollz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از بین این همه صندوق سرمایه گذاری کدوما معتبر تر و بهتر هستند؟ حدودا توی یک سال یا 6 ماه چقدر سود میدن؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من دارم تاسف می خورم چرا غپینو باز نیست ، بازار غول وحشت شده ، دارن مثل چی سرمایه می ریزن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
IMG_20200423_233702_225.jpg

:(
اوضاع خوب نیست . کسانی که اطلاع زیادی از بورس ندارن ، دارن در بدترین وقت وارد بورس میشن .
پارسال شاید همین موقع ها بود که همین بساط تو بازار پایه پهن بود . من و سایر دوستان هم تو همین تاپیک هشدار دادیم . و متاسفانه آخرش خیلی ها متضرر شدن .
دولت هم به اندازه کافی سهم عرضه نمیکنه تا حباب شکل نگیره . امیدوارم اوضاع به فاجعه ختم نشه .

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
از بین این همه صندوق سرمایه گذاری کدوما معتبر تر و بهتر هستند؟ حدودا توی یک سال یا 6 ماه چقدر سود میدن؟

تاپیک مخصوص صندوقها داریم . پیشنهاد میکنم اگر قصد دارید سرمایه تون بیارید توی این کار حداقل چند ساعتی وقت بزارید و درباره بورس و صندوقها و ... اطلاعات کافی کسب کنید .

light67

Registered User
لایک‌ها
282
پول ۶۰۰هزارتومن رو ریختم تو اگاه ولی میگن فقط عرضه اولیه بخرم که خبری نیست ! خودم هم صفر صفر هستم.
کسی هم نیست بگه چی بخرم یا نخرم موندم پول رو بکشم بیرون !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این دامنه نوسان و حجم مبنا چطور بود؟
الان وپارس حجم مبنا رو پر نکرده. حجم مبنا 62.5 میلیون سهم. حجم معاملات 47.4 میلیون

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مانده مشتری تو کارگزاری مفید بهش سود صندوق سرمایه گذاری حامی تعلق میگیره. ولی 2 ماهه به من سودی تعلق نگرفته

میدونم چیه ولی منظورم اینه سود داده
تو گردش حساب واسه من 31 فروردین واریز کرده
راستی میدونی سودش چند درصده سالی ؟ چون من تا حالا دقت نکردم

پارسال شاید همین موقع ها بود که همین بساط تو بازار پایه پهن بود . من و سایر دوستان هم تو همین تاپیک هشدار دادیم . و متاسفانه آخرش خیلی ها متضرر شدن .
دولت هم به اندازه کافی سهم عرضه نمیکنه تا حباب شکل نگیره . امیدوارم اوضاع به فاجعه ختم نشه .

داداش شما هم دیگه اینقدر بدبین نباش ، فعلا همه راضین ، وزیر اقتصادم که امروز گفت بازار حمایت عالی ترین مقام اجرایی کشور رو داره
در مورد بازار پایه هم که گفتی یه نکته بگم ، اره وضع خراب شده و همشون عجیب سقوط کردن ولی بعدش چی شد ؟ همشون بالای سقف قبلی رشد کردن ! خیلیاشون چند برابر سقف قبلی رشد کردن ، یعنی میشه گفت همه اونایی که نگه داشتن الان سود کردن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دوست عزیز سبزوا رشد خیلی بالایی داشته فکر نمیکنید خریدش حداقل الان ریسک بالایی داشته باشه؟ به نظر میاد موج سوم در حال تکمیل شدن هست

سلام
ارادت
سبزوا رشد داشته بله . باز هم رشد داره
علاوه بر تکنیکال بالا . افزایش سرمایه 740 درصدی تا هفته دیگه میاد رو کدال

بالا