سهم سیمانی حتی اگر یک لحظه یا روز فرصت خرید سبزوا
سبزوا و چکاوه دو سهم طلای بورس هستند
چکاوه کمی به قیمت ارز وابستگی بالایی داره
چکاوه راه چکارن را میره و برای ۴ماه ۱۰۰درصد سود و در نظر بگیرین
سبزوا و چکاوا دو سهم ناب که در کانالهای میلیون تومانی فقط سیگنالش میکنن . ولی من طبق تحلیل پنج ماه پیش واردش شدم و حالا حالاها جای رشد داره
۵ اردیبهشت ۹۹
بنظر بنده شما کمی اموزش کنیدمیخوام تازه شروع کنم و 600هزار تومن اعتبار زدم ،
الان چیو بخرم و چطور بفهمم چیو باید بخرم ؟ جایی هست که توضیح بده !
خرید افلاین هستشب ها نمیشه خرید کرد؟ مثلا فردا صبح خودش اتوماتیک خرید کنه؟!
شاخص از 195هزار در کمتر از 3 ماه تا 154ریزش کرد یعنی حدود 25درصد .معادلش میشه الان شاخص 760هست بشه 570هزار .با این حجم تازه واردهای کم سواد در زمینه بورس که وارد بازار شدند نیاز به ریزش 200هزارتا نیست کافیه 100هزارتا شاخص ریزش کنه دیگه بازار را نمشه جمع کرد همه میرند صف فروش .کلا تا بازار اوضاعش خوبه سود بگیرید اما ریزش کنه بد ریزش می کنهمهر 97 چه اتفاقی افتاد؟
این ماه هم مفید چیزی برای صندوق حامی نداده.
مانده مشتری تو کارگزاری مفید بهش سود صندوق سرمایه گذاری حامی تعلق میگیره. ولی 2 ماهه به من سودی تعلق نگرفتهیعنی چی ؟
از بین این همه صندوق سرمایه گذاری کدوما معتبر تر و بهتر هستند؟ حدودا توی یک سال یا 6 ماه چقدر سود میدن؟
مانده مشتری تو کارگزاری مفید بهش سود صندوق سرمایه گذاری حامی تعلق میگیره. ولی 2 ماهه به من سودی تعلق نگرفته
پارسال شاید همین موقع ها بود که همین بساط تو بازار پایه پهن بود . من و سایر دوستان هم تو همین تاپیک هشدار دادیم . و متاسفانه آخرش خیلی ها متضرر شدن .
دولت هم به اندازه کافی سهم عرضه نمیکنه تا حباب شکل نگیره . امیدوارم اوضاع به فاجعه ختم نشه .
برای من دومین ماهه چیزی اضافه نشده.میدونم چیه ولی منظورم اینه سود داده
تو گردش حساب واسه من 31 فروردین واریز کرده
راستی میدونی سودش چند درصده سالی ؟ چون من تا حالا دقت نکردم
دوست عزیز سبزوا رشد خیلی بالایی داشته فکر نمیکنید خریدش حداقل الان ریسک بالایی داشته باشه؟ به نظر میاد موج سوم در حال تکمیل شدن هست