• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیجی کالا پس دادن کالا لطفا راهنمای کنید ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
سوالی دارم
مثلا کالای از دیجی کالا خریدیم اما وقتی رسید خوشمون نیومد میتونیم پس بدیم ؟ یا باید حتما مشکل داشته باشه یا اشتباه فرستاده باشه ؟
چون یه سری چیزیها هستند که میخواب بخریم و در جای که هستم برای فروش نیست اما دیجی کالا داره
مثلا موبایل یا لباس یا کالاهای الکترونیکی
خوب تبلغ هم کرده یا عکس گذاشته اما وقتی رسید ایراد نداشت اما خوشمون نیومد چیکار کنیم ؟
چون گفته مرجوعی اگر کالا خراب باشه یا مثلا مطابقت نداشته باشه
کسانی که کالای خردین و خوششون نیومد و کالا را پس فرستادن لطفا تجربه و نظر خودشون را بگم
ممنون

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,724
هیچ جای دنیا اگر شما از یک کالایی خوشتون نیاد پس نمیگیرند, ولی اگر ایرادی داشته باشه و یا با مشخصاته روی سایت همخونی نداشته باشه طبق تعهدشون باید پس بگیرند

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
البته چرا در یه سری از کشورها یه مدت 30 روزه دارن برای پس دادن بدون سوال اصلاع دارم که میگم
آخه خیلی از نظرات در خود دیجیکالا مثلا نوشته کالا رسید اما خوشم نیومد و مرجوع کردم برای همین میپرسم

دوستان کسی تجربه ای دیگری داره که از کالای که رسیده خوشش نیومده و پس فرستاده ؟

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
آخه مثلا یه گوشی است برای هدیه میخواهم بخرم اینجا هم نیست اما دیجی کالا داره خوب حالا اگر اومد اما از لحاظ منو و یه سری چیزای دیگه خوشمون نیومد چکار کنیم
یه یه سری طلا ارزون قیمت داره :) برای هدیه خوب وقتی رسید اگر جالب نبود چی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جهت یاداوری این که اینجا ایرانه و همچین داستانی نه تنها نیست بلکه به جاش باید دعا کنی اون جنس که دستت میرسه فقط سالم باشه که بتونی استفاده کنی/

آمریکاس؟!

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
جهت یاداوری این که اینجا ایرانه و همچین داستانی نه تنها نیست بلکه به جاش باید دعا کنی اون جنس که دستت میرسه فقط سالم باشه که بتونی استفاده کنی/

آمریکاس؟!

من نگفتم آمریکاس شما میگید من فقط در جواب دوستمون که گفتن هیچ جای دنیا اینطوری نیست گفتم

یه سوال ساده پرسیدم
لطفا فقط اگر کسی میدونه پاسخ بده ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جوابش کاملا مشخصه: خیر

اون پس دادن کالاها توی خارج از ایران هم فقط در بعضی کشورها با بعضی شرایط مقدوره اونم برای بعضی کالاها فقط نه هر جنسی خریدی بعد 10 روز ببری بگی نمیخوام.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
گوشی بگیری از منوش خوشت نیومد پسش بدی؟ :)
خودت فروشنده بودی راضی میشدی موبایل ازت بخرن بعد یارو بره دو روز بعد بیارش بگه از منوش یا چیزای دیگه ش خوشم نیومد پسش بگیر؟ :D

بعد یه سوال شما دختری؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
برای آرمان جونم لپ تاپ با مغایرت کارت گرافیک فرستادن. خدا لعنتشون کنه:(

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
مدل گوشی رو بنویس شاید تونستیم بگیم از جای دیگه تهیه کنی یا کلا تهیه کنی یا نکنی

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
"در اتحادیه اروپا این حق را دارید که برای بازپرداخت کامل ، خریدهای انجام شده بصورت آنلاین یا از طریق انواع دیگر فروش از راه دور ، از جمله از طریق تلفن ، سفارش پستی یا از یک فروشنده درب در را برگردانید. شما می توانید به هر دلیلی این کار را انجام دهید - حتی اگر به راحتی فکر خود را تغییر داده باشید."​

پ ن ١: ولي اين مشكلي از استارتر كه ايرانه رو حل نمي كنه

پ ن ٢: ترجمه از گوگل

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
سلام دوستان
سوالی دارم
مثلا کالای از دیجی کالا خریدیم اما وقتی رسید خوشمون نیومد میتونیم پس بدیم ؟ یا باید حتما مشکل داشته باشه یا اشتباه فرستاده باشه ؟
چون یه سری چیزیها هستند که میخواب بخریم و در جای که هستم برای فروش نیست اما دیجی کالا داره
خوب تبلغ هم کرده یا عکس گذاشته اما وقتی رسید ایراد نداشت اما خوشمون نیومد چیکار کنیم ؟
کسانی که کالای خردین و خوششون نیومد و کالا را پس فرستادن لطفا تجربه و نظر خودشون را بگم
ممنون
بعد شما فکر کردین دیجی بقالیه که خوشت نیومد از ظاهرش پس می‌دین
هزینه پست بارگیری و.....

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
سلام دوستان
سوالی دارم
ممنون

از چیش خوشت نیاد؟مثلا لباس منظورته؟

ببین تو نمیتونی سفارش بدی به امید این که خوشت نیاد پس بدی اما یه گزینه داره دیجی کالا که از خرید خود منصرف شدم
میتونو اونو واسه کالاهای که پلمپ خاصی ندارن و اسیب به فروش دوبارش نمیرسه مرجوع کنی اونم طبق شرایط خاص

مثلا یه گوشی بخری پلمپشو باز کنی دیگه پس نمیگیرن مگر این که ایراد داشته باشه در کل تو اتنخابت دقت کن که این چیزا پیش نیاد

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
برای همینه که میگن حضوری خرید کنین و جنس رو از نزدیک ببینین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا