• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد گرفتن دسته چک

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام خدمت دوستان.
2 ساله تو یه کارگاه خصوصی شاغل هستم و کارفرما برام بیمه رد میکنه.چندتا سوال درمورد دسته چک دارم که البته تعداد سوالام زیاده:دی

1. این کاری که بنده شاغل هستم از نظر بانک شغل محسوب میشه؟ چون از بانک شرایط دسته چک رو سوال پرسیدم گفت باید مجوز شغلی داشته باشه
2. باید به کارفرمام بگه یه گواهی بهم بده مبنی بر اینکه من شاغل هستم؟ بعد این گواهی واسه هر بانکی که دسته چک بخوام کاربرد داره یا باید واسه هر بانکی جدا گرفت؟
3. داشتن گردش حساب هم علاوه بر مجوز شغل واسه بانک مهمه؟
4. شنیدم بانکها در ابتدا دسته چک 10 برگی میدن.اما اگر بعد از اتمام این 10 برگ گردش حسابت مورد تایید بانک نباشه دیگه بهت دسته چک نمیدن.درسته عایا؟
5. ارائه گواهی شغلی صرفا همون یکباره که واسه اخذ دسته چک اقدام میکنیم؟ درواقع اگر برگه های دسته چک اولیمون تموم شد اما واسه دریافت دسته چک دومی شاغل نبودیم مشکلی پیش نمیاد؟
6. هر چندتا بانک که عشقمون کشید میتونیم دسته چک داشته باشیم؟:دی درواقع حتی اگر دسته چک بانکهای مختلف رو داشته باشیم و گوشه خونه خاک بخورن ایرادی نداره؟
7. بعضی بانکها معرف میخوان.این معرف صرفا باید تو همون بانک دسته چک داشته باشه یا هر بانکی قابل قبوله ؟
8. تو تمام بانکها واسه دریافت دسته چک باید حساب جاری افتتاح کنیم؟
9. و بعنوان آخرین سوال:دی کدوم بانکها واسه اخذ دسته چک مناسبترن؟

شوخی شوخی 9 تا سوال شد:دی
دم اون عزیزانی که راهنمایی میکنیم گرم;)

codestan

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
بعضی سوالاتت جوابش رو نمیدونم ولی
برای گرفتن دسته چک من رفتم بانک صادرات گفتش باید یکی تاییدت کنه رفتم بیرون بانک یکی پیدا کردم کاغذمو امضا کرد (امضای الکی که معرف هستش و هیچ مسئولیتی نداره و خودش از صادرات دسته چک داره شبیه این سایت های زیرمجموعه گیری دیگه) البته بگم معرف باید از همون اسم بانک باشه یعنی صادراتی برای صادراتی چون مال من معرف اولم ملی بود قبول نکردن - بعدش دسته چک 10 برگی دادن گفتن تموم کنی بیا با صفحات بیشتر بگیر - سر 1 سالگیشم تموم شد نشد لاشه دسته چک رو تحویل بانک بده برای ابطال و یا تازه سازی یعنی نمیتونی بذاری خاک بخوره بیشتر از 1 سال که
صادرات واسه گرفتن خوبه ملت اذیت کردن
دسته چک الان خیلی خطرناکه سعی کن خالی نکشی دردسر میاره برای کارهای دیگه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
1 نمیدانم و ( فکر هم نکنم بدن بهت )
2 برای هر بانک جدا مثل درخواست است
3بله
4 بله شما باید یه 300 یا 400 همیشه داشته باشی معدلت پایین باشه نمیشه
5 برای همون باز اوله
6یکی تونستی بگیری خداتو شکر کن
7همون بانک
8 بله
9هرکدام آشنا داشته باشی

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
بعضی سوالاتت جوابش رو نمیدونم ولی
برای گرفتن دسته چک من رفتم بانک صادرات گفتش باید یکی تاییدت کنه رفتم بیرون بانک یکی پیدا کردم کاغذمو امضا کرد (امضای الکی که معرف هستش و هیچ مسئولیتی نداره و خودش از صادرات دسته چک داره شبیه این سایت های زیرمجموعه گیری دیگه) البته بگم معرف باید از همون اسم بانک باشه یعنی صادراتی برای صادراتی چون مال من معرف اولم ملی بود قبول نکردن - بعدش دسته چک 10 برگی دادن گفتن تموم کنی بیا با صفحات بیشتر بگیر - سر 1 سالگیشم تموم شد نشد لاشه دسته چک رو تحویل بانک بده برای ابطال و یا تازه سازی یعنی نمیتونی بذاری خاک بخوره بیشتر از 1 سال که
صادرات واسه گرفتن خوبه ملت اذیت کردن
دسته چک الان خیلی خطرناکه سعی کن خالی نکشی دردسر میاره برای کارهای دیگه
سلام تشکر
واسه صادرات معرف اشنا دارم فقط مشکلی که هست اینه که چندسال پیش چندتا از چکهاش برگه خورده.از نظر بانک این معرف معتبره؟
یعنی اون دسته چک 10 برگی حتی اگر استفاده نشه باید سر یکسال تحویل بانک بدیم؟
ضمنا صادرات روی گردش حساب حساس هست یا نه؟
حواسم به بُعد حقوقی مسئله هست.مخصوصا با این سامانه صیاد اگر چک برگشتی داشته باشیم دردسر درست میشه.اما واقعا واسه یکسری مسائل این دسته چک لازمه
1 نمیدانم و ( فکر هم نکنم بدن بهت )
2 برای هر بانک جدا مثل درخواست است
3بله
4 بله شما باید یه 300 یا 400 همیشه داشته باشی معدلت پایین باشه نمیشه
5 برای همون باز اوله
6یکی تونستی بگیری خداتو شکر کن
7همون بانک
8 بله
9هرکدام آشنا داشته باشی
سلام تشکر
در رابطه با مورد اول چرا نمیدن؟ مگر من شاغل محسوب نمیشم؟ درواقع حتما باید کارمند رسمی باشیم؟

حقیقتش قصدم اینه از 3 تا بانک دسته چک بگیرم چون از هرکی میپرسم میگه کم کمش دوتا دسته چک داشته باش که اگر اولی برگ تموم کرد تا زمان صدور دسته چک بعدی لنگ نمونی. واسه این 3 مورد هم دنبال بانکهای دولتی هستم که شعب زیادی تو کل کشور دارن. مثلا ملی ملت صادرات و سپه

وگرنه تو یه بانک خصوصی(که اسم نمیبرم:دی) اشنا دارم گفت هروقت اراده کردی بیاد دسته چک بهت میدم.منتهی مشکل این بانک اینه که شعب خیلی کمی تو کشور داره

codestan

Registered User
لایک‌ها
98
سلام تشکر
واسه صادرات معرف اشنا دارم فقط مشکلی که هست اینه که چندسال پیش چندتا از چکهاش برگه خورده.از نظر بانک این معرف معتبره؟
یعنی اون دسته چک 10 برگی حتی اگر استفاده نشه باید سر یکسال تحویل بانک بدیم؟
ضمنا صادرات روی گردش حساب حساس هست یا نه؟
حواسم به بُعد حقوقی مسئله هست.مخصوصا با این سامانه صیاد اگر چک برگشتی داشته باشیم دردسر درست میشه.اما واقعا واسه یکسری مسائل این دسته چک لازمه

سلام تشکر
در رابطه با مورد اول چرا نمیدن؟ مگر من شاغل محسوب نمیشم؟ درواقع حتما باید کارمند رسمی باشیم؟

حقیقتش قصدم اینه از 3 تا بانک دسته چک بگیرم چون از هرکی میپرسم میگه کم کمش دوتا دسته چک داشته باش که اگر اولی برگ تموم کرد تا زمان صدور دسته چک بعدی لنگ نمونی. واسه این 3 مورد هم دنبال بانکهای دولتی هستم که شعب زیادی تو کل کشور دارن. مثلا ملی ملت صادرات و سپه

وگرنه تو یه بانک خصوصی(که اسم نمیبرم:دی) اشنا دارم گفت هروقت اراده کردی بیاد دسته چک بهت میدم.منتهی مشکل این بانک اینه که شعب خیلی کمی تو کشور داره
کسی که معرف من شد توی صادرات خودش چک برگشتی داشت و برای بانک اصلا مهم نیست معرفت خوش حسابه یا نه
گردش حساب رو هم اهمیت نمیدن مطمئنم
اره گفت سر سالش بیار بانک دسته چک رو

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
کسی که معرف من شد توی صادرات خودش چک برگشتی داشت و برای بانک اصلا مهم نیست معرفت خوش حسابه یا نه
گردش حساب رو هم اهمیت نمیدن مطمئنم
اره گفت سر سالش بیار بانک دسته چک رو
هم صادرات هم ملی معرف دارم که خودشون حساب جاری و دسته چک دارن. درواقع بازنشسته و حقوق بگیر دولت هستن.پس با این شرایط بهتره فرداصبح حضوری برم ببینم چه مدارکی میخوان.
چند روز پیش تو یکی از شعب بانک ایران زمین کار داشتم درمورد شرایط دسته چک پرسیدم گفت ما فقط مجوز شغلی برامون مهمه.منتهی ایراد بانکهایی مثل ایران زمین اینه که شعب خیلی زیاد تو کل کشور ندارن.
ضمنن نمیدونم ایا منظور اینا از شغل،شغل دولتیه یا یه یکی مثل من که تو یه کارگاه خصوصی مشغول به کارم و برام بیمه رد میشه هم شاغل محسوب میشم

بالا