• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

••• با ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون چه کسب و کاری راه بندازم؟ •••

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
منم 100 تومان دارم برادرم گفت بزار تو بورس برادرم 105 تومان گذاشته تو بورس تو 20 روز 27 میلیون سود کرده من رفتم کد بورس گرفتم منتظر هستم تا کدش فعال بشه یکی از دوستان برادرم تو یک سال پولش 5 برابر شد ولی بورس ریسک هست باید بدونی کی بفروشی کی بخری تا ضرر نکنی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
منم 100 تومان دارم برادرم گفت بزار تو بورس برادرم 105 تومان گذاشته تو بورس تو 20 روز 27 میلیون سود کرده من رفتم کد بورس گرفتم منتظر هستم تا کدش فعال بشه یکی از دوستان برادرم تو یک سال پولش 5 برابر شد ولی بورس ریسک هست باید بدونی کی بفروشی کی بخری تا ضرر نکنی
ببین الان بورس رو هواست کاملا !
گفتم یه هشدار بدم
یا حباب میترکه یا اینکه وارد یه وضعیت تقریبا خنثی میشیم تا طی 5 یا 6 سال آینده دوباره ارزش واقعی به ارزش معاملاتی فعلی برسه
البته یه ریزش قطعی داریم و توش شکی نیست
اگه میخوای بیای با این دید بیا
وضعیت اینقدر خنده داره که عمده شرکت های بورسی به بیشتر از 5 برابر ارزش واقعیشون معامله میشن !!!! ساده بگم : من هر دانگ یک خونه رو 1 میلیارد بفروشم و وقتی هر 6 نفر بخوان خونه رو بردارن ، خونه بجای اینکه 6 میلیارد بیارزه ، 1 میلیارد ارزش داره !
بعد مردم واسه این شرکت صف خرید تشکیل دادن :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
ببین الان بورس رو هواست کاملا !
گفتم یه هشدار بدم
یا حباب میترکه یا اینکه وارد یه وضعیت تقریبا خنثی میشیم تا طی 5 یا 6 سال آینده دوباره ارزش واقعی به ارزش معاملاتی فعلی برسه
البته یه ریزش قطعی داریم و توش شکی نیست
اگه میخوای بیای با این دید بیا
وضعیت اینقدر خنده داره که عمده شرکت های بورسی به بیشتر از 5 برابر ارزش واقعیشون معامله میشن !!!! ساده بگم : من هر دانگ یک خونه رو 1 میلیارد بفروشم و وقتی هر 6 نفر بخوان خونه رو بردارن ، خونه بجای اینکه 6 میلیارد بیارزه ، 1 میلیارد ارزش داره !
بعد مردم واسه این شرکت صف خرید تشکیل دادن :D
خب اینکه مسلمه که خیلیا قراره توی بورس ضرر کنن و کسری ها به وسیله همین افراد جبران میشه
چون الان کرونا دنیا رو درگیر کرده و نمیتونن روی دلار و طلا مانور بدن ملتو آوردن توی بورس
ولی مثالی که زدید رو متوجه نشدم، نمیدونم مثال بدی زدید یا بد توضیح دادید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب اینکه مسلمه که خیلیا قراره توی بورس ضرر کنن و کسری ها به وسیله همین افراد جبران میشه
چون الان کرونا دنیا رو درگیر کرده و نمیتونن روی دلار و طلا مانور بدن ملتو آوردن توی بورس
ولی مثالی که زدید رو متوجه نشدم، نمیدونم مثال بدی زدید یا بد توضیح دادید
مثالی که زدن خیلی ساده بود ، الان یه جور دیگه میگمش :)
معامله و سرمایه گذاری توی بازارهای مالی دو دسته هستش :
معاملات بدون پشتوانه مثل طلا ، ارز ، رمز ارز و ... که پشتوانه اونا دولت یا صرفا عرضه و تقاضا هستش ( البته ساده میگم و تو واقعیت خیلی پیچیده هستش )
معاملات با پشتوانه مثل سهام شرکت ها توی بورس که پشتوانه اونا ارزش خالص مابه تفاوت دارایی ها با بدهی های اون شرکته ( هیچ کاری به بازدهی شرکت و میلیون ها مسئله دیگه نداریم )

بحث حباب توی موارد بدون پشتوانه یکم پیچیده هستش که کاری به اون نداریم ولی توی موارد با پشتوانه مثل سهام شرکت ها باید قیمت بازار اون شرکت با ارزش واقعی شرکت بخونه
شما فرض کن یک شرکت همین لحظه بخواد اعلام انحلال بکنه و حقوق صاحبان سهام رو پرداخت بکنه .
باید کلیه دارائی ها رو نقد بکنه و تمام بدهی هایی که داره رو تا اون لحظه بده
تهش هرچی موند طبق قانون به تعداد سهام اون شرکت تقسیم میشه
اینجا قیمتی که به دست میاد ، ارزش واقعی اون شرکت به ازای هر سهم هستش
حالا یه زمانی هستش ارزش بازار اون سهم مثلا 1000 تومنه ولی بعد از اینکه شرکت منحل میشه و سهم شما رو پرداخت میکنه 500 الی 2000 تومن گیر شما میاد ( تو عمل نه انحلالی اتفاق می افته نه اینقدر یه سهم ارزون میشه که شما 1000 خریده باشی ولی 2000 تومن بعد از انحلال گیرتون بیاد ! واسه ساده شدن موضوع این مثال رو زدم )
حالا به نظر شما منطقیه که یک عدد سهم از یک شرکت مثلا 1000 تومن بخری ولی پلی که بعد از انحلال به شما میرسه ، 100 تومن باشه ؟؟!:)

اصلا یکی از دلایلی که شرکت های ورشکسته با مبالغ سنگین خریداری میشه ، اینه که در نهایت اون شرکت رو مثل یه ماشین دزدی ، قطعه قطعه ( زمین ، ماشین آلات ، تجهیزات و ... ) بکنن و بفروشن ! البته برای این کار سرمایه های سنگین لازمه ولی اتفاقیه که میوفته !
بحث سرمایه گذاری توی بورس ( چه ایران چه هر جای دیگه ای ) به شــــــــــــــــــــــــــدت تخصصی و علمیه و صرفا یه کد سهام رو خرید و فروش نمیکنن
حالا اگه کسی بتونه این ارزش واقعی رو حساب بکنه ( با قاطعیت میگم 80% بورسی ها به هیچ وجه این رو نمیتونن حساب بکنن ! ) توی شرایط فعلی به نتیجه های به شدت خنده دار میرسه :D
من نمیگم چه شرکت هایی و چه سهم هایی چه ارزش هایی دارن چون هرکسی که واقعا بخواد توی هر حوزه ای موفق باشه باید اطلاعاتش رو تو بالاترین حالت ممکن ارتقاء بده اگه هم این کار رو نکنه یا نتونه ، باید شانس باهاش باشه که سود ببره

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
حتی اگه شده 1 متر زمین بخر سونامی تا چند ماه دیگه در راهه

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
حتی اگه شده 1 متر زمین بخر سونامی تا چند ماه دیگه در راهه
مشکل اینجاست که با این مبالغ خرید زمین غیرممکنه تقریبا در تهران
انشاالله اتفاقات نظیر سونامی یش نیاد که جان هموطانانمون در خطر نباشه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
معاملات بدون پشتوانه مثل طلا ، ارز ، رمز ارز و ... که پشتوانه اونا دولت یا صرفا عرضه و تقاضا هستش ( البته ساده میگم و تو واقعیت خیلی پیچیده هستش )
معاملات با پشتوانه مثل سهام شرکت ها توی بورس که پشتوانه اونا ارزش خالص مابه تفاوت دارایی ها با بدهی های اون شرکته ( هیچ کاری به بازدهی شرکت و میلیون ها مسئله دیگه نداریم )

بحث حباب توی موارد بدون پشتوانه یکم پیچیده هستش که کاری به اون نداریم ولی توی موارد با پشتوانه مثل سهام شرکت ها باید قیمت بازار اون شرکت با ارزش واقعی شرکت بخونه
شما فرض کن یک شرکت همین لحظه بخواد اعلام انحلال بکنه و حقوق صاحبان سهام رو پرداخت بکنه .
حالا یه زمانی هستش ارزش بازار اون سهم مثلا 1000 تومنه ولی بعد از اینکه شرکت منحل میشه و سهم شما رو پرداخت میکنه 500 الی 2000 تومن گیر شما میاد ( تو عمل نه انحلالی اتفاق می افته نه اینقدر یه سهم ارزون میشه که شما 1000 خریده باشی ولی 2000 تومن بعد از انحلال گیرتون بیاد ! واسه ساده شدن موضوع این مثال رو زدم )
حالا به نظر شما منطقیه که یک عدد سهم از یک شرکت مثلا 1000 تومن بخری ولی پلی که بعد از انحلال به شما میرسه ، 100 تومن باشه ؟؟!:)

اصلا یکی از دلایلی که شرکت های ورشکسته با مبالغ سنگین خریداری میشه ، اینه که در نهایت اون شرکت رو مثل یه ماشین دزدی ، قطعه قطعه ( زمین ، ماشین آلات ، تجهیزات و ... ) بکنن و بفروشن ! البته برای این کار سرمایه های سنگین لازمه ولی اتفاقیه که میوفته !
بحث سرمایه گذاری توی بورس ( چه ایران چه هر جای دیگه ای ) به شــــــــــــــــــــــــــدت تخصصی و علمیه و صرفا یه کد سهام رو خرید و فروش نمیکنن
حالا اگه کسی بتونه این ارزش واقعی رو حساب بکنه ( با قاطعیت میگم 80% بورسی ها به هیچ وجه این رو نمیتونن حساب بکنن ! ) توی شرایط فعلی به نتیجه های به شدت خنده دار میرسه :D
من نمیگم چه شرکت هایی و چه سهم هایی چه ارزش هایی دارن چون هرکسی که واقعا بخواد توی هر حوزه ای موفق باشه باید اطلاعاتش رو تو بالاترین حالت ممکن ارتقاء بده اگه هم این کار رو نکنه یا نتونه ، باید شانس باهاش باشه که سود ببره
سلام،به نظر شما در صورت اموزش و گذاشتن وقت کافی به بورس میشه به عنوان یک شغل همیشگی نگاه کرد؟چون الان بعضیا میگن بورس باید شغل دومت باشه،البته میدونم بورس همیشه به این شکل نیست و مثل بقیه شغل ها در کنار سود زیان هم داره.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام،به نظر شما در صورت اموزش و گذاشتن وقت کافی به بورس میشه به عنوان یک شغل همیشگی نگاه کرد؟چون الان بعضیا میگن بورس باید شغل دومت باشه،البته میدونم بورس همیشه به این شکل نیست و مثل بقیه شغل ها در کنار سود زیان هم داره.
میگن شغل دومه ولی برای موفقیت باید شغل اولت باشه !
بله میشه به عنوان شغل اصلی شما باشه به شرطی که برای گذران زندگی و هزینه های جاریت به سودی که از بورس میبری متکی نباشی وگر نه اگه بخوای هزینه های ماهیانه خودت رو از بورس دربیاری قطعا به مشکل میخوری ;)

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
میگن شغل دومه ولی برای موفقیت باید شغل اولت باشه !
بله میشه به عنوان شغل اصلی شما باشه به شرطی که برای گذران زندگی و هزینه های جاریت به سودی که از بورس میبری متکی نباشی وگر نه اگه بخوای هزینه های ماهیانه خودت رو از بورس دربیاری قطعا به مشکل میخوری ;)
این حرف دوستمون کلمه به کلمه باید طلا گرفت
کاملا درسته
چیزی که باید من اضافه کنم سرمایه‌ای وارد بورس کن که حداقل تا یک سال آینده ازش نخوای استفاده کنی
اگه خودت میخوای شخصا وارد بشی آموزش ببین و با مبلغ خیلی کم وارد شو
اگه وقت نداری برای آموزش صندوق سرمایه‌گذاری استفاده کن که کم ریسک‌تره

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379

سلام دوست عزیز . اول عذر میخوام بابت بحث خارج از تاپیک . من دوست دارم با افراد مختلف تعامل کنم و نظرشون رو بپرسم. من حدود یک ماه وارد شدم و کامل درک میکنم صحبت هایی که کردید. الان موضوع این هست که خب یه عده میگن حباب داریم و یه عده میگن نه حباب نداریم . بحث طولانی میشه که کی از کدوم حالت منفعت میبره. من خودم فکر میکنم حباب وجود داره. از صحبت های شما هم همین رو برداشت کردم. اگر 1 ماه زودتر وارد میشدم میرفتم سراغ صندوق سهامی پول اندکم رو حداقل دو برابر میکردم و اصلش رو در میاوردم. خیالم راحت میشد. حالا الان بازار موازی وجود نداره. بانک هم که هیچ وقت خوب نبوده الان هم خوب نیست دیگه. من خودم برای امتحان حدودا 20 تومن پول پدرم رو گذاشتم تو صندوق سهامی گنجینه رفاه و 17 تومن خودم رو داخل صندوق ثروت آفرین. این صندوق ها میدونید پر ریسک هستند چون سهامی هستند. بریزه هم کلا نمیشه جوری خارج کرد که ضرر نکنی. 15 16 تومنم هم داخل پورتفوی هم هست که سهامی مختلف دارم. کلا این کار ها رو کردم ارزش پول حفظ شه. متاسفانه تو ایران باید فقط برای حفظ ارزش پولت اقتصاد بدونی و مدیریت مالی هم بکنی. من هم دیدم خانواده کسی تو این فاز ها نیست. شما تجربه ای که داری جای من باشی چه میکنی الان برای حفظ ارزش پول ؟ فکر میکنی این ریزشی که ازش صحبت میشه چه زمان هست تا 1 ماه دیگه دووم میاره یا میره تا اواخر تابستون؟ موضوعی که مطرح میشه میگن پراید و ملک و طلا و ... همه حباب دارن یا چند برابر شدن ولی خب میگن بورس هم خودش رو قبل از این ها رسونده و این حباب بورس حداقل بیشتره از این هاست. همون مثال ارزش نماد ها و خونه ای که زدید.
میدونم باید حرفه ای و از پایه بشینم بورس رو مطالعه کنم ولی مشکل این هست که الان من هر چقدر هم بخونم به این بازار نمیرسم. تازه این بازار حالت نرمال نداره اصلا برای یه تازه وارد.
یه قسمت دیگه ماجرا این هست که الان با پول تو بانک چه میشه کرد.
تحلیل ها زیاد شده و گیج شدم نمیدونم چکار کنم.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان یجوری از ۳۰۰ میلیون پول حرف میزنن انگار پول خرده است ...

کاری ندارم پول بی ارزش شده ولی با این سطح درآمدی مردم ۳۰۰ میلیون یک عمر طول میکشه پس انداز بشه

+ استارتر عزیز بنظر من بازار خودرو در حال حاظر سود دهی مناسبی داره ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببخشید دیشب وسط تایپ کردن زلزله اومد ، یادم رفت جواب بدم :p

سلام دوست عزیز . اول عذر میخوام بابت بحث خارج از تاپیک . من دوست دارم با افراد مختلف تعامل کنم و نظرشون رو بپرسم. من حدود یک ماه وارد شدم و کامل درک میکنم صحبت هایی که کردید. الان موضوع این هست که خب یه عده میگن حباب داریم و یه عده میگن نه حباب نداریم . بحث طولانی میشه که کی از کدوم حالت منفعت میبره. من خودم فکر میکنم حباب وجود داره. از صحبت های شما هم همین رو برداشت کردم. اگر 1 ماه زودتر وارد میشدم میرفتم سراغ صندوق سهامی پول اندکم رو حداقل دو برابر میکردم و اصلش رو در میاوردم. خیالم راحت میشد. حالا الان بازار موازی وجود نداره. بانک هم که هیچ وقت خوب نبوده الان هم خوب نیست دیگه. من خودم برای امتحان حدودا 20 تومن پول پدرم رو گذاشتم تو صندوق سهامی گنجینه رفاه و 17 تومن خودم رو داخل صندوق ثروت آفرین. این صندوق ها میدونید پر ریسک هستند چون سهامی هستند. بریزه هم کلا نمیشه جوری خارج کرد که ضرر نکنی. 15 16 تومنم هم داخل پورتفوی هم هست که سهامی مختلف دارم. کلا این کار ها رو کردم ارزش پول حفظ شه. متاسفانه تو ایران باید فقط برای حفظ ارزش پولت اقتصاد بدونی و مدیریت مالی هم بکنی. من هم دیدم خانواده کسی تو این فاز ها نیست. شما تجربه ای که داری جای من باشی چه میکنی الان برای حفظ ارزش پول ؟ فکر میکنی این ریزشی که ازش صحبت میشه چه زمان هست تا 1 ماه دیگه دووم میاره یا میره تا اواخر تابستون؟ موضوعی که مطرح میشه میگن پراید و ملک و طلا و ... همه حباب دارن یا چند برابر شدن ولی خب میگن بورس هم خودش رو قبل از این ها رسونده و این حباب بورس حداقل بیشتره از این هاست. همون مثال ارزش نماد ها و خونه ای که زدید.
میدونم باید حرفه ای و از پایه بشینم بورس رو مطالعه کنم ولی مشکل این هست که الان من هر چقدر هم بخونم به این بازار نمیرسم. تازه این بازار حالت نرمال نداره اصلا برای یه تازه وارد.
یه قسمت دیگه ماجرا این هست که الان با پول تو بانک چه میشه کرد.
تحلیل ها زیاد شده و گیج شدم نمیدونم چکار کنم.
سلام داداش
خوب کاری میکنی همیشه باید سوالات رو پرسید . خیلیا فقط چون اطرافیان یا اقوامشون توی مسیر خاصی نباشن ، باعث میشه سردرگم بشن ;)
برای استارتر هم میتونه خوب باشه
صحبتم رو سه بخش میکنم :)

بخش اول : صندوق ریسک داره یا نه ؟
صادقانه بگم ریسک صندوق کمتر از ریسک بانک ها هستش !!!!!!
شاید براتون عجیب باشه ولی بعضیا فکر میکنن بانک ورشکست بشه ، بانک مرکزی پول میده درصورتی که به همین سادگی ها نیست و آخرش همه جوره سپرده گذار ضرر میکنه . از طرفی شما با سرمایه گذاری تو بانک هر سال 10% از ارزش پولت میانگین کم میشه و این یعنی خودکشی ! حالا که سود بانکی رو هم کردن .
پس هرجوری حساب بکنی سرمایه گذاری توی صندوق ها با توجه به اینکه شفافیت بیشتری دارن نسبت به بانک ها ، به شدت کم ریسک تره ! شفافیت فعالیت صندوق خیلی بیشتر از صندوقه ! فساد بانک خیلی بیشتر از صندوقه البته چون شما نرخ ثابت میگیری فساد بانک روی شما تاثیری نداره ( البته تو کوتاه مدت )
صندوق ها یسری کارای کوچیک میتونن بکنن که براشون منافع جدای از کارمزدها و هزینه های صندوق داره که قبول میکنید ولی اگه 1 به خودشون برسه ، 3 تا به شما میدن ! پس رابطه برد برده
در مورد نقد شوندگی صندوق باید بگم ، ضامن نقد شوندگی زیاد عامل مهمی نیست !
صندوق همیشه نقد شوندگیش بالاست
اینم بگم که هر سازمان مالی ای اگه سرمایه گذار هاشون یکجا و ناگهانی بخوان پولشون رو خارج بکنن ، اون سازمان مالی نابود میشه ! بانک ، شرکت ، صندوق و ... هم نداره
پس خیالتون از بابت سرمایه گذاری در صندوق ها راحت باشه
از طرفی چون شما مثل بانک محدودیت سرمایه گذاری در رابطه با مبلغ سپرده ندارید که سودتون کم یا زیاد بشه ، میتونید پولتون رو برای کاهش ریسک بین چند صندوق پخش کنید ( مثلا 3 تا منطقیه )

بخش دوم : اثر بورس روی صندوق چیه ؟
صندوق بخاطر فعالیت منظم ، علمی و اصولی ریسک ، سبد و احساسات رو میتونن مدیریت بکنن ! از طرفی روابط خاص دارن ، سرمایه هنگفت و خیلی مسائل دیگه که سرمایه گذار خرد در مقابل اونا به شدت ضعیفه !
از طرفی سرمایه گذار های بزرگ روی روند حکم فرمایی میکنن و همراه شدن با اونا یعنی قدرت بیشتر و در نهایت سود بیشتر !
البته به شرطی که صندوق خوب شناسایی بشه

بخش سوم : برای شمایی که تازه کاری چه کاری بهتره ؟
شما یا تازه کاری یا اطلاعات متوسط داری یا اطلاعاتت کامله
توی هر 3 تا حالت ، زمانی که رونق داریم مثل سال 98 تا الان ، همه سود میکنن
اما اگه شرایط بازار عادی باشه ، کسایی که تازه کارن در هر صورت تو بلند مدت متضرر میشن ! کسایی که اطلاعات متوسط دارن و به عنوان شغل دوم یا سرگرمی به بورس نگاه میکنن تو بلند مدت بازدهیشون میانگین 30% الی 40% هستش !
اما اونایی که اطلاعاتشون کامله و تخصصی توی این ضمینه کار میکنن و به عنوان شغل اصلی بهش نگاه میکنن ، بازدهیشون میانگین سالیانه 40 الی 60 درصد بیشتر نمیشه !!!
اونم توی دیدگاه بلند مدت و نه کوتاه مدت
البته شرایط آدما با هم تفاوت داره ، ممکنه بعضیا سالی 70 یا 80 درصد هم سود بکنن ولی میانگین خودم بین 40 تا 60 بوده !
حالا صندوق ها هم همین بازدهی رو تقریبا دارن !!!

سه تا صندوق خوب بهتون معرفی میکنم که زیر و بم اون صندوقا رو کلا بیرون کشیدم :D البته صندوقای قابل معامله تو بورس هستن نه صندق های عادی .
تو بازار حبابی و بازارهای عادی هم فرقی نداره شما صندوق بخری یا صبر کنی حباب از بین بره ، چون صندوقا خودشون مدیریت سبد دارن و خودشون تو زمان مناسب اقدام به خرید و فروش میکنن و شما خیالتون راحته
این سه تا صندوق ایناست :
1 - صندوق هستی بخش آگاه - آگاس - سهامی
2 - صندوق آرمان آتیه درخشان مس - آتیمس - سهامی
3 - صندوق ثروت آفرین پارسیان - ثروتم - مختلط
بر اساس عملکرد گذشته و ویژگی های صندوق این 3 تا رو انتخاب کردم
شما خودتون بررسی بکنید

adroom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
برادرانه میگم به پای شوخی و اسپم نذار
یا بزن باهاش تو خط دلالی یا از کشور فرار کن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
این سه تا صندوق ایناست :
1 - صندوق هستی بخش آگاه - آگاس - سهامی
2 - صندوق آرمان آتیه درخشان مس - آتیمس - سهامی
3 - صندوق ثروت آفرین پارسیان - ثروتم - مختلط

البته خرید صندوق ETF نیاز به شناخت کارکرد و نحوه قیمت گذاری و زمان مناسب خرید داره و اگر بی موقع خریداری بشه ضررش از سهم های عادی هم بیشتره. متاسفانه تابع بازار هم هستند و دو، سه روز کاری اخیر بورس که اصلاحی بود اینها هم منفی بودند. 2 صندوق اول این لیست رو دارم و ظرف یک هفته ده روز گذشته به ترتیب 12 و 18 درصد منفی برای سبدم ساختند و با اقتدار قعرنشین پورتفو من هستند. کاملا متوجه هستم که اگر به فرض 1 ماه زودتر خریده بودم چقدر توی سود بودم و الان از NAVشون فاصله گرفتند. فقط این رو گفتم که دوستمون در جریان باشن هر وقت این صندوق ها رو بخرن معنی اش سود نیست. بلند مدت داستان دیگه ای داره البته.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اگر همچین کسی هست به منم معرفی کنید
هست منتها چون مشتری ها یه چند تومن سود کردنی میکشن کنار و حق و درصد سبد گردان را نمیدن همه از شهر خودش و آشنا قبول میکنند
یا توی اینستاگرام سرچ کنید است
الان هرکسی پول داره خیلی راحت میتونه میلیاردر بشه از بورس
دوست من با 400 میلیون وارد شده الان 1 میلیارد ششصد میلیون پول داره از برج 10 وارد شده

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
هست منتها چون مشتری ها یه چند تومن سود کردنی میکشن کنار و حق و درصد سبد گردان را نمیدن همه از شهر خودش و آشنا قبول میکنند
یا توی اینستاگرام سرچ کنید است
الان هرکسی پول داره خیلی راحت میتونه میلیاردر بشه از بورس
دوست من با 400 میلیون وارد شده الان 1 میلیارد ششصد میلیون پول داره از برج 10 وارد شده
خوب مگه قراردادی نمیبندن که اگر مشتری خواست این کارو کنه نتونه ؟
اگر واقعا اینطوری باشه برای شروع من 500 میلیون بدم بهش نمیخوام 2 برابر بشه همین که از بانک بیشتر سود بده کافیه

بالا