• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

••• با ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون چه کسب و کاری راه بندازم؟ •••

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خوب مگه قراردادی نمیبندن که اگر مشتری خواست این کارو کنه نتونه ؟
اگر واقعا اینطوری باشه برای شروع من 500 میلیون بدم بهش نمیخوام 2 برابر بشه همین که از بانک بیشتر سود بده کافیه
جاهای است که مجوز دولت را داره اونا رسمی است میتونید قرار داد ببندید در گوگل سرچ کنید سبدگردانی
500 را همین چند روز پیش که همه سهم را میفروختند سهام خوب شکار میکردی بس بود برات
من خودم 4 سهم شکار کردم
2 تاش که نامه اش اومده کدال افشای اطلاعات الف دارند ( یه خبر خوب از داخل شرکت )

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
جاهای است که مجوز دولت را داره اونا رسمی است میتونید قرار داد ببندید در گوگل سرچ کنید سبدگردانی
500 را همین چند روز پیش که همه سهم را میفروختند سهام خوب شکار میکردی بس بود برات
من خودم 4 سهم شکار کردم
2 تاش که نامه اش اومده کدال افشای اطلاعات الف دارند ( یه خبر خوب از داخل شرکت )
خودم از بورس میترسم هیچی هم نمیفهمم از بورس قبلا در مورد سبد گردانی گفتن سرچ کردم ولی گفتن قرارداد نمیبندن یعنی مثلا 500 میلیون میدی بهشون یهو 0 بشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
البته خرید صندوق ETF نیاز به شناخت کارکرد و نحوه قیمت گذاری و زمان مناسب خرید داره و اگر بی موقع خریداری بشه ضررش از سهم های عادی هم بیشتره. متاسفانه تابع بازار هم هستند و دو، سه روز کاری اخیر بورس که اصلاحی بود اینها هم منفی بودند. 2 صندوق اول این لیست رو دارم و ظرف یک هفته ده روز گذشته به ترتیب 12 و 18 درصد منفی برای سبدم ساختند و با اقتدار قعرنشین پورتفو من هستند. کاملا متوجه هستم که اگر به فرض 1 ماه زودتر خریده بودم چقدر توی سود بودم و الان از NAVشون فاصله گرفتند. فقط این رو گفتم که دوستمون در جریان باشن هر وقت این صندوق ها رو بخرن معنی اش سود نیست. بلند مدت داستان دیگه ای داره البته.

دقیقا
صندوق های سهامی و مختلط فقط و فقط با دید 6 ماه به بالا باید خریداری بشه

خوب مگه قراردادی نمیبندن که اگر مشتری خواست این کارو کنه نتونه ؟
اگر واقعا اینطوری باشه برای شروع من 500 میلیون بدم بهش نمیخوام 2 برابر بشه همین که از بانک بیشتر سود بده کافیه

خوب از صندوق استفاده بکنید بهتره که;)

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان یجوری از ۳۰۰ میلیون پول حرف میزنن انگار پول خرده است ...

کاری ندارم پول بی ارزش شده ولی با این سطح درآمدی مردم ۳۰۰ میلیون یک عمر طول میکشه پس انداز بشه

+ استارتر عزیز بنظر من بازار خودرو در حال حاظر سود دهی مناسبی داره ...
راستش من ماشین خودمم فروختم تا باهاش کار کنم بی زارم از خریدو فروش ماشین

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام داداش
خوب کاری میکنی همیشه باید سوالات رو پرسید . خیلیا فقط چون اطرافیان یا اقوامشون توی مسیر خاصی نباشن ، باعث میشه سردرگم بشن ;)
برای استارتر هم میتونه خوب باشه
صحبتم رو سه بخش میکنم :)

بخش اول : صندوق ریسک داره یا نه ؟
صادقانه بگم ریسک صندوق کمتر از ریسک بانک ها هستش !!!!!!
شاید براتون عجیب باشه ولی بعضیا فکر میکنن بانک ورشکست بشه ، بانک مرکزی پول میده درصورتی که به همین سادگی ها نیست و آخرش همه جوره سپرده گذار ضرر میکنه . از طرفی شما با سرمایه گذاری تو بانک هر سال 10% از ارزش پولت میانگین کم میشه و این یعنی خودکشی ! حالا که سود بانکی رو هم کردن .
پس هرجوری حساب بکنی سرمایه گذاری توی صندوق ها با توجه به اینکه شفافیت بیشتری دارن نسبت به بانک ها ، به شدت کم ریسک تره ! شفافیت فعالیت صندوق خیلی بیشتر از صندوقه ! فساد بانک خیلی بیشتر از صندوقه البته چون شما نرخ ثابت میگیری فساد بانک روی شما تاثیری نداره ( البته تو کوتاه مدت )
صندوق ها یسری کارای کوچیک میتونن بکنن که براشون منافع جدای از کارمزدها و هزینه های صندوق داره که قبول میکنید ولی اگه 1 به خودشون برسه ، 3 تا به شما میدن ! پس رابطه برد برده
در مورد نقد شوندگی صندوق باید بگم ، ضامن نقد شوندگی زیاد عامل مهمی نیست !
صندوق همیشه نقد شوندگیش بالاست
اینم بگم که هر سازمان مالی ای اگه سرمایه گذار هاشون یکجا و ناگهانی بخوان پولشون رو خارج بکنن ، اون سازمان مالی نابود میشه ! بانک ، شرکت ، صندوق و ... هم نداره
پس خیالتون از بابت سرمایه گذاری در صندوق ها راحت باشه
از طرفی چون شما مثل بانک محدودیت سرمایه گذاری در رابطه با مبلغ سپرده ندارید که سودتون کم یا زیاد بشه ، میتونید پولتون رو برای کاهش ریسک بین چند صندوق پخش کنید ( مثلا 3 تا منطقیه )

بخش دوم : اثر بورس روی صندوق چیه ؟
صندوق بخاطر فعالیت منظم ، علمی و اصولی ریسک ، سبد و احساسات رو میتونن مدیریت بکنن ! از طرفی روابط خاص دارن ، سرمایه هنگفت و خیلی مسائل دیگه که سرمایه گذار خرد در مقابل اونا به شدت ضعیفه !
از طرفی سرمایه گذار های بزرگ روی روند حکم فرمایی میکنن و همراه شدن با اونا یعنی قدرت بیشتر و در نهایت سود بیشتر !
البته به شرطی که صندوق خوب شناسایی بشه

بخش سوم : برای شمایی که تازه کاری چه کاری بهتره ؟
شما یا تازه کاری یا اطلاعات متوسط داری یا اطلاعاتت کامله
توی هر 3 تا حالت ، زمانی که رونق داریم مثل سال 98 تا الان ، همه سود میکنن
اما اگه شرایط بازار عادی باشه ، کسایی که تازه کارن در هر صورت تو بلند مدت متضرر میشن ! کسایی که اطلاعات متوسط دارن و به عنوان شغل دوم یا سرگرمی به بورس نگاه میکنن تو بلند مدت بازدهیشون میانگین 30% الی 40% هستش !
اما اونایی که اطلاعاتشون کامله و تخصصی توی این ضمینه کار میکنن و به عنوان شغل اصلی بهش نگاه میکنن ، بازدهیشون میانگین سالیانه 40 الی 60 درصد بیشتر نمیشه !!!
اونم توی دیدگاه بلند مدت و نه کوتاه مدت
البته شرایط آدما با هم تفاوت داره ، ممکنه بعضیا سالی 70 یا 80 درصد هم سود بکنن ولی میانگین خودم بین 40 تا 60 بوده !
حالا صندوق ها هم همین بازدهی رو تقریبا دارن !!!

سه تا صندوق خوب بهتون معرفی میکنم که زیر و بم اون صندوقا رو کلا بیرون کشیدم :D البته صندوقای قابل معامله تو بورس هستن نه صندق های عادی .
تو بازار حبابی و بازارهای عادی هم فرقی نداره شما صندوق بخری یا صبر کنی حباب از بین بره ، چون صندوقا خودشون مدیریت سبد دارن و خودشون تو زمان مناسب اقدام به خرید و فروش میکنن و شما خیالتون راحته
این سه تا صندوق ایناست :
1 - صندوق هستی بخش آگاه - آگاس - سهامی
2 - صندوق آرمان آتیه درخشان مس - آتیمس - سهامی
3 - صندوق ثروت آفرین پارسیان - ثروتم - مختلط
بر اساس عملکرد گذشته و ویژگی های صندوق این 3 تا رو انتخاب کردم
شما خودتون بررسی بکنید
ممنونم ازت بابت توضیحات. من فقط چند نکته رو اضافه کنم.
من هر مقایسه صندوق سهامی با بانک ها رو دیدم تو بلند مدت به ضرر ده بودن بانک ها بیشتر پی بردم. بانک از خیلی جهت ها از سود دهیش تا بی ارزش شدن پول بهش مشکل وارد هست. چرا بلند مدت چون ممکنه یک نفر 6 7 ماه پولش رو بذاره و تو اون مدت شاخص کل بورس منفی هم شده باشه. یه جورایی ریسک پذیری خاص خودش رو داره ولی بلند مدت سود عجیبی داشتن. از 1 سال تا 2 3 سال.

مورد دوم دقیقا صندوق دار ها تیم متخصص و یا بگیم رانت دارن و خب از ما چند قدم جلو تر هستن. ولی یه نکته مهم که چند روز پیش فهمیدم اگر شاخص کل سهام ریزش کنه فرصت خروج وجود نداره. چه تو صندوق باشیم چه تو بورس. صندوق ها فقط اختیار بیرون کشیدن 10 درصد از موجودی کل صندوق از بورس رو دارن. البته خیلی تفاوتی نداره چون کسی خودش هم خروج بخواد بزنه از بورس خریدار پیدا کردن سخته.

مورد سوم آموزش بورس تو بلند مدت خوبه و برای کسی که بخواد خودش معامله کنه و با یه سرمایه مثلا 50 تومن بخواد سود کمی دراره و یا نوسان گیری کنه که البته کار وقت گیری هست. ولی تضمین شده هم نیست. من چون خودم انجام ندادم نمیدونم چقدر ارزش داره نسبت به زمانی که صرف میشه.

مورد اخر هم صندوق های ETF یه جور دلال بازی داخلشون هست. من برای امتحان 3 تومن گذاشتم و صندوق آگاس رو میدیدم. این صندوق تو یک هفته وقتی بازار مثبت بود هم منفی میشد و هم ثابت بود. چرا؟ چون قبلش یه مثبت عجیب خورده بود. یعنی همون طور که سودشون عجیب منفی هم میخورن و حتما سایت خودشون رو هم چک کنید. میتونید غیر ETF هم بخرید یعنی حضوری میرید و با نرخ صدور واحد داخل سایت خود صندوق معامله میکنید. یه حباب قیمتی بین صدور صندوق و ETF وجود داره. اگر حضوری برید بگیرید اون جوری دیگه از سایت کارگزاری دسترسی ندارید. حضوری و غیر حضوری رو خیلی مطمئن نیستم ولی شاید داخل سایت خود صندوق هم بشه خرید.
یه سری مزایا هم داره ETF . در لحظه صدور و ابطال میزنید. هزینه اضافی بابت ابطال نداره. صندوق های سهامی غیر ETF دو روز طول میکشن تا صدور بزنن و حالا قیمت 2 روز بعد چی باشه مشخص نیست.
من چند تا صندوق که گفتم پریروز به نظرم جذاب بودن. تعداد زیادیشون خوبن وقتی رو کاغذ از نظر سرمایه ، سود دهی و آلفا و بتا صندوق روی میبینیم خوبن.
از اینجا میتونید کامل چک کنید.

صندوق های مشترک هم سودشون کمتره ولی تو بازار منفی هم جلو ضرر رو میگیرن. هر صندوق یه آمار داره داخل سایتش که چند درصد اون صندوق از چی بسته شده. مثلا مشترک ها معمولا 40 درصد سهامی بورس هستن .صندوق های سهامی 80 درصد به بالا از صندوق تو بورس هست و ما بقی اوراق و ... .

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
دلالی واقعا ریسکه مثلا ماشین میخری بهت میندازن.
شما هر کاری بخوای بکنی تو زندگی اگر از زیر و روش سر در نیاری ریسک هست. اتفاقا نشناسی خرید و فروش ماشین ریسکش از بورس کمتره. چرا ؟ چون شما یک کالای فیزیکی داری قابل لمس هست. همین الان بری سهام فلان شرکت رو نشناخته بخری یا اصلا به هر دلیلی بسته شه تا یک سال پولت رو هواست. یا کل بازار بریزه. همین الان ارزش یه سری از نماد ها کمتر از ارزش واقعیشون هست حالا یه دفعه میخری 3 ماه بعد قیمتش بر میگرده هیچ کاری نمیتونی بکنی.

در مورد خودرو هم بستگی داره میخوای چکار کنی. میخوای ماشین تصادفی یا کارکرد بالا بخری درست کنی به جای کم کارکرد و صفر بندازی به کسی یا میخوای ماشین بخری بذاری بمونه با سود بفروشی. مورد اول که آدم خودش رو میخواد و اخلاقی و برای جامعه کار درستی نیست. یه دفعه بلایی سرت میاد:D مورد دوم هم نمیدونم تا سال دیگه قیمت خودرو چی میشه شاید خیلی سود نکنی. ولی در کل کار سختی نیست. یا یه کارشناس میاری قیمت میزنه رو ماشین. الانم که پر هستن این افراد. ولی کلا شغل کاذبه. یعنی چند سال دیگه بگی چی بهم اضافه شد هیچی. جا داری بگیری بذاری یه گوشیه بد نیست. ولی خودت یه برآورد کن ببین قیمت ها چقدر تغییر کرده و میکنه.

این کار 2 سال پیش خوب بود. ساندرو اسم مینوشتی حداقل الان که هنوز اون ها رو ندادن ولی به جاش 2 3 تا تیبا پراید بهت میدادن میفروختی یا صبر میکردی یه روزی وضع اوکی شه بگیری . 50 داده بودی الان بالای 200 220 ارزششه. کلا از تو بانک گذاشتن بهتر بودن همه این ها. تو بورس و صندوق های سهامی که خیلی بیشتر از این ها میشد پولت چون دوره خوبه بورس بود.
من دو سال پیش خودم مخالف این کار ها بودم ولی دیدم مردم اتحاد ندارن. ما پولمون رو ثابت گذاشتیم ضرر کردیم. بخدا نصف کشور دلال شدن. اگر اقتصادمون باز بشه با کل دنیا همه این ها بساطش جمع میشه. بیان رو نخبه هامون سرمایه گذاری کنن. ولی حیف که نمیکنن. ما دنبال راه اندازی استارت آپیم هر جور حساب میکنیم سخته. یه جا کوچیک بخوای بگیری اصلا اشتراکی 3 4 تومن میشه ماهی. حالا دلالی کنی راحت تره. مثل اینه بخوای بری باشگاه مثلا 300 400 تومن میشه ولی بری موارد بزنی ارزون تره. :))))

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دقیقا
صندوق های سهامی و مختلط فقط و فقط با دید 6 ماه به بالا باید خریداری بشه

خوب از صندوق استفاده بکنید بهتره که;)
خیلی دنبالشم ولی چون هیچی نمیفهمم از بورس و این چیزا نمیدونم چیکار کنم
صندوقی هست که مطمعن باشه و تضمین بده که مثلا فلان قدر سود میده تو 6 ماه یا 1 سال ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خیلی دنبالشم ولی چون هیچی نمیفهمم از بورس و این چیزا نمیدونم چیکار کنم
صندوقی هست که مطمعن باشه و تضمین بده که مثلا فلان قدر سود میده تو 6 ماه یا 1 سال ؟
نه تضمینی که وجود نداره ولی با شناختی که نسبت به یه صندوق داشته باشید و سابقه اون صندوق رو از ابتدا تا امروز ، ریز و با جزئیات بررسی بکنید ، خودش یه جورایی تضمین عملکردشه

ولی در هرصورت برای سرمایه گذاری با بازدهی بالاتر باید یه ریسکی رو قبول بکنید
شما 500 تومنتو تو 7 تا صندوق بزار دیگه خیالت راحته;)

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
نه تضمینی که وجود نداره ولی با شناختی که نسبت به یه صندوق داشته باشید و سابقه اون صندوق رو از ابتدا تا امروز ، ریز و با جزئیات بررسی بکنید ، خودش یه جورایی تضمین عملکردشه

ولی در هرصورت برای سرمایه گذاری با بازدهی بالاتر باید یه ریسکی رو قبول بکنید
شما 500 تومنتو تو 7 تا صندوق بزار دیگه خیالت راحته;)
آره اتفاقا دیشب با یکی تو تلگرام حرف زدم گفت برای اطمینان بیشتر توی چندتا صندوق مختلف بزار
لیست صندوق های معتبر و اینکه خیلی وقت باشه کار کننو کجا میشه دید ؟
و برای شروع باید چیکار کنم؟
باید برم از این کد بورسیا بگیرم؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آره اتفاقا دیشب با یکی تو تلگرام حرف زدم گفت برای اطمینان بیشتر توی چندتا صندوق مختلف بزار
لیست صندوق های معتبر و اینکه خیلی وقت باشه کار کننو کجا میشه دید ؟
و برای شروع باید چیکار کنم؟
باید برم از این کد بورسیا بگیرم؟

لیست صندوق ها رو از اینجا میتونی ببینی :
لینک سایت سیگنال
کل صندوق های قابل معامله رو که با کد بورسی باید معامله بکنی ، اینجاست ( بقیه صندوق ها نیاز به گرفتن کد بورسی نداره ) :
لینک صندوق های قابل معامله
یه سایت مرجع دیگه هم هست
لینک مرکز پردازش

کل اطلاعاتی که واسه صندوق ها نیاز داری با همین 3 جا تامین میشه ! البته از اینجاها شروع میکنی و کلا زیر و بم صندوق رو باید در بیاری

من خودم فقط صندوق قابل معامله استفاده میکنم ( به خاطر مزایای زیادی که داره ) به خصوص اینکه نیاز ندارم کلی وقت بزارم و همه رو یجا معامله میکنم

من ترکیب سبدم اینطوریه :
48% شامل 4 صندوق قابل معامله ( 2 تا سهامی ، 1 مختلط ، 1 درآمد ثابت ) ( البته بخش درآمد ثابت رو هنوز نقدم و باید مدت سپرده بانکی قبلیم تموم بشه تا درآمد ثابت هم بگیرم )
12% هم شاخصی ( 3 تا شاخص با ارزش ، از کل شرکت هاش دارم ، البته یه کنترلی میکنم ولی واسه خودشون بالا پایین میشن )
39% هم شامل 7 سهم که بنیادی خریدم و روشون نوسان گیری هم میکنم
1% هم همیشه نقدم و با بخشیش عرضه اولیه بازی میکنم :D

سهم نمیتونم معرفی بکنم ولی صندوق های قابل معامله خودم رو میتونم بهتون بگم ( از همه نظر بررسی شدن ) :
آگاس
آتیمس
ثروتم
صایند
شما اینا رو بررسی و با بقیه صندوق ها مقایسه بکن ، قطعا میفهمی چه مزایایی دارن !!! ( بازدهی بالا توی 1 سال یا 2 سال گذشته اصلا معیار خوبی واسه تشخیص صندوق خوب نیست )
البته دیدتم بلند مدت باید باشه نه اینکه ا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اولا اشتباه کردی ماشین فروختی
ولی حالا بیا بورس
البته با دانش
وخارزم و سهاما غذایی سرمایه گذاری بگیر به زودی کولاکه

alight

Registered User
لایک‌ها
37
بهترین کار ورود به بورس و همکاری با یه سبد گردان حرفه ایه، من سبد گردانیم رو دادم به یه آدم واقعا حرفه ای و سرمایه منو توی ۸ ماه دقیق ۴ برابر کرد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بهترین کار ورود به بورس و همکاری با یه سبد گردان حرفه ایه، من سبد گردانیم رو دادم به یه آدم واقعا حرفه ای و سرمایه منو توی ۸ ماه دقیق ۴ برابر کرد
نمیگم اون شخص حرفه ای هست یا نه
ولی
توی 1 سال گذشته تا امروز ، هرکی هرچی میخرید ، سرمایه خودشو همین 4 برابر میکرد !
با احتیاط بیشتری ، عملکرد ایشون رو توی دوران رکود بسنجید و اگه خوب بود سرمایه رو بیشتر بکنید در غیر اینصورت رو حساب 4 برابر شدن توی این مدت تصمیم احساسی نگیرید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

بازده سبد شما تنها در 14 روز گذشته که بازار درجا زده و بسیاری از سهم ها افت داشتند دقیقا چقدر بوده؟ این ملاک بهتری هست... تو 8 ماه گذشته به طور اتوماتیک و رندم هم میشده سرمایه رو در بورس 4 برابر کرد. چه بسا با اندکی شانس بیش از 4 برابر...

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
نظرتون در مورد صندوق های ثابت چیه البته الان که اوضاع بورس بهم ریخته است و ریزش داره
حداقل تو صندوق های ثابت اصل سرمایه نمی سوزه

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سوپرمارکت : همه وقتتو میگیره . بسیار بی برکت هست هر چی دخل میزنی باید وسیله دوباره بخری با قیمت بالاتر
بوتیک هم با این وضع بازار و کسادی اصلا پیشنهاد نمیشه . خیلی از بوتیک ها دارن جمع می کنن

خدمات چاپ تخصص خود من هست . : اگه مهارت نداری حتما 6 ماه جایی برو کار کن تخصصش رو بدست بیار بعد برو داخلش . مغازت جای خوبی باشه درآمد خوبی داره .

لوازم آرایش تخصص ندارم ولی میگن سود بالایی داره ×

ولی به نظر من بهترین کار فعلا خرید وفروش ماشین هست . اون 100 میلیون رو هم وام بگیر و ماشین خارجی بخر و
اون ماشین خارجی منو کشته :D

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به دوستان گلم
پیشاپیش تشکر میکنم از پاسخ ها و مشاوره هاتون

دوستای گلم من ماشینمو فروختم یه مقدارم نقدینگی داشتم شده ۲۰۰ میلیون امکان اینم دارم ۱۰۰ میلیون وام بگیرم.

میخوام با این پول ماکسیموم ۳۰۰ میلیون یه کسب و کاری راه بندازم که خوب باشه...

تهران هستم راستیتش خودم لیسانس کامپیوتر دارم فعلا قصد ندارم برم شرکت کار کنم میخوام کار ازاد اول راه بندازم...

یه چندتا شغل مد نظرم هستش بهتون میگم نظر بدید و اگه شغل دیگه ای بهتر یا هرچیزی سراغ دارید بفرمایید:

چاپ دیجیتال
لوازم ارایشی بهداشتی
سوپر مارکت
بوتیک
...
فعلا همینا به ذهنم رسیده
هیچکسی جز خودت نمیتونه بهت راه درست رو نشون بده!
باید خودت ببینی چی به کارت میاد.... اون کاری که بیشترین علاقه رو داری و حس خوبی داری نسبت بهش انجام بده ;)

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
تو بورس کار کن باهاش.
برای مشاوره بیا تلگرام: @hnikdel

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
تا آب گل آلود میبین همه می خواهند ماهی بگیرند.

بالا