• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان وضعیت چکاپا رو تو پورتفوی خودشون دیدن :confused::confused: 75 درصد منفی و قیمت هر سهم رو از 25000 ریال به حدود 6500 کاهش دادنo_O:D چکاپا دارا قضیه چیه؟

سلام ، تعداد سهم بیشتر و مبلغ اون کمتر می شه ، بتدریج داخل کارگذاری ها ثبت می شه ،

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان وضعیت چکاپا رو تو پورتفوی خودشون دیدن :confused::confused: 75 درصد منفی و قیمت هر سهم رو از 25000 ریال به حدود 6500 کاهش دادنo_O:D چکاپا دارا قضیه چیه؟

مشکلی نیست. کلا سهم هایی که افزایش سرمایه دارن این روزها تو پورتفو اشتباه نشون داده میشه. برخی از سهم ها تعدادشون ثابت مونده ولی قیمت سر به سر شکسته (سود کاهش یافته)، برخی دیگه سر به سرشون شکسته ولی پایانی آخرین روز قبل قفل شدن مونده (سود افزایش یافته) و برخی هم مثل همینی که گفتید. هر 3 مورد، و سایر اتفاقات مربوط به سهم های مشمول افزایش سرمایه، صرفا باگ نرم افزاری هست و روزی که سهم باز بشه، درست میشه. الان برای من #ختوقا زده 615% بازده! در حالی که درستش کمتر از 1/10 اینه. در نهایت درست میشه فقط مشکل اینه که آدم حساب و کتاب سبدش رو نمیتونه داشته باشه. برای من الان درصد #ختوقا #غسالم #چکاپا #چکارن رو اشتباه زده.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام ، تعداد سهم بیشتر و مبلغ اون کمتر می شه ، بتدریج داخل کارگذاری ها ثبت می شه ،
افزایش سرمایه داشته
تعداد سهام تغییر نکرده و فقط قیمت دستخوش تغییرات شده
برمیگرده :D این اسب چموش اذیت زیاد کرد ولی سوددهی انشالله امساله

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز مقداری #حفاری خریدم چرا هی قیمتش میرفت پایین؟
حفاری رو نگه دار. همونطور که آقای حسینی هم گفتن سهم ارزشمندی توی بازار هست و من خودم هم دارمش و چهارشنبه هم اضافه کردم. یکی دو روز پایین اومدن سهم دلیلی بر ارزشمندنبودن اون نمیشه.
بکام رو خریده بودم و می دونستم که سهم خوبی هست. از وقتی که خریدم هی رنج زد و منفی بودم. منتها می دونستم که انتخابم درست هست. بنابراین پاش وایسادم و جو نگرفت تا بفروشمش. آخرین روز یادمه که کلی عرضه اتفاق افتاد و منفی پنج شد. بعد سهم ساعت حدودای ده یکهو بسته شد و تو کدال گزارش الف براش اومد. دو سه روز بعدش با گپ مثبت ۳۷درصدباز شد و کلی حال داد. بعضی اوقات بازی هست این کارها.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
حفاری رو نگه دار. همونطور که آقای حسینی هم گفتن سهم ارزشمندی توی بازار هست و من خودم هم دارمش و چهارشنبه هم اضافه کردم. یکی دو روز پایین اومدن سهم دلیلی بر ارزشمندنبودن اون نمیشه.
بکام رو خریده بودم و می دونستم که سهم خوبی هست. از وقتی که خریدم هی رنج زد و منفی بودم. منتها می دونستم که انتخابم درست هست. بنابراین پاش وایسادم و جو نگرفت تا بفروشمش. آخرین روز یادمه که کلی عرضه اتفاق افتاد و منفی پنج شد. بعد سهم ساعت حدودای ده یکهو بسته شد و تو کدال گزارش الف براش اومد. دو سه روز بعدش با گپ مثبت ۳۷درصدباز شد و کلی حال داد. بعضی اوقات بازی هست این کارها.
کاش امروز میخریدمش . فکر میکنم منفی ها بخاطر #خساپا هستش . چه حجمی ایستاده تو صف
قبلا حجم شستا رو دیدم تعجب کردم 2میلیاردیش رو . الان نزدیک 11 میلیارد حجم زده خساپا

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان کسی با صندوق های بورسی کار کرده؟
ریسک کار با این صندوق ها چقدر هست؟

میشه دو سه تا صندوق که مطمئن تر هست و سابقه خوبی داره معرفی کنید

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
امروز نمادای زیادی منفی بودن فک کنم به خاطر خساپا بود

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز نمادای زیادی منفی بودن فک کنم به خاطر خساپا بود
شما اون هفته دی خریدی؟ هنوز خبری از فروش دماوند و افزایش سرمایه نیومده، امروز لنگ حجم مبنا شده بود. :D
این صف های میلیاردی که برای خساپا میبینید 3 ماه دیگه برای دی بعد از بازگشایی اتفاق میفته.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
هر چی میخرم سقوط میکنه. کویر و داناح خریدم صف فروش شدن ...
داناح تبدیل به سهامش کنم بهتره یا بزارم بالا بره بفروشم؟ تا 27ام مهلت داره

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شما اون هفته دی خریدی؟ هنوز خبری از فروش دماوند و افزایش سرمایه نیومده، امروز لنگ حجم مبنا شده بود. :D
این صف های میلیاردی که برای خساپا میبینید 3 ماه دیگه برای دی بعد از بازگشایی اتفاق میفته.
نه من دی نخریدم وخارزم وثفارس خریدم که همش منفی هستن ولی فعلا صبر می کنم تا یه ماه حداقل

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بازار گاویه. هر روز با یه خبر عرضه اولیه یا بازگشایی ملت مثل گوسفند میرن برای فروش. بنیادی و سهامداری حالیشون نیست. امروز میخرن فردا میفروشن.
امروز فردا برای خساپا، 4 روز دیگه حتما برای غسالم و خودرو ، از اونور عرضه اولیه اریا ساسول و ... هر کدوم از اینا میاد احتمالا بازارو بهم میریزه. منم دیدم اینجوریه هفته پیش هر چی داشتم فروختم با دی و کیسون جایگزین کردم. اینارو بمب هم تکون نمیده.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بازه ی یک هفته ی بازار تا به امروز
بیشترین بازدهی فعلا در بانکی ها و خودرویی ها میباشد.

Capture.JPG

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بفروش بره توی این بازار تبدیل کردن به درد نمیخوره

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
غفارس رو بررسی کنید آماده صعود

بالا