Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
#وتجارت
#فولاد
#شپنا
بررسی کنید
#فولاد
#شپنا
بررسی کنید
دوستان وضعیت چکاپا رو تو پورتفوی خودشون دیدن75 درصد منفی و قیمت هر سهم رو از 25000 ریال به حدود 6500 کاهش دادن
چکاپا دارا قضیه چیه؟
دوستان وضعیت چکاپا رو تو پورتفوی خودشون دیدن75 درصد منفی و قیمت هر سهم رو از 25000 ریال به حدود 6500 کاهش دادن
چکاپا دارا قضیه چیه؟
چکاپا دارا قضیه چیه؟
افزایش سرمایه داشتهسلام ، تعداد سهم بیشتر و مبلغ اون کمتر می شه ، بتدریج داخل کارگذاری ها ثبت می شه ،
حفاری رو نگه دار. همونطور که آقای حسینی هم گفتن سهم ارزشمندی توی بازار هست و من خودم هم دارمش و چهارشنبه هم اضافه کردم. یکی دو روز پایین اومدن سهم دلیلی بر ارزشمندنبودن اون نمیشه.امروز مقداری #حفاری خریدم چرا هی قیمتش میرفت پایین؟
کاش امروز میخریدمش . فکر میکنم منفی ها بخاطر #خساپا هستش . چه حجمی ایستاده تو صفحفاری رو نگه دار. همونطور که آقای حسینی هم گفتن سهم ارزشمندی توی بازار هست و من خودم هم دارمش و چهارشنبه هم اضافه کردم. یکی دو روز پایین اومدن سهم دلیلی بر ارزشمندنبودن اون نمیشه.
بکام رو خریده بودم و می دونستم که سهم خوبی هست. از وقتی که خریدم هی رنج زد و منفی بودم. منتها می دونستم که انتخابم درست هست. بنابراین پاش وایسادم و جو نگرفت تا بفروشمش. آخرین روز یادمه که کلی عرضه اتفاق افتاد و منفی پنج شد. بعد سهم ساعت حدودای ده یکهو بسته شد و تو کدال گزارش الف براش اومد. دو سه روز بعدش با گپ مثبت ۳۷درصدباز شد و کلی حال داد. بعضی اوقات بازی هست این کارها.
#شپنا
بررسی کنید
شما اون هفته دی خریدی؟ هنوز خبری از فروش دماوند و افزایش سرمایه نیومده، امروز لنگ حجم مبنا شده بود.امروز نمادای زیادی منفی بودن فک کنم به خاطر خساپا بود
نه من دی نخریدم وخارزم وثفارس خریدم که همش منفی هستن ولی فعلا صبر می کنم تا یه ماه حداقلشما اون هفته دی خریدی؟ هنوز خبری از فروش دماوند و افزایش سرمایه نیومده، امروز لنگ حجم مبنا شده بود.
این صف های میلیاردی که برای خساپا میبینید 3 ماه دیگه برای دی بعد از بازگشایی اتفاق میفته.
بازار گاویه. هر روز با یه خبر عرضه اولیه یا بازگشایی ملت مثل گوسفند میرن برای فروش. بنیادی و سهامداری حالیشون نیست. امروز میخرن فردا میفروشن.هر چی میخرم سقوط میکنه. کویر و داناح خریدم صف فروش شدن ...
داناح تبدیل به سهامش کنم بهتره یا بزارم بالا بره بفروشم؟ تا 27ام مهلت داره
باز شده نمادش؟؟؟؟خودرو دوهزاردرصد افزایش سرمایه
بفروش بره توی این بازار تبدیل کردن به درد نمیخورههر چی میخرم سقوط میکنه. کویر و داناح خریدم صف فروش شدن ...
داناح تبدیل به سهامش کنم بهتره یا بزارم بالا بره بفروشم؟ تا 27ام مهلت داره