• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
خب کل کل آبی و قرمز توی بورس هم میاد ، از این به بعد با بردشون قیمت سهامشون می ره بالا و پایین و کل کل سر قیمت سهام می شه :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برو سریع انجام شه کارهات
الان کسی فردا بره برای ثبت نام پیشخوان ها قبول میکنند؟آخه میگند دیگه نمیشه حضوری ثبت نام کرد و باید منتظر ثبت نام اینترنتیش شد؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان کسی فردا بره برای ثبت نام پیشخوان ها قبول میکنند؟آخه میگند دیگه نمیشه حضوری ثبت نام کرد و باید منتظر ثبت نام اینترنتیش شد؟
در جریانش نیستم
می تونید به یکی از نزدیکترین پیشخوان ها مراجعه کنید
ولی مراحل ثبت نام اولیه در کارگزاری و سجام را انجام بدید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من 2 تومنم بلوکه شد برای خرید ای تی اف-اشتباه کردم الان پشیمونم-راهی هست پول برگرده به حسابم؟کسی میدونه؟
ساعت ورود سفارش‌ها در سامانه معاملاتی از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ هرروز تعیین‌شده است.
در نظر داشته باشید که در انتهای هرروز سفارش‌های خرید واردشده جمع‌آوری‌شده و تمام سفارش‌های باز از سامانه معاملاتی حذف خواهند شد.
در همین راستا متقاضیان در هرروز بعد از پایان زمان سفارش گیری نمی‌توانند درخواست خرید خود را ویرایش یا حذف نمایند.
نوع سفارش هم از نوع سفارش معتبر تا تاریخ پایان پذیره‌نویسی صندوق خواهد بود.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
در جریانش نیستم
می تونید به یکی از نزدیکترین پیشخوان ها مراجعه کنید
ولی مراحل ثبت نام اولیه در کارگزاری و سجام را انجام بدید.
برای خودم نمیخوام-ثبت نام اولیه رو انجام داده-

ساعت ورود سفارش‌ها در سامانه معاملاتی از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ هرروز تعیین‌شده است.
در نظر داشته باشید که در انتهای هرروز سفارش‌های خرید واردشده جمع‌آوری‌شده و تمام سفارش‌های باز از سامانه معاملاتی حذف خواهند شد.
در همین راستا متقاضیان در هرروز بعد از پایان زمان سفارش گیری نمی‌توانند درخواست خرید خود را ویرایش یا حذف نمایند.
پس نمیشه کاریش کرد دیگه 2 تومن بلوکه شده؟ای بابا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پس نمیشه کاریش کرد دیگه 2 تومن بلوکه شده؟ای بابا
این متنی بود که در روزنامه و اینترنت منتشر شده با کارگزاری خودتون تماس بگیرید شاید امکان ویرایش وجود داشته باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

آقا حسینی
من در پرتفوی خودم یک سهم جدید اومده به نام "" پکویرح" من قبلا پکویر خریده بودم و رفت مجمع برگشت این پکویرح اضافه شد
حالا سوال این هست
اینو باید خرید یا فروختش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان خرید فروش چرا همش روی سهام های بزرگ هست
پالایشگاهی صف
فلزات صف
بانکی صف

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
آقا حسینی
من در پرتفوی خودم یک سهم جدید اومده به نام "" پکویرح" من قبلا پکویر خریده بودم و رفت مجمع برگشت این پکویرح اضافه شد
حالا سوال این هست
اینو باید خرید یا فروختش
سلام و عرض ادب

وقتی شخصی در هنگام مجمع سهامدار باشه و شرکت از محل اورده نقدی سهامدار افزایش سرمایه بدهد به سهامدار حق تقدم تعلق میگیرد
شما میتوانید حق تقدم ها را به فروش برسانید یا ارزش اسمی هر سهم که معادل ۱۰۰۰ ریال میباشد را به حساب شرکت واریز کنید و بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه حق تقدم های شما تبدیل به سهم خواهند شد
و اگر شما تمایل نداشته باشید منتظر بمانید یا پولی بخواهید به شرکت واریز کنید میتوانید حق تقدم های خود را به فروش برسانید

برای واریز پول به حساب شرکت به سایت کدال مراجعه و سهم خودتون سرچ کنید نحوه واریز پول به حساب شرکت گفته شده

اگر مقدارش زیاد نیست برای امتحان و تجربه هم که شده پول به حساب شرکت واریز کنید تا مراحل افزایش سرمایه از اورده نقدی سهامداران را به خوبی درک و تجربه کرده باشید

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام می کنیم به شاخص 1 میلیونی و ترکیدن حبابیون . هدف بعدی 1.3 میلیون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام و عرض ادب

وقتی شخصی در هنگام مجمع سهامدار باشه و شرکت از محل اورده نقدی سهامدار افزایش سرمایه بدهد به سهامدار حق تقدم تعلق میگیرد
شما میتوانید حق تقدم ها را به فروش برسانید یا ارزش اسمی هر سهم که معادل ۱۰۰۰ ریال میباشد را به حساب شرکت واریز کنید و بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه حق تقدم های شما تبدیل به سهم خواهند شد
و اگر شما تمایل نداشته باشید منتظر بمانید یا پولی بخواهید به شرکت واریز کنید میتوانید حق تقدم های خود را به فروش برسانید

برای واریز پول به حساب شرکت به سایت کدال مراجعه و سهم خودتون سرچ کنید نحوه واریز پول به حساب شرکت گفته شده

اگر مقدارش زیاد نیست برای امتحان و تجربه هم که شده پول به حساب شرکت واریز کنید تا مراحل افزایش سرمایه از اورده نقدی سهامداران را به خوبی درک و تجربه کرده باشید
ما که سهام نداشتیم، اگه حق تقدم رو بخریم باید 100 تومن رو واریز کنیم 1600 تومن حق تقدم +100 تومن 1700 تومن. سهام 1900 تومن هست. 200 تومن سود میکنیم درسته؟ بعد از چه مدت تبدیل به سهم میشه. همون 3 تا 6 ماه؟ تو این مدت میشه حق تقدم ها رو فروخت؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام و عرض ادب

تعداد حدودی 400 سهم هست

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بالا