خب کل کل آبی و قرمز توی بورس هم میاد ، از این به بعد با بردشون قیمت سهامشون می ره بالا و پایین و کل کل سر قیمت سهام می شه 
خب کل کل آبی و قرمز توی بورس هم میاد ، از این به بعد با بردشون قیمت سهامشون می ره بالا و پایین و کل کل سر قیمت سهام می شه![]()
برو سریع انجام شه کارهاتمن قبلا ثبت نام کردم فقط احراز هویت حوضریش مونده باید صبر کنم فعلا یا برم دفتر پیشخوان؟
سلام،،ببخشید برای احراز هویت کارگزاری هم مثل سجام عکس میگیرن؟برو سریع انجام شه کارهات
الان کسی فردا بره برای ثبت نام پیشخوان ها قبول میکنند؟آخه میگند دیگه نمیشه حضوری ثبت نام کرد و باید منتظر ثبت نام اینترنتیش شد؟برو سریع انجام شه کارهات
قطعی شده ؟ حالت عرضه اولیه هم دارن ؟خب کل کل آبی و قرمز توی بورس هم میاد ، از این به بعد با بردشون قیمت سهامشون می ره بالا و پایین و کل کل سر قیمت سهام می شه![]()
سلام،،ببخشید برای احراز هویت کارگزاری هم مثل سجام عکس میگیرن؟
در جریانش نیستمالان کسی فردا بره برای ثبت نام پیشخوان ها قبول میکنند؟آخه میگند دیگه نمیشه حضوری ثبت نام کرد و باید منتظر ثبت نام اینترنتیش شد؟
ساعت ورود سفارشها در سامانه معاملاتی از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ هرروز تعیینشده است.من 2 تومنم بلوکه شد برای خرید ای تی اف-اشتباه کردم الان پشیمونم-راهی هست پول برگرده به حسابم؟کسی میدونه؟
برای خودم نمیخوام-ثبت نام اولیه رو انجام داده-در جریانش نیستم
می تونید به یکی از نزدیکترین پیشخوان ها مراجعه کنید
ولی مراحل ثبت نام اولیه در کارگزاری و سجام را انجام بدید.
پس نمیشه کاریش کرد دیگه 2 تومن بلوکه شده؟ای باباساعت ورود سفارشها در سامانه معاملاتی از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ هرروز تعیینشده است.
در نظر داشته باشید که در انتهای هرروز سفارشهای خرید واردشده جمعآوریشده و تمام سفارشهای باز از سامانه معاملاتی حذف خواهند شد.
در همین راستا متقاضیان در هرروز بعد از پایان زمان سفارش گیری نمیتوانند درخواست خرید خود را ویرایش یا حذف نمایند.
نوع سفارش هم از نوع سفارش معتبر تا تاریخ پایان پذیرهنویسی صندوق خواهد بود.
این متنی بود که در روزنامه و اینترنت منتشر شده با کارگزاری خودتون تماس بگیرید شاید امکان ویرایش وجود داشته باشهپس نمیشه کاریش کرد دیگه 2 تومن بلوکه شده؟ای بابا
ساعت ورود سفارشها در سامانه معاملاتی از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ هرروز تعیینشده است.
در نظر داشته باشید که در انتهای هرروز سفارشهای خرید واردشده جمعآوریشده و تمام سفارشهای باز از سامانه معاملاتی حذف خواهند شد.
در همین راستا متقاضیان در هرروز بعد از پایان زمان سفارش گیری نمیتوانند درخواست خرید خود را ویرایش یا حذف نمایند.
نوع سفارش هم از نوع سفارش معتبر تا تاریخ پایان پذیرهنویسی صندوق خواهد بود.
سلام و عرض ادبآقا حسینی
من در پرتفوی خودم یک سهم جدید اومده به نام "" پکویرح" من قبلا پکویر خریده بودم و رفت مجمع برگشت این پکویرح اضافه شد
حالا سوال این هست
اینو باید خرید یا فروختش
ما که سهام نداشتیم، اگه حق تقدم رو بخریم باید 100 تومن رو واریز کنیم 1600 تومن حق تقدم +100 تومن 1700 تومن. سهام 1900 تومن هست. 200 تومن سود میکنیم درسته؟ بعد از چه مدت تبدیل به سهم میشه. همون 3 تا 6 ماه؟ تو این مدت میشه حق تقدم ها رو فروخت؟سلام و عرض ادب
وقتی شخصی در هنگام مجمع سهامدار باشه و شرکت از محل اورده نقدی سهامدار افزایش سرمایه بدهد به سهامدار حق تقدم تعلق میگیرد
شما میتوانید حق تقدم ها را به فروش برسانید یا ارزش اسمی هر سهم که معادل ۱۰۰۰ ریال میباشد را به حساب شرکت واریز کنید و بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه حق تقدم های شما تبدیل به سهم خواهند شد
و اگر شما تمایل نداشته باشید منتظر بمانید یا پولی بخواهید به شرکت واریز کنید میتوانید حق تقدم های خود را به فروش برسانید
برای واریز پول به حساب شرکت به سایت کدال مراجعه و سهم خودتون سرچ کنید نحوه واریز پول به حساب شرکت گفته شده
اگر مقدارش زیاد نیست برای امتحان و تجربه هم که شده پول به حساب شرکت واریز کنید تا مراحل افزایش سرمایه از اورده نقدی سهامداران را به خوبی درک و تجربه کرده باشید
تعداد حدودی 400 سهم هستسلام و عرض ادب
وقتی شخصی در هنگام مجمع سهامدار باشه و شرکت از محل اورده نقدی سهامدار افزایش سرمایه بدهد به سهامدار حق تقدم تعلق میگیرد
شما میتوانید حق تقدم ها را به فروش برسانید یا ارزش اسمی هر سهم که معادل ۱۰۰۰ ریال میباشد را به حساب شرکت واریز کنید و بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه حق تقدم های شما تبدیل به سهم خواهند شد
و اگر شما تمایل نداشته باشید منتظر بمانید یا پولی بخواهید به شرکت واریز کنید میتوانید حق تقدم های خود را به فروش برسانید
برای واریز پول به حساب شرکت به سایت کدال مراجعه و سهم خودتون سرچ کنید نحوه واریز پول به حساب شرکت گفته شده
اگر مقدارش زیاد نیست برای امتحان و تجربه هم که شده پول به حساب شرکت واریز کنید تا مراحل افزایش سرمایه از اورده نقدی سهامداران را به خوبی درک و تجربه کرده باشید
فقط تاریخ انقضا رو چک کنید https://rahavard365.com/warrantتعداد حدودی 400 سهم هست