• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
حواست باشه داناح دیگه وقتی نداره ها. یا باید بفروشی یا ۱۰۰ تومن به ازای هر سهم واریز کنی فیشو پست کنی بینه دانا.
بله شنبه 27ام بسته میشه شاید پنجشنبه یا شنبه صبح واریز کردم. گفتم کویر از منفی در بیاد بفروشمش باز داناح با قیمت پایین بگیرم، اون وقت واریز کنم. امروز کویر از منفی در نیومد 5- دیگه خورد

احتمال کمی هم داره تمدید کنن

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دلایل منفی بازار
1- دعوای وزیر صنعت و کابینه
2 - بازگشایی خساپا و خودرو
3- پولبک شاخص کل به یک میلیون
4- کم سوادی سهامداران خرد و تازه وارد
5- نوسانگیری سهامداران با تجربه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دولت کسری بودجه شدید داره
با قیمت دلار بازی کرد نقدینگی و کنترل کنه
بنزین و گرون کرد بازم نتونست چوب حراج زد به داراییش و الانم داره واگذاری انجام میده بازار سرمایه تیر اخرشه الکی از دستش نمیده

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دولت اومده دارایی خودش در این 5 سهم رو در قالب یک پکیج/صندوق به نام مالی یکم/دارا به عرضه گذاشته. 200 سهم 10 هزار تومنی معادل 2 میلیون تومن هر کد ملی میتونه خرید کنه. اونایی که آنلاین معامله میکنن که آنلاین میخرن، بقیه هم حضوری از بانک و اپلیکیشن ها بدون نیاز به کد بورسی میتونن بگیرن. چند نکته وجود داره: خریدار تا 2 ماه حق فروش نداره. به نوعی 2 راهکار تخفیفی/تشویقی قائل شدن به این شرح که اولا 20% تخفیف روی کل صندوق میدن، دوما میانگین قیمت 30 روز گذشته هر سهم رو ملاک قرار میدن. یعنی اگر 2 ماه دیگه کسی خواست بفروشه تا اون موقع اگر قیمت افزایش یافته باشه مجدد سود میکنه. سهم های این صندوق رو به این قیمت دارن میفروشن:

هر سهم بانک تجارت در این عرضه ۱۰۴ تومان است؛ درحالی‌که قیمت هر سهم بانک تجارت روز گذشته در بازار سرمایه ۲۰۶ تومان بود.
هر سهم بانک صادرات در این عرضه ۱۰۷ تومان است؛ در حالی که قیمت دیروز هر سهم بانک صادرات در بورس ۲۱۲ تومان بوده است.
هر سهم بانک ملت ۱,۰۴۵ تومان تعیین شده؛ در حالی که قیمت هر سهم روز گذشته این بانک، ۲,۰۹۵ تومان بود.
بیمه البرز نیز که هر سهم آن ۷۶۵ تومان در نظر گرفته شده و از طریق این صندوق عرضه می‌شود، قیمت هر سهم آن در بازار سرمایه ۱,۱۶۸ تومان روز گذشته کشف قیمت شد.
قیمت هر سهم بیمه اتکایی امین ۷۹۳ تومان تعیین شده درحالی‌که در بازار سرمایه روز گذشته ۸۹۰ تومان به فروش رسید.

در آینده ای نزدیک صندوق شماره 2 و 3 شامل نفت و پتروشیمی و همچنین خودروسازی و صنایع فلزی هم عرضه میشه.
یعنی الان سهم بانک تجارت و صادرات رو نصف حساب میکنه تو این صندوق ها . من فکر میکردم 20 درصد تخفیف نسبت به قیمت روز حساب میکنن
اینجوری بد به نظر نمیرسه . احتمالا یکی از دلایل منفی شدن بازار همین موضوع باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امروز خیلی قرمز داریم
سر همین خودرو هست؟
اکثرا دارن می فروشن سهام
هیچ ارتباطی به خودرو نداره هرکس فکر میکنه قرمزی بازار ارتباط با خودرو و درگیری و . . . داره بهتره نقد بشه و دیگه صفحه tsetmc باز نکنه

دوستان در مورد این دارایکم کمی توضیحات میدید؟
دولت باقی مانده سهام خود در شرکت های ملت، تجارت، صادرات و بیمه‌های البرز و اتکایی امین را تحت عنوان صندوق واسطه‌گری مالی یکم میخواهد واگذار کند
هدف از تشکیل این صندوق نگهداری سهام و درگیر کردن حداکثر مردم با بورس هست البته ناگفته نماند که ارزش این سهام ها قابل قبول است
این صندوق با عنوان سرمایه گذاری در سهام با مدیریت غیرفعال خواهد بود
سهامی که قرار است تحت عنوان صندوق واگذار شود به شرح زیر
بانک صادرات 774 میلیارد
بانک تجارت 37 میلیارد
بانک ملت 8 میلیارد
بیمه اتکا 377 میلیون
بیمه البرز 680 میلیون
البته این صندوق مجاز به سرمایه گذاری در اوراق صکوک و سپرده های بانکی ، صندوق های سرمایه گذاری بازار گردانی و . . . میباشند درضمن در امیدنامه صندوق امده که سرمایه گذاری در واحد های خارجی پذیرفته نخواهد بود

شانس من تا خریدم کلا منفی شدش
نگران نباش پله ای خرید کن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
سپ 5- خورد بازده 1.36-
کویر 10.14-
صبا 12.26-
فاسمین 17-
داناح 21.7-

خریدهام میخوره به بدترین موقع ها. کویر و داناح یکشنبه خرید زدم. فاسمین هفته پیش
این سهم هایی که خریدی اصلاح خوبی خوردند-شنبه نهایت یکشنبه شارپی میرند بالا و ایندفعه نوبت اصلاح اون یکی سهم هاست که هی بالا میرفتند.صبا هم میگن افزایش سرمایه خواهد داشت باز یه بررسی بکن-فاسمین هم حقوقی سنگین خرید کرده-۴۵ درصد فروش امروز رو حقوقی خرید-افزایش سرمایشم همین روزا تایید میشه خودشم از طریق سود انباشته و این عالیه و به زودی صف خرید سنگین میشه فقط کافیه تایید بشه

-قثابت هم یکم ریسک داره ورود بهش ولی امروز حقوقی سنگین خرید کرد-یه بازیگر حقوقی جدید واردش شده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
راستی مشخص شد احراز هویت بالاخره چجوری هستش؟

investmentbanker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
چی باعث میشه آدما فکر کنن خیلی زرنگن و میتونن سودهای کلان بکنن؟ (خودمم این اشتباه رو بارها کردم البته)

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
هیچ ارتباطی به خودرو نداره هرکس فکر میکنه قرمزی بازار ارتباط با خودرو و درگیری و . . . داره بهتره نقد بشه و دیگه صفحه tsetmc باز نکنه
دلیلش چی بود . فکر میکنم غیر عادی هست . از وقتی که وارد شدم 3-4 بار ریزش های سنگین دیدم اما به نظرم این فرق داره. یه سری 5- یه سری5+ ، یه سهم روز مثبت یه روز منفی. 5+ ها به خاطر تقاضا مثبت شدن؟

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بازار وارد فاز اصلاح شده . نگرانی نداره. خیلی از دوستان هم ماشالا پرتفوهاشون مثبت فلانقدر هست و تنها از سودشون کم میشه و ضرری عایدشون نمیشه انشالا.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلیلش چی بود . فکر میکنم غیر عادی هست . از وقتی که وارد شدم 3-4 بار ریزش های سنگین دیدم اما به نظرم این فرق داره. یه سری 5- یه سری5+ ، یه سهم روز مثبت یه روز منفی. 5+ ها به خاطر تقاضا مثبت شدن؟
خریدهای سنگین رفتن به سمت دلار و سکه نوک بزنن برمیگردن
هفته اینده
راستی مشخص شد احراز هویت بالاخره چجوری هستش؟
اطلاعیه شرکت سپرده گذاری مرکزی درخصوص احراز هویت غیرحضوری

شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با انتشار اطلاعیه ای از راه اندازی عملیات اجرایی احراز هویت غیرحضوری در هفته آینده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سمات، دراین اطلاعیه آمده است: با توجه به موافقت شورایعالی بورس و اوراق بهادار با احراز هویت غیرحضوری به جای احراز هویت حضوری، ارائه خدمات پایه از سوی این شرکت به ویژه برای ثبت نام کنندگان سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) از طریق سایت رسمی این سامانه به نشانی sejam.ir انجام خواهد شد.
در این اطلاعیه آمده است : ساز و کار فنی، اجرایی و نحوه احراز هویت غیر حضوری ثبت نام کنندگان سجام به زودی از طریق این شرکت اطلاع رسانی می شود.

چی باعث میشه آدما فکر کنن خیلی زرنگن و میتونن سودهای کلان بکنن؟ (خودمم این اشتباه رو بارها کردم البته)
طمع

بی نهایت طلبی و طمع جزء ذات انسانی هست بارها شده شخصا این اشتباه انجام دادم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خریدهای سنگین رفتن به سمت دلار و سکه نوک بزنن برمیگردن
هفته اینده
ولی ارزش معاملات بورس هم بالا بود ... معاملات چند صد میلیارد تومنی داشتیم.. یا فروش به خرید غلبه کرد؟؟

----------------------------------------------------------

سهم های که داشتم فاسمین بعد مدتها مثبت شد. کویر و دانا (حق تقدمش دارم) از صف فروش در اومدن
داناح هم از صف فروش در اومده ... نقدینگی نداشتم روی 10- می خریدم میانگین کم می کردم. داناح +100 تومنه 33 درصد از دانا پایین تر بود

از دیده بان هم وپارس از 4.7- دراومد و + شد، شتران هم از نزدیک 5- صف خرید شد. فولاژ هم بین + و - می چرخه الان + هست. فخوز و دتوزیع هم از صف فروش در اومدن احتمال داره + شن.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
فاسمین تبدیل به غول خواهد شد

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
---------------------------------------
مثل اینکه قیمتها باز داره پایین میاد

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بازار داره به روال عادی خودش برمیگرده.
خیلی سبز و خیلی قرمز برای بازار خوب نیستن. این که تو بازار هم قرمز و هم سبز باشه عالی هست.

به شخصه با حرکتهای زیگزاگی رو به بالا بیشتر لذت می برم و اطمینانم بهشون بیشتر هست تا حرکتهایی شارپ و بصورت خط مستقیم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
بازار داره به روال عادی خودش برمیگرده.
خیلی سبز و خیلی قرمز برای بازار خوب نیستن. این که تو بازار هم قرمز و هم سبز باشه عالی هست.

به شخصه با حرکتهای زیگزاگی رو به بالا بیشتر لذت می برم و اطمینانم بهشون بیشتر هست تا حرکتهایی شارپ و بصورت خط مستقیم.

دیروز استثنایی ترین فرصت خرید سهم های پرمتقضی بود.

بالا