• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
الیوت و امواجش. موج سوم معمولا قویترین و بلندترین موج هست. درس پس دادم جناب حسینی. به نظرتون الان کدوم موج هستیم
بله شبیه امواج الیوت هست اما هدف من بحث و گفتگو در مورد اینکه از یک تحلیل گر به سمت تریدر شدن پیش بریم
جایی که تفاوت ها بسیار زیاده
جایی که پلن ترید حرف اول و اخر میزنه
در مورد حرکات و رفتار سهامدار یا تریدرها در امواج صحبت کنیم
چه مقدار استرس وارد میکنه
خصوصیات رفتاری تازه واردین در موج سه چه خواهد بود
حرفه ای ها بلند مدت به سهم نگاه میکنند یا کوتاه مدت
چگونه بر طمع خود در موج های کوچک غلبه میکنند
چگونه از ریزش ها استفاده کنیم
از چه روش هایی برای کم کردن میانگین استفاده کنیم
و ....

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
از چه روش هایی برای کم کردن میانگین استفاده کنیم
و ....
اگر در این مواردی که فرمودید بتونیم مرحله به مرحله و گام به گام گفتگوی جمعی داشته باشیم این تاپیک برای خیلیها از جمله خودمن ارزنده تر میشه.

یکی از تفاوت هایی که بین دوستان بورسی و تریدرها دیدم همین مساله است جناب حسینی. تو بعضی از آموزش ها و مطالبی که تو فروم های بورسی می گذارن دیدم که همیشه میگن از این روش کم کردن میانگین قیمت تو فازهای اصلاحی استفاده نکنید. این باعث میشه حدضرر رو رعایت نکنید و بیشتر تو باتلاق قیمت های پایین تر فرو برید و بعدا نتونید از این باتلاق دربیایید. همیشه میگن حجم رو تو افزایش قیمت افزایش بدید تا سودتون بیشتر بشه اما تو کمترشدن قیمت ها حجم رو افزایش ندید که این خودش باعث میشه ضررهاتون تو حجم های بیشتری وارد بشه.
از طرف دیگه تو نوشته ها و کتاب ها و آموزش هایی که مربوط به ترید هست (چه کوتاه مدت و چه بلند مدت) خیلی دیدم که تو کاهش قیمت حجم اضافه بشه و این کار اگر بر اساس برنامه صورت بگیره میتونه جلوی ضرر رو بگیره. اصلاخود این روش یک روش ترید میتونه به حساب بیاد و جزو بخش مربوط به مدیریت سرمایه در ترید میشه. حدود سه سالی هست که وارد دنیای کریپتو و به دنبال اون ترید و مباحث معاملاتی و روانشناسی و غیره شدم و این بحث ها رو کم جایی ندیدم.
حالا در این بین هر دوطرف رو که نگاه می کنیم می بینیم هر کدوم از یه جهتی حرف درست رو می زنن.
هر چند من خودم روشم اینطور هست که مدیریت سرمایه ارجح تر هست و اگر روندی رو به مثبت باشه بهتر هست که تو هر اصلاحی یک مقدار سرمایه اضافه کنیم.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
من بازار بورس هیچ وقت وارد نشدم
یک سوالی دارم
ارزش داره یک زمینی که 800 تومن قیمتشه
خارجه شهره و پیشرفتی نداره رو بفروشه یکساله سهام بخره (بدون ترید)؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فاسمین پایانی اش مثبت شد عجب، انگار می خواد شروع کنه بالا رفتن

---------------
بعضی سهم ها 5+ شدن، آخه چرا اینقدر سفارش فروش می زنن تا از 5+ بشه صف فروش .... فروش نزنن قیمت بالاتر بره اون وقت بفروشن.. جو روانی فروش ایجاد می کنن؟
سپ اومد روی 4600 گفتم دیگه بازار داره مثبت میشه از شنبه قیمتا بالاتر میره، نفروختم، بعد چند دقیقه دیدم نه باز قیمتا پایین اومدن، سپ صف فروش شد

بله حجم بالا بود اما ایا صف های خرید هم مانند هفته پیش سنگین بودن !!!
امیدوارم گرفته باشی چی میگم
این هفته علاوه بر حجم به صف نشینی ها توجه کن
صف نشینی فروش یا خرید؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان می شه خیلی پیچیده توضیح داد ولی خلاصش اینه که اگر روند کلی رو فهمیدید ( صعودی یا نزولی ) و اگر به نظریه ها همچون الیوت و ... اشراف ندارید با مشورت سهم بنیادی و خوبی انتخاب کنید یک حد سود و ضرر بازم با مشورت برای خودتون بگذارید و بنشینید یک گوشه و از روند معاملات لذت ببیرید ، اینکه هر روز با بالا و پایین رفتن یک سهم بخرید و بفروشید باید تخصص زیاد داشته باشید تا براتون سود اور باشه ،
حالا تشخیص من روند صعودی شاخص تا آخر سال هست خیلی خودتون رو درگیر اصلاح چند روزه نکنید اگر تخصص ندارید ببندید پنل آنلاین رو و به کارهاتون برسید .

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سعی کنید اگر شنبه بهتون راه داد بخرید نمادهاتون رو چون رالی صعودی بعدی از شنبه شروع می شه .
غپینو هم در تایم خوبی داره باز می شه ،

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عجیب ترین اتفاق یک هفته گذشته بورس ایران: #شستا رو در مچینگ 2800 اردر میذارن و صف چند صد میلیونی خرید تشکیل میدن، سه روز بعد رو 1450 تومن صف چند صد میلیونی فروش درست میشه. به همین بی منطقی، به همین بی مزگی (یا شاید هم بامزگی؟!).
دقیقا
خیلیا متاسفانه دیدگاه میان مدت و بلند مدت ندارن اصلا

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
یک سوالی دارم
صد در صد
در همین منفی که چند روز اخیر بود سهام ارزنده خریداری میشد
و سه ماهی نگهداری میکردی کم کمش یه 100 الی 150 درصدی برات سود میداد
منتها یه کار بلد برات خرید میکرد نه خودت یا به حرف این اون

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اگر در این مواردی که فرمودید بتونیم مرحله به مرحله و گام به گام گفتگوی جمعی داشته باشیم این تاپیک برای خیلیها از جمله خودمن ارزنده تر میشه.
از متکلم وحده بودن خوشم نمیاد و همچنین از نیش و کنایه
برحسب عادت قدیمی گوشه ای از نت انتخاب کردم برای نوشتن و . . . حاشیه نریم با دوستان ادامه میدیم

یکی از تفاوت هایی که بین دوستان بورسی و تریدرها دیدم همین مساله است جناب حسینی. تو بعضی از آموزش ها و مطالبی که تو فروم های بورسی می گذارن دیدم که همیشه میگن از این روش کم کردن میانگین قیمت تو فازهای اصلاحی استفاده نکنید. این باعث میشه حدضرر رو رعایت نکنید و بیشتر تو باتلاق قیمت های پایین تر فرو برید و بعدا نتونید از این باتلاق دربیایید. همیشه میگن حجم رو تو افزایش قیمت افزایش بدید تا سودتون بیشتر بشه اما تو کمترشدن قیمت ها حجم رو افزایش ندید که این خودش باعث میشه ضررهاتون تو حجم های بیشتری وارد بشه.
از طرف دیگه تو نوشته ها و کتاب ها و آموزش هایی که مربوط به ترید هست (چه کوتاه مدت و چه بلند مدت) خیلی دیدم که تو کاهش قیمت حجم اضافه بشه و این کار اگر بر اساس برنامه صورت بگیره میتونه جلوی ضرر رو بگیره. اصلاخود این روش یک روش ترید میتونه به حساب بیاد و جزو بخش مربوط به مدیریت سرمایه در ترید میشه. حدود سه سالی هست که وارد دنیای کریپتو و به دنبال اون ترید و مباحث معاملاتی و روانشناسی و غیره شدم و این بحث ها رو کم جایی ندیدم.
حالا در این بین هر دوطرف رو که نگاه می کنیم می بینیم هر کدوم از یه جهتی حرف درست رو می زنن.
هر چند من خودم روشم اینطور هست که مدیریت سرمایه ارجح تر هست و اگر روندی رو به مثبت باشه بهتر هست که تو هر اصلاحی یک مقدار سرمایه اضافه کنیم.
صحبت من از تحلیل گر و تریدر مراحل رشد یک سهامدار هست فرقی نمیکنه در چه بازاری فعالیت میکنه بیشتر یک بحث روانشناسی که از هر روش بنیادی و تکنیکالی باید بیشتر بهش اهمیت داده بشه
چرا در بازارهای جهانی صحبت از اینکه ۹۰ درصد افراد ضرر میکنند !!

John Templeton یکی از تریدرهای فوق العاده دنیا میگه
بازارهای صعودی در بدبینی متولد میشوند
در شک رشد میکنند
در خوشبینی به اوج میرسند
و در سرخوشی میمیرند !!!

این چهار قسمت همان امواج الویت هستند !!!

اما بحث کاهش میانگین
تفاوتی که بورس ایران با سایر بازارهای مالی دنیا داره اینکه وقتی سهمی در صف خرید قرار گرفت شما نمیتوانید در مراحل رشد حجم اضافه کنید
یا اگر همان سهم در صف فروش قرار گرفت نمیتوانید حد ضرر را فعال کنید
پس مجبور خواهید شد از روش ها و تکنیک های دیگه ای برای نزدیک شدن به پلن ترید خود استفاده کنید

به مرور زمان و به کمک دوستان دیگه سعی میکنیم بر علم و عمل خود اضافه کنیم
یک سوالی دارم
اگر میدونید واقعا ارزش زمین بیش از این نخواهد شد میتوانید وارد بورس شوید منتهی سعی کنید از صندوق های سرمایه گذاری استفاده کنید

صف نشینی فروش یا خرید؟
صف خرید دیگه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
متن جالبی بود گفتم قرار بدم:

پرسیدن دولت دیروز چجوری درآمد داشته از بورس؟

جواب:
شما هر معامله ای که میکنی *نیم درصد ارزشش میره تو جیب دولت به عنوان مالیات*. دیروز حدود ۲۵ هزار میلیارد تومن معامله در بورس انجام شد. نیم درصدش میشه ۱۲۵ میلیارد تومن. با دلار ۱۶ هزار تومنی میشه حدود ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار. هر بشکه نفت ایران با این شرایط تحریم و فروش سخت نهایت بشکه ای ۱۵ تا ۱۷ دلار معامله میشه. ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار تقسیم‌ بر ۱۵ دلار میشه ۵۲۰ هزار بشکه !!

بله روزی ۵۲۰ هزار بشکه!

حالا فک کن بورس تا آخر سال ۲ برابر شه و ارزش معاملات رشد کنه... درآمد بورسی دولت میشه روزی ۱ میلیون بشکه !!! به نظر شما دیگه نیازی به فروش نفت داره؟! نیازی به رفع تحریم فروش نفت داره؟! بنابراین *دولت با بورس حالا حالا ها کار داره...*

پ ن: ارزش معاملات روزانه بورس در بهترین شرایط تا پارسال روزی ۱۰۰۰ میلیارد تومن بود. یعنی یک ۲۵ ام ارزش معاملات دیروز! وقتی توی یک سال ۲۵ برابر شده پس میتونه براحتی آب خوردن تا آخر سال ۹۹ حدود ۲ برابر و حتی بیشتر شه...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یک سوالی دارم

من مطالب این تاپیک رو دنبال میکنم ولی هیچوقت دوست نداشتم در این تاپیک پست بدم، منتهی پست شما واقعا برام عجیب بود... خیلی عجیب....

موفق باشید

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اینکه ورود کنی یا نه بخودت مربوط هست . بورس بازار پر ریسکس هست ببین اگر 800 میلیونت توی یک هفته بشه 400 میلیون چطور هست برات ؟ اگر جواب این مسئله اینه که اهمیتی برات نداره بعدا وارد شو .
در هر بازاری دیدگاهتون رو روی بدترین حالت قرار بدید بعد وارد شید .

مثال : وخوارزم در یک روز 40 درصد رشد کرد در یک هفته 40 درصد منفی شد خب کسی که در قله خریده باشه الان در ضرر 40 درصدی هست با این حال همین الان توصیه می کنم به خرید چون سهم آینده داری هست . بازار بورس همچین چیزی هست .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
متن جالبی بود گفتم قرار بدم:

پرسیدن دولت دیروز چجوری درآمد داشته از بورس؟

جواب:
شما هر معامله ای که میکنی *نیم درصد ارزشش میره تو جیب دولت به عنوان مالیات*. دیروز حدود ۲۵ هزار میلیارد تومن معامله در بورس انجام شد. نیم درصدش میشه ۱۲۵ میلیارد تومن. با دلار ۱۶ هزار تومنی میشه حدود ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار. هر بشکه نفت ایران با این شرایط تحریم و فروش سخت نهایت بشکه ای ۱۵ تا ۱۷ دلار معامله میشه. ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار تقسیم‌ بر ۱۵ دلار میشه ۵۲۰ هزار بشکه !!

بله روزی ۵۲۰ هزار بشکه!

حالا فک کن بورس تا آخر سال ۲ برابر شه و ارزش معاملات رشد کنه... درآمد بورسی دولت میشه روزی ۱ میلیون بشکه !!! به نظر شما دیگه نیازی به فروش نفت داره؟! نیازی به رفع تحریم فروش نفت داره؟! بنابراین *دولت با بورس حالا حالا ها کار داره...*

پ ن: ارزش معاملات روزانه بورس در بهترین شرایط تا پارسال روزی ۱۰۰۰ میلیارد تومن بود. یعنی یک ۲۵ ام ارزش معاملات دیروز! وقتی توی یک سال ۲۵ برابر شده پس میتونه براحتی آب خوردن تا آخر سال ۹۹ حدود ۲ برابر و حتی بیشتر شه...
25 تریلیون تومن ارزش خرید و فروش هست. فقط فروش مالیات داره. پس نیم درصد 12.5 تریلیون تومن باید محاسبه شه> 62.5 میلیارد تومن. تقسیم بر 16000 تومن 3.9 میلیون دلار
اگه هر روز همین قدر معامله بشه، ضربدر 295 روز 1.15 میلیارد دلار.
با جلوگیری از هدر روی خیلی بیشتر از اینا گیرش میاد

Last edited:

melikarad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا جدیدا همه دارن سهم میخرن ؟؟؟؟؟
چرا قبلا اینطوری نبود؟؟؟؟؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
اینکه ورود کنی یا نه بخودت مربوط هست . بورس بازار پر ریسکس هست ببین اگر 800 میلیونت توی یک هفته بشه 400 میلیون چطور هست برات ؟ اگر جواب این مسئله اینه که اهمیتی برات نداره بعدا وارد شو .
در هر بازاری دیدگاهتون رو روی بدترین حالت قرار بدید بعد وارد شید .

مثال : وخوارزم در یک روز 40 درصد رشد کرد در یک هفته 40 درصد منفی شد خب کسی که در قله خریده باشه الان در ضرر 40 درصدی هست با این حال همین الان توصیه می کنم به خرید چون سهم آینده داری هست . بازار بورس همچین چیزی هست .

اگر بیام قطعا قطعا بدون حد ضرر شب نمی خوابم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارز بازار بورس حدود 3.82 کوادریلیون تومن (3820 تریلیون تومن) با دلار 16000 تومن حدود 237 میلیارد دلار
ارزش بازار فرابورس 711.5 تریلیون تومن (بازار اول و دوم)
چرا جدیدا همه دارن سهم میخرن ؟؟؟؟؟
چرا قبلا اینطوری نبود؟؟؟؟؟
تبلیغ بورس - جو زدگی ملت

نیمه اول سال 98 260هزار کد بورسی صادر شد. کل سال 822 هزار. یعنی نیمه دوم 562 هزار،

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بعضی موقع ها تو صف فروش گیر می کنی و نمی تونی حد ضضرت رو اعمال کنی . جنبه خوبم داره ممکنه 800 میلیون توی دوماه بشه 1.2 میلیارد . واقعیات رو در نظر بگیر نه آرزوها .

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
الان هستن کسانی که دو هفته پیش خرید کردن و 40-50 درصد توی ضررن یعنی سرمایشون نصف شده اونم طی دو هفته فقط
یه سهم برای دوستان دو هفته پیش خریدم 22 درصد رفته توی ضرر. این هارو هم باید در نظر بگیری اگر میخوای بیای توی بورس.

day gain.jpg

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
بعضی موقع ها تو صف فروش گیر می کنی و نمی تونی حد ضضرت رو اعمال کنی . جنبه خوبم داره ممکنه 800 میلیون توی دوماه بشه 1.2 میلیارد . واقعیات رو در نظر بگیر نه آرزوها .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوست عزیز قدیمی ها رو نمیدونم ولی اونایی که مثل من فروردین همین امسال وارد بورس شدند همه طعم ضرر رو چشیدیم-یکیش خود من غگل رو آخرش مجبور شدم با 14 درصد ضرر بفروشم-30 تومن شد حدود 25 یا همین حدودا البته درسته با سهم های دیگه جبران شد ولی خب به هر حال الان ممکن بود سود بیشتری کنم--حالا حساب کن اگه مثلا 500 میلیون از این سهم داشتی و مجبور میشدی با 14 درصد ضرر بفروشی چه مبلغ هنگفتی میشد!خلاصه حواست باشه همش دو ماهه تو بورسیم یه عالمه خون و ئل خوردیم ماها-وقتی سهم منفی میخوره بار روانی شدیدی به آدم میده ممکنه اصلا مریض کنه آدم رو چون نمیدونی فرداش باز منفی میخوره یا بر میگرده مخصوصا اگه تو مبالغ هنگفت ضرر کنی-درسته ریسک شدیدی داره ولی در کل بازاری که میشه روش حساب باز کرد-از اینور هم وقتی میبینی پرتفویت داره سود میده لذت میبری میبینی مثلا 20 تومنت شده 30 تومن اینجاهاش لذت بخشه خیلیم لذت بخشه فقط باید بچشی طعمشو تا بفهمی چی میگیم;):)-در کل به نظرم دل رو بزن به دریا و اموزش ببین و بعد ورود کن.

Last edited:
بالا