• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
حالا خیلی نترسونیم ، بعضی موقع ها هم با انتخاب درست کسب سود حال می ده ،
بطور مثال من فقط اینور سال رو می گم
اخابر از اول سال تا حالا ۱۲۰ درصد
چکاپا ۹۰ درصد
غپینو ۱۰۰ درصد
سهم های بالای ۲۰۰ درصدم داشتیم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حالا خیلی نترسونیم ، بعضی موقع ها هم با انتخاب درست کسب سود حال می ده ،
بطور مثال من فقط اینور سال رو می گم
اخابر از اول سال تا حالا ۱۲۰ درصد
چکاپا ۹۰ درصد
غپینو ۱۰۰ درصد
سهم های بالای ۲۰۰ درصدم داشتیم
در کل به نظر من هم ایشون ورود کنه بهتره حالا از طریق صندوق باشه که چه بهتر-هر چی نقدینگی بیشتر وارد بشه به نفع هم خود ایشون و هم ما هست.

saeedsp

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز قدیمی ها رو نمیدونم ولی اونایی که مثل من فروردین همین امسال وارد بورس شدند همه طعم ضرر رو چشیدیم-یکیش خود من غگل رو آخرش مجبور شدم با 14 درصد ضرر بفروشم-30 تومن شد حدود 25 یا همین حدودا البته درسته با سهم های دیگه جبران شد ولی خب به هر حال الان ممکن بود سود بیشتری کنم--حالا حساب کن اگه مثلا 500 میلیون از این سهم داشتی و مجبور میشدی با 14 درصد ضرر بفروشی چه مبلغ هنگفتی میشد!خلاصه حواست باشه همش دو ماهه تو بورسیم یه عالمه خون و ئل خوردیم ماها-وقتی سهم منفی میخوره بار روانی شدیدی به آدم میده ممکنه اصلا مریض کنه آدم رو چون نمیدونی فرداش باز منفی میخوره یا بر میگرده مخصوصا اگه تو مبالغ هنگفت ضرر کنی-درسته ریسک شدیدی داره ولی در کل بازاری که میشه روش حساب باز کرد-از اینور هم وقتی میبینی پرتفویت داره سود میده لذت میبری میبینی مثلا 20 تومنت شده 30 تومن اینجاهاش لذت بخشه خیلیم لذت بخشه فقط باید بچشی طعمشو تا بفهمی چی میگیم;):)-در کل به نظرم دل رو بزن به دریا و اموزش ببین و بعد ورود کن.
سلام
با اجازه ازتون میخواستم به این تحلیلتون یه کامنتی اضافه کنم
البته منم زیاد وارد نیستم در حد یه کم تجربه نظر میدم
خب بله درسته رفتن تو ضرر اذیت کننده هست ولی بعد از اون باعث رشد سطح دانش و نوع عملکرد و درک بهتر بازار میشه اینم قسمت خوبشه البته ضرر باید حساب شده باشه(منظورم حرفه‌ای گری و حد ضرر و ... نیست) به صورت کلی اگه اینجا ضرر کردین لطمه‌ای به زندگیتون نزنه بنابراین همون حرفه کلیشه‌ای مد نظرمه پولی که لازم داریم رو سعی کنیم وارد بورس نکنیم
ولی خب در مورد ضرر زیاد موافقتون نیستم ضرر تنها بحث درصد و از دست دادن مقداری پول(حالا کم یا زیاد) نیست بحثم روی زمان هست
مثلا میگم بازار همیشه قرار نیست روی خوشش رو نشونمون بده این ضررهایی که امروزه داریم نهایتا با یه هفته دو هفته صبر جبران میشه ولی خب هر از گاهی بازار از لحاظ زمانی وارد اصلاح میشه مثلا همون شهریور دوسال پیش که تا بهمن ضرر سهمامون جلو چشممون بود و بازار جون بالا رفتن نداشت تا از ضرر دربیاییم که خب این به نظرم بدتر از اصلاح قیمتی هست فرضم کنید که خب تو ۶ ماه که سهم بالا نرفته و کلی از ارزش سرمایمون کم شده و نهایتاً هم مجبور میشیم به خاطر نیاز به پول خارج بشیم که خب اوضاع رو بدترم میکنه.
حالا نسخه بدترشم مثلا از سال ۹۳ تا سال ۹۵ عملا بازار نه تنها رشدی نداشت بلکه ضرر هم داشت بار روانی این زمانها واقعا زیاده.
البته کامل قبول دارم بازار الان با بازار اون زمان ها متفاوته ولی خب بازم بازار قابل پیش بینی نیست و هر احتمالی رو باید در نظر گرفت.
ببخشید طولانی شد.
ایشالا همه باهم سود میکنیم .

Sent from my MI 5 using Tapatalk

saeedsp

Registered User
لایک‌ها
38
من بازار بورس هیچ وقت وارد نشدم
یک سوالی دارم
ارزش داره یک زمینی که 800 تومن قیمتشه
خارجه شهره و پیشرفتی نداره رو بفروشه یکساله سهام بخره (بدون ترید)؟
خب یه سوال چرا اون زمین رو میخوایین بفروشین ؟ با فرض اینکه فقط خریدین سود کنید بعداً نشده و میخوایید ردش کنید که این نوع خرید همینطوری بوده بدون تحلیل
دیدگاهتون از بورس هم همینطوریه یه جورایی فقط پولتون سود کنه که این نوع خرید هم میشه همین بدون تحلیل و احتمالا سال بعد هم دنبال یه چیز دیگه باید برید
به نظرم اگه فقط میخواهید سود کنید که خب سعی کنید از سبدگردانی، صندوق‌ها و ... استفاده کنید ولی اگه میخواهید تو بورس باشید باید خودتون یاد بگیرید که خب برای اینکار هم باید یه مقدار پولی که به چشمتون نمیاد یا زیاد نیست(اگه همین ۸۰۰ تومن براتون پولی نیست میگم اوکی با این شروع کنید) براتون که احیانا مشکلی پیش اومد بلاخره تازه وارد محسوب میشید و بازار سرمایه هم همیشه ریسک داره و قرارم نیست از لحظه ورود سود کنید(البته از چندماه پیش اوضاع طوری شده حتی رندوم هم انتخاب کنید به سودای فضایی میرسید) ولی باید همه جوانب رو بسنجید تا احیانا بازار به همین سبزی نبود زیاد اذیت نشید
بعد هم بعد از مثلا یکسال(بازه باید قابل قبول باشه وگرنه هرکی بعد از عید وارد شده همه تحلیلاش درسته)که عملکردتون رو ارزیابی کردید و اوکی بود میتونید با پول بیشتری کار کنید
فقط نظر شخصی بود
موفق باشید

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
خب یه سوال چرا اون زمین رو میخوایین بفروشین ؟ با فرض اینکه فقط خریدین سود کنید بعداً نشده و میخوایید ردش کنید که این نوع خرید همینطوری بوده بدون تحلیل
دیدگاهتون از بورس هم همینطوریه یه جورایی فقط پولتون سود کنه که این نوع خرید هم میشه همین بدون تحلیل و احتمالا سال بعد هم دنبال یه چیز دیگه باید برید
به نظرم اگه فقط میخواهید سود کنید که خب سعی کنید از سبدگردانی، صندوق‌ها و ... استفاده کنید ولی اگه میخواهید تو بورس باشید باید خودتون یاد بگیرید که خب برای اینکار هم باید یه مقدار پولی که به چشمتون نمیاد یا زیاد نیست(اگه همین ۸۰۰ تومن براتون پولی نیست میگم اوکی با این شروع کنید) براتون که احیانا مشکلی پیش اومد بلاخره تازه وارد محسوب میشید و بازار سرمایه هم همیشه ریسک داره و قرارم نیست از لحظه ورود سود کنید(البته از چندماه پیش اوضاع طوری شده حتی رندوم هم انتخاب کنید به سودای فضایی میرسید) ولی باید همه جوانب رو بسنجید تا احیانا بازار به همین سبزی نبود زیاد اذیت نشید
بعد هم بعد از مثلا یکسال(بازه باید قابل قبول باشه وگرنه هرکی بعد از عید وارد شده همه تحلیلاش درسته)که عملکردتون رو ارزیابی کردید و اوکی بود میتونید با پول بیشتری کار کنید
فقط نظر شخصی بود
موفق باشید

این زمین رو سال 81 خریدیم 10 تومن
سودش رو داده...هدف هم رسیدن به سرمایه‌ی 3 تومنی برای ساخت یک زمین دیگس...
هر چی فکر می کنم این مبلغ برای بورس مناسب نیست...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این زمین رو سال 81 خریدیم 10 تومن
سودش رو داده...هدف هم رسیدن به سرمایه‌ی 3 تومنی برای ساخت یک زمین دیگس...
هر چی فکر می کنم این مبلغ برای بورس مناسب نیست...
اگه قصد داشتید سرمایه به بورس بیارید و نخواید کار اصلیتون باشه و اگه دیدتون بالای 2 ساله ، صندوق براتون میتونه خوب باشه . به شرطی که کل سرمایه شما این 800 تومن نباشه و دنبال درآمد ماهیانه از اون نباشید
اینم بگم آینده زمین رو در نظر بگیرید شاید نگهداشتن زمین بهتر باشه
ترکیبی از 8 تا صندوق با وزن یکسان :
سه تا سهامی
دو تا مختلط
دو تا درآمد ثابت
یدونه شاخصی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

چیزی که فراموش کردم بگم

وقتی متاتریدر ، افلاین ، tsetmc ، ایزی تریدر و . . . هرکدوم برای خودشون یک قیمتی میدهند شما برای خرید سهم چه قیمتی میگذارید ؟
جواب این سوال بهت میگه چرا به یکباره صف های فروش تبدیل به صف خرید میشن !!!

چرا جدیدا همه دارن سهم میخرن ؟؟؟؟؟
چرا قبلا اینطوری نبود؟؟؟؟؟
قبلا این بازار وجود داشت منتهی چندان مورد استقبال قرار نمیگرفت حجم نقدینگی به سمت زمین و طلا و . . . میرفت که اکثر مردم توانایی خرید اون داشتن
امروز به دلیل جهش قیمت ها عامه مردم توانایی خرید و فروش زمین ، ماشین ، طلا و چنین مواردی ندارن و به امروز به سمت بورس امده اند
منتهی بورس اوضاعش با بازار سنتی فرق داره

دوست عزیز قدیمی ها رو نمیدونم
:D
گورباچوف کارت درسته

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوست عزیز قدیمی ها رو نمیدونم ولی اونایی که مثل من فروردین همین امسال وارد بورس شدند همه طعم ضرر رو چشیدیم-یکیش خود من غگل رو آخرش مجبور شدم با 14 درصد ضرر بفروشم-30 تومن شد حدود 25 یا همین حدودا البته درسته با سهم های دیگه جبران شد ولی خب به هر حال الان ممکن بود سود بیشتری کنم--حالا حساب کن اگه مثلا 500 میلیون از این سهم داشتی و مجبور میشدی با 14 درصد ضرر بفروشی چه مبلغ هنگفتی میشد!خلاصه حواست باشه همش دو ماهه تو بورسیم یه عالمه خون و ئل خوردیم ماها-وقتی سهم منفی میخوره بار روانی شدیدی به آدم میده ممکنه اصلا مریض کنه آدم رو چون نمیدونی فرداش باز منفی میخوره یا بر میگرده مخصوصا اگه تو مبالغ هنگفت ضرر کنی-درسته ریسک شدیدی داره ولی در کل بازاری که میشه روش حساب باز کرد-از اینور هم وقتی میبینی پرتفویت داره سود میده لذت میبری میبینی مثلا 20 تومنت شده 30 تومن اینجاهاش لذت بخشه خیلیم لذت بخشه فقط باید بچشی طعمشو تا بفهمی چی میگیم;):)-در کل به نظرم دل رو بزن به دریا و اموزش ببین و بعد ورود کن.
زمانی که شما غگل داشتی منم داشتم ۱۵ درصد سبد سهامم
با چه قیمتی خریدی ؟
هدفت از خرید اون زمان چی بود ؟
چرا به خریدت فرصت رشد ندادی ؟
چرا شما ضرر کردی و من سود ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
زمانی که شما غگل داشتی منم داشتم ۱۵ درصد سبد سهامم
با چه قیمتی خریدی ؟
هدفت از خرید اون زمان چی بود ؟
چرا به خریدت فرصت رشد ندادی ؟
چرا شما ضرر کردی و من سود ؟
استاد حسینی
با این وضعیت هیجانی
خرید و فروش عقلانی هست؟ یا فقط سهام داری کردند؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بعضی وقت‌ها برای پرواز باید اول سقوط کرد.

بعضی از شکست‌های زندگی، در ظاهر شبیه به یک سقوط آزاد هستند. اما باید این نکته را به خاطر بسپاریم که تا زمانی که زنده هستیم، در هر سقوطی چتر نجات داریم. پس، باید به جای ترسیدن از ارتفاع، با تمام قدرت حرکت کنید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#شاخص_کل 2470 واحد اصلاح کرد و به 1,018،970 واحد رسید
#شاخص_هم_وزن 2150 واحد اصلاح کرد و ب 316هزار واحد رسید

تأثیر در شاخص (بورس)
#فارس #فولاد #حکشتی #وامید #فملی #وبملت #اخابر
تأثیر در شاخص (فرابورس)
#مدیکو #بجهرم #ذوب #مدیکو #هرمز #زاگرس #دماوند #وهور
نماد پربیننده (بورس)
#فولاد #شپنا #وبملت #وتجارت #وخارزم #فملی #خگستر
نماد های پربیننده (فرابورس)
#سبزوا #ذوب #سمگا #تبرک #دماوند #بجهرم

مقاومت های پیش روی #شاخص_کل:
1⃣1،200،000 واحد
2⃣1،345،000 واحد
3⃣1،500،000واحد

حمایت های پیش روی #شاخص_کل : 1⃣1،000،000واحد
1⃣ 960،000 واحد
2⃣ 900،000 واحد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اقای حسینی
با این وضعیت هیجانی
خرید و فروش عقلانی هست؟ یا فقط سهام داری کردند؟
بورس در نهایت به انسان های صبور سود میدهد
خرید های پلکانی در منفی های بازار ، سهم های بنیادی میتونه سود بیشتری نسیب سهامدار صبور بکنه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
الان هستن کسانی که دو هفته پیش خرید کردن و 40-50 درصد توی ضررن یعنی سرمایشون نصف شده اونم طی دو هفته فقط
یه سهم برای دوستان دو هفته پیش خریدم 22 درصد رفته توی ضرر. این هارو هم باید در نظر بگیری اگر میخوای بیای توی بورس.

مشاهده پیوست 1178536
شما بانک دی رو خریدی ؟ چند درصد پرتفوی هست ؟ از کی خریدیش و تا حالا چند درصد بهت سود داده ؟
تو یک سال گذشته هم نزدیک 930 درصد رشد داشته اینجوری که من نگاه کردم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
افزایش ۵۰ درصدی نرخ برق تایید شده است
افزایش نرخ به میزان ۵۰درصد؟
یعنی کسایی که اشتراک خونگی هم دارن از این به بعد ۵۰درصد بیشتر پول برق میدن؟
خبر رو از کجا دیدید؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
شما بانک دی رو خریدی ؟ چند درصد پرتفوی هست ؟ از کی خریدیش و تا حالا چند درصد بهت سود داده ؟
تو یک سال گذشته هم نزدیک 930 درصد رشد داشته اینجوری که من نگاه کردم
بله تک سهم این بانک شدم. طی دو هفته گذشته کل پرتفو رو با این سهم جایگزین کردم. الان 20 درصد در سودم.
بانک دی چندین اهرم داره: نیروگاه دماوند، بوعلی، بیمه دی، خود بانک، املاک و زمین هایی که داره اهرم پرتاب دی به بالا هستند هر کدام رشد کنند سهم دی رشد می کند. الان هم که خبر افزایش نرخ برق نیروگاهی ها آمده.

در حال حاضر بانک دی دو مورد قطعی زیر را در پیش رو داره:
-دادن افشای اطلاعات بابت سودهای سنگینی که از فروش سهام بوعلی و نیروگاه دماوند طی یکماه گذشته داشته.
-افزایش سرمایه سنگین و سرعتی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها (روی کاغذ ~3300 درصدی تا پایان تیرماه) نسبت به خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت.

Islamic-1.jpg

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
افزایش ۵۰ درصدی نرخ برق تایید شده است
دیروز تمام نیروگاهیا بهمین خاطر تا قبل از شروع بازار افشای الف زدن ساعت 10-11 بدون دامنه باز شدن بعد ممنوع شدن و ناظر همه معاملات رو باطل کرد.
ولی دماوند بعداظهر افشا زد و اونایی که باید وارد میشدن صبح بطور کامل وارد شدن و هیچ معامله ای هم باطل نشد و شنبه یه 20 درصد شیرین میگیرن.
متاسفانه هیچ نظارتی توی بورس نیست.

saeedsp

Registered User
لایک‌ها
38
بله تک سهم این بانک شدم. طی دو هفته گذشته کل پرتفو رو با این سهم جایگزین کردم. الان 20 درصد در سودم.
بانک دی چندین اهرم داره: نیروگاه دماوند، بوعلی، بیمه دی، خود بانک، املاک و زمین هایی که داره اهرم پرتاب دی به بالا هستند هر کدام رشد کنند سهم دی رشد می کند. الان هم که خبر افزایش نرخ برق نیروگاهی ها آمده.

در حال حاضر بانک دی دو مورد قطعی زیر را در پیش رو داره:
-دادن افشای اطلاعات بابت سودهای سنگینی که از فروش سهام بوعلی و نیروگاه دماوند طی یکماه گذشته داشته.
-افزایش سرمایه سنگین و سرعتی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها (روی کاغذ ~3300 درصدی تا پایان تیرماه) نسبت به خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت.

مشاهده پیوست 1178608
سلام
سهم خوبی انتخاب کردین منم باهاتون راجب انتخابش موافقم و احتمالا هم سود خوبی میده
ولی به نظرم تک سهم شدن ریسک بالایی داره به نظرم مدیریت ریسک با تشکیل سبد بهتره
موفق باشید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

قضیه افزایش 3000 درصدی و دماوند به کجا رسید؟ اگر درست یادم باشه یه سری گیر و گورهایی توی کار بود. رفع شد؟ تایید افزایش سرمایه در چه مرحله ایه؟ چند درصدش ممکنه تایید بشه؟

بالا