• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پولم رو چکار کنم تا ارزشش پایین نیاد؟

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
بسیاری از همون کارشناس ها هم دارن به رشدش حداقل در امسال نوید میدن.
اگر سهام بنیادی خریداری کنید حتی در صورت ریزش شاخص, ضرر چندانی نمیکنید و دوباره سهام تون رشد میکنه.

سهام بنیادی با بررسی کامل بخرید نه با سیگنال خرید چند تا کانال تلگرامی...
به طور مشخص اسم و مدرک تحصیلی و پست رسمی کارشناس مورد نظرتون رو بفرمایید

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516

DESTRUCTION

Registered User
لایک‌ها
43
ببین توی بورس باید خیلی بلد باشی .... 90 درصد ملت ضرر می کنن 7 درصد سر به سر و 3 درصد سود میکنن .... به الان نگاه نکن وضع بورس خوبه .... الان سیکل توزیع یا همون توی پاچه کردن هست .... اواخر تابستان یا پاییز حرف منو قشننننگ درک خواهید کرد .... لشکر مالباختگان در راهه ... البته این دفعه لشگر هم نیست یه چیزیه فرای این حرفا ....

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
سلام دوستان گرامی من یه مبلغی (نزدیک به ۴ میلیون تومن) پول دارم که هرچند کمه اما فعلا هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم و تا یک سال آینده همینطوری باید نگهش دارم. هر از گاهی هم مبلغی بهش اضافه میکنم که تا سال آینده ممکنه تا ۱۰ تومن هم برسه. اما همونطور که می دونید اگه همینطوری توی بانک نگهش دارم ارزشش خیلی پایین میاد. از طرفی هم نمیدونم چکارش کنم که دست کم ارزشش تا سال بعد حفظ بشه. سود که هیچی، همینکه بی ارزش نشه کافیه.
اگه ایده ای دارید خیلی خوشحال میشم پیشنهاد بدید. هر روشی که بتونم ارزشش رو حفظ کنم کفایت میکنه.
پیشاپیش ممنون
پولی نیست ک بشه ایده تاپیک ازش درآوردبنظرم وسیله بخر
مثلاً روغن موتور بخر بزار باشه چند ماه دیگه بفروش

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
در حال حاضر بورس خیلی خوبه
اگه همین یه ماه پیش با چهار میلیون تومان عرضه اولیه شستا و صبا رو خریدی بودی الان تقریبا پولت دو برابر شده بود

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
در حال حاضر بورس خیلی خوبه
اگه همین یه ماه پیش با چهار میلیون تومان عرضه اولیه شستا و صبا رو خریدی بودی الان تقریبا پولت دو برابر شده بود
بیشتر بلکه ۳ برابر

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
یه دستگاه تقطیر 25 لیتری بگیر میشه حدود 3 تومن. مابقی هم کشمش بخر... تا سال دیگه شده 40 میلیون

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کی هست؟ مدرکش چیه؟ سابقه اش چیه؟ تحصیلاتش چیه؟ شغلش چیه؟

!!!

هیچی یه کارگر ساده س عزیز.
بیخیال.
نیا توی بورس.
من پارسال ۴۰ میلیون داشتم تابستون. الان ۲۰۰ میلیون دارم. اگر پولم توی بانک مونده بود در بهترین حالت ۲۰ درصد تا تابستونی که هنوز نیومده به ۴۰ تومنم اضافه شده بود

pouryamb

Registered User
لایک‌ها
18
از همه دوستانی که راهنمایی دادن ممنونم. واقعا لطف کردید که وقت گذاشتید. تا اینجای کار به این نتیجه رسیدم که بورس گزینه مناسبی هست، اما در شرایط فعلی برای من مناسب نیست و باید کمی صبر کنم. اولین دلیلش اینه که اکثرا میگن در حال حاضر بازار حباب داره و ممکنه سقوط شدیدی رو تجربه کنه و دوم اینکه من تجربه ای در این زمینه ندارم و باید مدتی رو صرف آموزش کنم. اما فکر میکنم بازار مناسبی برای کسب سود باشه. مخصوص با این حرف عزیز که خیلی وسوسه کننده س:D
بیخیال.
نیا توی بورس.
من پارسال ۴۰ میلیون داشتم تابستون. الان ۲۰۰ میلیون دارم. اگر پولم توی بانک مونده بود در بهترین حالت ۲۰ درصد تا تابستونی که هنوز نیومده به ۴۰ تومنم اضافه شده بود

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
از همه دوستانی که راهنمایی دادن ممنونم. واقعا لطف کردید که وقت گذاشتید. تا اینجای کار به این نتیجه رسیدم که بورس گزینه مناسبی هست، اما در شرایط فعلی برای من مناسب نیست و باید کمی صبر کنم. اولین دلیلش اینه که اکثرا میگن در حال حاضر بازار حباب داره و ممکنه سقوط شدیدی رو تجربه کنه و دوم اینکه من تجربه ای در این زمینه ندارم و باید مدتی رو صرف آموزش کنم. اما فکر میکنم بازار مناسبی برای کسب سود باشه. مخصوص با این حرف عزیز که خیلی وسوسه کننده س:D
بورس همیشه هم اینطوری سود نمیده
یه ریسکه

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
بیخیال.
نیا توی بورس.
من که اصلا دنبال ورود به بورس نبودم! خواستم استارتر تاپیک تو دام "گلدکوئیست" جدید (بازار بورس) نیفته و اسیر دروغ ها و توهمات نشه.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بیخیال.
نیا توی بورس.
منم 2 ماهه 100% سود
واقعا آشغاله بورس
سکه حباب نداره ارز نداره مسکن نداره اما بورس داره :))))))

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
من چند ساله تو این بازارم
عرضه های اولیه به هیچ عنوان هیچ ریسکی نداره
در بدترین حالت 20 30 درصد
بهترین حالت چندین برابر میشه
آموزش هم در حد چند ساعت لازمه برای خرید عرضه اولیه
4تومن هم سرمایه مناسب همین کاره

alight

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان گرامی من یه مبلغی (نزدیک به ۴ میلیون تومن) پول دارم که هرچند کمه اما فعلا هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم و تا یک سال آینده همینطوری باید نگهش دارم. هر از گاهی هم مبلغی بهش اضافه میکنم که تا سال آینده ممکنه تا ۱۰ تومن هم برسه. اما همونطور که می دونید اگه همینطوری توی بانک نگهش دارم ارزشش خیلی پایین میاد. از طرفی هم نمیدونم چکارش کنم که دست کم ارزشش تا سال بعد حفظ بشه. سود که هیچی، همینکه بی ارزش نشه کافیه.
اگه ایده ای دارید خیلی خوشحال میشم پیشنهاد بدید. هر روشی که بتونم ارزشش رو حفظ کنم کفایت میکنه.
پیشاپیش ممنون
ورود به بورس، یا خودت انجام بدی یا یه سبدگردان ماهر، و خریدن سکه با سود سهام.

بالا