• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
قیمت سخت افزار سر به فلک کشیده
یه دونه پاور هم قیمت کل کامپیوتر شده :mad:
چه خبره؟! بعدا قرار چی بشه؟:(
افزونه linker هستش یکی دیگم فک کنم beautiful link یا همچین چیزی
بدون افزونه نیاز دارم
فقط کد php یا اچ تی اکسس
بعدا افزونه ها مثل سرطان میشن برای وردپرس
اگر کد نداشت جایگزینش افزونه هست ولی این کار یه کد و تابع داره که باید پیدا کنم
کسی هست راهنمایی کنه؟

#####
از این سه تا گزینه کدوم برای پاور و کامپیوتر مناسب تره؟
Untitled.jpg
چند تا نرم افزار تست تخت افزار نصب کردم هیچ کدوم پاور رو تست نکردن :mad: فقط مشخصات سیستم رو میزدن
برنامه ای هست که برای تست پاور باشه؟

Last edited:

NewLink

Registered User
لایک‌ها
43
یه دامنه دارم. وارد سایتی که ازش این دامنه رو ثبت کردم شدم که تمدید کنم. سایت بالا نیومد
منم دیدم استیبل نیست دامنه رو منتقل کردم به یه سایت دیگه. هویز گرفتم دیدم دامنه 2 سال تمدید شده و من فقط هزینه یک سال رو پرداخت کردم.

تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که هاستینگ قبلی، قبل از پرداخت دامنه رو یک سال تمدید کرده. درسته؟ یا دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟
موقع انتقال دامنه دات کام بین دو ثبت کننده دامنه ( ثبت کننده ها متفاوت باشند )
هزینه انتقال اولیه شامل یکسال تمدید دامنه هم میشه

یکسال هم اگر خودتون تمدید کرده باشید ، همون دو سال میشه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
قیمت سخت افزار سر به فلک کشیده
یه دونه پاور هم قیمت کل کامپیوتر شده :mad:
چه خبره؟! بعدا قرار چی بشه؟:(

بدون افزونه نیاز دارم
فقط کد php یا اچ تی اکسس
بعدا افزونه ها مثل سرطان میشن برای وردپرس
اگر کد نداشت جایگزینش افزونه هست ولی این کار یه کد و تابع داره که باید پیدا کنم
کسی هست راهنمایی کنه؟

#####
از این سه تا گزینه کدوم برای پاور و کامپیوتر مناسب تره؟
مشاهده پیوست 1179117
چند تا نرم افزار تست تخت افزار نصب کردم هیچ کدوم پاور رو تست نکردن :mad: فقط مشخصات سیستم رو میزدن
برنامه ای هست که برای تست پاور باشه؟
برای من روی power saver هست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان سایتی هست که بشه در دسترس بودن سایت در کل کشورها رو باهاش بررسی کرد؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بعد از شش سال کار کردن با #c و asp.net هرچی تلاش میکنم بتونم با یه زبان دیگه مثل پایتون یا php ارتباط برقرار کنم نمیشه.
کاری که تو asp.net و ویژوال استودیو با سه چهار تا کلیک قابل انجامه،تو php باید ده ها خط کد بنویسی.دانلود و اجرا و راه اندازی فریمورک هاش مثل zend و yii هم که خودش یه بساطیه.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فریمورک هایی مثل laravel و django هم CLI دارن که مشابه خیلی از کارایی که ویژوال استدیو انجام میده رو با چند تا دستور انجام میدن.

پ.ن: سایتای دانشگاهی و دولتی رو اکثرا با همین ابزار های ویژوال استدیو ساختن که وضعشون اینه. حرفه ای ها خودشون کد مینویسن زیاد از این ابزار ها استفاده نمیکنن.
با پایتون میشه برنامه نویسی وب انجام داد ؟

کتابی هست معرفی کنی یا دوره ای پایه رو یاد گرفت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
فریمورک هایی مثل laravel و django هم CLI دارن که مشابه خیلی از کارایی که ویژوال استدیو انجام میده رو با چند تا دستور انجام میدن.

پ.ن: سایتای دانشگاهی و دولتی رو اکثرا با همین ابزار های ویژوال استدیو ساختن که وضعشون اینه. حرفه ای ها خودشون کد مینویسن زیاد از این ابزار ها استفاده نمیکنن.
فرقی نمیکنه شما چه با. editor کار کنی چه با IDE در هر دو حالت باید کد بنویسی.
حالا IDE به شما امکانات دیباگ و آنالیز کد و تست رو سیستم های مختلف و شبیه سازی و مدل سازی و تیم ورک و امکانات مهندسی و ... رو میده اما ادیتور این قابلیت هارو نداره فقط یه محیط کد نویسی ساده اس.
اسکریپت های ساده ی php مثل ماژول نوشتن برا وردپرس رو میشه با کد نویسی روی ادیتور انجام داد اما حجم پروژه وقتی بزرگ‌‌ یا جدی میشه باید از یه IDE مثل ویژوال استودیو استفاده کرد.
حالا اینکه سایت های دولتی و دانشگاهی از فناوری های امروزی استفاده نمیکنن یا درست استفاده نمیکنن بحثش جداست.
اگر نه وبسایت های مثل stack over flow و go dady و مایکروسافت و MarketWatch یا سایت های داخلی مثل زومیت و دیجیکالا هم با همین ویژوال استودیو و‌ asp.net طراحی شدن.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام.
از آشنایان کسی پیج اینستاگرام نداره بفروشه به ما

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام دوستان كسى رو سراغ داريد پيج اينستاگرام براى فروش داشته باشه؟ فروشنده معتبر باشه. يا خود فرد معتبر باشه! تا ٣٠-٤٠ كا مد نظرمه.. اما حالا بالاتر يا پايينترم بود اما واقعى موردى نداره
شرمنده من چندسالى نبودم نميدونم قوانين تغيير كرده يا نه! اگه سوال بيجا بود شرمنده :)
اگر بالای 100K خواستی بگو معامله هم تهران حضوری توی دفتر و قرارداد و ...
اگر هم از کسی خواستی بخری حتما ایمیل اولیه پیج رو بگیر همون ایمیلی که ولکام توش باشه دیگه خیالت راحته

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
کسی میدونه حدودا چند درصد از ورودی گوگل یه فروشگاه اینترنتی خرید میکنن؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
کسی میدونه حدودا چند درصد از ورودی گوگل یه فروشگاه اینترنتی خرید میکنن؟
نمیشه گفت
ولی معمولا کم پیش میاد که زیر صدتا بیاد. یعنی حالت خوبش از هر صد بازدیدکننده یک خریده

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
دوستان فرض کنید یک سایت نیازمندی دارید که یکی از این آگهی دهنده های سایتتون کلاهبردار از آب در میاد و یک نفر بابت این موضوع از شما شکایت میکنه

حالا سوال اینجاست که پلیس فتا از ما چه اطلاعاتی میخواد که ما از نظر قانونی موظف به گرفتنشون از آگهی دهنده و ارائه اونها به پلیس در چنین مواردی باشیم؟ منظورم اینه که اگر از ما تلفن و آی پی آگهی دهنده رو بخوان و ما بگیم ثبتش نکردیم، مشکلی برامون به وجود میاد؟

دوم کلا در چنین مواردی اگر کسی از ما به عنوان صاحب سایت نیازمندی شکایت کرد میتونه برامون دردسر درست کنه؟

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
نمیشه گفت
ولی معمولا کم پیش میاد که زیر صدتا بیاد. یعنی حالت خوبش از هر صد بازدیدکننده یک خریده
این اشتباهه
اگر فروش اینترنتی همه چی باشه این مدلی میشه
ولی برای من که تخصصی هست از هر 10 نفر 9 نفرشون خرید میکنه چون دنبال همون چیزی که بوده تو سایت بهش رسیده
دستش درد نکنه اون کسی که بهم گفت تخصصی کار کن و روی یه چیز تمرکز کن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
این اشتباهه
ولی برای من که تخصصی هست از هر 10 نفر 9 نفرشون خرید میکنه چون دنبال همون چیزی که بوده تو سایت بهش رسیده
داداش منم ده سال پیش یه شاپ داشتم از هر ده پونزده نفر یک خرید انجام میشد. اون موضوع هم تخصصی بود و البته دلار هم هزار تومن بود و وضع اقتصادی به مراتب بهتر. ولی شما میخوای بگی از صد تا ورودی گوگل، نودتاشون خرید میکنند؟!
من کاری به ورودی دایرکت و سوشیال ندارم - شما ورودی گوگلو میگی؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
نمیشه گفت
یک درصد ؟ خیلی کمه که :|

این اشتباهه
موضوع سایتت چیه؟

بهش میگن نرخ تبدیل یا conversion rate
میانگین 2.35 درصد
برای اونایی که جزء 25 درصد اول هستن 5.31 درصد
و برای 10 درصد اول 11.45 درصد
مشاهده پیوست 1179242

پ.ن: تو اون سایت معروفه زیر پستم کامنت گذاشتی؟ یه احسان نامی بود :D

:oops:
اره . خیلی عجیب بود ازگوگل اومدم یهو دیدم عه تویی که:D

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یک درصد ؟ خیلی کمه که :|

موضوع سایتت چیه؟

اره . خیلی عجیب بود ازگوگل اومدم یهو دیدم عه تویی که:D

داداش منم ده سال پیش یه شاپ داشتم از هر ده پونزده نفر یک خرید انجام میشد. اون موضوع هم تخصصی بود و البته دلار هم هزار تومن بود و وضع اقتصادی به مراتب بهتر. ولی شما میخوای بگی از صد تا ورودی گوگل، نودتاشون خرید میکنند؟!
من کاری به ورودی دایرکت و سوشیال ندارم - شما ورودی گوگلو میگی؟
طرف حساب من زن هست زن هم هرچیزیو دنبالش باشه خرید میکنه مخصوصا تو موضوعی که من فعالیت میکنم ارایشی و بهداشتی و جنسی
مثلا امروز تا به این لحظه 2009 تا ورودی گوگل دارم که 81 نفر فقط برای کلمه سفارش کرم ...... (نقطه برای سانسور اسم) وارد سایت شدن و 76 تا سفارش کرم بوده که البته چند نفرشون 2 تا سفارش دادن در صورتی که این کرم اصلا من ندارم و برای یه جای دیگست سفارش میدن تو سایت من منم از اونور سفارش میدم براشون ارسال میشه !
البته اینم بگم سفارش تو سایت من از چند طریقه و این راحتی سفارش باعث شده تعداد سفارش بره بالا مثلا برای سفارش عدد 2 را به شماره فلان پیامک کنید
قبلا که این سیستم رو نداشتیم درصد سفارشا کمتر بود ولی الان عالی شده
یا مثلا کرم ضد افتاب ..... هرکسی وارد میشه سفارش هم میده یعنی کلمه های خرید یا فروش وارد میشن همونا سفارش میدن کلمه های دیگه مثل آموزش استفاده از کرم ..... اکثرشون خرید نمیزنن
من برای رهگیری سفارش و اینکه ببینم کی مبخره مکی نمیره به برنامه نویس گفتم یه کاری کنه برای هر ورودی یه key جدید ایجاد بشه که اونو پیامک کنن این مدلی درصد ورود به سایت و سفارش رو دقیق متوجه میشم

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
طرف حساب من زن هست زن هم هرچیزیو دنبالش باشه خرید میکنه مخصوصا تو موضوعی که من فعالیت میکنم ارایشی و بهداشتی و جنسی
مثلا امروز تا به این لحظه 2009 تا ورودی گوگل دارم که 81 نفر فقط برای کلمه سفارش کرم ...... (نقطه برای سانسور اسم) وارد سایت شدن و 76 تا سفارش کرم بوده که البته چند نفرشون 2 تا سفارش دادن در صورتی که این کرم اصلا من ندارم و برای یه جای دیگست سفارش میدن تو سایت من منم از اونور سفارش میدم براشون ارسال میشه !
البته اینم بگم سفارش تو سایت من از چند طریقه و این راحتی سفارش باعث شده تعداد سفارش بره بالا مثلا برای سفارش عدد 2 را به شماره فلان پیامک کنید
قبلا که این سیستم رو نداشتیم درصد سفارشا کمتر بود ولی الان عالی شده
یا مثلا کرم ضد افتاب ..... هرکسی وارد میشه سفارش هم میده یعنی کلمه های خرید یا فروش وارد میشن همونا سفارش میدن کلمه های دیگه مثل آموزش استفاده از کرم ..... اکثرشون خرید نمیزنن
من برای رهگیری سفارش و اینکه ببینم کی مبخره مکی نمیره به برنامه نویس گفتم یه کاری کنه برای هر ورودی یه key جدید ایجاد بشه که اونو پیامک کنن این مدلی درصد ورود به سایت و سفارش رو دقیق متوجه میشم
خیلی خوبه اینجوری، چه کارای برای گرفتن ورودی انجام دادی ؟ چون فکر کنم تو کلمه خرید رقابت بالاست .
این سیستم پیامکی ثبت سفارش استفاده میکنی ازجای خاصی خریدی یاشخصیه ؟

بالا