miladsharifitedi
Registered User
- نوشتهها
- 997
- لایکها
- 1,656
چیزایی که اینجا در مورد سئو میگفتن و دنبالش میکردن رو من انجام ندادم البته من سایتم چند ساله فعاله پیحای اینستام و تلگرام هم هستخیلی خوبه اینجوری، چه کارای برای گرفتن ورودی انجام دادی ؟ چون فکر کنم تو کلمه خرید رقابت بالاست .
این سیستم پیامکی ثبت سفارش استفاده میکنی ازجای خاصی خریدی یاشخصیه ؟
ولی کلشو شرمنده نمیگم از من هم ناراحت نشو دلیلش هم اینه که چند ماه قبل تو یه تاپیکی میگفتن ایرانیا و تو پرشین تولز چشم دیدن موفقیت بقیرو ندارن
من باورم نمیشد یه سایت فیلم پربازدید داشتم ولی برای تست یه سایت فیلم زدم که اصلا نه بازدیدی داشت و نه کسی میشناخت 40 روز بود ثبتش کرده بودم دامینشو و چون هیچ کسی نمیدونست و هیچ جا هم ثبت نشده بود گوگل هم بسته بود
لینکشو گذاشتم تو امضای پی تی بخدا 24 ساعت نشده فیلتر شد !
برای اون سیستم باید شرکت داشته باشی خط خدماتی بگیری و یه سری کارای دیگه کنی که منم اینجا به یکی گفتم انجام داد
سیستم خیلی خوبیه آنالیز رفتار کاربرا رو تو داشبورد دارم که مثلا وقتی وارد سایت شد چقدر موند و بعدش رو چه لینکی کلیک کرد یا صفحرو تو علاقه مندی گذاشت یا خیلی چیزای دیگه که رفتارشونو میسنجه و با اونا میتونی خیلی کارا کنی که فروشت بیشتر بشه
مثلا وقتی میبینی برای یه کلمه وارد سایت میشه بعدش میره سراغ کدوم لینک و مطلب یا مثلا سفارش میده یا نه یا قیمتو چک میکنه ( نمودار قیمتی ماه های قبل) و ....
یه چیزی که برای من خوب بود این بود که با هر بسته که ارسال میکنم یه هدیه هم میدم و یه کارت مخصوص مشتریان میدیم ( این ایده خانومم بود ) که مشتری تا یه ماه کف میکنه
اوایلش این کارتا هزینش زیاد بود چون برای هر کارت تقریبا 15 هزار تومن در میومد ولی بعدا نتیجه داد
یه سری چیزارو با داشتن کارت میتونن از ما بگیرن مثلا مشاوره پوست و موی رایگان یا اشانتیون تو خرید بعدی یا کارت تخفیف یا کلا رایگان برای استفاده از سالن های زیبایی و آرایشی
مثلا سالن های زیبایی الان التماس میکنن بنز بدن بهم و برن تو لیست سالن هایی که کارتای ما پشتیبانی میکنه
چون اکثر سالن ها هم میلیاردی پول در میارن تا حالا هر قیمتی بهشون گفتم نه نگفتن و قبول کردن