• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

سلام ممنون
یک کارگزاری بیشتر معرفی نشده در سایت! برای همین سوال کردم که " به جز معالی آباد جای دیگه ای هم دفتر دارن؟ "..

واقعا راست هست که میگن آدم از هرچی بدش بیاد سَرِش میاد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کویر منفی شده پایانی مثبت. وغدیر مثبت ، پایانی منفی

828 میلیارد تومن معاملات اخابر... انگار سود خودشون رو کردن و همه سهام رو فروختن به یه عده ساده ، بعد قیمت ریزش کنه. اینطور یه نظر نمی رسه؟

دوستان

اطلاع دارید که کارگزاری ها روزهای 5شنبه هم باز هستند یا نه؟ منظورم سامانه آنلاین و معاملات نیست، دفترشون برای خدمات حضوری...

عزیزانی که شیراز هستند کارگزاری مفید به جز معالی آباد جای دیگه ای هم دفتر دارن؟
اگه برای افتتاح حساب هست دفاتر پیشخوان .

Last edited:

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
سلام
دوستان وضعیت بانکی ها وبصادر وتجارت
پالایشگاهی شتران شبندر شبریز

چه تحلیل و پیشبینی دارید ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
اگه برای افتتاح حساب هست دفاتر پیشخوان .

شما که کم و بیش در جریانی...

قضیه اینه: یکی از آشنایان سهام کاغذی داره و من به خاطر کرونا و کلا آشنایی ابتدایی :دی که با اینترنت دارم، سعی کردم تا میتونم کارهاش رو آنلاین واسش انجام بدم/ تمام کارها انجام شده استعلام آنلاین سهام رو هم گرفتم ... مونده تغییر کارگزار ناظر که سهام بیاد توی مفید منم واسش بفروشم.. 4 روز گذشته همچنان زده در حال بررسی در صورتی که میگن نباید بیشتر از 2 روز بشه..

تهران زنگ زدم شیراز زنگ زدم ساپورت پیام دادم ایمیل زدم هیچکس جواب نمیده و نداده برا همین سوال کردم ببینم به جز شعبه معالی آباد جای دیگه هم این کوفتی ها دفتر دارن؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شما که کم و بیش در جریانی...

قضیه اینه: یکی از آشنایان سهام کاغذی داره و من به خاطر کرونا و کلا آشنایی ابتدایی :دی که با اینترنت دارم، سعی کردم تا میتونم کارهاش رو آنلاین واسش انجام بدم/ تمام کارها انجام شده استعلام آنلاین سهام رو هم گرفتم ... مونده تغییر کارگزار ناظر که سهام بیاد توی مفید منم واسش بفروشم.. 4 روز گذاشته همچنان زده در حال بررسی در صورتی که میگن نباید بیشتر از 2 روز بشه..

تهران زنگ زدم شیراز زنگ زدم ساپورت پیام دادم ایمیل زدم هیچکس جواب نمیده و نداده برا همین سوال کردم ببینم به جز شعبه معالی آباد جای دیگه هم این کوفتی ها دفتر دارن؟
شعب شون رو تو سایت گذاشتن، تو شیراز خب اگه جای دیگه بود، تو سایت می ذاشتن.

منم 28ام 2 تا درخواست تغییر کارگزار ناظر، یکی تو اگاه، یکی تو مفید دادم. امروز آگاه انجام شد، مفید هنوز در حال بررسی هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
وزارت اقتصاد طی اطلاعیه شماره (٦)، با توجه به استقبال مردم از واگذاری واحد های سرمایه گذاری صندوق واسطه گری مالی یكم (etf)، مهلت خرید واحد های این صندوق را ، تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۳/۱ تمدید كرد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
وزارت اقتصاد طی اطلاعیه شماره (٦)، با توجه به استقبال مردم از واگذاری واحد های سرمایه گذاری صندوق واسطه گری مالی یكم (etf)، مهلت خرید واحد های این صندوق را ، تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۳/۱ تمدید كرد

سلام دو میلیون بخوابونیم برای این نو سرمایه گذاری خوبه ؟
کلا خرید بکنیم یا نه؟

Captive

لایک‌ها
16,665
شعب شون رو تو سایت گذاشتن، تو شیراز خب اگه جای دیگه بود، تو سایت می ذاشتن.

تعجبم از این بود که چطور توی شیراز شهر علم و ادب و بورس :D با این همه آدم فقط باید یه دفتر داشته باشن؟ :|

منم 28ام 2 تا درخواست تغییر کارگزار ناظر، یکی تو اگاه، یکی تو مفید دادم. امروز آگاه انجام شد، مفید هنوز در حال بررسی هست

نظرت در مورد متن قرمز رنگ چیه تو سایتشون زدن:

غیرحضوری: برای درخواست تغییر کارگزاری ناظر به صورت غیرحضوری لازم است حتما آخرین خرید نماد ذکر شده در کارگزاری مفید باشد. برای ثبت درخواست به یکی از سامانه های معاملاتی مفید مراجعه نموده و از آنجا توسط گزینه تغییر کارگزار ناظر اقدام نمایید. یک روز کاری بعد کارگزار ناظر تغییر خواهد کرد.

چون ما که اصلا خریدی نزدیم، 100 سال پیش سهام کاغذی به نام دادن حالا میخواهیم ناظر عوض کنیم :|

Captive

لایک‌ها
16,665
الان برای شما هم به صورت زیر هست؟

1589987518132.png

پنج شنبه ها باز هستند؟ ( دفاتر )

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
متاسفانه تو این یک هفته ده روزی که بازار متزلزل شده اکثر سهم های پدر و مادردار و شاخص ساز (#وغدیر #فولاد #شپنا و...) بازی در آوردن ولی به هر حال باید برگردن. اینا بیشتر با شاخص حرکت میکنن. به هر حال اینجا بازاریه که در کمتر از 72 ساعت #شستا روی 2800 صف خرید میشه در مچینگ و سه روز بعد روی 1400 صف فروش. پس زیاد (حداقل در مقطع فعلی) منطق جایی نداره. البته #وغدیر با وجود همین -25 ده روز اخیر همچنان +100 سود داده در سال 1399 و شارپی از 430 تومن تا 1100 تومن رفته و این کم چیزی نیست. ولی قبول دارم کسانی که بالای 1000 تومن خریدن فعلا توی ضرر هستند. امیدوارم حل بشه چون خودمم تعداد زیادی #وغدیر دارم. در مجموع چیزی که تو کوتاه مدت دستگیرم شده اینه که به دید بلند مدت (منظورم حتی یکی دو سال نیست، چه بسا یک دهه) اگر کسی سهم های حسابی بخره و بذاره کنار خیالش راحته. ولی اگر به دید کوتاه مدت یا میان مدت کسی بخواد فعالیت کنه شاید هماهنگ شدن با روند بازار مناسب تر باشه. صرفا از نظر گرفتن بازده بیشتر منظورمه. مثلا شما ببینید چطور بازار یک دفعه روی خوش به سهام بانکی نشون میده یا خودرویی ها با وجود زیان ده بودن چقدر جذابیت برای دارندگانشون پیدا کردند. میگم شاید اینها فقط کوتاه الی میان مدت باشه (شاید هم نباشه) ولی به هر حال باید هدف رو مشخص کرد.

خودم 3 تا پروفایل دستی تعریف کردم به این شرح:

1. #وغدیر #وبشهر #ونیکی #وبانک (اینها اگر فردا بشن سهمی 100 تا تک تومن یا سهمی 100 هزار تومن فرقی نمیکنه، در هیچ حالتی نمیفروشم و حتی وارد پنل آنلاینم هم نکردم و بخوام هم نمیتونم بفروشم!)
2. سبد مخصوص عرضه های اولیه.
3. سبدی تشکیل شده برای حد فاصل اسفند 1398 (که پنل آنلاین گرفتم) الی اسفند 1399 که به ترتیب بر اساس بیشترین بازده اینها رو شامل میشه و این وسط چند تایی رو هم جابجا کردم: #غشهداب #سبزوا #خاهن #غسالم #بکام #کسرا #کفپارس #چکارن #خمحرکه #غگل #ختوقا #دی #خزامیا #غنوش #اخابر #چکاپا #حکشتی #ثنوسا #فخوز #شپنا #فولاد و چند صندوق ETF که همه منفی هستند!)

البته بزرگان و کارشناسان میگن این تعداد سهم درست نیست و بین 4 الی 6 سهم منطقی تره و من هم قبول دارم ولی چون حالت اول (اون چهار سهم) رو برای همیشه دارم، جبران مافات میشه (امیداورم).
ماشالله تو پروفایل 3 هر چی افزایش سرمایه ای هستش گرفتی ها :)
والا سبد من طبق پروفایل 2 و 3 شما میشه. منم تعدا سهامم اگر عرضه اولیه ها رو کم کنم فکر میکنم حدود 25 تا سهم دارم . البته سرمایه من خیلی کم هستش . دوست دارم مقدارشون رو کم کنم برسونم به 12 تا 15 سهم
لیستشم اینه اگر کسی میتونه کمک هم بکنه خوبه کدوما رو حذف کنم و کدوما رو اضافه کنم
#غشهداب #سبزوا #غسالم #کفپارس #غشهد #آریان #وپاسار #میدکو #بجهرم #پترول #تپکو #ذوب #وغدیر #وهور #کاما #خساپا #حفاری #بورس #فرابورس #شاوان #وشهر #شیران #کیسون #ورنا #گشان :rolleyes:o_O
عرضه اولیه
#شستا #شگویا #شستا #غگیلا

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به نظر من بد نیست و سود نسبتا خوبی داره.من خودم ۱ تومن سرمایه گذاری میکنم.
سلام دو میلیون بخوابونیم برای این نو سرمایه گذاری خوبه ؟
کلا خرید بکنیم یا نه؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خرید های فوق سنگین حقوقی ها از سهام های شاخص ساز و جمع آوری سهم خرده سهامداران ضرر دیده در این روزهای بازار منفی :1.JPG

2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG10.JPG

قسمت تأسف بار مساله اینه که با یک بررسی اجمالی تابلو خوانی متوجه میشیم که این ها اکثرا هم کد به کد نبوده بلکه خرید بوده با اردر ترسی که حقوقی ها از نیمساعت قبل از شروع بازار طرح ریزی میکنند و نزدیک ساعت 9 سفارش خودشونو بر میدارند و بیچاره خرده سهامدار رو هل میدند اول صف فروش و با پایینترین قیمت بازه ی اون روز سهم خرده سهامدارا رو درو می کنند.بازی کثیفیه ولی قسمتی از بازیه و باید گوش به زنگ بود.چه نوسانگیری هایی که این هفته و هفته ی بعد انجام نخواهد شد.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
الان برای شما هم به صورت زیر هست؟

مشاهده پیوست 1179525

پنج شنبه ها باز هستند؟ ( دفاتر )
بله برای من هم اونطوره .. قبلنا تغییر کارگزار نهایتا 2 روز طول می کشید الان 3 روزه اینطوریه.
1589988973405.png

شعب کارگزاری خبر ندارم. تا حالا شعبه کارگزاری از نزدیک ندیدم. :دی ... تلفن شعبه نزده؟

Captive

لایک‌ها
16,665
بله برای من هم اونطوره .. قبلنا تغییر کارگزار نهایتا 2 روز طول می کشید الان 3 روزه اینطوریه.
مشاهده پیوست 1179542

شعب کارگزاری خبر ندارم. تا حالا شعبه کارگزاری از نزدیک ندیدم. :دی ... تلفن شعبه نزده؟

قبلا به مفید زده بودی؟

این متن قرمز رنگ داستانش چیه پس:

رای درخواست تغییر کارگزاری ناظر به صورت غیرحضوری لازم است حتما آخرین خرید نماد ذکر شده در کارگزاری مفید باشد.

پ.ن: تل جواب نمیدن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عرضه اوليه زر ماكارون با نماد #غزر
٧ ام خرداد ماه ٩٩
cfdfd6459b83a74253e45e51052e60c1.jpg

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji617] عرضه اولیه شرکت زر ماکارون با نماد #غزر

[emoji414]تاریخ عرضه : چهارشنبه 7 خرداد ماه
[emoji820]تعداد سهام قابل عرضه: 192 میلیون سهم
[emoji820]حداکثر سهمیه : 150 سهم
[emoji383]دامنه قیمت: 43000 تا 45500 ریال
[emoji385]حداکثر نقدینگی مورد نیاز: حدودا 685 هزار تومان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عرضه اوليه زر ماكارون با نماد #غزر
٧ ام خرداد ماه ٩٩
cfdfd6459b83a74253e45e51052e60c1.jpg

بی زحمت یک تاپیک جدید می زنید با عنوان عرضه اولیه ها که راحت اطلاع رسانی بشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قبلا به مفید زده بودی؟

این متن قرمز رنگ داستانش چیه پس:

رای درخواست تغییر کارگزاری ناظر به صورت غیرحضوری لازم است حتما آخرین خرید نماد ذکر شده در کارگزاری مفید باشد.

پ.ن: تل جواب نمیدن
برای اینکه جواب بهتری داده باشم رفتم چک کردم
مثلا برای حتاید 14 بهمن تو مفید درخواست تغییر کارگزار ناظر زدم
آخرین خرید حتاید تو مفید 9 دی بوده، تو آگاه 24دی. یعنی آخرین خرید نماد تو آگاه بوده

اما برای اطمینان اون سهامی که می خوای به مفید انتقالش بدی، اول تو مفید یه خرید 500 هزار تومنی (حداقل میزان خرید) انجام بده، بعد تغییر کارگزار ناظر بزن. شاید تازگیا حتما باید آخرین خرید تو مفید باشه تا انجام بشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
قسمت تأسف بار مساله اینه که با یک بررسی اجمالی تابلو خوانی متوجه میشیم که این ها اکثرا هم کد به کد نبوده بلکه خرید بوده با اردر ترسی که حقوقی ها از نیمساعت قبل از شروع بازار طرح ریزی میکنند و نزدیک ساعت 9 سفارش خودشونو بر میدارند و بیچاره خرده سهامدار رو هل میدند اول صف فروش و با پایینترین قیمت بازه ی اون روز سهم خرده سهامدارا رو درو می کنند.بازی کثیفیه ولی قسمتی از بازیه و باید گوش به زنگ بود.چه نوسانگیری هایی که این هفته و هفته ی بعد انجام نخواهد شد.

اون داره کارشو میکنه و هیچ گله ای ازش نیست
حقیقی های خرد باید یه خورده سهامداری یاد بگیرن که تا یه سهم منفی میشه نرن صف فروش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان احراز هویت آنلاین شده یا می بایست حضوری رفت برای این کار

بالا