- نوشتهها
- 621
- لایکها
- 5,994
الان دور و بر هزار تومن هست.
اصلا بشه 100 تومن.
فدای سر مجری.
الان دور و بر هزار تومن هست.
الان پول دوباره بلوکه شد ولی اینبارم پیزد 1 رو کم نکرده از حساب و قدرت خرید همون واریزی کله که برای پیزد زده بودم داستانی داریم با اینامثل اینکه مفید برای همه اینجوری شده ! منم برای چند نفر خریدم اینجوری شده !
احتمالا خودش درست میشه
امروز ساعت 12 رفتم برای احراز هویت ، ساعت 4 اس ام اس نام کاربری و پسورد ورود به سامانه معاملاتی اومدتغییر کارگزار ناظر
اینجانب/این شرکت تقاضای تعیین این کارگزاری به عنوان کارگزار ناظر دارایی اوراق بهادار خود را دارم و تعهد مینمایم نزد هیچ کارگزاری دیگری درخواست فروش دارائی مذکور را ننموده ام ومسئولیت و عواقب احتمالی ناشی از آن را میپذیرم.
ما جرات نمیکنیم بیرون بریماین تعهد نامه تو اقتصاد بیدار یعنی چی؟
امروز ساعت 12 رفتم برای احراز هویت ، ساعت 4 اس ام اس نام کاربری و پسورد ورود به سامانه معاملاتی اومد
مفید برای خانواده انجام دادم بعد 3-4 روز اومد
من همین الان با بام خرید کردم و پول از حسابم کسر شد.دوستان من کد بورسی دارم، دیروز مفید نتونستم صندوق ETF بخرم
از طریق بام بخرم تداخل و مشکلی پیش نمیاد؟
من همین الان با بام خرید کردم و پول از حسابم کسر شد.
بلهتشکر
بعدا خودش به پرتفوی اضافه میشه؟
از اقتصاد تماس هم گرفتن؟این تعهد نامه تو اقتصاد بیدار یعنی چی؟
امروز ساعت 12 رفتم برای احراز هویت ، ساعت 4 اس ام اس نام کاربری و پسورد ورود به سامانه معاملاتی اومد
مفید برای خانواده انجام دادم بعد 3-4 روز اومد
اگه صرفا برای فروش سهام عدالت می خواید لارم نیست فعلا از طریق بانک هم میتونید یه مدت بعد بفروشیدما جرات نمیکنیم بیرون بریم
برای خانواده میخواییم بگیریم موندیم تا احراز هویت الکترونیکیش بیاد
میگن 4 5 روز کاری برمیگردهدوستان دیروز با مفید دارایکم خواستم بگیرم که نشد و امروز از طریق بانک گرفتم..
الان پول تو مفید بلوک شده..
تداخل پیش نمیاد؟؟ مفید چجوری کنسل کنم؟
نه. ظهر ، به دفتر پیشخوانی (تو شهر دیگه) که تو سایت اقتصاد بیدار زده بود رفتم. 4 ساعت بعد اس ام اس برام اومداز اقتصاد تماس هم گرفتن؟
چیزی خواستن یا پرسیدن؟
من برای کسی ثبت نام کردم، احراز سجام و کارگزاری اقتصاد شد پیامک اومده روزای اینده کارشناس برای کد بورسی تماس میگیره.نه. ظهر ، به دفتر پیشخوانی (تو شهر دیگه) که تو سایت اقتصاد بیدار زده بود رفتم. 4 ساعت بعد اس ام اس برام اومد
فقط چند هفته پیش تماس گرفتن که چرا ثبت نام رو کامل نکردی گفتم اینجا دفتر پیشخوان طرف قرارداد برای احراز هویت نداره
تقریبا پیکیچ های پولی همه اینجا هستن BRS724 تلگرامسلام
یکسری اموزشهای اولیه رو واسه ورود به بازار بورس دیدم و الان با مفاهیم و اصطلاحات کاملا اشنا هستم.درواقع اصول اولیه بازار رو یاد گرفتم
حالا سوالم اینه در مرحله بعد واسه تحلیل تکنیکال سهام حتما باید مجموعه های پولی رو که عموما گرون هستن رو تهیه کنیم؟ یا با همین ویدئوهای رایگان هم کارمون راه میفته؟
درواقع هیچکدوم از دوستان این تاپیک واسه تحلیل کردن پکیجهای پولی تهیه کردن؟