• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ای فروشندگان بیچاره :D چه انتقام سختی خواهد گرفت بازار ازفروشندگان سه شنبه و چهارشنبه

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
سلام از کجا میشه فهمید یه نماد صف خرید یا فروش شده؟
بنده تازه وارد هستم و کارگزاری مفید هم ثبت نام کردم و از ایزی تریدر هم استفاده میکنم برای خرید!
مثلا فردا میخوام غشهداب بخرم چه ساعتی ثبت سفارش بکنم بهتره هشت و نیم یا دوازده؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تو آگاه، 407 فاسمین فروختم و تبدیل به کویر کردم. هنوز تعداد سهام فاسمین همون قبلیه!!

ای فروشندگان بیچاره :D چه انتقام سختی خواهد گرفت بازار ازفروشندگان سه شنبه و چهارشنبه

یه کم توضیح هم روی چارت میدادی تا ما آماتورها هم متوجه شیم چی به چیه

اون چارت آخری به کف رسیده و شروع کرده بالا رفتن . هر دفعه هم کف فعلی از کف قبلی بیشتر شده. این نمودارِ چیه؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
یه کم توضیح هم روی چارت میدادی تا ما آماتورها هم متوجه شیم چی به چیه

اون چارت آخری به کف رسیده و شروع کرده بالا رفتن . هر دفعه هم کف فعلی از کف قبلی بیشتر شده. این نمودارِ چیه؟
والا ما خودمونم آماتوریم :D

چیزی که بنده تو این چارت میبینم واگرایی مخفی مثبت در مکدی + واکنش زیبا به خط روند rsi که هر وقت به این خط روند برخورد کرده بعدش صعود پر قدرتی رو داشته

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
پنل کارگزاری مفید واسه شما هم قاط زده؟
برداشت وجه میزنم که پول بردارم.تاریخ رو انتخاب میکنم مبلغ رو هم میزنم ولی وقتی تایید میزنم هیچ عکس العمل خاصی نشون نمیده
2-3 روزه اینجوریه برام

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji839]امکان مشاهده سبد بورسی در سهام عدالت

[emoji843]با وارد كردن کد ملی، سهام عدالت تخصيص داده شده نمايش داده مى شود.

[emoji843]این امکان برای افرادى است که کد بورسی دارند و روش مستقیم آزادسازى را انتخاب کرده‌اند.

[emoji843]با ورود به لينك زير، امكان مشاهده سهام تخصيص داده شده ايجاد مى شود.

Panel.sahamedalat.ir

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان برید سایت بالا و ارزش دقیق سهام عدالت خودتون رو ببینید..من ۷۶۸۰ الان سهام دارم.البته من سهام عدالت ۵۰۰ تومنی داشتم
49b9640a3e27efa408a8a185ad995b8f.jpg

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این سهام عدالت ما توی خانواده 4 تا برکه یک میلیونی داریم ولی چرا برا هر کی یه دارایی متفاوت میزنه؟
یکی 4 تومن دو نفر 8.5 یکی هم 13 تومن.
Screenshot_20200529-125633.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این سهام عدالت ما توی خانواده 4 تا برکه یک میلیونی داریم ولی چرا برا هر کی یه دارایی متفاوت میزنه؟
یکی 4 تومن دو نفر 8.5 یکی هم 13 تومن.
مشاهده پیوست 1181069
تو سامانه سهام عدالت samanese ارزش سهام رو چقدر زده. شاید یکی 1 میلیونی باشه یکی 530 تومنی

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تو سامانه سهام عدالت samanese ارزش سهام رو چقدر زده. شاید یکی 1 میلیونی باشه یکی 530 تومنی
در سایت سهام عدالت اره متفاوته از 250 تا 850 ولی الان توی خونه نگاه کردم ما چهار تا برگه 1 میلیونی سهام عدالت داریم!

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
افزوده شدن سهام عدالت به سبد سهامداران بورس از روز شنبه/ امکان فروش تفکیکی

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: سهام عدالت جزء دارایی فرد محسوب می‌شود و اگر مشمول سهام عدالت، در بورس فعال باشد از روز شنبه در سبد سهامی خود می‌تواند تک تک سهام شرکت‌ها را ببیند.

تاکنون رابطه بین مشمولان یک طرفه بوده است و در سال یکبار سود دریافت می‌کردند و امکان خرید و فروش نداشتند، اما از روز شنبه هر فردی به طور مستقیم می‌تواند تک تک سهم شرکت‌ها را ببیند و در مجامع شرکت‌ها حضور یابد.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی بیان کرد: به دو صورت امکان فروش سهام عدالت فراهم می‌شود بطوریکه مشمولان سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به بانک یکجا 30 درصد از سهام خود را بفروش برسانند یا اینکه با مراجعه به کارگزاری‌ها و سایت منتخب شرکت سپرده گذاری مرکزی اقدام به فروش تک تک سهام شرکت‌ها در کارگزاری‌ها کنند.

وی افزود: برای فروش سهام عدالت به صورت یکجا سهامداران تا 13 خرداد می‌توانند به بانک‌ها مراجعه کنند و 30 درصد سهام خود را یکجا بفروش برسانند.

وی با اشاره به اینکه مهلت انتخاب روش مستقیم تا 15 خرداد تمدید شده است، گفت: افراد با آگاهی کامل اقدام به انتخاب روش مستقیم کنند چنانچه فرد این روش را انتخاب کرده باشد برای فرد کد بورسی صادر می‌شود و اطلاعات فرد به شرکت ارسال می‌شود و دیگر حق تغییر روش را ندارند.

فهیمی درباره فروش سهام عدالت در کارگزاری‌ها گفت: تفاوت این نوع فروش در این است که فرد می‌تواند براساس قیمت روز سهام خود را بفروشد و یا اینکه به سبد سهامی خود اضافه کند.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
به گفته صالح بعد از 14 سال سهام عدالت یک میلیون تومانی سال 85 برای دو دهک تخفیف‌دار یک میلیون تومان آزاد شد و برای بقیه مردم 492 هزار تومان و 332 هزار تومان آزاد شد که دلیل آن این است که عده‌ای از سهامداران در یک مقطعی سود 40 هزار تومانی دریافت کرده بودند.

آقا 40 هزار تومن سود دادن، برای این 40 تومن سود 500 هزار تومن از اصل سهام که معادل 8 میلیون تومن الان هستو دزدیدن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
[emoji839]امکان مشاهده سبد بورسی در سهام عدالت

[emoji843]با وارد كردن کد ملی، سهام عدالت تخصيص داده شده نمايش داده مى شود.

[emoji843]این امکان برای افرادى است که کد بورسی دارند و روش مستقیم آزادسازى را انتخاب کرده‌اند.

[emoji843]با ورود به لينك زير، امكان مشاهده سهام تخصيص داده شده ايجاد مى شود.

Panel.sahamedalat.ir

چنین ادرسی اصلا تو نت نمیاره برای من-فقط همون سایت https://samanese.ir میاد که تو این سایت این اطلاعات جدیدی که شما گزاشتی نمیاره!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چنین ادرسی اصلا تو نت نمیاره برای من-فقط همون سایت https://samanese.ir میاد که تو این سایت این اطلاعات جدیدی که شما گزاشتی نمیاره!
چرا آقا میاد..من همین 1 ساعت پیش وارد سایتش شدم.عکسی هم که گذاشتم از همون سایت گرفتم.فیلتر شکن هم روشن نباشه..شاید الان شلوغ شده و داره خطا میده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
در سایت سهام عدالت اره متفاوته از 250 تا 850 ولی الان توی خونه نگاه کردم ما چهار تا برگه 1 میلیونی سهام عدالت داریم!
اون برگه حساب نیست. همون که تو سامانه سهام عدالت زده . تو یکی از پستام توضیح داده بودم چطوریه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان برتری غیر مستقیم نسبت به مستقیم چی هستش ؟ ایا اون 13 شرکتی هستش که هنوز وارد بورس نشدن و به کسانی که روش غیر مستقیم رو انتخاب کردند اضافه میشه بعدا ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
الان برتری غیر مستقیم نسبت به مستقیم چی هستش ؟ ایا اون 13 شرکتی هستش که هنوز وارد بورس نشدن و به کسانی که روش غیر مستقیم رو انتخاب کردند اضافه میشه بعدا ؟
اون و مثل اینکه وقتی شرکتای سهام عدالت استانی تو بورس پذیرفته بشن می تونن همه سهام رو بفروشن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اون و مثل اینکه وقتی شرکتای سهام عدالت استانی تو بورس پذیرفته بشن می تونن همه سهام رو بفروشن
اره اونو میدونم . ولی لیست شرکتهای سهام عدالت مثل اینکه حدود 49 تا هستش که 36 تاش تو بورس هستن و 13 تاش هنوز وارد بورس نشدن . تکلیف اون مقدار سهامی که از اون 13 شرکت تو سهام عدالت هست چی میشه؟

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
پنل کارگزاری مفید واسه شما هم قاط زده؟
برداشت وجه میزنم که پول بردارم.تاریخ رو انتخاب میکنم مبلغ رو هم میزنم ولی وقتی تایید میزنم هیچ عکس العمل خاصی نشون نمیده
2-3 روزه اینجوریه برام
کسی نمیدونه؟

بالا