ای فروشندگان بیچارهچه انتقام سختی خواهد گرفت بازار ازفروشندگان سه شنبه و چهارشنبه
یه کم توضیح هم روی چارت میدادی تا ما آماتورها هم متوجه شیم چی به چیه
والا ما خودمونم آماتوریمیه کم توضیح هم روی چارت میدادی تا ما آماتورها هم متوجه شیم چی به چیه
اون چارت آخری به کف رسیده و شروع کرده بالا رفتن . هر دفعه هم کف فعلی از کف قبلی بیشتر شده. این نمودارِ چیه؟
تو سامانه سهام عدالت samanese ارزش سهام رو چقدر زده. شاید یکی 1 میلیونی باشه یکی 530 تومنیاین سهام عدالت ما توی خانواده 4 تا برکه یک میلیونی داریم ولی چرا برا هر کی یه دارایی متفاوت میزنه؟
یکی 4 تومن دو نفر 8.5 یکی هم 13 تومن.
مشاهده پیوست 1181069
در سایت سهام عدالت اره متفاوته از 250 تا 850 ولی الان توی خونه نگاه کردم ما چهار تا برگه 1 میلیونی سهام عدالت داریم!تو سامانه سهام عدالت samanese ارزش سهام رو چقدر زده. شاید یکی 1 میلیونی باشه یکی 530 تومنی
به گفته صالح بعد از 14 سال سهام عدالت یک میلیون تومانی سال 85 برای دو دهک تخفیفدار یک میلیون تومان آزاد شد و برای بقیه مردم 492 هزار تومان و 332 هزار تومان آزاد شد که دلیل آن این است که عدهای از سهامداران در یک مقطعی سود 40 هزار تومانی دریافت کرده بودند.
چنین ادرسی اصلا تو نت نمیاره برای من-فقط همون سایت https://samanese.ir میاد که تو این سایت این اطلاعات جدیدی که شما گزاشتی نمیاره![emoji839]امکان مشاهده سبد بورسی در سهام عدالت
[emoji843]با وارد كردن کد ملی، سهام عدالت تخصيص داده شده نمايش داده مى شود.
[emoji843]این امکان برای افرادى است که کد بورسی دارند و روش مستقیم آزادسازى را انتخاب کردهاند.
[emoji843]با ورود به لينك زير، امكان مشاهده سهام تخصيص داده شده ايجاد مى شود.
Panel.sahamedalat.ir
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
چرا آقا میاد..من همین 1 ساعت پیش وارد سایتش شدم.عکسی هم که گذاشتم از همون سایت گرفتم.فیلتر شکن هم روشن نباشه..شاید الان شلوغ شده و داره خطا میدهچنین ادرسی اصلا تو نت نمیاره برای من-فقط همون سایت https://samanese.ir میاد که تو این سایت این اطلاعات جدیدی که شما گزاشتی نمیاره!
اون برگه حساب نیست. همون که تو سامانه سهام عدالت زده . تو یکی از پستام توضیح داده بودم چطوریهدر سایت سهام عدالت اره متفاوته از 250 تا 850 ولی الان توی خونه نگاه کردم ما چهار تا برگه 1 میلیونی سهام عدالت داریم!
اون و مثل اینکه وقتی شرکتای سهام عدالت استانی تو بورس پذیرفته بشن می تونن همه سهام رو بفروشنالان برتری غیر مستقیم نسبت به مستقیم چی هستش ؟ ایا اون 13 شرکتی هستش که هنوز وارد بورس نشدن و به کسانی که روش غیر مستقیم رو انتخاب کردند اضافه میشه بعدا ؟
اره اونو میدونم . ولی لیست شرکتهای سهام عدالت مثل اینکه حدود 49 تا هستش که 36 تاش تو بورس هستن و 13 تاش هنوز وارد بورس نشدن . تکلیف اون مقدار سهامی که از اون 13 شرکت تو سهام عدالت هست چی میشه؟اون و مثل اینکه وقتی شرکتای سهام عدالت استانی تو بورس پذیرفته بشن می تونن همه سهام رو بفروشن
کسی نمیدونه؟پنل کارگزاری مفید واسه شما هم قاط زده؟
برداشت وجه میزنم که پول بردارم.تاریخ رو انتخاب میکنم مبلغ رو هم میزنم ولی وقتی تایید میزنم هیچ عکس العمل خاصی نشون نمیده
2-3 روزه اینجوریه برام