• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
کلا نویسنده باید یا خیلی حرفه ای باشه یا قید اینکارو بزنه چون فقط سایت های بزرگ خوب پرداخت میکنن اونام هر کسی رو قبول نمیکنن بقیه سایت های متوسط و کوچیک هم با این وضعیت اصلا نمی صرفه بخوای نویسنده بگیری ! در کل حساب کنی مثلا 3 تومن بدم نیست برای سایتی که زیاد مقاله محور نیست مثلا دانلودی یه توضیج کوچیکه و خود نرم افزار الان طرف اگهی استخدام زده ماهی 3 میلیون هزار تا تخصص میخواد ازت این نشسته تو خونه و کارش و انجام میده همون قدر در میاره.
سایت های بزرگ هم دردسر زیاد داره، باید جواب کامنت های ملت رو هم بدن :|

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
الان دیگه جوری شده نویسنده از خود صاحب سایت هم درامدش بیشتر،پستی 40/30 /50 ت چه خبره خدایی ؟! روزی 3 تا پست هم بخوای بزاری حداقل 100 درمیاد ماهی 3ت اونم توی این وضعیت که اکثر سایت ها درامدشون از نصف هم کم تر شده!
عملا سایت های نوپا(بدون پشتوانه مالی زیاد) یا ضعیف یه جورایی توی همین اولین بخش حذف میشن.

پ.ن: نویسنده با ایمان،با اخلاص بود پ.خ بده :p

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دوستان الان چه نوع رابط پنل کاربری جدیده و کاربر پسند ؟

از این نلایی که منو بغل سایته یا پنلایی که لینکای منو بالای سایته و ...

اگر هم چند تا پنل کاربری معرفی کنید خوب میشه

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
رفقا گوگل داره شدیدا سایت هایی که کند هستن رو تنبیه می کنه
مواظب Core Web Vitals توی پنل باید
لود صفحاتتون باید زیر 2 ثانیه نگه دارید وگرنه رنکتون افت شدید می کنه
خودم تست کردم 2/3 روز بود یکی از لینک هام بیشتر از 40% ورودیش کم شده بود دیدم بخاطر سرعت ارور گرفته و رتبه اش از نتیجه 2 صفحه اول گوگل رفته بود نتیجه آخر صفحه
سرعت رو بهبود دادم امروز رسیده وسطای صفحه ببینم کی میرسه به جایگاه قبلیش

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
این دوستمون صحبت سرعت سایت رو پیش کشیدن، یه کم ترس افتاد به دلم. این آمار ما چه طوره؟
هاست پربازدید میهن وب هاست استفاده میشه
( از افزونه کش استفاده نمیشه - gzip فعال - افزونه بهینه سازی تصاویر smush فعال)
سرعت لود صفحه اصلی سایت، هرکاری میکنم از این پایین تر نمیاد، هرچی موارد اضافه بوده از صفحه پاک کردم، خودم احساس کردم با این حجم صفحه باید زیر 2 ثانیه باز بشه، البته شاید اشتباه میکنم!! (لود صفحه بین 5-8 ثانیه متغیر)
1.JPG
سرعت لود مقاله 6k کلمه ای با کلی تصویر
2.JPG

اینم آمار Core Web Vitals :
4.JPG
5.JPG
چه کنیم؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این دوستمون صحبت سرعت سایت رو پیش کشیدن، یه کم ترس افتاد به دلم. این آمار ما چه طوره؟
سرعت لود صفحه اصلی سایت، هرکاری میکنم از این پایین تر نمیاد، هرچی موارد اضافه بوده از صفحه پاک کردم، خودم احساس کردم با این حجم صفحه باید زیر 2 ثانیه باز بشه، البته شاید اشتباه میکنم!! (لود صفحه بین 5-8 ثانیه متغیر)
مشاهده پیوست 1181255
مشاهده پیوست 1181260

مشاهده پیوست 1181261
مشاهده پیوست 1181262
چه کنیم؟
درخواست ها رو چک کن حجم و تعداد درخواست ها پایینه زیر 2 ثانیه باید باشه قطعا لوکیشن هاستت کجاست؟

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دوستانی که بازدیدشون از ایران هستش تست سایت واکاو رو بیشتر مد نظر بگیرن سایت های مثل gtmetrix برای برطرف کردن ارور ها خوبه

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
درخواست ها رو چک کن حجم و تعداد درخواست ها پایینه زیر 2 ثانیه باید باشه قطعا لوکیشن هاستت کجاست؟
دوستانی که بازدیدشون از ایران هستش تست سایت واکاو رو بیشتر مد نظر بگیرن سایت های مثل gtmetrix برای برطرف کردن ارور ها خوبه
لوکیشن ایران است
ران 1 run 1.JPG ران 2 run 3.JPG
واکاو 1 واکاو 1.JPGواکاو 2 واکاو 2.JPG

الان آمار Core Web Vitals من خوب حساب میشه یا بد؟ :D

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
مشاهده پیوست 1181255
مشاهده پیوست 1181260

مشاهده پیوست 1181261
مشاهده پیوست 1181262
چه کنیم؟
جا برای بهتر شدن داره ولی تا ریز تست دیده نشده نمی شده گفت کدوم قسمت باید بهینه بشه (با توجه به تصویر سمت سرور بیشتر کار داری)
من با صفحه ایی 3 برابر حجیم تر و 40 درخواست 2/4 ثانیه لود میشه

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
لوکیشن ایران است
ران 1 مشاهده پیوست 1181278 ران 2 مشاهده پیوست 1181279
واکاو 1 مشاهده پیوست 1181280واکاو 2 مشاهده پیوست 1181281

الان آمار Core Web Vitals من خوب حساب میشه یا بد؟ :D
زمان لود باید زیر3 باشه .واکاو هم میزنه دقیقا چی مشکل داره چی کار باید بکنی . تو زمان تست میتونی تعداد کانکشن های همزمان رو هم انتخاب کنی چند تا باشه سرورتست هم روی همون 11 بزار باشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
خودم تست کردم 2/3 روز بود یکی از لینک هام بیشتر از 40% ورودیش کم شده بود دیدم بخاطر سرعت ارور گرفته و رتبه اش از نتیجه 2 صفحه اول گوگل رفته بود نتیجه آخر صفحه
بنظرم اصلا هیچی نمیفهمه یا میخواد از amp دامنه خودش استفاده کنیم
چون برای لود تایم 2 ثانیه حتی یه لینک خوب هم ندارم همه رو خراب نشون میده!!
بالا آوردن سایت هر روز شخمی تر میشه
آقا این دامین هامون رو کجا بفروشیم ؟
ظاهرا از تاپیک خرید و فروش پی تی آبی گرم نمیشه
چند تا سایت هست مثل رند ، دامنه.نت و... ولی مثل اینجا راحت نمیشه آگهی گذاشت باید اسم واقعی و تمام مشخصات بدی
چند تا فروم بازارچه ای دیگه هست ولی مثل اینجا بدرد نمیخوردن
جای خوب پیدا کردی به منم بگو ، فکر کنم گروه و کانال تلگرام مخصوص اینکار باشه ولی نگشتم پیدا کنم

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
جا برای بهتر شدن داره ولی تا ریز تست دیده نشده نمی شده گفت کدوم قسمت باید بهینه بشه (با توجه به تصویر سمت سرور بیشتر کار داری)
من با صفحه ایی 3 برابر حجیم تر و 40 درخواست 2/4 ثانیه لود میشه
بله منم مشکلم همینجاست صفحه ای که فقط 380kb حجم و 25 درخواست روی هاست پربازدید است، حداکثر لودش باید 3 ثانیه باشه. حالا چرا واسه من به این شکله نمیدونم!
فقط یک مورد هست سایت من تا به امروز 400 مطلب داخلش گذاشته شده اما همه بین 2k تا 10k کلمه دارند!

شما هاست یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی برای میزبانی سایتتون استفاده می کنید؟
تو نتیجه Core Web Vitals شما همه به صورت Good Url شناخته شده اند؟ (با توجه به لود 2.7 ثانیه ای که فرمودید)

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
الان دیگه جوری شده نویسنده از خود صاحب سایت هم درامدش بیشتر،پستی 40/30 /50 ت چه خبره خدایی ؟! روزی 3 تا پست هم بخوای بزاری حداقل 100 درمیاد ماهی 3ت اونم توی این وضعیت که اکثر سایت ها درامدشون از نصف هم کم تر شده!
عملا سایت های نوپا(بدون پشتوانه مالی زیاد) یا ضعیف یه جورایی توی همین اولین بخش حذف میشن.

پ.ن: نویسنده با ایمان،با اخلاص بود پ.خ بده :p

برای سایت های تازه کار این قیمت بالاست واقعا قبول دارم اما اگر فرض کنیم که برای یه جای درست حسابی آدم تولید محتوا کنه، اینو در نظر بگیرید که تک تک مطالب زیر ذره بین می رن. تعداد بازدید، ورودی و ...

من برای اینستا تولید محتوا می کنم، خیلی کارمو زیر ذره بین دارن،حتی اینکه هشتگ هایی که استفاده می شه چقدر جواب می ده یا مثلا چند باز سیو شده چندبار به اشتراک گذاشته شده. اینکه موضوع انتخابی چقدر پتانسیل داشته.
یا اینکه چقدر فالوورهارو ترغیب می کنم که تو سوالات استوری ها شرکت کن.

جواب دایرکت و کامنت اینا که هیچ هه هه

اینجور کارا هم دردسرای خودشو داره
:cool:

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
برای سایت های تازه کار این قیمت بالاست واقعا قبول دارم اما اگر فرض کنیم که برای یه جای درست حسابی آدم تولید محتوا کنه، اینو در نظر بگیرید که تک تک مطالب زیر ذره بین می رن. تعداد بازدید، ورودی و ...

من برای اینستا تولید محتوا می کنم، خیلی کارمو زیر ذره بین دارن،حتی اینکه هشتگ هایی که استفاده می شه چقدر جواب می ده یا مثلا چند باز سیو شده چندبار به اشتراک گذاشته شده. اینکه موضوع انتخابی چقدر پتانسیل داشته.
یا اینکه چقدر فالوورهارو ترغیب می کنم که تو سوالات استوری ها شرکت کن.

جواب دایرکت و کامنت اینا که هیچ هه هه

اینجور کارا هم دردسرای خودشو داره
:cool:
الان قیمت پایه شده این
طرف 30 ت برای یه پست 800 کلمه میخواد نه پست رو وارد میکنه نه عکس میزاره نه افزونه سئو رو اوکی میکنه نه و... کلا شده اپشنی
تازه پست رو هم که برات توی PDF ارسال میکنه باز باید بشینی کلمه به کلمه بخونی ایراداتش رو رفع کنی کلا این 1 سال اخیر رو من داستان داشتم یه نویسنده منصف کار بلد نشد پیدا کنیم.
برای سایت برند هم بله، اون سایت روزی 20.30 میلیون درامدش هست حالا بیاد به 10 تا نویسنده هم برای هر پست 100/200ت بده مشکلی نداره .

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
بله منم مشکلم همینجاست صفحه ای که فقط 380kb حجم و 25 درخواست روی هاست پربازدید است، حداکثر لودش باید 3 ثانیه باشه. حالا چرا واسه من به این شکله نمیدونم!
فقط یک مورد هست سایت من تا به امروز 400 مطلب داخلش گذاشته شده اما همه بین 2k تا 10k کلمه دارند!

شما هاست یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی برای میزبانی سایتتون استفاده می کنید؟
تو نتیجه Core Web Vitals شما همه به صورت Good Url شناخته شده اند؟ (با توجه به لود 2.7 ثانیه ای که فرمودید)
تقریبا 80% لینک هام توی وضعیت سبز هستن ولی چند روز پیش یکی از مطالب پربازدیدم قرمز شده بود که شدیدا افت کرده بود ( چندتا تصویر توش گذاشته بودم لود سنگین شده بود) درستش کردم الان دیگه هیچ لینکی در وضعیت قرمز ندارم ولی هنوز ی تعداد توی وضعیت نارنجی هست که اونارم دارم چک و فیکس می کنم
این گوگل هم فقط دردسر درست می کنه :( از اون طرف با کپی کارا درگیریم از این طرف با گوگل

من سرور اختصاصی دارم 0 تا 100 اش رو خودم ستاپ و بهینه کردم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دقیقا! منم توی 7 الی 10 روز گذشته تجربه کردم

• Sad
Reactions: mg6
بالا