من زودي بيام اعلام كنم كه انيمه Appleseed Saga Ex Machina رو من دانلود خواهم كرد، كسي دست بهش نزنه
فريدا خيلي كند شديد:hmm: خيلي چيزا اومده تورنتشنو نذاشتيد، من كه مال خودمو دان مي كنم.![]()
اسم پوكيمون اومد ... كسي علاقه اي به سريش نداشت ؟ :blush:
گفتن سهراب 2000شو داره..من میبینم کدومش برای دان بودمیگم..اون انمیه که پست قبلی گذاشتمو دارین یا نه؟؟
باشه..تو لیست کی دیدی؟؟لینخو جان یه Gantz تو لیست موجودی ها هست ولی نمیدونم همونی باشه که تو گزاشتی آخه مال تو یه un*cut آخرش هست برا همون قبل از داون ببین یکی نیستند بعد داونش کن
نگير:f34r: يه gantz بيشتر نداريم که شينوبی داردش!باشه..تو لیست کی دیدی؟؟
نگير:f34r: يه gantz بيشتر نداريم که شينوبی داردش!
راستی اگه ميخوای pokemon بگيری به من بگو تورنت هاشو بهت بدم! کدوم فصلشو ميخوای بگيری؟
سرعتت چه طورياست خانومی؟!سلام
ببخشید من می خواستم در دانلود کارتون ها به بچه ها کمک (البته اگه کمک بخوان)
اگه چیزی بود بگین من دانلود می کنم![]()
سرعتت چه طورياست خانومی؟!
يه ناقسی داريم که خيلی واجبه که زود بگيريمش. حدود 20 قسمت.فکر ميکنی چند وقته بتونی بگيری؟
![]()
خب سرعتم خیلی بالا نیست ولی از هیچی بهتره--> 256
20 قسمته اگه حجمش کم باشه شاید بتونم 2 تا 3 روزه تموم کنم از صبح تا شب میشینم پاش تا تموم شه
اگه حجمش بالای 170 باشه فکر کنم شاید 4 تا 5 روز طول بکشه
خدا هر جفت تون رو عمر بده! :happy:بالاخره ما شما رو دیدیم که یه پست اینجا زدید کجا بودید (الان میگی خودت کجا بودی):lol:
اسمش چیه اگه خیلی ضروریه بگید ببینیم چیکار میشه کرد![]()
خدا هر جفت تون رو عمر بده! :happy:
کارتون marmalade boy هست که من همش رو دان کرده بودم ولی يکی از dvd هاش مفقود الاثر شدو د نتيجه من نصفه فرستادم!
بايد از قسمت 49-74 رو دانلود کنيم.:f34r: اينم تورنتش:
حالا اگه پايه هستين يکی از 47 شروع کنه بره بالا يکی از 71 شروع کنه بياد پايين که تا وقتی که ميرسه ايران اين کامل شده باشه و کامل دست بچه ها برسه!
خيلی خيلی ممنون :happy:
mar...mala...dکارتون marmalade boy هست که من همش رو دان کرده بودم ولی يکی از dvd هاش مفقود الاثر شدو د نتيجه من نصفه فرستادم!
![]()
والا علی جان من تازه دیروز اینترنت نامحدودم درست شد البته سرعتش بالا نیست ولی خوب میزاریم دان کنه فکر کنم اخرش با این روش دان کردن چیزی از کامپیوترم ببمونه راستشو بخوای چون سرعتش خیلی خوب نیست الان 24 ساعت کامپیوترم روشنه:wacko:امير جان انيمهmonster رو به كجا رسوندي، دان كردي يا نه؟
قا امير خدا عمرت بده توروخدا زود دانش كن