• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به به بازار مثبت شد دوستان کم کم دارن آفتابی میشن.
دی بخرید پورشه ببرید. :D
امسال با دی یا میبازیم یا میسازیم، یا بدبخت یا میلیاردر...
قیمت امروز 13 خرداد: 1700 تومن
تا اخر خرداد ~3 هزار تومن، تا اخر تیر +5 هزار تومن
انشالله میبری و خوشحال و سلامت به زندگی ادامه میدید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
یعنی الان 500 هزار تومن بخریم بعد 15 ماه دیگه میشه 44 میلیون :)
نظرت راجبه حکشتی چی هستش؟

#حکشتی واقعا نظری ندارم. با قیمت پایینتر گرفتم. الان به بعدش رو نمیدونم.

اونی که گفتم 15 سال بود البته، نه 15 ماه! حالا با حذف 4 تا صفر حساب کنیم یا بدون اون؟ خارج از شوخی کی میدونه 15 سال دیگه، سال 1414، **** پولی ایران چه وضعیتی خواهد داشت و این رقم ها چه ارزشی؟ یه نکته ای وجود داره. اگر فرض کنیم به لحاظ تقویمی سال های 98 و 99 نرسیده و ما مثلا در اسفند 1397 قرار داریم، اون وقت همون حساب و کتاب قبلی (100 هزار تومنی که شده 44 میلیون) میشد 100 هزار تومنی که شده 4.4 میلیون. یعنی 1/10. به همین خاطر من خیلی به جمله ای که نمیدونم تو همین تاپیک خوندم یا جای دیگه معتقدم: در شرایط فعلی این ما نیستیم که داریم از بازار سود میگیریم، این بازاره که داره به ما سود میده. به هر دلیلی در پکیجی نکبت بار از لحاظ سیاسی-اجتماعی-اقتصادی و فرهنگی داریم زندگی میکنیم و حالا سکه شده 7.3 میلیون و دلار 17.3 هزار و پراید 70 میلیون و سهام هم به همچنین. ولی آینده رو هیچکس خبر نداره. باور نمیکنید قبلا، این قبلا که میگم خیلی دور نیست، بورس به قدری برای افراد معمولی و غیر کارشناس (از جمله خودم) غیر جذاب بود که حتی نمیدونستیم چند تا سهم از چی داریم. یعنی ارزش رفتن به کارگزاری هم نداشت. حالا یه تعداد تریدر حرفه ای (نهایت 10 هزار نفر) هم بودن که همون موقع هم بلد بودن پول در بیارن. به همین خاطره که من وقتی میبینم یه سهمی مثل #غشهداب تو دو ماه 212% سود به من داده همون قدر برام جالب هست که میبینم سهمی مثل #غپینو منفی 36 شده برام تو 2 هفته. هر دو برام حکم «پدیده های جالب قابل مطالعه» (بحثم اصلا بورس نیست) دارن. یجورایی شبیه بازی شده. شما مهره ها رو میچینی و حالا یه مهره بهتر عمل میکنه و یکی بدتر. کل حرف من اینه که در گذشته اینطور نبوده و از آینده هم هیچکس خبر نداره. پس، حداقل تا وقتی که من آماتور هیچی ندون هم میتونم از این بازار سود بگیرم باید این کار رو بکنم ولی این تصور که تا آخر عمر سالی چند صد درصد سود خواهم گرفت (که شاید هم اتفاق بیفته و شاید هم نیفته) فقط آینده ام رو نابود خواهد کرد و هیچوقت با این ملاک زندگی ام رو برنامه ریزی نمیکنم. الان رو نبینید که یکی مثل من میاد با ناراحتی میگه فلان سهم تو 3 ماه 40% سود داده. تا دو روز پیش خودم بین 18 درصد پارسیان یا 19 درصد اقتصاد نوین (سالانه) در حال فال گرفتن بودم! اینا رو نباید آدم فراموش کنه. مجدد بگم حرف من کلیه و فقط راجع به بورس، که خودم تازه مدتیه دارم توش به این شکل معامله میکنم و آماتور مطلق هستم، نیست.

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
بانکی خوب
سامان - وبملت

چند سهم خوب:
اپرداز
سمگا که احتمالا شنبه باز شه
شپترو و شگویا کوتاه مدتی که خوب اصلاح کردن شگویا مجمع تیرماه 60 تومان سود به ازای هر سهم خواهد داد
وحافظ

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به به بازار مثبت شد دوستان کم کم دارن آفتابی میشن.
دی بخرید پورشه ببرید. :D
امسال با دی یا میبازیم یا میسازیم، یا بدبخت یا میلیاردر...
قیمت امروز 13 خرداد: 1700 تومن
تا اخر خرداد ~3 هزار تومن، تا اخر تیر +5 هزار تومن
دی از نظر من در حال حاضر یکی از پر ریسک ترین سهمای گروه بانکیه و اصلاح عمیقش در آینده ای نزدیک دور از ذهن نیست. این به معنی سیگنال خروج و فروش نیست، ولی حسابی حواست باشه.

ونوین جز کم ریسک ترین های گروه بانکیه در شرایط فعلی

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
کم کم بوی ریزش خفن میاد،مواظب مالتون باشید تا دولت مواظبش نبوده،

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دی از نظر من در حال حاضر یکی از پر ریسک ترین سهمای گروه بانکیه و اصلاح عمیقش در آینده ای نزدیک دور از ذهن نیست. این به معنی سیگنال خروج و فروش نیست، ولی حسابی حواست باشه.

ونوین جز کم ریسک ترین های گروه بانکیه در شرایط فعلی
اصلاح عمیق در سهم بانک دی فعلا تا پایان تیر نداریم، طی سه ماه گذشته این سهم بیشتر از دو روز متوالی منفی نبوده و نقاشی کش هایی که میگفتن امروز دیگه اصلاح داریم به این امید که در قیمت پایین تر بخرن همه یا جا موندن یا فروختن و با قیمت بالاتر اومدن توی صف خرید.
بحث ریسک در بانک دی فقط مربوط به عدم انجام افزایش سرمایه است که واقعا ریسک بزرگی محسوب میشه، حالا سهامدار دی یا ریسک بالا قبول داره و میمونه تا زمانیکه سود میبره یا باید خارج بشه
اما اگر خروج بزنه یا باید کلا پول خارج کنه از بورس یا سهم دیگه ای بخره، تو این بازار چه سهمی میشه خرید که ریسک پشتش نباشه مهمه.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اصلاح عمیق در سهم بانک دی فعلا تا پایان تیر نداریم، طی سه ماه گذشته این سهم بیشتر از دو روز متوالی منفی نبوده و نقاشی کش هایی که میگفتن امروز دیگه اصلاح داریم به این امید که در قیمت پایین تر بخرن همه یا جا موندن یا فروختن و با قیمت بالاتر اومدن توی صف خرید.
بحث ریسک در بانک دی فقط مربوط به عدم انجام افزایش سرمایه است که واقعا ریسک بزرگی محسوب میشه، حالا سهامدار دی یا ریسک بالا قبول داره و میمونه تا زمانیکه سود میبره یا باید خارج بشه
اما اگر خروج بزنه یا باید کلا پول خارج کنه از بورس یا سهم دیگه ای بخره، تو این بازار چه سهمی میشه خرید که ریسک پشتش نباشه مهمه.
الان 6 ماه هست دارند میگند دی حباب داره غنوش حباب داره و 300 تا سهم دیگه هم که رشد کرده میگند حباب دارند ولی همچنان دارند رشد میکنند-قرار بوده این سهم ها دو ماه پیش ریزش شدید داشته باشند پس چی شد؟:D:D:Dبه نظر من به حرف هیچکی گوش نده و با استراتژی خودت برو جلو-اصلا امسال جریان بورس با سال های پیش فرق داره و اینکه چون دولت برای کسری بودجه مجبوره از بورس حمایت کنه فلذا امسال هم در کمترین حالت مثل سال 98 سود میده وقتی دولت بورس رو بکشه بالا تحلیل تکنیکال جواب نمیده و شاید کمی تحلیل فاندامنتال جواب بده و بیشتر از اون روانشناسی بازار-

الان خود من همون روزی که غنوش خریدم گفتند ریزش غنوش شروع شده و هر کی میتونه سریع بفروشه و فرار کنه ولی در عمل چی شد؟غنوش همش یکی دو روز فرصت خرید داد و بعد قفل در صف خرید شد دوباره و دیگه رفت تا افزایش سرمایه هر روز مثبت بخوره و حتی تا افزایش سرمایه منفی هم بخوره به 3 روز نمیکشه و ارزش خروج زدن نداره که البته بعید میدونم با این حقوقی باحال غنوش که همیشه حامی سهامداران خرد بوده اجازه ی چنین اتفاقی رو بده و آروین تازه به سهمش هم اضافی کرده تا در روزهای آتی خودش سهم عرضه کنه پایانی رو پر کنه- الان هر کی میتونه غنوش بخره بسم الله :D :) دیگه محاله بتونه ;)

خیلیا میگند چرا پایانیش 5 نمیشه تو این بازار سبز!بهشون میگم صبر کنید وقتی شاخص شروع به ریزش کرد و 90 درصد سهم ها که هرچی تو این روزا مثبت خوردند رو پس میگیرند و منفی خوردنشون شروع شد اون وقت می فهمید چرا گفتم غنوش بخرید!اینم بگم و خلاص که من اول میخواستم یک روز قبل افزایش سرمایه رفتن غنوش ازش خارج بشم ولی نظرم عوض شد چون فهمیدم همش دو هفته بسته میشه سهم در افزایش سرمایه از طریق اورده نقدی---حکشتی هم با 17 درصد باز شد...من قبلا فکر میکردم افزایش سرمایه ها همشون حدود 40 روز بسته میشند نگو برای اورده نقدی فقط دو هفته هست.اینو که فهمیدم تصمیمم بر این شد که تا فروردین 1400 با غنوش بمونم.

شما هم با ا ستراتژی خودت برو جلو-نظر بگیر از دیگران ولی تصمیم اخر رو خودت بگیر---خود من با نظر دوستان در اینجا یکی دو تا سهم گرفته بودم که به وقتش خروج زدم ولی همچنان اون سهم ها رشد نکردند خیلی وقته نمونش لابسا بوده که هنوزم منفی میخوره و تازه میخواد رشد کنه بعد دو ماه---خودت تصمیم بگیر...روانشناسی بازار دستت بیاد مهمتر از یادگیری تحلیل تکنیکال هست -امسال روانشناسی بازار و تحلیل فاندامنتال (تحلیل بنیادی و مالی ) حرف اول رو میزنند و تحلیل تکنیکال تو رده ی اخر هست چون دولت بهم زده روند تحلیل رو.

و خودت هم خوب گفتی کلا بورس ریسکه و هیچکی هم نمیتونه صد درصد بگه فلان سهم امسال اینقدر سود میده اینقدر ضرر پس یا باید ریسک کنی یا از بورس بکشی بیرون

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
از امروز سه شنبه ۱۳ خرداد ماه ۹۹ تا ۲۱ خرداد ماه ۹۹ امکان خرید سهام در شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت به شرح ذیل فراهم است.

زمان شروع معامله پس از پایان جلسه معاملاتی در بازار ۴ هر روز از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۴:۰۰ و بدون مرحله سفارش گیری است.
انجام معامله پس از پایان جلسه معاملاتی (از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۴:۰۰ )تنها در قیمت پایانی نماد اصلی در روز انجام معامله امکانپذیر است.
خرید برای کلیه سرمایه گذاران اعم از حقیقی، حقوقی امکانپذیر است.

منظورشون چیه؟ ما هم میتونیم سهم های سهام عدالت رو خریداری کنیم؟ چطوری؟

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
از ما گفتن بود دوست عزیز مواظب اموالتون باشید
دوست گرامی ممنون ولی خلاف صحبت شما هم دوستان هستن که بشدت سفارش میکنن به سهام داری و میگن که مفت از دست ندید وا زاون جهت میگن مواظب باشید والبته دلایل خوبی هم دارن
اینکه با لحاظ احتیاط در همه حال ظاهرا رشدبازار سرمایه رو ان شاالله پیشرو خواهیم داشت
هرچند خیلی ها اصلا براشون این اتفاق خوشایند نیست مثل دلال های کثیف مسکن دلار خودرو و البته کسانی که نقد هستن (نقدیون! )
سم پاشی میکنن و فاز منفی میدن زیادم شدن تو فروم های مرتبط

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان جهت حمایت از خرده سهامداران کفپارس لطفا به لینک زیر برید و ثبت نام کنید و رأی بدید تا بدست نماینده ها برسه حالا کاری نداریم یه عده بیان بگن این سهم حباب بوده و از این حرف ها شما فعلا حمایت کنید ازشون.خود من انجام دادم-کافیه یه شماره موبایل بدید تا کد فعالسازی بهتون بیاد و بعد ثبت:بنده خداها اکثرا کارگر و کارمند ساده هستند که سرمایشون داره به فنا میره به خاطر تبانی و رانت یک عده حقوقی این سهم:لینک زیر:

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان جهت حمایت از خرده سهامداران کفپارس لطفا به لینک زیر برید و ثبت نام کنید و رأی بدید تا بدست نماینده ها برسه حالا کاری نداریم یه عده بیان بگن این سهم حباب بوده و از این حرف ها شما فعلا حمایت کنید ازشون.خود من انجام دادم-کافیه یه شماره موبایل بدید تا کد فعالسازی بهتون بیاد و بعد ثبت:بنده خداها اکثرا کارگر و کارمند ساده هستند که سرمایشون داره به فنا میره به خاطر تبانی و رانت یک عده حقوقی این سهم:لینک زیر:

انجام شدش دوست عزیز

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دی از نظر من در حال حاضر یکی از پر ریسک ترین سهمای گروه بانکیه
کلا بانکی ها از نظر من بی ارزش ترین سهم بازار هستن
حتی اگر بدونم سهم فلان بانک ۱۰۰۰ درصد سود میده حاضر نیستم یک برگ سهم بخرم
بانکی که خون ملت کرده تو شیشه ارزشی از نظر من نداره

کم کم بوی ریزش خفن میاد،مواظب مالتون باشید تا دولت مواظبش نبوده،
امکان داره بفرمایید چرا ؟

امسال روانشناسی بازار و تحلیل فاندامنتال (تحلیل بنیادی و مالی ) حرف اول رو میزنند و تحلیل تکنیکال تو رده ی اخر هست چون دولت بهم زده روند تحلیل رو.
شما نمیتوانید حلقه های زنجیری که به هم متصل هستند رتبه بندی کنید
هر علمی در این صنعت مکمل دیگریست

و خودت هم خوب گفتی کلا بورس ریسکه و هیچکی هم نمیتونه صد درصد بگه فلان سهم امسال اینقدر سود میده اینقدر ضرر پس یا باید ریسک کنی یا از بورس بکشی بیرون
مطالبی در مورد مفاهیم ریسک و ذات بازارهای مالی از جمله بورس مطالعه کنید نظرات و عقاید مختلفی وجود داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کدوم نمادها از نمهادهای سهام عدالت ارزش خرید دارن؟ 28 تاش رو فروختم 4-5 تاشون رو بخرم

Last edited:

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
سلام

سلام میشه نظرتون بفرمایید که کدوم بخش از نظر سلامتی که مدنظرتونه بهتر برا سرمایه گذاری ؟ ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

ضمن تایید صحبت شما اما یک سوال دارم:

سهام های خودرویی که خون ملت رو بر زمین ریختن، اونا چی؟ باید سمتشون رفت یا نه؟ حتی اگر مطمئن باشیم که سودده هستند.

ممنون

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام میشه نظرتون بفرمایید که کدوم بخش از نظر سلامتی که مدنظرتونه بهتر برا سرمایه گذاری ؟ ممنون
اینی که گفتم نظر شخصی بود
شخصا عقیده دارم بانک ها از بدترین عوامل تورم در کشور هستند تولید کننده با هر بدبختی و فلاکتی باشه تولید میکنه
اصلا تولید کننده بخشی از سودش اعلام نمیکنه و برای خودش برمیداره هزار شرف داره به بانک هایی که با سودهای بالا و جریمه های سنگین پدر این کشور در اوردن

در مورد سایپا و ایران خودرو نیز همین نظر دارم بقیه شرکت ها رو براساس ارزش ذاتی و . . . خرید و فروش میکنم

بالا