اصلاح عمیق در سهم بانک دی فعلا تا پایان تیر نداریم، طی سه ماه گذشته این سهم بیشتر از دو روز متوالی منفی نبوده و نقاشی کش هایی که میگفتن امروز دیگه اصلاح داریم به این امید که در قیمت پایین تر بخرن همه یا جا موندن یا فروختن و با قیمت بالاتر اومدن توی صف خرید.
بحث ریسک در بانک دی فقط مربوط به عدم انجام افزایش سرمایه است که واقعا ریسک بزرگی محسوب میشه، حالا سهامدار دی یا ریسک بالا قبول داره و میمونه تا زمانیکه سود میبره یا باید خارج بشه
اما اگر خروج بزنه یا باید کلا پول خارج کنه از بورس یا سهم دیگه ای بخره، تو این بازار چه سهمی میشه خرید که ریسک پشتش نباشه مهمه.
الان 6 ماه هست دارند میگند دی حباب داره غنوش حباب داره و 300 تا سهم دیگه هم که رشد کرده میگند حباب دارند ولی همچنان دارند رشد میکنند-قرار بوده این سهم ها دو ماه پیش ریزش شدید داشته باشند پس چی شد؟

به نظر من به حرف هیچکی گوش نده و با استراتژی خودت برو جلو-اصلا امسال جریان بورس با سال های پیش فرق داره و اینکه چون دولت برای کسری بودجه مجبوره از بورس حمایت کنه فلذا امسال هم در کمترین حالت مثل سال 98 سود میده وقتی دولت بورس رو بکشه بالا تحلیل تکنیکال جواب نمیده و شاید کمی تحلیل فاندامنتال جواب بده و بیشتر از اون روانشناسی بازار-
الان خود من همون روزی که غنوش خریدم گفتند ریزش غنوش شروع شده و هر کی میتونه سریع بفروشه و فرار کنه ولی در عمل چی شد؟غنوش همش یکی دو روز فرصت خرید داد و بعد قفل در صف خرید شد دوباره و دیگه رفت تا افزایش سرمایه هر روز مثبت بخوره و حتی تا افزایش سرمایه منفی هم بخوره به 3 روز نمیکشه و ارزش خروج زدن نداره که البته بعید میدونم با این حقوقی باحال غنوش که همیشه حامی سهامداران خرد بوده اجازه ی چنین اتفاقی رو بده و آروین تازه به سهمش هم اضافی کرده تا در روزهای آتی خودش سهم عرضه کنه پایانی رو پر کنه- الان هر کی میتونه غنوش بخره بسم الله

دیگه محاله بتونه
خیلیا میگند چرا پایانیش 5 نمیشه تو این بازار سبز!بهشون میگم صبر کنید وقتی شاخص شروع به ریزش کرد و 90 درصد سهم ها که هرچی تو این روزا مثبت خوردند رو پس میگیرند و منفی خوردنشون شروع شد اون وقت می فهمید چرا گفتم غنوش بخرید!اینم بگم و خلاص که من اول میخواستم یک روز قبل افزایش سرمایه رفتن غنوش ازش خارج بشم ولی نظرم عوض شد چون فهمیدم همش دو هفته بسته میشه سهم در افزایش سرمایه از طریق اورده نقدی---حکشتی هم با 17 درصد باز شد...من قبلا فکر میکردم افزایش سرمایه ها همشون حدود 40 روز بسته میشند نگو برای اورده نقدی فقط دو هفته هست.اینو که فهمیدم تصمیمم بر این شد که تا فروردین 1400 با غنوش بمونم.
شما هم با ا ستراتژی خودت برو جلو-نظر بگیر از دیگران ولی تصمیم اخر رو خودت بگیر---خود من با نظر دوستان در اینجا یکی دو تا سهم گرفته بودم که به وقتش خروج زدم ولی همچنان اون سهم ها رشد نکردند خیلی وقته نمونش لابسا بوده که هنوزم منفی میخوره و تازه میخواد رشد کنه بعد دو ماه---خودت تصمیم بگیر...روانشناسی بازار دستت بیاد مهمتر از یادگیری تحلیل تکنیکال هست -امسال روانشناسی بازار و تحلیل فاندامنتال (تحلیل بنیادی و مالی ) حرف اول رو میزنند و تحلیل تکنیکال تو رده ی اخر هست چون دولت بهم زده روند تحلیل رو.
و خودت هم خوب گفتی کلا بورس ریسکه و هیچکی هم نمیتونه صد درصد بگه فلان سهم امسال اینقدر سود میده اینقدر ضرر پس یا باید ریسک کنی یا از بورس بکشی بیرون