• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متقاضی خرید اکانت بیتکوین تالک (Bitcointalk) و نیز امتیاز مریت (Merit)

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام؛
دوستان متقاضی خرید اکانت وبسایت Bitcointalk از جونیور به بالا با قیمت منصفانه هستم، اگر دوستانی قصد واگذاری اکانت خود را دارند، خواهشمندم مشخصات و قیمت مد نظر خود را پیام خصوصی فرمایند. همچنین اگر از دوستان امکان انتقال Merit را داشته باشند خواهشمندم قیمت پیشنهادی را اطلاع رسانی فرمایند.
سپاسگذارم

std2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام؛
دوستان متقاضی خرید اکانت وبسایت Bitcointalk از جونیور به بالا با قیمت منصفانه هستم، اگر دوستانی قصد واگذاری اکانت خود را دارند، خواهشمندم مشخصات و قیمت مد نظر خود را پیام خصوصی فرمایند. همچنین اگر از دوستان امکان انتقال Merit را داشته باشند خواهشمندم قیمت پیشنهادی را اطلاع رسانی فرمایند.
سپاسگذارم
Member 0.01btc

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام؛
سپاسگذارم
بالا باش.............................

rezanahvi

Registered User
لایک‌ها
62
تو قسمت position نوشته newbie به کارت میاد رفیق؟
درود دوست عزیزم، ممنون از پاسختون. نه متاسفانه position بالا مد نظرم هست، Hero و یا Ledengary. به هر حال محبت کردید اطلاع دادید.

بالا