omidss3
Registered User
- نوشتهها
- 1,111
- لایکها
- 1,449
بچه ها توی php چطور میتونم یه تکست باکس و دکمه داشته باشم و با تکست باکس url رو بگیرم با دکمه هم توی تب جدید برم به اون url
توی سی شارپ خیلی راحته پی اچ پی انگار اصطلاحات خودشو داره هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم
@l3est
قبلا کجا بود؟سایت رو منتقل کردم به هاست دی ال ، سرعت لود سایت از 5 ثانیه رسید به 1.3 ثانیه! دمشون گرم.
فکر میکنم ذکر نشه بهتر باشه. عذرمیخوامقبلا کجا بود؟
ن غیر ممکنهدوستان راهی هست که اکانت پرایوت اینستاگرام رو بدون فالو کردن دید؟
شاید بشه راهشون رو بست...میدونم چی میگی ولی تو ایران قانونی برای قشر وبمستر و این چیزا نداریم
شکایت هم کنی و ..... تهش چیزی نمیشه به کارشون ادامه میدن
الان از تاریخ 23/9/96 شکایت کردم با اینکه خود طرف اعتراف کردهخ به خاطر اینکه 40 میلیون پولمو خورده و هنوز که هنوزه طرف سند گذاشته رفته بیرون هر سری هم میرم دادگاه میگه وقت نظارت خورده به تاریخ فلان
الان ارزش پول من که دستشه چقدر شده ؟ به قول وکیل تهشم میاد میگه ندارم و اقساط میکنن
تو قانون ایران طرف کلاه برداران و خلافکارا ببخشید ببخشید فقط باید شاشید تو این قانون
نستعلیق شکستهسلام دوستان کسی اسم این فونت رو میدونه؟
نچدوستان راهی هست که اکانت پرایوت اینستاگرام رو بدون فالو کردن دید؟
اره میشه ولی زود میبندهدوستان راهی هست که اکانت پرایوت اینستاگرام رو بدون فالو کردن دید؟
این دیگه از اون حرفا بوداره میشه ولی زود میبنده
من یه برنامه دادم برام نوشتن که فکر کنم کارش با api اینستاگرام بود
ولی مشکلش این بود که زود میبست برنامرو و مسدود میشد و باید دوباره به روز میکرد کدهارو
نسخه ویجه ش دارهاین دیگه از اون حرفا بودهمچین چیزی نو api ش نیست
گنگ بالاستنسخه ویجه ش داره
کجا میدننسخه ویجه ش داره
پس چجوری برای من انجام داد؟ یعنی دروغ گفت با api بود و از راه دیگه بود؟این دیگه از اون حرفا بودهمچین چیزی نو api ش نیست
تو همه نرم افزارهای ویرایش ویدیو (اعم از ویندوز و اندروید و ...) میتونی اینکارو کنییک سوال
چجوری میشه یک عکس رو به فرمت ویدئو تبدیل کرد؟ یعنی فرض کنید یک عکس داریم name.jpg همین تبدیل بشه به name.mp4
و با پلیر پخش بشه مثلا عکس تبدیل بشه به یه فیلم 1 ثانیه ای