Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
عرضه اولیه نداریم این ماه دیگه ؟
شاید غزر و وپویا بیانعرضه اولیه نداریم این ماه دیگه ؟
#صندوق #ETF
#دارايکم - پورتفوی روز ۲۰خرداد
قيمت خريد تجارت 104 تومان
قيمت روز تجارت: 193 تومان
درصد تغيیر: 85%+
قيمت خريد صادرات 107 تومان
قيمت روز صادرات:181 تومان
درصد تغيیر: 69%+
قيمت خريد بانک ملت : 1045 تومان
قيمت روز بانک ملت: 1987 تومان
درصد تغيیر: 90%
قيمت خريد بيمه اتکايي امين: 593 تومان
قيمت روز بيمه اتکايي امين:738 تومان
درصد تغيير 24% +
قيمت خريد بيمه البرز 765 تومان
قيمت روز بيمه البرز: 1433 تومان
درصد تغيير: 87%+
متوسط درصد تغيير کل صندوق دارا يکم 71%+
میزان ارزش فعلی صندوق دو میلیونی
3420000 تومان
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
توی پرتفوی شما اومده این صندوق؟
امروز قیمت دلار صعودی بوده اگر این روند ادامه پیدا کنه تاثیر خوبی توی بورس از لحاظ روانشناسی بازار نداره و احتمالا اون افراد خاص خروج بزنن..
#نظر_شخصی
دیگه چی میشه.![]()
مار اژدها شده در بورس، سر از بازار طلا و ارز درآورده است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت **** نوشت: مار اژدها شده در بورس سر از بازار ارز و طلا و زمین و ساختمان درآورده است.www.mehrnews.com
ونزوئلا شعبه دومدیگه چی میشه.
خونه متری 100 میلیون
دلار 50 تومنی
سکه 10 میلیونی
رسما همه چیز روبه نابودی میره.
جدول عرضه اولیه های سال ۹۸
از اولین روز بورسی ۹۸ تا آخر اسفند ۹۸
طبق این جدول هر کد حقیقی که در عرضه اولیه های سال ۹۸ شرکت کرده باشد و آن ها را به همان تعداد که روز اول خرید شده تا امروز نگهداری کرده باشد
سود ۲۵ میلیون تومانی بدست آورده است
مبلغ خالص جهت خرید این عرضه اولیه ها ۶.۸ میلیون تومان
و جمع ارزش فعلی این سهام بعلاوه سود مجامع حدودا ۳۲ میلیون تومان
یعنی سود خالص حدودا ۲۵.۲ میلیون تومان برای هر کد حقیقی که تا امروز سهامدار این پرتفو بوده باشد
مشاهده پیوست 1183353
دوستان یک سوال فنی:
یکی از دوستان تو کارگزاری مفید 2 روز پیش مبلغی رو شارژ کرد و مبلغ به کل حساب اضافه شد اما تو گردش حساب نشان داده نمیشد؛ تا امروز که پول برگشت داده شد به همون کارتی که واریز شده!!
دوباره یه مبلغ دیگه ای رو شارژ کرد، حساب شارژ شد اما توی گردش حساب نمایش داده نمیشه در صورتی که اوایل افتتاح حساب این مشکل رو نداشته...
کسی تجربه ی مشابه داره؟
بلهدوستان کسی برای زیر 18 سال کد بورسی گرفته؟
شماره موبایل که توی سجام میدیم حتما باید به اسم ولی و قیمش باشه؟
ممنون بابت جواب .کمی برام مبهم شد.ولی خودش سجام و کد بورسی داره.یعنی باید با همون شماره موبایل ثبت نامی خودش برای فرزند هم اقدام کنه؟بله
و ضمنا ولی خودش هم باید قبلا کد سجام با اون شماره موبایل داشته باشه
از بخش گروه اطلاعیه ، " افزایش سرمایه " رو انتخاب بکنید بعد اسم نماد شرکت رو هم توی کدال بنویسید ، سرچ بکنید ، کل اطلاعیه ها رو براتون میاره . " مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام " عنوان اطلاعیه ای هستش که باید دنبالش بگردید . قسمت پیوست رو مطالعه بفرمایید . اونجا توضیحات دقیق رو در رابطه با حق تقدم نوشته که برای هر مشکل چه راه حلی در نظر گرفته شده .ممنون فرم باید پر کنیم؟
قبلا برای پدرم فرم میفرستادند. اگر آدرس رو نداشته باشند یا آدرس عوض شده باشه چی ؟ اگر فرم نفرستند؟
شما مبلغی را که واریز می کنید از حسابی هست که تو کارگزاری مفید و سجام تعریف کردید؟
من برای دانا مبلغ اسمی 3 حق تقدم رو واریز نکردم، بار اول زنگ زدم امور سهام گفتن ایرادی نداره اونا رو می فروشیم. بعد از چند روز باز زنگ زدم یکی دیگه بود گفت چرا 300 تومن (3000 ریال) واریز نکردی ،، گفتم خب خواستم عددش رند باشه (منظورم گرد بود) قبلا هم تماس گرفتم گفتن اشکال نداره اونو خودمون می فروشیم، گفتی کی گفته واریز نکنی یعنی چی می فروشیم، شاکی شد بعد گفت آقا درسته درسته مشکلی نداره خدافط تقاز بخش گروه اطلاعیه ، " افزایش سرمایه " رو انتخاب بکنید بعد اسم نماد شرکت رو هم توی کدال بنویسید ، سرچ بکنید ، کل اطلاعیه ها رو براتون میاره . " مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام " عنوان اطلاعیه ای هستش که باید دنبالش بگردید . قسمت پیوست رو مطالعه بفرمایید . اونجا توضیحات دقیق رو در رابطه با حق تقدم نوشته که برای هر مشکل چه راه حلی در نظر گرفته شده .
بعد از اینکه وجه رو پرداخت میکنید باید به شرکت اعلام بکنید از طریق ارسال پستی ( فکر کنم با فکس هم بشه ) در غیر اینصورت باطله . حتی اگه میزان مطالبات شما از شرکت با میزان پرداخت اسمی به شرکت بابت افزایش برابر باشه .
اینکه اگه فرم به دستتون نرسیده باشه به هر دلیلی توی اون آگهی توضیح میده
راحت ترین کار اینه حق تقدم رو بفروشید و بی دردسر سهم بخرید
من با وجود اینکه بعضی از صندوق های غیر ETF سود بیشتری میدن به خاطر اینکه دردسر داره ، برو بیا احراز هویت زنگ واریز دریافت و ... ، از ETF استفاده میکنم![]()
خیلی خستم![]()
1 - یا حق تقدمت رو وقتی توی پنلت نشست میفروشیمن برای دانا مبلغ اسمی 3 حق تقدم رو واریز نکردم، بار اول زنگ زدم امور سهام گفتن ایرادی نداره اونا رو می فروشیم. بعد از چند روز بار زنگ زدم یکی دیگه بود گفت چرا 300 تومن (3000 ریال) واریز نکردی ،، گفتم خب خواستم عددش رند باشه (منظورم گرد بود) قبلا هم تماس گرفتم گفتن اشکال نداره اونو خودمون می فروشیم، گفتی کی گفته واریز نکنی یعنی چی می فروشیم، شاکی شد بعد گفت آقا درسته درسته مشکلی نداره خدافط تق
مگه اینظور نیست هر چقدر که واریز کردیم همون مقدار تبدیل به سهام میشه بقیه فروش میره؟