• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من خودم اینجا دنبال یادگیری هستیم نه ترسوندن و یا ترسیدن از کسی یا چیزی.

تعصب بی جا و غیر منطقی در بازار سرمایه ضربه بدی به تریدر میزنه.
با جمله اخرت موافقم ولی کسی تعصبی نداشت !
شما نمودار دلار رو تو این یک سال ببین ، بعد اون نتیجه رو بگیر
اونا هم وقتی میتونن تو مدت کوتاه 100 درصد سود بگیرن نمیرن سمت دلار ! دلار هیچ وقت صد درصد تو مدت محدود رشد نکرده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
با جمله اخرت موافقم ولی کسی تعصبی نداشت !
شما نمودار دلار رو تو این یک سال ببین ، بعد اون نتیجه رو بگیر
اونا هم وقتی میتونن تو مدت کوتاه 100 درصد سود بگیرن نمیرن سمت دلار ! دلار هیچ وقت صد درصد تو مدت محدود رشد نکرده

نمودار یک ساله مهم نیست همانطور که نمودار 4 ساله مهم نبود ( از سال 1392 تا 1396 ) سرچ کنید و قیمت رو ببینید.

در ضمن بنده از لحاظ تکنیکال یا مثلا تحلیل بنیادی نظر ندادم و گفتم: از لحاظ روانشناسی بازار ... و در پایان گفتم افراد خاص

و منظور از این افراد خاص رو هم، افرادی که تو بازار هستند متوجه میشن...

نه به خاطر بورس اما به شخصِ امیدوارم قیمت دلار بالاتر که نره هیچ ریزش قیمت هم داشته باشیم؛ اما ما اینجا هستیم که تمام احتمالات رو در نظر بگیریم تا کمتر ضرر کنیم و بیشتر سود بگیریم از بازار... سایت ایکس و ایگرگ نیست که طرف میاد به حقوقی ها فحش نا***سی میده که حمایت کنید تا سهام ریزش نکنه :دی

موفق باشید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نمودار یک ساله مهم نیست همانطور که نمودار 4 ساله مهم نبود ( از سال 1392 تا 1396 ) سرچ کنید و قیمت رو ببینید.

در ضمن بنده از لحاظ تکنیکال یا مثلا تحلیل بنیادی نظر ندادم و گفتم: از لحاظ روانشناسی بازار ... و در پایان گفتم افراد خاص

و منظور از این افراد خاص رو هم، افرادی که تو بازار هستند متوجه میشن...

نه به خاطر بورس اما به شخصِ امیدوارم قیمت دلار بالاتر که نره هیچ ریزش قیمت هم داشته باشیم؛ اما ما اینجا هستیم که تمام احتمالات رو در نظر بگیریم تا کمتر ضرر کنیم و بیشتر سود بگیریم از بازار... سایت ایکس و ایگرگ نیست که طرف میاد به حقوقی ها فحش نا***سی میده که حمایت کنید تا سهام ریزش نکنه :دی

موفق باشید
به خاطر این گفتم یک ساله چون تو این یک سال بورس ما عجیب رشد کرده
همون روانشناسی هم بخوایم در نظر بگیریم مطمئن باش افزایش قیمت دلار باعث رشد بورس میشه .
منظورتو از افراد خاص فهمیدم
نه داداش فحش چیه شما نظرتو دادی منم نظرمو

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
استقبال از عرضه بلوکی یک پتروشیمی سهام عدالتی در فرابورس

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) به نقل از ایبِنا، به منظور حمایت از آن دسته از سهامداران سهام عدالت که متقاضی فروش سهام خود در شرکت پتروشیمی مارون بودند از روش عرضه بلوکی در بازار فرابورس استفاده شد که در جریان آن تعداد ۲ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۹۶۲ سهم از سهام این شرکت عرضه شد و رشد ۳۳ درصدی را نسبت به قیمت پایانی سهم در معاملات روز گذشته به همراه داشت.
بدین ترتیب در حالی که قیمت نماد عادی مارون در معاملات روز گذشته بیستم خردادماه ۹ هزار و ۲۰۰ تومان بود، نماد «مارون۴» با قیمت ۱۲ هزار و ۲۶۰ تومان به فروش رسید که این معامله ارزش ۲۹۲ میلیارد ریالی را به ثبت رساند.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خصدرا هم به فنا رفت-بازگشایی تنها با 20 درصد و بلافاصله صف سنگین فروش شد.40 روز بسته بود و فقط 16 درصد سود داد .البته بازار پایه هست و نه اول.
در نظرسنجی که در خود گروه خصدرا قبل از بازگشایی از مقدار درصد بازگشایی کرده بودند بیش از 25 درصد پیش بینیشون این بود که با 100 درصد و 30 درصد شرکت کنندگان هم پیش بینی میکردند بالای 100 درصد بازگشایی میشه!

این هم نظر یکی از سهامداران خصدرا:

دیگه غلط کردم ب مجمع برم این از چکاپا اینم ازین خصدرا لامصب
بعد یکماه و نیم خواب پول که بقیه سهم ها 100% سود دادن ....
متاسفم.....⁦‍♂️
نمی‌دونم چرا خودرویی ها خودرو خساپا خگستر چرا با 100% باز بشه ولی اینا ن ؟!

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
درآمد حاصل از بورس معاف از مالیات است

معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی:
[emoji843]لایحه اصلاح پایه‌های مالیاتی در وزارت اقتصاد آماده و به دولت ارسال شده است.
[emoji843]در این لایحه تمامی معافیت‌های مالیاتی نیز تعریف شده است به عنوان مثال سود سپرده بانکی و سود حاصل از فعالیت در بورس به استناد قانون مالیات‌های مستقیم معاف از مالیات است و فرد بعد از اظهار این درآمد‌ها از پرداخت مالیات معاف می‌شود.
[emoji843]مکانیزم‌های لازم برای دریافت مالیات بر درآمد، در نظر گرفته شده است که اعلام می‌شود.
[emoji843]دریافت مالیات از خانه‌های خالی موضوع ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است، اما موضوع مالیات بر عایدی مشمول کل دارایی منقول و غیر منقول مانند استفاده از مسکن و خودرو‌های لوکس می‌شود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
در ادامه داستان #وغدیر و تعاریفی که خودم و دیگر دوستان کردند، مجدد نظر شخصی ام رو میگم که میتونه کاملا اشتباه و بی اساس باشه و صرفا نظر شخصی یک آماتور هست: احتمال داره این سهم شنبه صف فروش بشه و مدتی اصلاح کنه. اگر هدف کوتاه مدت یا میان مدت دارید فقط در صورت تثبیت قدرتمند بالای 1200~1250 تومن ورود کنید. در مجموع چند پست قبل تر هم گفتم فکر میکنم (که میتونه این فکر کاملا اشتباه و بی اساس باشه) وقتی که سقف های زده شده در اردیبهشت در برخی سهم های شاخص ساز و بنیادین با موفقیت تثبیت شد مجدد میشه به ورود فکر کرد. چند روز اخیر شاخص سوپر-شارپ و عجیب و غریب رشد داشته ولی بعضی سهم ها هنوز در محدوده 1 ماه پیش موندن. برخی حتی اصلاح سنگین داشتن. من سهمی داشتم که تو 212% سود بود الان شده 165% و سهمی که 112% بود به 72% رسید. طبیعتا سهم هایی هم بودن که روند عکس داشتن. این مقطع رد بشه فکر کنم ادامه اش خیر باشه. البته همه اینها مربوط به کوتاه مدت هست و بلند مدت که اگر خدا بخواد حتما خیر خواهد بود و این اصلاح ها تاثیری در روند سالیان آتی نخواهد داشت. خودم این مدت چندین سهم جدید اضافه کردم و آینده رو روشن میبینم.

سه خبر جدید راجع به صندوق دو میلیون تومنی ETF مالی یکم که مدتی پیش اسم نویسی شد:

1- واحدهای صندوق واسطه‌گری مالی یکم از اول تیر در بورس قابل معامله می‌شوند [لینک].
2- برگشت اضافه واریزهای خرید سهام ETF تا پایان هفته به حساب افراد [لینک].
3- محاسبه بازده و ارزش روز صندوق [لینک].

4- سود ۹۲ درصدی صندوق واسطه‌گری مالی یکم (معاون امور بیمه و بانک و شرکت‌های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه واحدهای صندوق واسطه‌گری مالی یکم از تیرماه در بورس قابل خرید و فروش می‌شود، گفت: ارزش هر واحد ۱۰ هزار تومانی به ۱۹ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام
اگر بخوایم از سود تقسیم شده ای که از شرکت نگرفتیم برای افزایش سرمایه استفاده بشه و به سهم تبدیل بشه، باید چی کار کنیم؟
منظورم اینه که میشه سود تقسیمی رو نریم از بانک بگیریم تا در زمان افزایش سرمایه به سهم تبدیل بشه؟

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دقت کردین درست از لحظه ای که صحبت عرضه اولیه عالیس شده دوباره تبلیغات تلویزیونی اش هم شروع شده :D؟ واقعا هم بین عموم مردم تاثیر داره. این رو به واسطه آگهی تبرک میگم که باعث شد خیلی ها با آشنایی حداقلی به بورس به صرف اون تبلیغ و جمله که میگه «توی بورس باشید» نماد #تبرک رو بخرن. به چشم این قضیه رو دیدم.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
اگر بخوایم از سود تقسیم نشده ای که از شرکت نگرفتیم برای افزایش سرمایه استفاده بشه و به سهم تبدیل بشه، باید چی کار کنیم؟
شما نمیخواد کاری بکنی ولی شرکتی که توی سابقه خودش همیشه بخش بیشتری از سود رو نگهداری میکرده و توزیع نکرده ، اون سرمایه رو صرف توسعه شرکت میکنه .
افزایش سرمایه که بده و شما هم سهم رو داشته باشی ، بهتون یا سهام جایزه میدن یا بهتون حق تقدم تعلق میگیره . البته حق تقدم مربوط به افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات هستش ! سهام جایزه هم برای بقیه افزایش سرمایه ها هستش که منظور شما هم فکر کنم همین باشه
افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
شرکتهایی که سود انباشته بالایی داشته باشن و بخش کمی از سود سالیانه رو به عنوان DPS پرداخت بکنن ، نشونه ای از اینه که طرح های توسعه دارن و در حال اجرا کردن اونان و در نتیجه در آینده نزدیک افزایش سرمایه میدن

فقط اگه افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات باشه ، شما باید به ازای هر سهم 1000 ریال پرداخت بکنید . میتونی پرداخت نکنی و حق تقدم هاتو بفروشی و یه توصیه میکنم اگه سهمی رو داری که حق تقدم بهت تعلق گرفته حتما حتما حتما تعیین تکلیفش بکنی و فروشش رو به عهده شرکت نزاری چون درگیر ریسک بالایی میشی !
اگه شرکت DPS بهت داده ولی هنوز پرداخت نکرده و الان افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات داده باید از 1000 ریال DPS رو کسر بکنی و این عدد رو ضرب در تعداد سهامت بکنی و به حساب شرکت بریزی که بعدا حق تقدم هات به سهام تبدیل بشه

من خودم از حق تقدم استفاده نمیکنم . میفروشمش و باهاش سهم میگیرم . برای بقیه حالت های افزایش سرمایه هیچ کاری لازم نیست بکنی ;)

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
در ادامه قوانین عجیب و گاهی مسخره
محدودیت برای میزان خرید و فروش اعمال می شود.
794199656889847531.jpg

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
شما نمیخواد کاری بکنی ولی شرکتی که توی سابقه خودش همیشه بخش بیشتری از سود رو نگهداری میکرده و توزیع نکرده ، اون سرمایه رو صرف توسعه شرکت میکنه .
افزایش سرمایه که بده و شما هم سهم رو داشته باشی ، بهتون یا سهام جایزه میدن یا بهتون حق تقدم تعلق میگیره . البته حق تقدم مربوط به افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات هستش ! سهام جایزه هم برای بقیه افزایش سرمایه ها هستش که منظور شما هم فکر کنم همین باشه
افزایش سرمایه از محل سود انباشته ...
شرکتهایی که سود انباشته بالایی داشته باشن و بخش کمی از سود سالیانه رو به عنوان DPS پرداخت بکنن ، نشونه ای از اینه که طرح های توسعه دارن و در حال اجرا کردن اونان و در نتیجه در آینده نزدیک افزایش سرمایه میدن

فقط اگه افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات باشه ، شما باید به ازای هر سهم 1000 ریال پرداخت بکنید . میتونی پرداخت نکنی و حق تقدم هاتو بفروشی و یه توصیه میکنم اگه سهمی رو داری که حق تقدم بهت تعلق گرفته حتما حتما حتما تعیین تکلیفش بکنی و فروشش رو به عهده شرکت نزاری چون درگیر ریسک بالایی میشی !
اگه شرکت DPS بهت داده ولی هنوز پرداخت نکرده و الان افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات داده باید از 1000 ریال DPS رو کسر بکنی و این عدد رو ضرب در تعداد سهامت بکنی و به حساب شرکت بریزی که بعدا حق تقدم هات به سهام تبدیل بشه

من خودم از حق تقدم استفاده نمیکنم . میفروشمش و باهاش سهم میگیرم . برای بقیه حالت های افزایش سرمایه هیچ کاری لازم نیست بکنی ;)
ممنون فرم باید پر کنیم؟
قبلا برای پدرم فرم میفرستادند. اگر آدرس رو نداشته باشند یا آدرس عوض شده باشه چی ؟ اگر فرم نفرستند؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنون فرم باید پر کنیم؟
قبلا برای پدرم فرم میفرستادند. اگر آدرس رو نداشته باشند یا آدرس عوض شده باشه چی ؟ اگر فرم نفرستند؟
سلام
طبق قانون شرکت باید حداقل ۱۰ درصد سودش تقسیم کنه
سود تقسیمی جزء انباشه و افزایش سرمایه اینده محسوب نمیشه
برای چی فرم پر کنی ؟
اگر منظورتون افزایش سرمایه از اورده نقدی هست اخرین اطلاعیه سایت کدال مربوط به افزایش سرمایه بررسی کنید اطلاعات مورد نیاز شما گفته شده

اگر برای دریافت سود شرکت میخواهید فرم پر کنید که باید با کد معاملاتی تشریف ببرید بانک عاملی که شرکت معرفی کرده سود سهامتون دریافت کنید ( البته جدیدا زیر ساخت سجام برای واریز سود فراهم شده منتهی هنوز عملیاتی نشده )

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام
طبق قانون شرکت باید حداقل ۱۰ درصد سودش تقسیم کنه
سود تقسیمی جزء انباشه و افزایش سرمایه اینده محسوب نمیشه
برای چی فرم پر کنی ؟
اگر منظورتون افزایش سرمایه از اورده نقدی هست اخرین اطلاعیه سایت کدال مربوط به افزایش سرمایه بررسی کنید اطلاعات مورد نیاز شما گفته شده

اگر برای دریافت سود شرکت میخواهید فرم پر کنید که باید با کد معاملاتی تشریف ببرید بانک عاملی که شرکت معرفی کرده سود سهامتون دریافت کنید ( البته جدیدا زیر ساخت سجام برای واریز سود فراهم شده منتهی هنوز عملیاتی نشده )
نه میخوام نرم بانک سودمو بگیرم تا به جاش از همون سود گرفته نشده در افزایش سرمایه شرکت داده بشم! حالا این کارم هم دلیل داره که مهم نیست!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه میخوام نرم بانک سودمو بگیرم تا به جاش از همون سود گرفته نشده در افزایش سرمایه شرکت داده بشم! حالا این کارم هم دلیل داره که مهم نیست!
سود تقسیم شده مطعلق به شرکت نیست که بتواند ازش به عنوان افزایش سرمایه استفاده کند
برای شرکت در افزایش سرمایه شرکت ها شما باید در زمان مجمع سهامدار باشید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ختراک به ازای هر سهم 30 تومان سود دستشون درد نکنه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینو جایی خوندم-نظرتون چیه؟

سفته بازی دولت
دیروز با خبرهای ساختاری در زمان بازار مبنی بر این که بر بازار سرمایه مالیات جدید افزوده می شود بازار به این خبر واکنش نشان داد و منفی شد
در خرید فروش دیروز ۱۸۰۰۰میلیارد تومان حجم معامله داشتیم که سود خالص دولت حدودا ۱۰۰میلیارد تومان بود فقط با یک شایعه این همه پول به جیب زد و انتظار داشتیم تا روز شنبه این شایعات باشد و بازار ریزش کند ولی انتقادها زیاد بود دیشب در گفتگو ویژه خبری خبر را تکذیب کردن

به نظرم دولت دیگر علاقه به ورود پول به بورس ندارد و عرضه اولیه ها را هم به کندی وارد بورس میکند به نظر میرسد دولت با همین حجم و با شایعات از بازار کسب درآمد کند
اگر فرضیه بالا درست باشد فقط شاهد رشد شاخص خواهیم بود ولی سهام ها به همان تناسب رشد نمیکنند و اصولا فعالا بازار درگیر هیجانات خواهند بود و سودی هم به تناسب قبل در کار نخواهد بود و سفته بازی و تک سهم بازی در بازاز را شاهد خواهیم بود

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سود تقسیم شده مطعلق به شرکت نیست که بتواند ازش به عنوان افزایش سرمایه استفاده کند
برای شرکت در افزایش سرمایه شرکت ها شما باید در زمان مجمع سهامدار باشید
ایشون منظورشون این بودش از اون سودی که میدن مبلغه 100 تومن حق تقدم رو ازش کسر کنن که دیگه درگیر پرداخت و ارسال به شرکت و این چیزا نشی
مثلا همین میدکو الان 27 تومن سود داده و باید برای حق تقدم 100 تومن پرداخت کنی تازه فرم هم میفرسته با پست . حالا برای سودش یبار باید بریم بانک دریافت کنیم یه بارم حق تقدم رو بپردازیم و دوباره عکس و فیش رو براشون ارسال کنی تازه یه فرم هم میفرستن در خونه باید امضا کنی که حق تقدم رو میخوایی براشون پست کنی o_O عینه ما قبل تاریخ .
همه این کارها میتونستن تو سایتشون بزارن با زدن یه تیک و پرداخت حق تقدم همونجا . سودم که باید از طریق سجام بدرد نخور (فعلا) واریز کنن :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#صندوق #ETF
#دارايکم - پورتفوی روز ۲۰خرداد

قيمت خريد تجارت 104 تومان
قيمت روز تجارت: 193 تومان
درصد تغيیر: 85%+
قيمت خريد صادرات 107 تومان
قيمت روز صادرات:181 تومان
درصد تغيیر: 69%+