• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از این# خگستر اخر سر در یاوردم تو یک روز 10 بار مثبت و منفی شد من تو 3 پارت خرید زدم هر بارم رفتم تو منفی ولی با مثبت 2.43 امروز کلا مثبت شدم که نشون میده خرید پله ای روش خوبیه من این سهم برای دید بلند مدت خریدم

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مورد جالب دیگه از صبح که شاخص مثبت بود بیشتر پرتفوی من منفی بود ولی اخر وقت که شاخص کل کمی منفی شد مال من جریان برعکس شد الان اکثر سهام های من مثبت شد سود خوبی نسیب من کرد

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
یک سوال به طور مثال امروز عرضه اولیه هست و بین همه تقسیم میشه از فرداش میشه بیشتر همون سهم را هخرید یا نه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
یک سوال به طور مثال امروز عرضه اولیه هست و بین همه تقسیم میشه از فرداش میشه بیشتر همون سهم را هخرید یا نه؟

شدن که میشه رفت تو صف خرید ولی به من و شما نمیرسه. چون عرضه های اولیه تا مدت ها بازدهی مثبت دارند برای همین صف های چند صد میلیونی بسته میشه و در مجموع شانس خرید در روز بعد برای یک فرد حقیقی معمولی [با ارفاق] زیر 1% هست.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نظرتون در مورد غسالم و اخابر چیه؟

اگر منظور به دید کوتاه مدت هست #غسالم سنگین شده و تا زمانی که استارت واقعی نزنه ارزش ورود نداره. من از قبل مجمع داشتم برای همین تو سود نسبی بودم و مدتی پیش فروختمش. شناوری اش بالا رفته و هر لحظه میتونه از صف خرید به فروش و برعکس تبدیل بشه. ممکنه (این فقط یک احتمال هست) مثل #غگل بشه که بعد از مجمع تا الان (دقیقا 3 ماه) درجا زده به طور کامل. البته نه در اون حد ولی به هر حال احتمالش رو باید در نظر گرفت. به نظرم (که میتونه کاملا اشتباه و غیر کارشناسانه باشه) هروقت شاخص در مدار صعودی ثبیت شد و اکثر سهم ها از مقاومت فعلی و قله قبلی که خیلی هاشون اردیبهشت تاچ کرده بودن به طور کامل رد شدن اون وقت میشه بهش فکر کرد. البته حرفه ای ها خیلی خوب روی این سهم نوسان میگیرین ولی بلدی میخواد. راجع به #اخابر نظری ندارم. خودم یه مقدار کمی در حدود 5 هزارتایی ازش نگه داشتم ولی فعلا نه میفروشم نه اضافه میکنم. باید دید سهم های شبه-دولتی که تو سبد سهام عدالت هستند (مثل #اخابر) مورد تهدید واقع میشن به خاطر عدالت یا نه. جالب اینکه تا قبل از قضیه سهام عدالت، #اخابر از دست نیافتنی ترین سهم های بازار بود و مطلقا راه نمیداد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سه خبر جدید راجع به صندوق دو میلیون تومنی ETF مالی یکم که مدتی پیش اسم نویسی شد:

1- واحدهای صندوق واسطه‌گری مالی یکم از اول تیر در بورس قابل معامله می‌شوند [لینک].
2- برگشت اضافه واریزهای خرید سهام ETF تا پایان هفته به حساب افراد [لینک].
3- محاسبه بازده و ارزش روز صندوق [لینک].

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سه خبر جدید راجع به صندوق دو میلیون تومنی ETF مالی یکم که مدتی پیش اسم نویسی شد:

1- واحدهای صندوق واسطه‌گری مالی یکم از اول تیر در بورس قابل معامله می‌شوند [لینک].
بعد اومدن توی پرتفو تقسیم میشن یا به صورت پکیج خرید و فروش میشه ؟
این وابستگی شون نسبت بهم برای خرید و فروش جالب نمیشه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
بعد اومدن توی پرتفو تقسیم میشن یا به صورت پکیج خرید و فروش میشه ؟
این وابستگی شون نسبت بهم برای خرید و فروش جالب نمیشه

پکیج (صندوق). یعنی 200 سهم نماد #دارا یکم1 به پورتفو اضافه میشه.
هدف همین وابستگی بوده به قولی، وگرنه جداگونه امکان خرید و فروش برای همه فراهمه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز تو منفی شستا خریدم.
ولی خوب یکساله نگهمیدارم.حال و حوصله هررزو موبایل چک کردن و حرص خوردن برای این سهام و اون سهام ندارم والا.اون وسطم یهو قلبمون بگیره...

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یه موضوع خیلی برام جالبه
خیلیا هنوز نمیدونن منظور از کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت چه مقدار زمان هست
مثلا طرف 6 ماه دیگه رو میگه بلند مدت !
تو تارگت دادن هم همین اشتباهو میکنن ( تازه اونایی که خودشونو کارشناس هم معرفی میکنن ! )
مثلا تارگت کوتاه مدت یه سهم که الان 500 تومن هست رو میگه 700 میان مدتش رو میگه 800 بلند مدتش رو میگه 1000 !
اصلا به نظرم تارگت بلند مدت یه سهم رو تو بازار ما نمیشه تعیین کرد ، چون بلند مدت تا چند سال رو میگن ، تعیین قیمت یه سهم هم فرضا برای 3 سال دیگه واقعا سخته !

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
پکیج (صندوق). یعنی 200 سهم نماد #دارا یکم1 به پورتفو اضافه میشه.
هدف همین وابستگی بوده به قولی، وگرنه جداگونه امکان خرید و فروش برای همه فراهمه.
اونجوری هم چون ارزش و روند سهم های صندوق متفاوت میشه خیلی ها ترجیح میدن تک تک خرید فروش کنن تا اینکه صندوقی بگیرن که دوتاش سوده دوتاش...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انبوه سازا برای دوساله خریدن نظرتون؟
گفتن دوساله ۲۰ هزار درصد سود میده :دی
ثنور.ثعمرا
پیشنهادی هست برای دوسال؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
خوب تحقیق کن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اونجوری هم چون ارزش و روند سهم های صندوق متفاوت میشه خیلی ها ترجیح میدن تک تک خرید فروش کنن تا اینکه صندوقی بگیرن که دوتاش سوده دوتاش...

درسته، استراتژی ها متفاوته به هر حال. ولی یه علتش در مقطع فعلی اینه که الان جو کلی اکثر کسایی که تو این چند ماه وارد بازار شدن کوتاه مدتیه و همه چیز رو به دید خیـــــــــــــــــــــــــــــــــلی کوتاه مدت میبینن. یعنی مثلا میگن این صندوق 2 تومن بوده الان تو یه ماه بشه 3.5 میفروشیم سودش رو هم بردیم. ولی هدف اصلی و درست چنین صندوق هایی در بلند مدت تعریف شده. اینطوری طرف خیالش راحته میگه اگه سهام بانکی و بیمه ای ندارم مثلا یه صندوق جاش دارم و اگر یه سهمش کمتر رشد کرده اون یکی جبران میکنه. به همین ترتیب صندوق های بعدی (فولادی خودرویی پتروشیمی ها).

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ما اومدیم چند تا سهام کاغذی آشنایان رو نقد کنیم خودمون هم معتاد شدیم : )))) .. صبح تا شب اخبار و مقالات مربوط به کار خودم رو میخوندم حالا باید برم ببینم سهام شناور یعنی چی :دی
خوبه استاد حمید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

تاپیک صندوق داریم بی زحمت اونجا هم پست بزن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
رانت و تبانی در خرید عرضه اولیه
ثبت سفارش در ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه قبل شروع سفارش گیری و جایگاه ۳۵۱
حالا هی ما بگیم عرضه های اولیه را فقط نورچشمی ها میتونن بخرن با خبر های از قبل که مثلا چه ثانیه ای ثبت کن بگیره یا شما ارسال بزن ثبتش با ما و ...

Capture.JPG

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز تو منفی شستا خریدم.
ولی خوب یکساله نگهمیدارم.حال و حوصله هررزو موبایل چک کردن و حرص خوردن برای این سهام و اون سهام ندارم والا.اون وسطم یهو قلبمون بگیره...
من هم کمی شستا خریدم.

بالا