این غپینو کی برمیگرده بیچارمون کرد
امروز تو عرض ۱۰ روز رفتم رو ضرر ۴۰ درصدی
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
این غپینو کی برمیگرده بیچارمون کرد
بورس شده جولانگاه نوسانگیرهابازار مسخره که تحلیل نداره.
مثل موج مکزیکی یهو صف خرید، ساعت بعد صف فروش.
عرزشی چه میدونه بازار سرمایه چیه. اینا مردم تشویق می کنن فقط شاخص بکشه بالا بگن اقتصاد ما وضعش خوبه!
بانک آینده یا اون یکی آینده زراعیه؟حماقت بین همه ایرانی ها شده یه خصوصیت
اول خودم میگم به بقیه جسارت نشه
من ۲۰ روز پیش یه بنده خدایی گفت کل پولت بده آینده بگیر گفتم ۳ درصدی هست بدرد نمیخوره
از اون روز یکسر مثبت بوده امروز هم رفت مجمع
یعنی ۶۰ درصد مفت تو اصلاح شاخص از دست دادم ...
جای اون سمگا گرفتم که درجا میزنه متاسفانه
سلام دوستان
دی چرا اینجوری شد؟
با سلام، شنبه حقوقی سنگین 70 میلیون سهم عرضه کرد، روند سهم از حالت نرمال خارج شد، سهامدارهای دوزاری و حتی قدیمی ترسیدن دیروز و امروز پیاده شدن، فردا با پیاده کردن تتمه ترسوها و فروشندههای هیجانی بحالت نرمال برمی گرده صف خرید میشه.
کل بازار منفی فقط تک سهم ها صف خرید.
بانک آینده یا اون یکی آینده زراعیه؟
اگر بانک آینده رو میگی من چند وقته زیر نظرش دارم اصلا نمیشه بهش وارد شد. امروز که سرخطی زدن رو شروع کرد زنبیل گذاشت شش ماه دیگه هم گیر نمیاد.
بازار مسخره که تحلیل نداره.
مثل موج مکزیکی یهو صف خرید، ساعت بعد صف فروش.
عرزشی چه میدونه بازار سرمایه چیه. اینا مردم تشویق می کنن فقط شاخص بکشه بالا بگن اقتصاد ما وضعش خوبه!
بله این سهمو حدود یکماه پیش در این پست پیشنهاد کردم: https://forum.persiantools.com/threads/معرفی-و-تبادل-نظر-نمادهای-بورسی-دارای-افزایش-سرمایه.959852/post-12798843بازرگاني آينده سازان بهشت پارس (آينده) - بازار پايه زرد فرابورس
12:09:14
من برای نوسانگیری شنبه #وجامی گرفتم الان 12.5 مثبته ببینم فردا چی میشه میخوام بفروشم
احتمالا عرضه اولیه #اریا را هم بفروشم الان 26.58 مثبته البته اینم فردا
آریا که هر روز مثبت 5 میخوره رو بفروشی؟عجبامن برای نوسانگیری شنبه #وجامی گرفتم الان 12.5 مثبته ببینم فردا چی میشه میخوام بفروشم
احتمالا عرضه اولیه #اریا را هم بفروشم الان 26.58 مثبته البته اینم فردا
اریا به خاطر اینکه همون مقدار عرضه اولیه دارم دیگه خرید نکردم در هر صورت حتی با سود 100 درصدی هم مبلغ زیادی نمیشهآریا که هر روز مثبت 5 میخوره رو بفروشی؟عجبا![]()
حماقت بین همه ایرانی ها شده یه خصوصیت
اول خودم میگم به بقیه جسارت نشه
من ۲۰ روز پیش یه بنده خدایی گفت کل پولت بده آینده بگیر گفتم ۳ درصدی هست بدرد نمیخوره
از اون روز یکسر مثبت بوده امروز هم رفت مجمع