سوال دوستان اینجا بی جواب مونده
شما اگه کد بورسی بگیری ا طریق حساب آنلاین کارگزاری ، میتونی خرید یا فروش بکنی اون تیکه سبز رنگ رو نفهمیدم ولی اگه منظورتون اینه که خودم صندوق دارم ، بله حدود 60% کل سبد بورسی بنده صندوق و بقیه یعنی 40% سهام مستقیم شرکت هاست من خودم ی ساله هستم تو بورس.دارا یکم شش تومن گرفتم میخواستم ایندفعه برا...
forum.persiantools.com
داداش بیشتر سوالات تکراریه و جوابش یا توی همین تاپیک یا بقیه تاپیک ها هست یا اینقدر سوالات پایه ای هستش که با یه سرچ کوچیک همه چی پیدا میشه
تجربه به من نشون داده وقتی همه چیزو آماده به طرف بدی و اون شخص هیچ تلاشی نکنه ، یا قدر صحبتاتو نمیدونه و تیکه پرونی میکنه یا نمیخواد قبول بکنه و فکر میکنه به حرف من یا اونه ( درصورتی که حقیقته ) یا اینکه متضرر میشه ( فکر میکنه طرف مقابلش هرچی گفت وحی از طرف خداست )
بعضی سوالات هستش که جواباش جایی نیست . چند تا مورد آخر رو خوندم از نظر من کاملا تکراری بود
دوستان سایتی میشناسید که مثل سهام *ی*اب باشه؟؟ از همه لحاظ به نظر من سایت کاملیه ولی هر سهمی رو که چک میکنی فقط کامنت های + مثل اینکه موندگار هست و اگر کسی بگه این سهام تایم ریزشش شروع شده پستش پاک میشه!!!!
رهاورد 365
از من میشنوید ، سمت صحبت ها اصلا نرید ! یا اومدن زیر سهم رو خالی بکنن یا اومدن سهمی رو بالا بکشن . یا چشمشون کوره و واقعیت رو نمیبینن ( چه خوب سهم رو بگن چه بد سهم رو ) و ...
کلا جو خوبی نداره . یه جا یه سهم پدر مادر دارو میکوبن . یه جا دیگه معذرت میخوام پشگل سازی رو با یه شرکت بزرگ یکی میکنن !
یکی سهمش سقوط آزاد میکنه ، میگه فردا صعودش شرو میشه و کف سازی کرده و ال و بل
واسه هر سهمی رو هم که نیگا بکنید همه حرفای قشنگ قشنگ میزنن . اون زمانایی هم که سهم نزولیه ، احتمالا فقط من سهمشو دارم چون اینجور جاها فقط از صعود حرف میزنن
واقعا هیچ ارزشی ندارن و 99% شایعه و تحلیل ها و نظرات به درد نخوره . طرف کل سرمایش 5 تومن نمیشه ، یجوری در مورد سهم صحبت میکنه که ممکنه یه بنده خدا به خیال اینکه اون شخص میلیاردی سرمایه داره ، چند صد میلیون روی اون سهم بزاره