• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

est_jop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ممنون

در حال حاضر دارم ویدیوهای تحلیل تکنیکال میبینم. این لینک شما را هم اقدام کردم.

ممنون

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
اگاه عمدیه این مسخره بازیش؟
مفید خوبه تغییر بدم؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان سایتی میشناسید که مثل سهام *ی*اب باشه؟؟ از همه لحاظ به نظر من سایت کاملیه ولی هر سهمی رو که چک میکنی فقط کامنت های + مثل اینکه موندگار هست و اگر کسی بگه این سهام تایم ریزشش شروع شده پستش پاک میشه!!!!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان سایتی میشناسید که مثل سهام *ی*اب باشه؟؟ از همه لحاظ به نظر من سایت کاملیه ولی هر سهمی رو که چک میکنی فقط کامنت های + مثل اینکه موندگار هست و اگر کسی بگه این سهام تایم ریزشش شروع شده پستش پاک میشه!!!!
منفی ها هم موندگار هستن ، کامنت منفی کم ندیدم اونجا
ولی منفی که از روی منطق باشه ، چون بعضیا فقط میخوان یه سهمو خراب کنن شروع میکنن به بد گفتن درباره یه سهم ، اینجوری کاربر ها میان کامنت رو ریپورت میکنن و اون کامنت پاک میشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532][emoji118] در پاسخ به سوال کاربران در مورد اینکه آیا عرضه اولیه در این هفته داریم یا خیر؟ :

[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] با توجه به بررسی ها و پیگیری های لازم قطعا" این هفته عرضه اولیه نخواهیم داشت / #وپویا در فرابورس منتظر عرضه اولیه / زمان عرضه #غزر در هاله ای از ابهام

[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه سوالات فراوانی در خصوص زمان عرضه اولیه جدید پرسش می شود. با توجه به پیگیری ها در پاسخ باید گفت: قطعا" این هفته عرضه اولیه نخواهیم داشت.

[emoji841][emoji118] در فرابورس مدیران مربوطه اعلام کرده بودند که آماده ترین سهم برای عرضه سهم #وپویاست که قرار بود در صورت تکمیل مدارک و گزارش گیری و تایید ناظر، سهم #وپویا عرضه اولیه گردد که تا همین امروز خبری از عرضه این سهم نشد.

[emoji841][emoji118] اما در یکی دو روز گذشته بعضی از کانال های حتی بعضا" معتبر (کانال های فیک و دروغین که بماند) به نقل از معاون بازار بورس جناب گودرزی اعلام کردند که سهم #غزر چهارشنبه این هفته عرضه نخواهد شد و عرضه آن به چهارشنبه بعدی موکول گردید.
پیگیری ها ما نشان داد این خبر از اساس کذب است و عرضه سهم #غزر از اساس در هاله ای از ابهام می باشد. (قبلا" دلایل آن در کانال اعلام شده بود که ارزشگذاری و قیمت گذاری بالای این سهم، موجب اعتراضات گسترده فعالان بازار به عرضه این سهم شده بود.)

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام دوستان

دی چرا اینجوری شد؟
با سلام، شنبه حقوقی سنگین 70 میلیون سهم عرضه کرد، روند سهم از حالت نرمال خارج شد، سهامدارهای دوزاری و حتی قدیمی ترسیدن دیروز و امروز پیاده شدن، فردا با پیاده کردن تتمه ترسوها و فروشنده‌های هیجانی بحالت نرمال برمی گرده صف خرید میشه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
انبوه سازا برای دوساله خریدن نظرتون؟
گفتن دوساله ۲۰ هزار درصد سود میده :دی
ثنور.ثعمرا
پیشنهادی هست برای دوسال؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سوال دوستان اینجا بی جواب مونده
داداش بیشتر سوالات تکراریه و جوابش یا توی همین تاپیک یا بقیه تاپیک ها هست یا اینقدر سوالات پایه ای هستش که با یه سرچ کوچیک همه چی پیدا میشه
تجربه به من نشون داده وقتی همه چیزو آماده به طرف بدی و اون شخص هیچ تلاشی نکنه ، یا قدر صحبتاتو نمیدونه و تیکه پرونی میکنه یا نمیخواد قبول بکنه و فکر میکنه به حرف من یا اونه ( درصورتی که حقیقته ) یا اینکه متضرر میشه ( فکر میکنه طرف مقابلش هرچی گفت وحی از طرف خداست )

بعضی سوالات هستش که جواباش جایی نیست . چند تا مورد آخر رو خوندم از نظر من کاملا تکراری بود :D

رهاورد 365
از من میشنوید ، سمت صحبت ها اصلا نرید ! یا اومدن زیر سهم رو خالی بکنن یا اومدن سهمی رو بالا بکشن . یا چشمشون کوره و واقعیت رو نمیبینن ( چه خوب سهم رو بگن چه بد سهم رو ) و ...
کلا جو خوبی نداره . یه جا یه سهم پدر مادر دارو میکوبن . یه جا دیگه معذرت میخوام پشگل سازی رو با یه شرکت بزرگ یکی میکنن !
یکی سهمش سقوط آزاد میکنه ، میگه فردا صعودش شرو میشه و کف سازی کرده و ال و بل
واسه هر سهمی رو هم که نیگا بکنید همه حرفای قشنگ قشنگ میزنن . اون زمانایی هم که سهم نزولیه ، احتمالا فقط من سهمشو دارم چون اینجور جاها فقط از صعود حرف میزنن
1052.gif

واقعا هیچ ارزشی ندارن و 99% شایعه و تحلیل ها و نظرات به درد نخوره . طرف کل سرمایش 5 تومن نمیشه ، یجوری در مورد سهم صحبت میکنه که ممکنه یه بنده خدا به خیال اینکه اون شخص میلیاردی سرمایه داره ، چند صد میلیون روی اون سهم بزاره:confused:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
واسه هر سهمی رو هم که نیگا بکنید همه حرفای قشنگ قشنگ میزنن . اون زمانایی هم که سهم نزولیه ، احتمالا فقط من سهمشو دارم چون اینجور جاها فقط از صعود حرف میزنن
1052.gif

واقعا هیچ ارزشی ندارن و 99% شایعه و تحلیل ها و نظرات به درد نخوره . طرف کل سرمایش 5 تومن نمیشه ، یجوری در مورد سهم صحبت میکنه که ممکنه یه بنده خدا به خیال اینکه اون شخص میلیاردی سرمایه داره ، چند صد میلیون روی اون سهم بزاره:confused:
کلا همه گروههای تلگرامی و اینجور جاها همینه. یکی هم میاد حتی یک سوال در مورد سهم می کنه که چرا اینطوری شد میندازنش بیرون!

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
خیلی دنبال دارویی ها نباشید ، فعلا زورشونو زدن
تا آخر تیر دور پالایشی ها و سیمانی هاست

• Like
Reactions: prn

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
واقعا چی میشه گفت راجع به این هستۀ آشغال و سرورهای داغون کارگزاری ها و خرابی سیستم TSE؟

اون از دیروز که صف چند صد میلیونی خرید رو منفی 5 نشون میداد به اشتباه تو پیش گشایش و باعث شد بقیه هم بترسن و بفروشن، اینم از امروز. سفارش میذارم مینویسه بیش از حد موجودی و ثبت نمیکنه، در حالی که موجودی کافی دارم. همه رو فراری میدن با این کارهاشون. 2 روز نکبت بار برای سازمان بورس و کارگزاری ها.

dd7_untitled.jpg

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
صبا باز افتاد تو دور منفی
بیشتر نمادهای دیده بان منفی هستن
ویرایش: چند نماد از منفی در اومدن شاخص احتمالا همین لحظه ها مثبت بشه
اون از دیروز که صف چند صد میلیونی خرید رو منفی 5 نشون میداد به اشتباه تو پیش گشایش و باعث شد بقیه هم بترسن و بفروشن، اینم از امروز. سفارش میذارم مینویسه بیش از حد موجودی و ثبت نمیکنه، در حالی که موجودی کافی دارم. همه رو فراری میدن با این کارهاشون. 2 روز نکبت بار برای سازمان بورس و کارگزاری ها.

dd7_untitled.jpg
دیروز قرن 5+ شده بود مسدودش کردن. امروز با 5- شروع کرد. دو روز هیچی

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
شدید دارن نوسان میگیرن و سود میکنن. تابلو به وضوح داره نوسان گیری روی اکثر نمادها رو نشون میده. نه اینکه بگم چرا اینکار رو میکنن (کاری به بعد اخلاقی قضیه ندارم اصلا چون در چنین بازاری بی معناست)، شاید خودمم اگر نمیترسیدم میکردم. تقریبا 99% مطمئنم در این لحظه میتونم همه #وغدیر هامو رو سقف بفروشم و تا پایان امروز رو قیمت پایینتر مجدد بخرم. ولی نمیکنم، چون میترسم رکب بخورم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
همه گیج شدن از وضعیت شاخص کل
باید امروز برگشت میزد
دوباره اکثر سهم ها صف فروش شدن
چرا دلیلش مشخص نیست

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
انگار بازار باز چند روز می خواد بره تو منفی. قرن کویر اخابر که من دارم هر سه 5- شدن

کویر لعنتی 2 روز مثبت نشد ردش کنم. با ضرر ردش نمی کنم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اگر یک درصد به فرمایشی بودن بازار شک داشتم امروز دیگه به یقین رسیدم که پایه های بازار بورس امسال تنها روی دو ستون استوار هست و بس:

1-فرمایشی بودن بازار

2-نوسانگیری شرکت های دولتی هر چند روز یکبار (نتیجه درجا زدن اکثر سهم های بازار و پس گرفتن هر چه سود داده بعد چند روز مثبت خوردن)-گاهی این نوسانگیری بیش از 3 بار در یک روز تنها روی یک سهم انجام میشه تا جیب شرکت های دولتی پر پیمون بشه.اکثر نوسانگیری ها هم در نمادهای شاخص ساز بانکی انجام میشه مثل وتجارت وبملت و ...

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام
کسی کارگزاری پاسارگاد فعالیت داره؟
چقدر طول میکشه از تکمیل ثبت نام تا فعال شدنش؟
زنگ زدم خیلی شلوغ بود انگار سرشون ،گفتدباید صبر کنید عذرخواهی کرد

بالا